Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Tja

nico schreef:

jah die peter hofstede ken alles wat mij betreft betreuren ik wist het bijna zeker al dat hij wegging en daarom wordt deze club nooit wat het duurt allemaal telang of er komt gwoon niks van we hadden bijna het eerste basiselftal van fc utrecht vorige jaar maar maakt me meer geen uit van mij apart stoort nu dat hele zooitje in met al die bestuuleden erbij hunnie zijn niet zo vert als ons hoor nee want hun kennuh snel naar een andere club en die spelers ook wat moet je nou met janmaat als je bijna zeker weet dat ie naar een topclub wil en dat bestuur als ze dit zien 1 $ dat ze al ja op de tong hebben ligguh.
die rob baan die had het goed gedaan het is wel een beetje raar dat het alleen aan die mensen ligt kijk we hebben namen op paier maar het probleem is het is oud papier.
en wat denk je nou zelluf dat die dit jaar niet eerder weggaat als ze nog vier keer verliezen.
want je denkt niet dat ze bij veendam gaan winnuh wij zitten hier nog wel voorlopig.
dit zijn spelers als we die nog hadden hadden we misschien makkelijk kampioen geworden .

1. Jaroslav Drobny
2. Jan Paul Saeijs
3. Youssef el akchaoui
4. Sjaak Polak
5. Tommie Van Der Leegte
6. Laurent Delorge
7. Jamie smith
8. Romeo Castelen
9. Geert Den Ouden
10. Eljero elia
11. Santi Kolk

wissels.

12. Dorus De Vries
13. Said Bakkati
14. tininho
15. Konstatinos Loumpoutis
16. Roy Stroeve
17. Aleksander Rancovic
18. Michael Mols
Achteraf gezwets. Voor dit seizoen riep ook iedereen dat we met deze selectie kampioen werden.

Spelers die weg zijn gegaan doen het ook niet allemaal goed en vonden zichzelf te goed voor de 1e divisie. Het is maar de vraag of je dan kampioen had geworden.
0
Woensdag 23 januari 2008 om 18:14 uur

fcdh sassem

flip schreef:

Heeft Vloet zelf Teixeira, Cornelissen, v.d. Haar, Meric en Victoria niet gehaald dan? Zijn die spelers de stabiele factor in het geheel?
Technisch directeur Peter Hofstede is verantwoordelijk voo het aankoopbeleid. Wellicht heeft vloed hier inspraak in gehad. Meric en vd Haar vind ik geen miskopen. Altijd veel strijd en Meric is zo`n beetje de enige speler die nog een andere speler voorbij kan spelen. De rest van de selectie komt nog geen lantarenpaal  voorbij. Texeira, Cornelisse is inderdaad bagger. Victoria geef ik nog voordeel van de twijffel.
0
Woensdag 23 januari 2008 om 14:32 uur

<FCDH>

ADO zoekt vervanger voor Postma
ADO Den Haag is de zoektocht naar een nieuwe sluitpost gestart. De eerstedivisionist wil deze transferperiode nog een opvolger voor de naar Queens Part Rangers vertrokken Stefan Postma aantrekken.

Ondanks de verslechterde financiële situatie van de Hagenezen wordt er wel een bedrag uitgetrokken voor een nieuwe doelman. "Er is iets te besteden, dus we gaan wel op zoek", laat trainer Wiljan Vloet weten in het Algemeen Dagblad.

Momenteel bezit de selectie van Vloet twee doelmannen. Robert Zwinkels en Richard van Nieuwkoop komen beiden in aanmerking voor de positie onder de Haagse lat. Vloet acht Van Nieuwkoop echter niet rijp om Zwinkels op te volgen.

Ook Josh Wagenaar pendelt nog tussen het beloftenelftal en de eerste selectie. Vloet noemt met opzet de naam van de Canadees niet, omdat hij meent dat de doelman niet aan het niveau van ADO voldoet. Vandaag zal er een gesprek plaatsvinden over zijn toekomst.
0
Vrijdag 18 januari 2008 om 09:26 uur

Ron

Edvald schreef:

Het bestuur is in september opgestapt sindsdien zit er een nieuw bestuur die hard bezig is om de rotzooi van de vorge op te ruimen. Laat die mensen lekker zitten. Alleen bij de SSO (aandeelhouder, dus geen bestuur) zitten nog wat boeven.
Zolang er nog zakkenvullers zitten, die totaal geen toegevoegde waarde hebben, zoals Remco van der Veen, zal er niets veranderen. 
Zie het maar als een gezwel, enige kans om weer gezond te worden is het hele gezwel weg halen.
Bezem door het bestuur, technische staf en vooral door de selectie.
0
Donderdag 17 januari 2008 om 15:58 uur

Aad02

Karel schreef:

Godverdegodver zeg wat word ik een partij misselijk als ik de beelden van Quick boys zit te kijken net. Wat die vuile vieze kkspelers ons weer door de neus geboord hebben. WIJ hadden daar rond moeten lopen nou tog of niet. Kijk waar je had kunnen komen met deze stumperploegen in de kwartfinale. Kansloos verliezen van jong Heereveen zeg ach ach. Walgelijke spelers. Walgelijk bestuur.
Je hebt gelijk Karel.
 
Feit is dat de spelersgroep van ADO dit zich 100% mag toerekenen en niet het bestuur, nog het publiek.

De houding van het overgrote deel van de selectie is onacceptabel als je het mij vraagt. ZIJ zijn diegene waardoor wij we ons gisterenavond weer hebben kunnen verbijten achter de tv. 

Laten we hopen dat we vrijdag een goede pot te zien krijgen + gunstige uitslag. Want ook ik begin ADO-moe te worden .... 

 
0
Donderdag 17 januari 2008 om 12:20 uur

Ron

Karel schreef:

O ja dus vandaar dus dat t basisspelers zijn bij Eredivisieclubs. Sjonge zeg als je nou nog niet door hebt dat die gasten verkeerd gebruikt, behandelt en uitgekotst zijn hier(door trainers/bestuur/spelersgroep bedoel ik he).
Helemaal gelijk, De Graaf, Polak, Den Ouden, Dorus de Vries, Akchaoui zijn allemaal behoorlijke voetballers die door Adelaar zijn weggepest omdat hij een persoonlijke vete uitvocht met de helft van zijn selectie en Lex en Gentile zagen  het en keken schaamteloos toe, omdat ze waarschijnlijk bang voor hun baantje waren.
0
Dinsdag 15 januari 2008 om 07:16 uur

Advertentie

Tjongejonge...

Zelfs al worden die spelers geprovoceerd, dan nog hebben het recht niet om zich als een stel mongolide pubers te gaan gedragen. Spugen, slaan, het lijken wel een stel moeilijk opvoedbare kinderen.
Ze verdienen godverdomme 3x tot 5x modaal en moet je kijken wat een wanprestaties ze leveren.
En nog zijn er hier (en Arzbach) die die KK mongolen verdedigen. Met pek en veren de stad uitjagen.
Dan maar een half jaar geen voetbalclub en vanaf begin volgend jaar een nieuwe selectie inschrijven.

0
Zaterdag 12 januari 2008 om 17:41 uur

jajoh

John Arzbach, algemeen directeur a.i. en technisch-manager Peter Hofstede, zijn zaterdagmiddag bij de regionale zender RTV West de TV-beelden gaan bekijken van hetgeen zich na afloop van het duel tegen Helmond Sport heeft afgespeeld.

door Ton Beije

Arzbach daarover: ‘Eerst de feiten op een rij. Ik heb begrepen, dat spelers die niet tot de selectie behoorden, zo’n twee minuten voor tijd de tribune hebben verlaten en zich richting kleedkamer begaven. Dat is heel gebruikelijk dat zij na het duel naar de kleedkamer gaan. Daar werden zij niet toegelaten door de stewards. Vervolgens is er een schermutseling ontstaan en is daarna een van onze spelers (Rijaard – red.) door de politie afgevoerd’.

Ook op het veld was het – na het wegzenden van Wesley Verhoek – even onrustig. ‘Ik wil die twee zaken wel volledig scheiden’, aldus Arzbach. ‘Wij moeten de consequenties eerst afwachten. Vanaf onze kant was het allemaal niet te zien, het gebeurde achter de dug-outs bij de ingang naar de kleedkamer. Ik wil eerste de feiten vaststellen en daarna in overleg met de technische staf en technisch-manager bepalen of wij maatregelen nemen en zo ja welke’.

einde

John Arzbach wil duidelijk niet op de zaak vooruit lopen, als hij geconfronteerd wordt met de vraag of dit het einde is van de voetballer Daniël Rijaard bij FC Den Haag. Arzbach weer:’Wij moeten recht doen aan de zaak en wel op basis van feiten. Het is natuurlijk wel een heel vervelende situatie en zeker niet in het belang van de betreffende speler en van FC Den Haag. Wij moeten nu het hoofd koel houden en even afwachten wat er te doen staat’.


FC Den Haag zit momenteel toch al een vervelende (financiële) situatie. Is de algemeen directeur a.i. niet bang dat dit een negatieve invloed zal hebben op de meningsvorming van de sponsors? ‘Het mag duidelijk zijn dat wij dergelijke taferelen niet propageren’, laat Arzbach weten, ‘en ik zou ook tegen de sponsors willen zeggen, wacht eerst even af tot wij alle feiten exact kennen’.


stoom

Na afloop, bij de spelersbus, zou er ook nog een woordenwisseling zijn geweest tussen trainer Wiljan Vloet en John Arzbach. Arzbach zelf daarover: ‘William wilde nog even stoom afblazen. Hij had duidelijk veel moeite met de situatie. Vlak daarvoor had ik echter met de politie de afspraak gemaakt, dat de spelersbus zo snel mogelijk zou vertrekken. Ik wilde dus dat hij eigenlijk zo snel mogelijk de bus in zou gaan’.

gesprek

‘Zaterdagmorgen hebben wij (Arzbach en Vloet – red.) een uitgebreid gesprek gehad, de zaak – ook voorbereiding voorafgaande aan deze wedstrijd – uitvoerig geëvalueerd. Er komt nog een vervolggesprek. Het is absoluut niet zo, dat William zijn ontslag heeft ingediend of dat wij hem dat zouden hebben aangezegd. Dat is absoluut niet aan de orde’.


De man heet WILJAN EN NIET WILLIAM.......
0
Zaterdag 12 januari 2008 om 15:37 uur

jajoh

Daniel Rijaard weer op vrije voeten
zaterdag 12 januari 2008, 14:29 uur
ADO Den Haag speler Daniel Rijaard, die vrijdagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen Helmond Sport gearresteerd werd en afgevoerd werd naar het politiebureau, is zaterdag in de voormiddag weer vrijgelaten.

Rijaard, die overigens vrijdagavond niet tot de selectie behoorde, was na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom verwikkeld geraakt in een vechtpartij, waarbij er over en weer de nodige klappen zijn gevallen.

Ook assistent-trainer Marco Gentile was bij de schermutselingen betrokken. Twee suppoosten van de thuisploeg hebben inmiddels aangifte gedaan tegen het tweetal. Of deze aangiften tot vervolging zal leiden, is op dit moment nog niet bekend
0
Zaterdag 12 januari 2008 om 14:49 uur

jajoh

Ben benieuwd hoe de club dit gaat aanpakken. Als wij als supporters een scheet laten komen er verboden, geen supp home etc etc. Nu zijn het toch echt de spelers die de club zwaar in diskrediet hebben gebracht. Er was al geen sponsor te vinden, zogenaamd door de slechte naam van de supporters, maar nu  de selectie heeft besloten dat voetbal op de 2e plaats komt zal er werkelijk niemand meer zijn die er een cent in wil steken. Vloet gaat volgende week ook lekker z`n contract inleveren en Arzbach krijgt weer iets ingefluisterd door Ringeling en alles wordt weer gesust met de woorden "we hebben er nog alle vertrouwen in"! Aanstaande vrijdag lijkt het mij een goed plan om massaal (als je over massaal kan spreken met 3000 man) het bestuur, de spelers EN de trainer de waarheid te zeggen dmv spreekkoren. ZIJ maken ons belachelijk, ZIJ ZORGEN ERVOOR DAT WE ONS KAPOT SCHAMEN VOOR ONZE CLUB, ZIJ ZORGEN ERVOOR DAT DE CLUB OP STERVEN NA DOOD IS!! DUS KAP NOU EENS MET DAT IDIOTE GEKLAP ALS DE SPELERS HET VELD OPKOMEN, WANT ZE VERDIENEN NIETS ANDERS DAN EEN FLINKE KLAP IN HUN NEK!!!!!!!!
0
Zaterdag 12 januari 2008 om 14:05 uur

Nu online

Aad, DHFC070, lulijzer, frans swa, zuiderwijk en 287 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4