Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Midden-Oost

fcthehague schreef:

Als Verhoek en Derijck weg gaan kunnen we heus wel vervangers halen die betaalbaar zijn.. Meric bijvoorbeeld voor Verhoek terug halen ! In de verdedeging zitten sowieso wat minpuntjes, maar ga er vanuit dat dit ook wel op te vangen is.. Denk wel dat een hoop clubs bang zijn om veel geld voor Verhoek neer te leggen.. vooral omdat die een tijd niks gepresteerd heeft.

We moeten nu niet gelijk gaan wanhopen en denken dat zel al weg zijn. Vorig jaar wou iedereen Toornstra hebben en uiteindelijk heeft-ie tot 2014 bijgetekend. VDK zal er alles aan doen om onze jongens te behouden, ik kan me nog een geval herinneren met onze rechtsback die alleen in de Jupiler had gespeeld en ook voor dik 2 miljoen vertrok, ben ff ze naam kwijt hij speelde altijd met rugnr. 153....en ging naar HEE.

 

Ik denk dat zo'n Verhoek gewoon min 3 miljoen moet kosten en of PSV dat kan betalen ?? Aan de andere kant eind van de zomer kunnen we nog dik cashen, het jaar erop loopt-ie gratis de deur uit. Vervangers ?? Misschien die Bargas van De Graafschap, die vond ik echt erg goed of wie weet zijn broer John Verhoek ?

 

Belangstelling van grote clubs voor Kubic kan ik me nog niet helemaal voorstellen, ja belangstelling is er altijd maar of dit echt concreet wordt ?

 

De rijck zou ik wel met Bulykin durfen ruilen. Zo'n spits vind je nergens en een verdediger moet toch te vinden zijn. Vind toch dat de verdediging ook nu aan de beurt is voor een reorganisatie.

 

Gewoon afwachten. Als je met een lekker wijf over de boulevard loopt, kijkt ook iedereen. Dat hoort erbij ! Beter dan dat vette manke mormel van vorig jaar.

 

0
Dinsdag 28 september 2010 om 09:18 uur

Fransje

fcthehague schreef:

Als Verhoek en Derijck weg gaan kunnen we heus wel vervangers halen die betaalbaar zijn.. Meric bijvoorbeeld voor Verhoek terug halen ! In de verdedeging zitten sowieso wat minpuntjes, maar ga er vanuit dat dit ook wel op te vangen is.. Denk wel dat een hoop clubs bang zijn om veel geld voor Verhoek neer te leggen.. vooral omdat die een tijd niks gepresteerd heeft.

Verhoek is altijd een goede voetballer geweest. Verhoek is altijd al een voetballer geweest met snelheid, nam de back mee naar de achterlijn, passeren en voorgeven. Nu hebben we eindelijk een echte (slimme) spits die begrijpt waar de ballen van Wesley komen, een spits die Wesley zoekt ipv dat Verhoek de spits moet zoeken. Meric is een leuke jupiler voetballer maar absoluut geen vervanger van verhoek. Ik vertrouw erop dat ADO dit slim gaat uitspelen en onze doelstelling niet uit het oog verliest. Wesley gun ik het van harte, maar ik hoop dat hij blijft.

 

0
Dinsdag 28 september 2010 om 07:32 uur

Haagse Roel

ADODENHAAG schreef:

Er moet hier wel beseft worden dat als Derijck weggaat en er komt niemand voor terug we gewoon een probleem hebben!! We kunnen nu geen degelijke vervanger neerzetten. Verhoek is ook een erg belangrijke schakel!

Zoals ik al eerder zei, Derijck is vervangbaar, leuke speler voor ADO, maakt ook nogal eens , door z'n nonchalante spel, foutjes. Als je die mooi kunt verpatsen , nogmaals als Anderlecht hem graag wil , Buly erbij betrekken. Ik weet wel dat hij gezien z'n leeftijd geen restwaarde heeft, weet ie zelf ook wel. Hij kan de komende 2/3 jaar echter wel de spits zijn die we nodig hebben.

0
Dinsdag 28 september 2010 om 00:28 uur

Bert

Ooievaar schreef:

Dus jij vindt 11 punten wel genoeg tot de winterstop?

Nou een punt of 20 lijkt mij beter bedoel alleen te zeggen dat er kwaliteit genoeg is. Wel zal je Bulykin moeten zien te behouden. Als we geen miljoen kunnen betalen dan maar € 750.000,- is wel te verdedigen toch naar de rest vd selectie hij zorgt ook voor de overwinningspremies.

 

Vast houden die gozer eindelijk sinds John Linford en Remco Bore en Peter Hofstede niet te vergeten hebben we weer een echte spits.

0
Maandag 27 september 2010 om 23:15 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Als Verhoek weg gaat, is Bulykin zijn 'maatje' voorin kwijt die de ballen op zijn stropdas legt, geef mij maar aan wat de trigger zou zijn voor hem om dan langer in DH te blijven. Het salaris zal het niet zijn.

 

Ik wens Vd Kallen veel wijsheid toe de komende twee maanden.

Toch als we Verhoek voor veel geld kunnen verkopen moeten we dat doen. We moeten ook een keer van die schuld af. Gewoon creatief zijn er loopt zat rond in het Oostblok.

 

Ik wil ook volgend jaar naar Ado en het jaar erop ook nog en 10 jaar daarna ook nog.

 

Derrijck inderdaad betrekken in een ruil met Bulykin. Een spits moet je zoeken met een zaklamp. Een redelijke centrale verdediger moet te vinden zijn. Bovendien vind ik dat je Derrijck de kans om naar Anderlecht te gaan niet mag ontnemen. Blijf je met een ontevreden speler zitten.

0
Maandag 27 september 2010 om 22:13 uur

liefhebber

@adokenner

 

Hopen op goed nieuws dan maar!

 

Heb in tijden niet meer zo'n spits in de eredivisie gezien. Beresterk, kopsterk,heeft goeie timing en zeer moeilijk te verdedigen aan de bal. Als er een puntje van kritiek is dan is het de manier van verdedigend opstellen. Maar dat geld voor de hele voorste linie. Iedereen zag hoe Immers in de 1e helft moest kiezen uit 2 tegenstanders. Daarom alle lof voor zijn spel en loopvermogen! heb echt genoten gisteren.

0
Zondag 26 september 2010 om 22:43 uur

liefhebber

Bulykin doet 'ernstige financiële inspanning' voor transfer naar ADO
Dmitri Bulykin heeft veel waardering gekregen van zijn oude club Anderlecht. De aanvaller, die naar ADO Den Haag vertrekt, deed veel water bij de wijn om de transfer dinsdag af te ronden.

Door Ruben Winkels
3 aug. 2010 22:13:00

Dmitri Bulykin verdiende een flinke smak geld bij Anderlecht, dat voor zijn komst twee jaar geleden anderhalf miljoen euro neertelde. De aanvaller aarde echter nooit en België en probeert het nu bij ADO. Anderlecht was bereid om de Russische spits transfervrij af te staan, maar ADO Den Haag zit krap bij kas en heeft geen geld voor dure contractspelers.

Bulykin neemt echter genoegen met een fiks verlaagde aanbieding. Het komende seizoen speelt hij op huurbasis voor de residentieclub. "Het professionalisme van Dmitri Bulykin is bewonderenswaardig", stelt Herman Van Holsbeeck, manager van Anderlecht.


"Hij gaat naar Nederland om weer een volwaardig profvoetballer te worden na zijn blessures in Duitsland vorig seizoen. Daar doet Dmitri een ernstige financiële inspanning voor, een zeldzaamheid in deze tijden. Ik ben er van overtuigd dat hij zijn loopbaan weer op de rails krijgt. Ook John Van den Brom, de trainer van ADO, gelooft in hem. Dat sterkt mij in de overtuiging van zijn herstel", besluit Van Holsbeeck.

 

CONCLUSIE:

OF ER WAS GEEN € VOOR ZIJN SALARIS?

OF MISSCHIEN TE GROOT € RISICO?

OF ?????? WE ZIJN NU TE LAAT
 

0
Zondag 26 september 2010 om 22:02 uur

Advertentie

JP

Voor onze Russische Super spits is dit wellicht een leuk liedje bij opkomst spelers en of bij het scoren.

 

Het is de Kalinka een heel bekend russisch liedje maar dan nu in een house beat. Meezingen mag van kalinka maakt je gewoon BULYKIN

 

http://www.youtube.com/watch?v=FVpO9keoqc8&feature=related

0
Zondag 26 september 2010 om 13:15 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Dan moeten ze maar snel met anderlecht om de tafel of ze hem niet langer kunnen huren dan 1 jaar? want zo spits hebben we in tijden niet meer gehad en de andere gaan er ook beter door spelen

 Zeker weten! Vooral wat je zegt over (eindelijk weer) een echte spits.

Het heeft inderdaad heel grote waarde, want zoals jij ook al zegt, want de rest op dat veld wordt meegetrokken en gaat met 7-mijlslaarzen steeds beter spelen. Met de achterste linie komt het wel goed. Ik was gisteren zelfs verbaasd over Ammi. Tot een paar weken terug, speelde die jongen werkelijk als een natte krant. Bij vlagen straalde hij een zekerheid uit, die ik lang niet heb gezien bij hem.

En dan kijkend naar de plaats op de ranglijst. Ik ben echt in de ''6e'' hemel op dit moment.

0
Zondag 26 september 2010 om 13:00 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Naar de top 3 zal hij niet snel overstappen; dan gaat hij gewoon bij Anderlecht spelen. Zo gek is Anderlecht dan ook weer niet. (contract tot medio 2012!) Na dit contract is hij (bijna) 32 en dan zullen niet veel clubs nog transfergeld voor hem overhebben. Wij gaan er dus in ieder geval geen geld aan overhouden, maar een hoop goals hopelijk wel!!

Dan moeten ze maar snel met anderlecht om de tafel of ze hem niet langer kunnen huren dan 1 jaar? want zo spits hebben we in tijden niet meer gehad en de andere gaan er ook beter door spelen

0
Zondag 26 september 2010 om 12:37 uur

Nu online

Michiel, zuiderwijk, fcdh-denhaag en 232 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4