Ikzelf ben absoluut een leek op het ontwikkelen en vormgeven van websites en opper-digibeet maar dit kan och niet waar zijn? Wie kan er met een professionele kijk een positief of minder positief oordeel over vellen?

ADO Den Haag lanceert nieuwe website

30 oktober 2014

ADO Den Haag lanceert met trots een volledig vernieuwde website!

In samenwerking met mediapartner TwoPine Media (www.twopine.nl) die de site heeft ontworpen en gerealiseerd, is in de afgelopen maanden hard gewerkt om een eigentijds en modern webportal te realiseren. De nieuwe website is volledig responsive ontwikkeld om een optimale werking op tablets en mobile devices te garanderen. Op het nieuwe portal volg je de spelers tijdens de wedstrijden van minuut tot minuut via de live statistieken, is het bestellen van kaarten en je favoriete Merchandise nog eenvoudiger geworden en is alle informatie snel en eenvoudig te vinden via het uitvouwbare menu. Uiteraard blijven de laatste nieuwtjes en de nieuwste video’s de hoofditems in de nieuwe website.

Hieronder presenteren Roland Alberg, Mike van Duinen, Vito Wormgoor, Martin Hansen en Aaron Meijers de nieuwe website. Neem dus gerust een kijkje in ons geheel vernieuwde portal!
0
Donderdag 30 oktober 2014 om 22:59 uur

DHFC070

75e minuut! Cambuurs kwartiertje.
Is dit nieuw of deden ze dat al veel langer?
0
Zondag 26 oktober 2014 om 14:03 uur

lasoog1

Dannyy schreef:

Alle ADO Den Haag spelers verplicht Liverpool -Real Madrid laten kijken, dàt is pas inzet. Kunnen onze vrienden nog wat van leren.
Nou, ik weet niet wat jij ziet maar ik vind die inzet wel meevallen..
En dat andere gezanik (niet van jou) dat Engelse fans zo geweldig zijn is bij deze ook de wereld uit. Wat n gezapig kutpubliek is dat in blablabla Liverpool, home of footbal, holey ground..zeg, ze presteren t zelfs in de 82ste minuut nog ff n slow handclap te doen.

OK..nu dan ff in de 90ste minuut n you never walk alone..gutgut
0
Woensdag 22 oktober 2014 om 22:32 uur

D.H.zuid-west

ADODENHAAG schreef:

Frank en vrij? Zij moeten gewoon winnen. Het is de nummer 16 tegen 17. Ik ben bang dat de eerste die scoort, wint. Wordt een tactische partij denk ik.
Ik denk juist dat het een pot wordt met veel strijdt en lange balen naar voren. Dordt gaat ruimte weggeven achterin dus zal er snel diep gespeeld kunnen en moeten worden. Het is een 100% degradatieduel immers en ik hoop dat onze jongens de belangen nu vanaf minuut 1 oppakken. Het in ieder geval wel spannend worden.

Voorspelling 2-0
0
Woensdag 22 oktober 2014 om 06:14 uur

Waht

H@@GenEES schreef:

Nah ik kijk naar Den Haag niedt voor mijn plezier meer, nee. en gisteren was het idd een spannende wedstrijd, maar je kunt mij gewoon geen onmogelijk geven dat het weer slap begon en misschien is die rode kaart wel een verborgen zegen geweest omdat ze toen wel gingen strijden.

Maar jij kan niet hooghouden dat de eerste 9 minuten er ook maar een schijn van kans was dat ADO daar punten ging pakken, NAC troefde ADO de eerste 9 minuten aan alle kanten af en het had zo maar 3-0 kunnen staan en dan had je niets kunnen zeggen.

En die slappe instelling is er al na de winst op Groningen, of ben GEA thuis, Vitesse uit, Almere uit, Utrecht uit alweer vergeten? Het is gewoon kwa inzet een slap onsamenhangend geheel, en gisteren heeft die onterechte rode kaart de spelers zeker geholpen.

Maar het is toch te gek voor woorden dat ik Vrijdag moet vrezen dat we tegen Dord geen punten gaan pakken en dat dit niet eens overdreven is? Sorry maar ik die niet mee aan het opportunisme van het puntje bij NAC
Het feit dat je de eerste 10 minuten ondersteboven gelopen wordt door een degradatie ploeg zegt toch alles.
De tactiek is weer laf want wij willen de bal niet en moeten vooral de ruimtes klein houden.
Dat je een puntje pakt heeft meer met de kwaliteit van de voorhoede van NAC te maken en onze keeper en veel geluk.
Onze ploeg hoort gewoon tussen plaats 10 en 18. De instelling is te vaak niet 100% en dan zijn we gewoon degradatie kandidaat en niet beter dan NAC, Excelsior enz.

Dordrecht moet je vanaf minuut 1 onder druk zetten en zelf risico`s willen nemen.
Hun verdediging is opbouwend zeer kwetsbaar.

0
Zondag 19 oktober 2014 om 16:15 uur

slash070 schreef:

Was gisteren in dat aquarium-uitvak daar, maar echt ongelooflijk hoe slap de ploeg aan deze belangrijke wedstrijd begon, een wonder dat we toen al niet met 2-0 achter stonden of zo. En dan nog met die Jules de Korte als scheidsrechter pff. Wel knap hoe de ploeg het daarna oppakte. Wissel Schet voor Kramer snap ik nog steeds niet. Hansen krijgt van mij een 10, wat een geweldenaar is dat en wat een wedstrijd instelling.
Zat gisteren ook in die vissenkom en na de rode kaart verwachtte ik een afslachting ala Vitesse uit. Zo slap weer in het begin, veel ruimte weggeven en backs die veels te hoog stonden waardoor de cv de man moest oppakken met als gevolg dat er telkens iemand zomaar in het midden de 16 kon binnenwandelen. Het leek organisatorisch nergens op.

Toch bleef iedereen in ons vak wel zingen wat mooi was om te horen en in de 2e helft zagen we opeens een andere ploeg. Dat NAC is echt niet zo goed, een beetje pressie op die spelers en ze raken ook gewoon in paniek. We hadden vanaf minuut 1 er al bovenop moeten zitten dan had het een andere wedstrijd geweest. En die pingel + rode kaart.... volkomen onterecht natuurlijk, het heeft de wedstrijd volledig verkloot. Nu snel in beroep gaan zodat we Kanon er gewoon weer bij hebben!
0
Zondag 19 oktober 2014 om 15:32 uur

Madmax

"en ècht 100% kansen hebben ze buiten de penalty ook weer niet gehad"

Kijk de eerste 10 minuten nog is terug.
5 kansen, waarvan 3 tussen minuut 5 en 6 als daar de 1e van ingaat komen die andere 2 niet, een penalty wat geen penalty is. En de goal.
0
Zondag 19 oktober 2014 om 13:20 uur

dondinges

Madmax schreef:

4-0 achter? er kwamen 3 kansen uit 1 aanval. Tuurlijk stormde nac de 1e 10 min. Maar ADO begon ook wel weer erg slap. Na rust vond ik ADO de betere ploeg en maakte gelukkig ook de terechte en verdiende 1-1
Den haag was betet na +/- de 25e minuut, maar je had na 10 minuten ruim achter kunnen staan en hansen, de held, heeft ons toen gered. Dat stormen hoor je je op voor te bereiden tis wel avondje nac natuurlijk. Slappe begin was belachelijk. Maar daarna haal je eigenlijk et het maximale uit, scheids floot met 2 maten, daar doe je niets aan.
0
Zaterdag 18 oktober 2014 om 22:56 uur

rien1

<FCDH> schreef:

1-1 afgelopen maar wat was het weer slecht
Tja, je denkt na die 1-1 er overheen, zelfs met 10 man. Maar goed, als je het begin ziet met de rode kaart al in de 9e minuut en de gemiste strafschop dan kan ik een beetje leven met de 1-1. MAAR het moet echt beter worden!! Dit kan zo niet langer want dan gaan we er uit. Ben blij met Kramer, maar laat hij die rare acties nou eens achterwege. Hij had ook nog rood kunnen krijgen met Dordt op et programma.
0
Zaterdag 18 oktober 2014 om 22:39 uur

haagse-Dick

ff wat anders, die Koeman is echt een goeie trainer geworden. Wat laat hij Southampton lekker spelen zeg.Minuut 78 7-0 en wat een wedstrijd zeg