Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ADODENHAAG

Kees schreef:

Volgens AD: centrum derijck/kum  en Leeuwin op links vanavond.

 

 

 

 

Ja.. en Rado maakt zijn opwachting op rechtshalf. Ben benieuwd. Willem II speelt overigens inderdaa met 1 spits en ze hebben gekozen voor Rigters.. nou daar moet je achterin toch korte metten mee kunnen maken. Willem II zal het moeten hebben van dodespelsituaties..

0
Zaterdag 18 september 2010 om 11:57 uur

ADODENHAAG

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bosschaart gepasseerd tegen Willem II
Pascal Bosschaart begint de uitwedstrijd tegen WillemII op de bank. Van den Brom passeert zijn aanvoerder om tactische redenen, dat meldt RTV West.
Lees het nieuwsbericht

Eindelijk. Rado of ranko of kum, maar Bosschaart eruit.. maakt veel blunders, slechte passes, behoorlijk traag.. Ik hoop dat hij 2e keus wordt in de centrale verdediging. Bovendien, als Willem II morgen met 1 spits speelt, kan je ook gewoon 3-4-3 spelen met 1 middenvelder dicht op de verdediging, en dan nog een controlerende middenvelder..

0
Zaterdag 18 september 2010 om 01:45 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Hallo oliebol (;)),

 

Ik heb juist een goed gevoel bij morgen. Dat wordt een 1-3 of 1-4. Let maar op. Alleen die Rigters vind ik tricky.

Je weet niet waar je het over hebt met Rigters, hij heeft in 3 seizoenen 23 wedstrijden gespeeld en daarin 0 goals gemaakt. Hij is hopeloos uit vorm, vandaar dat hij naar Willem II is gegaan. Zijn basisplek is tevens niet gegarandeerd en waarschijnlijk gaan ze gewoon met één spits spelen namelijk Rowin van Zaanen. Niet zo gek, want met Levchenko en vd Heijden op het middenveld kan je het beste je middenveld centraal stellen. Geloof mij, Rigters gaat morgen niet het verschil maken, hij mag al hopen op een paar speelminuten.

0
Vrijdag 17 september 2010 om 19:19 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Verhoek is stukken sterker geworden het laaste jaar is goed teken natuurlijk al had ik het nooit meer verwacht bij hem maar is alleen maar goed voor de club nu maar hopen dat ie zichzelf niet voorbij gaat lopen;))

Het ging afgelopen zondag op zijn zachtst gezegd gewoon niet lekker met Verhoek. Maar dat zal echt wel weer goed komen. Ik verwaxcht dat we nog veel plezier gaan beleven aan Verhoek.

 

Ik las dat Willem2 altijd lastig is, en dat we al zolang niet konden winnen daar in Tilburg.

FC Groningen had tot een paar weken terug het jaarlijkse ''Tilburg-syndroom'', maar dit keer werd W2 afgestraft door de noordelingen met 1-4 of zoiets?

ADO speelt echt beter dan de afgelopen 2 seizoenen, en W2 gaat niet lekker en mist zelfs een echte spits. Die Demouge is weg en Sheotahul speelt ook niet. Ik zie het optimistisch in. Het enige wat mij enigzins zorgen baart is het ongelukkige wisselbeleid  van Brom en (toch weer) de achterste linie. Ik hoop steeds op Pique, en de dag dat het kwartje valt en Kum weer naar het centrum verhuisd. 

0
Donderdag 16 september 2010 om 17:31 uur

Kees

Willem II mist nog echte centrumspits tegen ADO Den Haag
Donderdag, 16 september 2010 om 11:14
Voor Willem II staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag voor de deur, maar Gert Heerkes heeft voor dit treffen nog een puzzel op te lossen. Frank Demouge vertrok eind augustus naar FC Utrecht en Gerson Sheotahul zit nog in de lappenmand. Willem II heeft daardoor geen echte centrumspits voor het duel met ADO.

Het geld ontbreekt om op korte termijn een spits aan te trekken, zoals dat na het vertrek van Demouge naar FC Utrecht de bedoeling was, zo meldt het Brabants Dagblad. Maceo Rigters werd weliswaar aangetrokken, maar hij is geen typische ‘puntspeler’. Tegen Ajax kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Willem II is de enige ploeg in de Eredivisie die nog zonder punten zit en staat dan ook troosteloos onderaan. ADO doet het onder John van den Brom beter: de hofstedelingen bleven de laatste drie competitieduels ongeslagen en verzamelden vijf punten. Daarmee staat ADO boven de degradatiestreep.

 

0
Donderdag 16 september 2010 om 11:58 uur

Advertentie

Robin Straub

Schorsing Excelsior-spits Fernandez blijft staan
14 september 2010

Guyon Fernandez ontsnapt niet aan een schorsing. De spits van Excelsior is door de tuchtcommissie van de KNVB voor vier wedstrijden geschorst, omdat hij in de wedstrijd tegen AZ een trappende beweging maakte naar een tegenstander.

De straf van de tuchtcommissie komt overeen met het voorstel dat de aanklager betaald voetbal van de KNVB vorige week deed. Daar stemde Excelsior niet mee in, waardoor de tuchtcommissie zich over de zaak moest buigen. De Rotterdamse club heeft nog de mogelijkheid om tegen de straf in beroep te gaan.
 

hij mist dus de wedstrijden:

FC Groningen - Excelsior

Excelsior - Vitesse

Excelsior - Roda JC

ADO Den Haag - Excelsior

0
Dinsdag 14 september 2010 om 12:32 uur

Kees

Mike schreef:

We hebben dit jaar een begroting van 12 miljoen. Als we nu geen punten meer pakken is elk punt dan 3 miljoen waard gebleken?

Wat zegt dat dan?

Nee, 2.4 miljoen (we hebben nl. 5 punten).

 

Het zegt ook bijna helemaal niets. Wel is het interessant om te zien wat per club ieder punt kost. Bij Heracles was dat vorig seizoen 150.000 euro en bij PSV minimaal 5 a 600.000 euro.

 

Ik bedoel er ondermeer mee te zeggen dat een scorende spits en punten pakkende keeper meer mogen kosten dan de gemiddelde speler. Bij ADO heb ik het gevoel dat de keeper letterlijk en figuurlijk een sluitpost is!

0
Maandag 13 september 2010 om 17:54 uur

Kees

Haagse Roel schreef:

Kees, ik volg NL met gepaste belangstelling, dit soort potjes zijn natuurlijk niet om aan te gluren.........DH vind ik tig keer belangrijker. NB die goal van Nistelrooy vind ik toch wel weer knap hoor....

Dat was zoals er al gezegd werd een goal die alleen een echte spits kan maken. Ik vind dat sowieso een aardige vent en die heeft altijd een zwak bij me gehad. Geen goeie voetballer maar wel een echte spits.

 

Ik was gister bij de dames gaan kijken en me echt positief laten verrassen. Het niveau is op A-landelijk 3e divisie maar fysiek zwak. Vandaar dat ze zelfs tegen B1 elftallen moeite hebben. Er werd zeer verzorgd van achter uit gevoetbald.

0
Vrijdag 3 september 2010 om 23:27 uur

michel

Feyenoord contracteert belofte Toorenburg (16)
De zestienjarige Jordy Toorenburg heeft vrijdag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De spits is nu tot de zomer van 2013 aan de Rotterdammers verbonden.


"De laatste jaren zijn bij Feyenoord veel jonge talenten doorgebroken", reageert de jeugdinternational op de website van Feyenoord, daarbij Luc Castaignos en Jerson Cabral als voorbeeld nemend. "Ik hoop dat mij dat ook gaat lukken."

Toorenburg maakte afgelopen zomer de overstap van ADO Den Haag en speelt bij Feyenoord/Excelsior onder 19. Technisch directeur Leo Beenhakker is blij met het vastleggen van het talent. "De club heeft er alle vertrouwen in dat dit talent met de steun van thuis en de mensen op Varkenoord een grote ontwikkeling door kan maken. Bij Feyenoord staat de deur voor jonge talenten wijd open", aldus Don Leo.

Hoofd Jeugdopleiding Stanley Brard roemt het potentieel van de Hagenees. "Jordy is een echte spits. Daar hebben we er niet veel van", zegt hij. "Hij is een jongen met veel potentie. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij het uiteindelijk gaat halen. Deze jongen beschikt niet alleen over veel talent, maar heeft ook nog eens de juiste mentaliteit."

0
Vrijdag 3 september 2010 om 16:54 uur

BobM

kent u 'm nog?

 

Genoa houdt in de aankomende maanden de verrichtingen van Linus Hallenius in de gaten. De Italianen vonden het nog te vroeg om de Zweedse aanvaller deze zomer al naar de Serie A te halen, maar zien in de 21-jarige spits van Hammarby wél een veelbelovende speler voor de toekomst. Genoa-voorzitter Enrico Preziosi beschreef Hallenius als ‘een nieuwe Zlatan Ibrahimovic’.

0
Woensdag 1 september 2010 om 11:26 uur

Nu online

Advocado, Max en 211 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4