Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Mike

WE HEBBEN EINDELIJK WEER EEN ECHTE SPITS!!!!

0
Zondag 26 september 2010 om 12:12 uur

<FCDH>

Gefeliciteerd gasten heb genoten gister;))) maar laten ze in hemelsnaam die kubik en bulykin langer vast leggen wat is dat een spits zeg ;))) alles wat ie aanraak gaat er bijna in haha wat zullen ze bij feyenoord jaloers zijn zeg dat wij wel zo spits hebben hahaha;)))

0
Zondag 26 september 2010 om 12:05 uur

Vlakko

ADO voor altijd schreef:

Bij mankementen aan kleding of schoenen (en heb je het veld verlaten) dan moet je wachten op een doodspel element voordat je het veld weer in mag. Dat is volgens de regels en deed de scheids goed al is het wel bijna het enigste wat hij tijdens deze wedstrijd goed de.

Mag jij me uitleggen wanneer Immers uit het veld geweest is dan.

 

Voor de rest wat een dwarrel die scheids, nu kan het niet bommen 3 punten, maar voor hetzelfde geld kost het je de overwinning..

 

Heerlijk dit, of we nou dalen of gaan stijgen dit pakken ze je niet meer af.  6e na 7 wedstrijden leuk voetbal en eindelijk een spits.

 

Heerenveen uit puntje moet te doen zijn.

0
Zondag 26 september 2010 om 12:01 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik weet dat je een middenvelder en een spits niet met elkaar kan vergelijken, maar mijn favoriete speler is toch echt die Rado. Je moet eens op die man letten als hij NIET aan de bal is. Je ziet hem constant om zich heen kijken om een plek te vinden waar hij zich weer vrij kan lopen en de bal te vragen. Dat is echt een wereldvoetballer. Het ziet er zo simpel uit, maar het is o zo moeilijk om constant in beweging te blijven om dat plekkie te vinden.

Rado is transfervrij overgekomen van Larissa, dus van de 'gevarendriehoek' Kubik/Rado/Buly zal hij relatief het makkelijkste vast te leggen zijn.

0
Zondag 26 september 2010 om 09:58 uur

Haagse Roel

Genoten van FCDH !!!!!  Wat een spits die Buly zeg, heeft ie gozer een aflopend contract bij Anderlecht ???  Zo ja :  Ok dan wordt het nog heel moeilijk om hem te contracteren,toch  zou ik  als beleidsbepalers er  maar eens over gaan nadenken of er mogelijkheden zijn.

 

Zo'n spits hebben we jaren niet gehad !!!!!

 

Gefeliciteerd iedereen !!!!!

0
Zaterdag 25 september 2010 om 23:46 uur

Ricky

MANNEN GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!!!

 

NOU GEEN GEZEIK DE HELE WEEK!!!!

 

Harry vd Laan was de laatste die dit flikte! Eindelijk weer een dikke spits!!

 

DEN HAAG BULIKIN!!!!!!!!!! 

0
Zaterdag 25 september 2010 om 22:02 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik hoop dat de heren beleidsmakers op zeer korte termijn om de tafel gaan zitten om eens goed na te denken wat ze met Kubik en Bulykin gaan doen.

Kubik heeft maar een contract voor een jaar en Bulykin is gehuurd voor een jaar, met de aantekening dat ADO volgens mij slechts een gedeelte van zijn salaris betaalt, en de rest nog door Anderlecht wordt opgehoest.

Zeker met Kubik moet ADO snel handelen, want de concurrentie is niet gek, zeker niet met die transfer windows twee keer per jaar. Het mag duidelijk zijn dat we nu echt een sprong voorwaarts kunen maken met Kubik en Verhoek op de flanken, kijk eens naar die 13 !! doelpunten die we al gescoord hebben. Dat bij Kubik soms zijn acties niet altijd lukken, kan me eerlijk gezegd aan mijn reet roesten, bij balverlies is hij de eerste die weer probeert de bal terug te veroveren en hij heeft er al 4 in het netje liggen.

Voor Bulykin vind ik het alleszins acceptabel om een non-EU salaris te betalen, zo´n spits hebben we volgens mij in 10 jaar niet meer gezien bij ADO. Wellicht is ADO er niet zo happig op omdat het de verhoudingen scheef trekt. Bulykin zelf heeft het volgens mij erg naar zijn zin in Den Haag.

Rado was voor mij de beste man van het veld tegen Willem II, alle ballen konden bij hem ingeleverd worden. Kijk maar eens goed naar zijn veldspel, hij passed de bal in naar een tegenspeler en je ziet hem gelijk bewegen om zich weer vrij te lopen. Wereldvoetballer voor ons. Ook vastleggen aub, want hij heeft volgens mij ook maar een jaarcontract.

0
Donderdag 23 september 2010 om 09:57 uur

Bert

tmvnstn schreef:

0-2 bulykin

Ja Bulykin pakt zijn doelpuntje weer mee. Type spits niet klooien maar schieten. Kortom sinds Remco Boere en Peter Hofstede loopt er voorin ook weer eens wat rond.

0
Dinsdag 21 september 2010 om 21:38 uur

Advertentie

Mike

friuli schreef:

waarom komen er zo weinig mensen?

 

Komt door die k*t locatie bij het forepark!In een totaal sfeerloze omgeving neergezet dat stadion!

Als je uit de omgeving zuiderpark /Loosduinen komt dan ben je 45 min aan het reizen als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer,op de fiets is er ook niet meer bij als je uit die buurt komt!

 

Had in het zuiderpark een nieuw stadion neergzet en het had weekelijks uitverkocht geweest nu!(genoeg parkeer ruimte ook kunnen maken bij die amateur velden)

In de laaste jaren was het ook daar niet altijd uitverkocht maar dat kwam ook door dat gezinnen niet zo gauw kwamen naar een oud onveilig stadion en de resultaten waren er tuurlijk ook niet.

Tuurlijk! Misschien dat jij op loopafstand van 't Zuiderpark woont?

Ik vind de locatie momenteel heel behoorlijk. Goed bereikbaar en het bezorgt de gemeente veel minder kopzorgen.

Daarnaast is er nu al in de spits op het Veluweplein en de Soestdijksekade geen doorkomen aan.

 

0
Maandag 20 september 2010 om 10:07 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Ik vraag me af of Bulykin zelf wil blijven volgend jaar. Kubik zeker een meerjarig contract aanbieden! Geloof mij, die Leeuwin ontwikkelt nog steeds maar kan het beste op het middenveld uit de voeten.

Ik hoop het wel die bulykin is echt een top spits dat kun je aan alles zien scoort makkelijk twijfelt geen seconde en kubik is ook geen slechte echt een doorzetter

0
Zaterdag 18 september 2010 om 23:43 uur

Nu online

zuiderwijk, MikeDH, JvDH, superfcdenhaag2, Michiel, Anne van Schuurman en 386 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4