Tag: scheidsrechter

Pagina 122

ado-kenner

scheidsrechter fluit af bij byern munchen bij een 0-0 stand terwijl een bayern speler 1 op 1 met de keeper komt

0
Woensdag 30 september 2009 om 22:37 uur

super fc denhaag

ado-kenner schreef:

hier zelfs op VI zeggen ze dat het een pratige doelpunt was en dat hij onterecht was afgekeurd

tja ik schreef gister al, wat doen die belgen hier. ik kan me nog goed herinneren dat we vorig jaar ook een wedstrijd hadden waar die belgen vloten en die we ook onterecht hadden verloren. ik weet niet meer precies tegen wie maar het was op een vrijdag avond. ik heb trouwens nog nooit 1 goeie belgische scheidsrechter gezien.

0
Maandag 28 september 2009 om 22:00 uur

rien1

Ooievaar schreef:

Sparta 0-2 achter. Ik zeg consolideren.

Overigens optpopt die Denneboom zich inderdaad tot een goalgetter pur sang (...)

Geen gekke uitslagen. Het winnende Groningen en het eveneens winnende Heerenveen komen straks toch wel weer bovendrijven over een paar wedstrijden. Ook Nac verloren van Feijenoord, dus als Heracles en NEC nou effe gelijk spelen, blijven we nog 7e ook.

Alle min of meer "concurrenten" verliezen.

Om nog op die wedstrijd terug te komen van 020- ADO, werkelijk schandalig dat het doelpunt (en wat een mooie counter en wat  mooi afgemaakt!!) van Milic werd afgekeurd, terwijl je toch als "gewone" ploeg zo weinig kans hebt om daar een puntje te halen, laat staan te winnen.

Ik was al druk aan het juichen terwijl ik ineens de bal weer in het spel zie komen via een vrije trap.

De verslaggever zei het inderdaad heel goed. Als je als 020-zijnde dreigt achter te komen is daar altijd nog de scheidsrechter. (die je een handje helpt).