Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Pietje

flip schreef:

Maar zijn schuldensituatie zorgde er wel voor dat hij slecht presteerde. Hij werd niet voor niets uitgefloten door eigen supporters, daar zorgde hij zelf voor. Of ben jij zo kort van geheugen?
Supporters? Je eigen haagse speler uitfluiten noem jij een supporter. Ik noem dat een joodje oke? Enfin, deze joodjes weten de helft niet over Bodde of wat zich afspeelde binnen de selectie. Jij weet blijkbaar ook niet zo veel over mensen met schulden en welk invloed dat heeft op hun verdere prestaties binnen de maatschappij. 

Ik ben iig blij voor `m en ga hem in maart nog maar eens supporteren in Wales.
0
Maandag 24 december 2007 om 15:12 uur

Kikoman

donderdag 20 december 2007
Niet eens geld voor oefenwedstrijden
DEN HAAG - Gedwongen door de slechte financiële positie heeft ADO Den Haag twee oefenwedstrijden geschrapt. De voetbalploeg van trainer Wiljan Vloet zou oorspronkelijk op 5 en 8 januari in Den Haag respectievelijk Roda JC en het Belgische Roeselare ontvangen.
ADO gaat in plaats daarvan nu op zoek naar alternatieven tegen amateurclubs. Ook de KNVB maakt zich zorgen over de situatie bij de Haagse club. Een woordvoerder van de voetbalbond zegt dat een club ’verantwoordelijk is voor het eigen financiële huishoudboekje’ en dat de KNVB geen mededelingen doet over financiën van een club. Maar, voegt hij daaraan toe: „De KNVB heeft iedere dag contact met ADO en de gemeente Den Haag.’’

De licentie van de eerstedivisieclub is nog niet direct in gevaar. Die kan worden ingetrokken bij een surseance van betaling en wordt zeker ingetrokken bij een faillissement.

Zover is het nog niet. Wel onderzoekt de licentiecommissie van de KNVB een aantal keren per jaar of de financiële situatie nog in overeenkomst is met de begroting die in juni werd ingediend.

De onrust binnen de selectie van ADO Den Haag nam vorige week plotseling toe toen de club in acute geldnood kwam te zitten. Zelfs het doorgaan van de wedstrijd tegen FCZwolle stond op losse schroeven. „Pas op het laatste moment kregen we toestemming om in Zwolle in een hotel te overnachten met de groep. Alle spelers zaten met de handen in het haar. Bang voor de eventuele gevolgen van de situatie,’’ aldus Wiljan Vloet. Hoewel de trainer een wensenlijstje inleverde bij de directie, heeft hij te horen gekregen dat de club in de winterstop geen nieuwe spelers kan halen.
0
Vrijdag 21 december 2007 om 13:11 uur

slap zooitje

We mogen blij zijn dat deze anonieme financiele geldschieter in de bres is gesprongen. Maar hoe lang gaat dit nog goed? Het is een chaos bij de club, in sportief, in organisatorisch en in financieel opzicht. Wat moet er gebeuren? Het wordt tijd om een volledig nieuwe start te maken. Ten eerste moeten de "oudjes" uit de selectie worden verkocht danwel verhuurd. Zij drukken teveel op de begroting en brengen weinig tot niks op sportief vlak.  Ik denk dat het beter is om met een nieuwe jonge groep te beginnen, misschien met maximaal 2 ervaren spelers (maar niet degenen die we nu hebben). Ten tweede moet het belachelijke "happy crowd control systeem" op de schop. Het supporter verplichten om een biometrische foto te laten maken, draagt niet bij tot hogere aantallen mensen in het stadion. Dus worden er inkomsten misgelopen. Daarnaast is het gewoon belachelijk dat er maar 4 poortjes zijn aan de hele lange zijde van de haaglanden tribune. Als het dan ook nog eens bijna een halve minuut duurt voordat je binnen bent, dan kun je snel uitrekenen hoe lang alles gaat duren als het echt een keer druk wordt (als we dat nog mogen meemaken). Zo "happy" word je er dus niet van. Ten derde moeten de wedstrijdkaarten goedkoper worden: 22 euro laten betalen voor een wedstrijd tegen omniworld of top oss. Het is gewoon schandalig. Vind je het gek dat veel mensen thuisblijven? Ten vierde moet er eens een goede leiding komen die verstand van zaken heeft en ervaring in de voetbalwereld, mensen die de juiste besluiten nemen. Dit zijn een van de vele punten die heel snel moeten verbeteren. Oh ja, en verbeter eens de catering in het stadion voor de "gewone mensen" en zorg ervoor dat de trapdelen niet meer los liggen. Dit kun je toch geen fatsoenlijke ontvangst noemen. Ben er helemaal klaar mee....

0
Dinsdag 18 december 2007 om 17:44 uur

Rob

Rimba schreef:

Maar ze kosten je wel klauwen met geld....

En er is vast wel een club ergens die iemand wil overnmen. Desnoods iets in Cyprus of Qatar.

Als het toch kut gaat, dan liever gasten als Immers, Janmaat en andere eigen jeugd: krijgen in elk geval ervaring en daar worden ze beter van.

Die moeten die luie zakken ook niet. Alles zit tegen nu, dus let maar op daar zitten we gewoon mee opgescheept. Janmaat, notabene een 2e jaar A, is 1 van de betere dit seizoen, dat zegt toch alles over de rest van de "zieke" selectie

0
Dinsdag 18 december 2007 om 09:24 uur

Midden-Oost

Peter schreef:

Had Elia gisteren graag bij ons zien spelen!
Zou dat echt wat uitgemaakt hebben ? Die gozer wou wel kruipend naar Twente als-ie maar niet meer voor ADO hoefde te voetballen. In de selectie lopen er nog een aantal rond die er ook zo over dachten, gezien de prestaties. Ben benieuwd wie ze gaan lozen in de winterstop en wie er (niet) voor terugkomen. Niet dat ik nog een greintje illusie heb voor dit seizoen.
0
Maandag 17 december 2007 om 13:06 uur

AHJ215

Bron: medewerker ADo Den Haag

ADO Den Haag Technisch Failliet

- schuld opgelopen tot 3 miljoen
- geen kerstpakketten
- geen overnachting in zwolle voor selectie 
  ter voorbereiding van wedstrijd van morgen.
- levering nieuwe stoeltjes afgebeld ivm geen geld
- united cheers afgemeld voor rest van seizoen

RvC neemt waarschijnlijk de dagelijkse leiding over en gaat per direct saneren.
0
Zaterdag 15 december 2007 om 09:56 uur

jan

Blessures eerste elftal
14-12-2007

Derk Boerrigter en Jordy Zuidam zijn op dit moment de enige twee spelers die zondag niet meespelen in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Dit is echter wel onder voorbehoud, aangezien de selectie van Jan Everse zaterdag nog een training afwerkt en blessures in een kleine hoek zitten.

Zowel Boerrigter als Zuidam zal zondag op de tribune plaatsnemen. Maandag zal Derk Boerrigter de veldtraining hervatten. De linksbuiten kampt met een kwetsuur aan de enkel. Jordy Zuidam wordt, zoals eerder gemeld, na de winterstop pas wedstrijdfit verwacht. 

officiele website FC Zwolle


das zekert elkker voor ons zijn 2 goed spelrs
0
Vrijdag 14 december 2007 om 18:31 uur

Advertentie

Drama

Pietje schreef:

Van Mols is iig zeker dat hij niet meer bij ons wil spelen.
Is natuurlijk ook wel logisch
hij werd aangewezen als boeman door de halve selectie


0
Donderdag 13 december 2007 om 09:16 uur

Delft

Er is een tijdje geleden een oproep gedaan aan de supporters om je mening te geven over het nieuwe stadion. Vanuit Ado heb ik daar nog niks van vernomen. Ik lees nog steeds veel onvrede. Ik ga in ieder geval niet van die Aad Mansveldtribune af om op de lange zij te gaan zitten. Wat op deze site geopperd wordt. Punt een wordt dat me te duur betaal ook al € 6,- handlingkosten want mijn sigarenboer heeft alleen een plattegrond van het Zuiderpark dus daar kaartjes halen is er nog niet bij. Hij verkoopt helaas meer kaartjes voor Feyennooit. Punt twee ik sta daar met een of twee kinderen die het al eng vinden om door die Starwars poort alleen naar binnen te gaan. Ik ga dan echt niet in zo`n massale rij staan. Ik hoef ook niet te proberen om mee te lopen met een van mijn kinderen want dan worden de heren gelijk nerveus. Dan zou ik voortaan alleen moeten gaan als alleen de lange zij open is. Kijk bij Ado vinden ze dat mensen zoals ik naar de kids tribune moeten. Maar bij Ado is de klantvriendelijkheid gewoon diep gezonken. Je kan niet meer gaan zitten/staan waar je wilt. Wordt eens tijd dat de suportersverenigingen in actie komen. Individuele acties zoals het slopen van stoeltjes trekken ons alleen verder het moeras in. Dat geeft het bestuur bovendien een excuus om de genomen maatregelen gewoon te handhaven. Misschien moeten sommige mensen zich eens wat beter gaan realiseren dat wij bij de media onder een vergrootglas liggen. Alles wat bij Ado in negatieve zin gebeurt is groot nieuws bij andere clubs praat men over enkele randdebielen. Hoe onterecht ook hier hebben we voorlopig wel mee te maken. Zal een tijdje rustig moeten blijven willen we hier vanaf komen. Dan moet er ook wel een betere selectie komen. Overwinningen zijn het medicijn dan stroomt het bakkie ook beter vol. Er zit er nog eentje bij PSV de reservebank warm te houden. Tommie vd Leegte. Huur die gozer tot het eind van het seizoen. Er zit ook nog een goeie van Feyennooit de bank warm te houden. Michael die paar invalbeurtjes bij Feyennooit wegen toch niet op tegen de status die je bij ons had. Snap wel dat Feyennooit meer euries betaalt maar goed het wordt ook eens tijd dat er wat meer mensen met poen (die niet hun oren alleen naar de media laten hangen) eens wat geld in die club steken of tenminste garant staan voor bepaalde spelerssalarissen.
0
Woensdag 12 december 2007 om 22:14 uur

Jager

Pro Wiljan schreef:

Iedereen heeft schuld, maar ik geloof niet dat we Wiljan nou onder vuur moeten gaan nemen!
’Samenstelling groep is niet goed’
zondag 09 december 2007 

DEN HAAG - ADO Den Haag beleefde vrijdagavond letterlijk en figuurlijk een donkere avond. Toen ADO Den Haag tegen MVV afstevende op een nieuwe afgang (0-3 achter) gingen in de 79ste minuut de lichten van het stadion uit door een stroomstoring.

Verder spelen was onmogelijk. Vandaag beslist de KNVB óf en zo ja wanneer het het duel wordt vervolgd.

Trainer Wiljan Vloet was allesbehalve rouwig om het moment waarop in het nieuwe stadion alles uitviel. „Het was weer een vernedering,” vond hij. Morgen richt de Brabander zich weer op de uitwedstrijd bij FC Zwolle aanstaande zondag. Na het uitlopen zaterdag had zijn selectie gisteren en vandaag vrij. Waar routiniers als Virgilio Teixeira en Stefan Postma stellen dat de spelers ’elkaar laten verzuipen’ en ’elkaar niet helpen’, bestrijdt Vloet dat ADO geen team is. „Het is zeker een team. Die gasten willen voor elkaar werken, maar de samenstelling in de groep is niet goed.”

Hij geeft een voorbeeld: „We kunnen achterin niet één op één spelen, omdat we daarvoor de snelheid missen. We kunnen ook niet rond onze eigen ’zestien’ spelen, want daar hebben we de kracht niet voor. Daarnaast missen we een balafpakker in ons team. Het is te veel lood om oud ijzer, waardoor we de juiste balans missen in het elftal.”

Overigens werken de licht geblesseerden Stefan Postma (dijbeen) en Lex Immers (voet) vandaag wel een lichte training af.
0
Dinsdag 11 december 2007 om 16:44 uur

Nu online

john 147, lulijzer, KickOff, DHFC070, Bleek, zuiderwijk en 202 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4