Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Ondanks dat ik vind dat steyn gegroeid is als trainer vind ik wel dat als we straks na 5 of 6 duels 0 of 1 punt hebben hij het veld moet ruimen
0
Zondag 11 augustus 2013 om 10:48 uur

ADOnieuwegein

Haagse_Aad schreef:

Ben echt blij dat ze gister verloren hebben.. Kunnen we weer lekker zeiken! Heerlijk!

Wat een domme reactie van o.a. ADO Nieuwegein.. Dat "zeiken" doe ik omdat ik al 2 jaar zie dat het met deze trainer niet gaat werken.. De stapjes die de club wil maken zitten er met hem gewoon niet in.. Het is een hele aardige vent, daar staat alles los van.. Maar hij brengt totaal geen lijn in het spel en weet ze zo te merken ook niet voldoende te motiveren..

Dat is niet zeiken dat is gewoon een conclusie..

De tijd van smoesjes (niet eigen selectie, verwarming te heet, enz enz) is gewoon echt voorbij...
Ach tis maar wat je dom vind.......kijkend naar je eigen reactie!! Dat we vog jaar 9e eindigde ligt dan ook niet aan deze trainer?? Dat was natuurlijk puur geluk pfffff
0
Zondag 11 augustus 2013 om 08:35 uur

Haagse_Aad

Ben echt blij dat ze gister verloren hebben.. Kunnen we weer lekker zeiken! Heerlijk!

Wat een domme reactie van o.a. ADO Nieuwegein.. Dat "zeiken" doe ik omdat ik al 2 jaar zie dat het met deze trainer niet gaat werken.. De stapjes die de club wil maken zitten er met hem gewoon niet in.. Het is een hele aardige vent, daar staat alles los van.. Maar hij brengt totaal geen lijn in het spel en weet ze zo te merken ook niet voldoende te motiveren..

Dat is niet zeiken dat is gewoon een conclusie..

De tijd van smoesjes (niet eigen selectie, verwarming te heet, enz enz) is gewoon echt voorbij...
0
Zondag 11 augustus 2013 om 08:26 uur

ADOnieuwegein

Weer ff aardig wat shouts doorgelezen op de zondagmorgen. Maar de negatievelingen hier hebben zo te lezen een top zatdsgavond gehad, want hier hopen ze volgens mij op zodat ze Steijn en Co kunnen afzeiken (is dagelijkse kost voor ze)

Ja het was slecht, het eerste half uur. En tuurlijk mag je daar niet verliezen, maar het gebeurd wel omdat GAE niet slecht speelde, zij ervoor gingen.

we hebben echt geen slech team en dat er geen voetbal inzit is onzin!! Er zit genoeg voetbal in de ploeg, da hebben we vorige week ook tegen PSV gezien.

Ze begonnen te slap, de 1e goal word gewoon terug gelegd met het hoofd van Wormgoor, maar die de schuld geven is wel heel makkelijk, want waar was de middenvelder die de doelpuntenmaker helemaal vrij liet inschieten???? Oh nee het was de schuld van ons centrale duo (is makkelijker om die af te zeiken)

Cabral, is dat dat een tweelingbroer van de vertrokken Chery?? Hij doet exact het zelfde, vanaf rechts zijn eigen actie maken en willen schieten op doel........elke keer wil. Teveel bewijsdrang in zich en denken dat hij grootte van van dit ADO is, hij komt immers van Feyenoord en Twente. Zet hem op links, dan geeft die wel de voorzetten wat gevaa ka opleveren.
En plaats Schet in de basis op rechts, gaat nu al meer dreiging vanuit dan Gouriye. En is sneller.

2e helft een beter ADO gezien, die er wel voor ging en de duels won. Lag dat dan toch aan de dingen die onze trainer in de rust gezegd heeft........hij kan het dus wel overbrengen ondanks, dat hier een aantal er anders overdenken.

De 2e goal word hier weer makkelijk de schuld aan Tommie gegeven. Ja hij moet met zijn tegenstander meelopen, maar was de middenvelder om de pass eruit te halen. Couthino word hier altijd omschreven als onomstreden, maar die stond ook niet goed in het doel opgesteld, want hij had ook wel met de situatie mee mogen bewegen. Hij liet zich nu verrassen in de korte hoek.

Al met al gewoon een kut zaterdagavond gehad. Maar ADO blijft mijn club, ik weet dat we nooit geen kampioen zullen worden en dat het de ene wedstrijd beter gaat als de andere keer. En zal ze heus wel een eens vervloeken, maar stelselmatig negatief erover praten?? Nooit!!!!
0
Zondag 11 augustus 2013 om 07:49 uur

Mike

Haagse Roel schreef:

Tsja , het is echter wel een bevestiging wat de "negativo`s" of wellicht realisten al lang hier verkondigden ...........het schiet niet op met ons cluppie , wat mij betreft geen jubelverhalen daarover , zie het liever anders. Maar voor de realiteit moet je niet weglopen en mag best genoemd worden.
Onze trainer consequent uitschelden vind ik wat anders dan negatief, Roel
0
Zaterdag 10 augustus 2013 om 23:47 uur

Kees

<FCDH> schreef:

Ado begroting 13 miljoen eagles geloof ik 2 miljoen
Nee, Eagles rond de 5.6 miljoen.

Wat ik me af vraag is hoe de beleidsbepalers bij ons met dit soort nederlagen omgaan en het slechte spel in de laatste 8 tot 10 wedstrijden. Piet Jansen had het er steeds over dat je met goed en attractief voetbal en resultaat dat stadion weer vol krijgt. Nu dus het tegenovergestelde al lange tijd. En wat ik al eerder schreef is dat Maurice de statistieken tegen heeft sinds geruime tijd. Dit zijn altijd listige en lastige momenten voor een trainer.
0
Zaterdag 10 augustus 2013 om 22:21 uur

Advertentie

Beest

en toch laten de spelers steijn een beetje in de kou staan

wel opmerkelijk dat foeke de booij goed voetbal laat spelen met slechte spelers en steijn al twee jaar met goede spelers slecht voetbal speelt pec zwolle met ron jans ook weer gewonnen uit bij heracles kan het nog steeds niet anders zeggen dan dat ik vind dat steijn een technisch directeur is en geen trainer zal wel weer iedereen over me heen krijgen maar zit gewoon geen idee achter het spel
0
Zaterdag 10 augustus 2013 om 21:49 uur

Don

Bericht van fansite gaeagles:

Go Ahead Eagles

Voor het eerst in 17 jaar weer een thuiswedstrijd in de eredivisie! De verwachting is dat de Adelaarshorst uitverkocht is met 7.600 toeschouwers, ook een aantal dat al lang niet meer gehaald is. De voorbereidingen om het stadion in gereedheid te brengen voor de wedstrijd zijn nog in volle gang. Het uitvak is klaar evenals de overdekte loopbrug er naar toe die inmiddels `hufterproof` is. De drie rijen extra stoeltjes op de hoofdtribune zijn ook aangebracht. De `kooi` voor de megafoonman voor de b-side is ook aangebracht.

Voorlaatste promotie

In het geheugen gegrift bij veel supporters staat natuurlijk het tweeluik tegen ADO in 1992, toen Go Ahead middels een 3-0 thuis- en 0-1-uitoverwinning promoveerde naar de eredivisie. De wedstrijd werd ontsierd door rellende Den Haag-fans die het uitvak sloopten. Hierdoor vond de return in Den Haag onder strenge veiligheidsomstandigheden plaats. Slechts een paar honderd Eaglesfans konden daarbij aanwezig zijn. De rest volgde de wedstrijd in het eigen stadion voor een groot scherm.

In het seizoen 2007/2008 troffen beide ploegen elkaar voor het laatst in de eerste divisie-competitie. ADO ging er toen met de punten vandoor: 1-2. Later troffen beide clubs elkaar nog in de nacompetitie en ook dat liep helaas niet goed af voor Go Ahead. ADO promoveerde. Tijd voor revanche dus zaterdag.

Selectie

Naar verwachting sluit Turuc, die snel uitviel tegen FC Utrecht, weer bij de wedstrijdselectie aan. Huurling Godee is daar nog niet fit genoeg voor. De aanvaller herstelt van een liesblessure en zal binnen twee weken weer bij de groep aansluiten. Bij middenvelder Kevin Spanjaard is een afgescheurde kruisband geconstateerd wat hoogstwaarschijnlijk betekent dat hij dit seizoen niet meer in actie zal komen. Bart Vriends heeft zijn schorsing uitgezeten. De centrale verdediger begint direct weer in de basis. Mawouma Amevor schuift door naar de rechterkant waardoor Doke Schmidt op de bank begint.

Vermoedelijke opstelling: Room; Schenk; Van der Linden; Vriends; Amevor; Overgoor; Turuc; Lambooy; Houtkoop; Kolder; Antonia.
ADO Den Haag

ADO Den Haag begon deze competitie met een alleszins acceptabele 2-3 thuisnederlaag tegen PSV. Met name in de tweede helft boden de Hagenaars aardig tegenstand al kwam de 2-3 te laat om nog wat spanning in de wedstrijd te brengen. ADO heeft, zo aan het begin van het seizoen, een geheel fitte selectie.

Nieuweling Catalin Tira is de enige die ontbreekt in de selectie van trainer Maurice Steyn. De Haagse club wordt naar verwachting door zo`n 200 fans gesteund. De animo is gering omdat men het niet eens is met de verplichte buscombi.
0
Zaterdag 10 augustus 2013 om 11:50 uur

<FCDH>

10:33Steijn: `Wat mij betreft fluit Vink ons niet meer`
ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn zal nooit beste vrienden worden met Nederlandse scheidsrechters. In gesprek met Groen Geel Hart deed de oefenmeester een opvallende uitspraak, waarin arbiter Pieter Vink er flink van langs krijgt.

Foto: Orange Pictures
"Ik hoop dat de KNVB ons gunstig gezind is en dat ze Pieter Vink lekker ergens anders laten fluiten", aldus de oefenmeester, die niet te spreken is over de laatste twee wedstrijden onder leiding van Vink. "Ik heb twee keer een mindere ervaring met hem gehad. Dat was tijdens FC Utrecht - ADO Den Haag en PEC Zwolle- ADO Den Haag, waarin ik vond dat hij slecht floot. Zeker in het nadeel van ons."
"Tegen Utrecht kregen wij twee gele kaarten en toen zij exact hetzelfde deden, liet hij gewoon doorspelen", legt de keuzeheer uit. "Daarnaast had hij ons in de slotronde tegen PEC een penalty moeten geven. Uit de tegenaanval scoorden zij een doelpunt en ik denk dat dat cruciaal is geweest in de strijd om een play-off-ticket."
"We zullen er niet aan ontkomen dat hij ons fluit", gaat Steijn verder met zijn verhaal. "Maar de laatste twee keer was ik bijzonder teleurgesteld in de manier waarop hij floot. Wat mij betreft fluit hij geen wedstrijd van ADO meer."
Bekijk hier het openhartige interview met Maurice Steijn. Vanaf minuut 05:11 geeft hij zijn mening over scheidsrechter Vink.
0
Zaterdag 10 augustus 2013 om 11:29 uur

ADOnieuwegein

Waar haalt die Booy zijn wijsheid vandaan????

Boot verwacht defensief ADO Den Haag

Foeke Booy stuit zaterdagavond in het eigen stadion op ADO Den Haag. De trainer/coach van Go Ahead Eagles gaat voor de drie punten, maar verwacht dat de tegenstrever vooral op de counter zal loeren tegen zijn formatie.

"Zij zullen niet vol op de aanval spelen. Ik ben benieuwd hoe we er voetballend door zullen komen en toch ook het geduld kunnen bewaren. Na zeventien jaar geen Eredivisie moeten we niet aan ons eigen enthousiasme ten onder gaan. We gaan wel vol voor de winst", aldus Booy tegenover RTV Oost.

De trainer van Go Ahead Eagles kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Booy kan echter geen beroep doen op Joey Godee en Kevin Spanjaard. Laatstgenoemde kan dit seizoen niet meer in actie komen door een kruisbandblessure.

0
Zaterdag 10 augustus 2013 om 08:01 uur

Nu online

decubaan, wiegah070 en 255 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2