Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Johanbestevriend

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Ha! ha! ha! Ik heb heel wat gemist hier geloof ik zo`n 10193 shouts.... Nou mooi dat ik die hele positieve zooi niet gaat lezen!
Trouwens het is weer ouderwets gezellig hier op deze shoutbox en nu is "DaveDH" niet meer aanwezig....
Ook de goed nieuws show blijft maar weer doordraaien, tijd voor een ander minder fraai geluid: U bent gewaarschuwd en nee ik laat mijn de mond niet snoeren! U zijt gegroet met zijn allen!
niet die 10000 shouts gelezen en toch weten dat dave weg is.
nou ja. er is wel meer in jouw shouts wat kant nog wal raakt.

maar goed. een ploeg die altijd meer zal verliezen dan winnen, daarvan is het makkelijk strakjes te zeggen : zie je nou wel dat ik gelijk had? ze kunnen er niks van, de trainer kan niks en het bestuur is ook uien.

je zou ook een poging kunnen wagen de positieve kanten niet te negeren. een kleur behalve zwart of wit kiezen.
zien wat er goed en slecht is. dan nemen wat meer mensen je serieus denk ik.
maar goed, de vraag is ook of je dat wil of alleen maar straks makkelijkk ergens je gelijk halen, als er ergens iets niet goed gaat. ik gok dat laatste namelijk.
0
Donderdag 8 augustus 2013 om 09:54 uur

<FCDH>

`Falkenburg verkiest Eagles boven NAC en ADO`


Go Ahead Eagles lijkt de strijd om middenvelder Erik Falkenburg te winnen. De AZ`er verkiest de promovendus boven ADO Den Haag en NAC Breda.

Dat meldt Voetbal International. Falkenburg liet maandagavond aan ADO weten dat hij geen trek heeft in een overstap naar de Hofstad. Ook NAC lijkt naast de komst van de 25-jarige middenvelder te grijpen.

Bij Go Ahead gaat Falkenburg weer samenwerken met Foeke Booy. De middenvelder en de huidige trainer van Eagles kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Go Ahead Eagles.

Bij AZ was Falkenburg overbodig geraakt. Vorig seizoen werd de oud-speler van Sparta Rotterdam al enkele maanden bij NEC gestald.

Ja als ie liever bij de eagles gaat succes en mazzel
0
Dinsdag 6 augustus 2013 om 16:48 uur

Haagse_Aad

Victor schreef:

Fijn he om altijd wat te zeiken te hebben he Aad en Aad. Lekker mensen afzeiken die hun hele ziel en zaligheid in de club stoppen om er wat van te maken.
"We zijn de derde stad dus als we het stadion niet vol krijgen, faalt het bestuur".
Als je zulke uitspraken doet, kan je toch niet verwachten dat iemand met een beetje hersenen je nog serieus neemt?
Wiens schuld is dat dan Victor? Lijkt me toch een taak van het bestuur om er voor te zorgen dat het stadion vol zit? En dat we de derde stad van Nederland zijn zet ik erbij om aan te geven dat dat best zou moeten kunnen..

Ben verder kritisch op de trainer.. Als je in de laatste 8 wedstrijden 1 overwinning boekt en je in de voorbereiding en eerste wedstrijd op dezelfde voet verder gaat lijkt me dat best op z`n plaats..
0
Maandag 5 augustus 2013 om 17:41 uur

Haagse_Aad

Aad schreef:

Over welke spelers heb je het ?

Toornstra was GEEN slimme actie van de clubleiding. Jansma heeft er bijna in het oneindige mee lopen leuren en kwam uiteindelijk bij ADO uit. En omdat hij geen fluit kostte deden ze Jansma een plezier en gaven Jens een contractje. Dat is geen visie, dat heet mazzel.

Immers en Verhoek zijn ook niet binnen gehaald door een bestuur met vooruitziende blik. Maar langzaam van amateur naar hun niveau gegroeid.

Misschien zou je Chery een slimme streek vinden maar als Emmen en Twente behandeld worden zoals zou moeten is het echt geen wereldbedrag wat we aan hem verdienen.

Van Duinen voetbalt voorlopig nog bij ons maar is ook geen slimme zet van het bestuur maar is gewoon als amateur binnengelopen en tot ieders verrassing (ook die van hemzelf) ineens een gewild object geworden. Maar er is nog geen club die de miljoenen die deze clubleiding op tafel wil zien gaat betalen. Daarvoor is van Duinen nog teveel een groentje.

En verder? Holla in zijn huidige vorm? Wormgoor? Malone zoals hij zaterdag speelde?
Ah Aad je hebt goed onderbouwde kritiek! Dat mag niet! Hup aansluiten in de polonaise en meezingen met alle hosanna liedjes over trainer, bestuur en beleid!
0
Maandag 5 augustus 2013 om 17:19 uur

Haagse_Aad

Zuiderparker schreef:

Allen mag hij bij Groningen WEL op zijn favo plek spelen...Maar dat is een gewoonte van Steijn he, spelers aan t twijfelen brengen door ze anders op te stellen.
Ho ho dat mag je niet zeggen.. we hebben heel goed ingekocht en we gaan wel even boven Groningen, Utrecht, Heerenveen, Zwolle, Nac, Nec, Go Ahead, Cambuur, Rkc en Roda eindigen... en het zou de meeste verbazen als we het AZ, Twente en Feyenoord niet heel moeilijk gaan maken...

Nou ik denk dat je straks na de wedstrijd tegen Go Ahead gewoon nog op nul punten staat.. en onze wijze trainer kan dan straks mooi de verdediging de schuld geven..
Ja hij wilde er 2 bij hebben maar die heeft hij niet gekregen.. Nee dan moet je niet 6 aanvallers en middenvelders halen van het toch al weinige geld dat je hebt!
0
Maandag 5 augustus 2013 om 15:24 uur

Haagse_Aad

Waarom is er eigenlijk totaal geen kritiek (meer) op Steijn?

Als je de laatste 8 wedstrijden van vorig seizoen maar 1 keer weet te winnen en in de voorbereiding ook niet echt goed spel laat zien je eerste wedstrijd (wel tegen top 2 club) verliest, je 80 middenvelders en aanvallers hebt maar geen behoorlijke centrum verdediger dan mag er toch ook best eens naar het functioneren van de trainer worden gekeken zou je zeggen..

Oké hij is zeer welbespraakt maar moet je daar dan al tevreden mee zijn?

Als ik zo`n Ron Jans bij Zwolle zie zitten dan denk ik waarom zit die man niet bij ons op de bank..
0
Maandag 5 augustus 2013 om 09:18 uur

Advertentie

<FCDH>

rien1 schreef:

In de laatste minuut door Fernandez
Ik zou die drost wel hier willen zien en Ron Jans` goede trainer
0
Zondag 4 augustus 2013 om 18:26 uur

Ron001

Ricky schreef:

van Duinen altijd laten staan.
Kan een heel slechte wedstrijd spelen, maar toch uiteindelijk scoren.

Dit wordt er 1tje!
Een echte spits, staat er als het moet... Jammer van Holland, maar hij had zijn foutje weer hersteld door de 3_1 te scoren , maar ik mis de opbouw van achteruit , en het praten, coachen van elkaar.. Verder een goed gevoel , je speelt immers tegen PSV!, wat is die cherry aan het doen?? Geeft ballen af!!?? Deed ie bij ons niet of nauwelijks !! Of is het de trainer die hem aan het voetballen krijgt????
0
Zondag 4 augustus 2013 om 11:38 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Als v duinen zo blijft spelen is ie in de winterstop al weg die kopbal ging over die had ie naar de grond moeten koppen
Ik zie vDuinen echt gewoon het seizoen bij ons afmaken. Daar zou hij volgens mij ook veel beter aan doen. Maar goed, ik ben geen trainer natuurlijk. Of hij moet zo ontzettend veel gaan scoren dat de clubs met miljoenen in de rij staan.
0
Zaterdag 3 augustus 2013 om 23:28 uur

Langebach2

GAE rekent niet meer op Falkenburg: `Erg jammer`

Het leek erop dat Erik Falkenburg naar Go Ahead Eagles zou vertrekken, maar plots dook ADO Den Haag op. Tot ongenoegen van trainer Foeke Booy.
Foto
Foto: Orange Pictures

"Erg jammer. We waren niet doortastend. Falkenburg wilde graag naar Go Ahead, maar we hebben kostbare tijd verloren en ADO is in het gat gedoken. Ik reken niet meer op zijn komst", zegt de trainer in een onderhoud met het Algemeen Dagblad.

De jacht op een nieuwe middenvelder kan dus worden hervat. "We hebben gelukkig nog de middelen. Maar het zal niet gemakkelijk worden om een vergelijkbare speler te vinden. Falkenburg was onze prioriteit. We zullen er onze tijd voor nemen."
0
Zaterdag 3 augustus 2013 om 16:48 uur

Nu online

carbayon, wiegah070, FC Den Haag! en 304 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2