Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

MTB

Bram Castro (Hasselt, 30 september 1982) is een Belgische doelman die sinds het seizoen 2010/2011 clubloos is. Momenteel houdt hij zijn conditie op peil bij PSV Eindhoven.

Bram Castro werd geboren in de Belgisch Limburgse hoofdstad Hasselt. Tijdens zijn achtste levensjaar sloot Castro zich aan bij het Belgische Kortessem VV. Een jaar later, toen hij negen jaar oud was, vertrok hij naar Club Luik. Hij speelde drie jaar lang voor deze club, wanneer hij naar KSK Tongeren vertrekt. In 1998 kwam Castro terecht bij RC Genk. Castro kwam niet veel aan spelen toe, en vertrok daarom in 2002 naar Sint-Truidense VV. In zijn derde jaar bij de club uit Sint Truiden wordt Castro eerste keeper. Hierdoor komt hij in de aandacht te staan van het Nederlandse Roda JC. In zijn eerste jaar komt hij niet aan spelen toe, maar in het tweede jaar speelt hij vijftien wedstrijden. Hij passeert doelman Vladan Kujovic in de pikorde en wordt eerste doelman. In het seizoen daarop is hij, na het vertrek van Kujovic, de onbetwiste eerste doelman. Hij mist maar één duel. Door griep mocht de Pool Przemysław Tytoń zijn debuut maken in de Eredivisie.

Wellicht is Castro bij veel mensen bekend om zijn ruzie met Roda-verdediger Pa-Modou Kah. Op 4 november 2007 kregen de twee onenigheid na een doelpunt van Ajacied Luis Suárez.

Op 30 oktober 2007, in de bekerwedstrijd tussen Roda JC en De Graafschap, maakte Castro het eerste doelpunt uit zijn carrière. Toen de ploeg uit Kerkrade in de 94ste minuut een hoekschop kreeg, liep Castro naar het 16 meter-gebied van De Graafschap, om met een sublieme intikker de stand gelijk te trekken, en daarmee een verlenging af te dwingen. In die verlenging wist aanvoerder Marcel Meeuwis een strafschop te benutten, waardoor de Limburgers verder mocht bekeren. Castro werd op de schouders van enkele spelers naar het publiek gedragen en werd door de fans De spits van RJC genoemd.

Nauwelijks vijf maanden later, op 16 maart 2008, wist Castro dit trucje bijna te herhalen, nadat hij bij een hoekschop in de laatste minuut mee naar voren kwam. In een rommelige situatie kwam de bal voor de voeten van de doelman, maar zijn schot werd gekraakt door het onderbeen van teamgenoot Marcel Meeuwis. Daarna schoot Meeuwis de bal er wél in.

Castro is na het seizoen 2009/2010 vertrokken bij Roda JC.

wiki

0
Woensdag 1 september 2010 om 07:52 uur

Kees

ADODENHAAG schreef:

Heel mooi.. Demouge en Hakola weg.

 

Dan moeten ze het doen met Sheotahul en van Zaanen en een jeugdspeler in de voorhoede.. dat moet zelfs onze verdediging aankunnen!

Willem 2 heeft euro's nodig en Utrecht naast Van Wolfswinkel nog een spits. 1 + 1 = 2.

0
Maandag 30 augustus 2010 om 19:12 uur

ADODENHAAG

En Berg natuurlijk niet te vergeten.. goede spits.

0
Zaterdag 28 augustus 2010 om 21:33 uur

JB

Nog maar een keer de opstelling van Trencin van gisteren genomen en "Tien kleine Slowaakjes" gespeeld:

 

Volešák – keeper, 26, 1.88m,

 

Čögley - rechtsback, 21 -> Leeuwin/Ammi/Kum

Kleščík - centrale verdediger, 21 -> Derijck, Bosschaart, Kum

Peciar - centrale verdediger, 22 -> Derijck, Bosschaart, Kum

Vallalinksback, 21 -> Pique, Kum

 

Báez – controlerende middenvelder, 21 -> Argentijn, Rado, Buijs

 

Gergel - rechtshalf/rechtsback, 22 -> Leeuwin, Ammi, Kum, Buijs

Štefánik - centrale middenvelder, 19 -> Immers, Buijs, vdBerg, Koksal, Reso

Holúbek linkshalf, 19 -> Rado, Toornstra, vd Berg, Gielisse

 

Depetris – nr 10, 21 -> Argentijn, Immers, Toornstra

Adi - spits, 19 -> Nigeriaan, Bulykin, Immers, Vicento

 

Tenzij Baez, Depetris en/of Adi op 1 of andere manier een Slowaaks paspoort hebben bemachtigd, kan ik me niet voorstellen dat we niet-EU salarissen gaan betalen voor spelers die hooguit voor de breedte gehaald worden.

 

En dan blijft eigenlijk alleen Volesak over.

Ik weet dat hij is "afgetest", maar was dit niet op het moment dat wij Waterman konden "krijgen"?

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 18:51 uur

ADODENHAAG

Wanneer weten we wie het is? Is het trouwens zeker dat het een spits is?

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 16:58 uur

Advertentie

Kees

Radosavljevic: ,,Ik weet dat ADO de beste fans van Nederland heeft”

Aleksandar Radosavljevic, een middenvelder uit Slovenië, is de nieuwe aanwinst van ADO Den Haag. Met de 31-jarige speler heeft ADO er niet alleen een ervaren speler bij, maar ook een heuse international. Bij het tekenen van het contract liet hij al weten, dat ADO niet onbekend voor hem is.




,,Ik ken de club wel een beetje. Ze hebben de beste fans van Nederland en het is ook een club met een rijke historie”, waren zijn eerste woorden in het Engels. ,,Ik ben blij om voor ADO te gaan spelen, ik ben 31 en wil graag een belangrijke rol voor de club gaan spelen en proberen om goede resultaten neer te zetten”.



ADO Den Haag was overigens niet de enige club, die interesse had in de Sloveen. ,,Er waren meer clubs waar ik naar toe kon”, laat hij weten, ,,maar daar wil ik nu eigenlijk niet over praten, omdat ik nu gekozen heb voor ADO”. Hij liep onlangs ook nog stage bij het Engelse Crystal Palace. ,,Dat is niet echt iets geworden. Ik vond het wel mooi om met die club een wedstrijd mee te spelen tegen Chelsea. Ook dat is een ervaring.”







Ook de nieuwe spits van ADO Den Haag Dmitry Bulykin en Aleksandar Rankovic zijn geen onbekenden van hem. ,,Tegen Dmitry heb ik nog gespeeld in de Russische competitie. Ik heb dus wel tegen, maar nog niet met hem gespeeld”. Radosavljevic, die zich redelijk in het Engels verstaanbaar kan maken, is van plan om ook Nederlands te gaan leren. “Kan ik mooi samen doen met Dmitry”. Een natuurlijk de Slowaak Frantisek Kubik.



gevoelens



Radosavljevic kijkt met gemengde gevoelens terug op het WK. ,,Wij waren twee minuten van succes af. Jammer, maar binnenkort zijn er nieuwe kansen. De twee volgende wedstrijden voor de nieuwe kwalificatieronde staan al weer voor de deur.” Na de wedstrijd tegen PSV van zondag vertrekt de ervaren middenvelder alweer naar zijn vaderland om zich op die twee interlands voor te bereiden met de nationale selectie.







,,Het nationale elftal van Slovenië zit duidelijk in de lift”, weet ook Radosavljevic, ''het clubvoetbal blijft nog wat achter”. Hij hoopt dat zijn familie straks ook naar Nederland kan komen. Zijn vrouw is in verwachting en de baby wordt in november verwacht. “Ik denk een meisje”, zegt hij lachend. Het is nog even afwachten hoe het loopt, omdat zijn oudste kind (zes jaar) nu in Slovenië naar de basisschool moet.



luxe



En weg was Aleksandar Radosavljevic na de fotoshoot in het Kyocera Stadion, op weg met trainer John van den Brom naar het Zuiderpark voor de middagtraining van de A-selectie. Hij heeft er zin in en zal zondag vast en zeker in de basis staan tegen PSV. Een luxe probleem voor de Haagse technische staf, want wie moet er dan plaatsmaken?


PS Die heeft een spoedcursus PR bij Kees Jansma gehad.
 

0
Woensdag 25 augustus 2010 om 16:57 uur

Bert

Vincent schreef:

haha, ja wat moet ajax nou met onze wesley joh!

 

Kun je beter aissati en sulimani voor veeeeel duurdere salarissen hebben!!! Daar heb je wat aan .. hahaha

 

lekker die jozefzoon erin zetten uit eigen jeugd.. maken we aan het eind vh seizoen de stand wel op wie er effectiever was..

 

wesley blijft gewoon lekker bij ons..

mag je volgend jaar weer een keer van me winnen met tennis op camping wassenaar.. haha

Het is natuurlijk wel te hopen dat Wesley blijft. Tenzij dat er een pak met geld op tafel komt.

 

Hebben we eindelijk na Remco Boere weer een spits dreigt degene die de voorzetten geeft weg te gaan.

 

0
Maandag 23 augustus 2010 om 23:17 uur

JB

Van onze "vrienden":

 

Valse start Jong Ajax


23 augustus 2010
Jong Ajax is het nieuwe seizoen maandag met een nederlaag begonnen. Op sportcomplex de Toekomst ging het team van de trainers Bryan Roy en Albert van der Dussen met 1-3 onderuit tegen Jong ADO Den Haag. Rodney Sneijder maakte in de tweede helft het enige Ajax-doelpunt van de avond.
Uiteindelijk liep er maandagavond toch nog een Van der Dussen met een lach van het veld af. Voor Ajax-supporters betrof het hier helaas Donny van der Dussen. De nummer 8 van Jong ADO Den Haag kon na de uitzege in Amsterdam tevreden de bus opzoeken. Voor vader Albert verliep zijn debuut als trainer van Jong Ajax daardoor allesbehalve gewenst.

Samen met collega-trainer Bryan Roy zag Van der Dussen Jong Ajax maandagavond na 38 minuten tegen een 0-2 achterstand aankijken. Op de regenachtige avond, die alleen rond de aftrap even werd opgevrolijkt door de zon, sloot het spel van de beloften van Ajax zich bij het treurige weer aan. Eerst was het Roderick Gielisse die de bezoekers al na tien minuten aan de leiding bracht. De aanvoerder van Jong ADO mocht ongehinderd het doel op zoeken en schoof de bal vervolgens langs Ajax-keeper Marco Bizot: 0-1.

Op een omhaal van Hyun Jun Suk en schietkans van Florian Jozefzoon na kon Jong Ajax in het vervolg van de wedstrijd weinig gevaar stichten. In de inmiddels stromende regen bleek ADO zeven minuten voor rust opnieuw veel doeltreffender met de kansen om te springen. Gielisse - maker van de openingsgoal - speelde linksback Marvin Zeegelaar uit waarna hij ADO-spits Charlton Vicento in staat stelde de tweede treffer van de avond te maken: 0-2. Vlak voor rust leek het team van Roy en Van der Dussen wat terug te doen, maar de rake rebound van Suk (na een schot van Jozefzoon) werd wegens buitenspel afgefloten.

Na rust kon Jong Ajax de nederlaag niet meer afwenden. Rodney Sneijder bracht zijn team ruim een kwartier voor tijd nog wel even terug in de wedstrijd met een rake vrije trap (1-2). De verkleinde marge was echter van korte duur. Drie minuten voor tijd bepaalde ADO-invaller Leroy Resodihardjo de eindstand op 1-3. Met een raak schot besliste hij de wedstrijd.

,,Dit is ontzettend teleurstellend”, (Nee hoor! red. ;)) reageerde Roy na afloop. ,,Zo hoop je toch niet te starten. We hebben niet veel kansen gehad en ook achterin werden we teveel verrast door lange ballen. Kortom; we stonden niet goed. Er is nog veel werk aan de winkel.”

0
Maandag 23 augustus 2010 om 21:48 uur

ADOFLEVO

Mannen goedenavond vanuit een groen geel Flevoland. ( hik)



Wat een speculaties vandaag. Mijn mening

Een hoop geld vangen voor Verhoek, Derijck, Toornstra en R vd B.

4 TOPAANKOPEN TERUG, LET MAAR OP!



Ado is begonnen aan de weg omhoog.

Het wordt een prachtseizoen.

We hebben geen rus nodig behalve onze spits dan.



Groet

 

0
Maandag 23 augustus 2010 om 19:49 uur

ADOFLEVO

Mannen goedenavond vanuit een groen geel Flevoland.

 

Wat een speculaties vandaag.  Mijn mening

Een hoop geld vangen voor Verhoek, Derick, Toornstra en R vd B.

4 TOPAANKOPEN TERUG, LET MAAR OP!

 

Ado is begonnen aan de weg omhoog.

Het wordt een prachtseizoen.

We hebgen geen rus nodig behalve onze spits dan.

 

Groet

0
Maandag 23 augustus 2010 om 19:48 uur

Nu online

Advocado, Max en 206 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4