Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

tim_b

BLEISWIJK-1 schreef:

Dat zou inderdaad wat meer mogen zijn. Maar het zegt ook niet alles. Als je kijkt naar totale supportersaantallen (Sezoenskaart + losse kaartverkoop) staan we tussen plek 10 t/m 12. Valt allemaal dan ook wel mee!

 

Om met supportersaantallen hoog uit te komen is het dan ook belangrijk dat het morgen druk wordt. Blijft altijd moeilijk in de zomervakantie. Vorig jaar kwamen op de eerste thuiswedstrijd 9859 toeschouwers af! Morgen moet dit natuurlijk veel meer zijn!!!

 

Weet iemand trouwens hoe het met de kaartverkoop gaat?

Ik had het er met Vincent nog over onderweg naar ADO omonia.... Net seizoenkaatafgeschreven en dan die Europese wedstrijden best kostbaar.... Waarom doen ze niet de scc omhoog gooien met bijv 50of 75 euroen dan ben je verzekerd van alle thuiswedstrijden, zowel beker als playoffs als Europees...... Kan. Twee kanten op, 1 ze liggen ze overal vroeg uit dan pakken ze er geld op, houden ze het lang vol in een van deze competities dan hebben de supporters financieel voordeel.... Maar ze zijn wel verzekerd van alle thuiswedstrijden.. Tis maar een idee..
0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:34 uur

johnnyroma

pmc schreef:

o wat zal de media weer van je smullen na zondag en dan klagen dat er geen goede sponsor bij ADO komen zeker!

Vind jij health city geen goede sponsor waarom niet??

 

komen erg professioneel over in alles in ieder geval beter als fir 4 free maar zelfs henk patat is beter en professioneler als fir 4 free

ik vind het een hele goede sponsor en hel goed dat ze eraan beginnen in deze economisch zware tijden  dus ik zeg welkom health city

0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 13:13 uur

Don

Toch begrijp ik niet waarom je niet hoort dat swansea geinteresseerd is in 1 van onze gewilde spelers. Als er dan toch mensen weggaan dan maar daarheen. Dat zou de enige win win win situatie zijn............

0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 11:23 uur

hjfff

Schuld mag je in termijnen aflossen, we hoeven dus niet het hele bedrag gelijk door te sluizen.

We kunnen dus gewoon een vervanger halen en het overgebleven bedrag aan de Bulykin-deal toevoegen.

 

Frans, kun je ons vertellen wie dat eventueel wordt?

Ik hoop stiekem op Beerens of Overtoom.

 

En waarom word er geen beroep gedaan op de eigen aanhang? Er zat zat supporters die wel een leuk bedrag ervoor over hebben om weer een mooi seizoen mee te maken. Ik ken zo al 20 man uit mijn direct omgeving die 100,- wil lappen.

0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:39 uur

zuid tribune

Schuldenlast i.p.v. sluitende begroting is je duidelijk. Met Wesley zullen ongetwijfeld ook andere zaken een rol spelen, zijn houding, motivatie en gemekker al geruime tijd. Beetje gefrustreerd geraakt doordat zijn broertje wel zijn droomtransfer gemaakt heeft en hij niet. Vind 2 miljoen overigens erg weinig, tenzij ADO hem ook zelf liever kwijt is. Sowieso snap ik die transferperiode niet. Voetbal is een volkssport, je presenteert je team aan het volk, het volk koopt in het volste vertrouwen een dure seizoenskaart en vervolgens is er op 30 augustus niets meer waard van die foto, kunnen er zomaar vier, vijf spelers weg zijn en mag je op het laatste moment of de restjes naar binnen lepelen of duur gaan shoppen op de laatste dag. Beetje volksverlakkerij. Waarom niet gewoon alles geregeld hebben voor 1 augustus en dan tussen Kerst en hervatting nog een week of drie de transferperiode open.
0
Zaterdag 6 augustus 2011 om 10:33 uur

ADO supporter Leidschenveen

Tommy schreef:

k weet niet of het al geshout is maar immers heb een foto op zn twitter staan dat ie in een auto zit vlakbij de kuip dus misschien heeft ie er vandaag wel een gesprek gehad

haha, ben jij inspekteur Clouseau ? Waarom vraag je bij Rijkswaterstaat niet gelijk alle CCTV beelden op van autos die vandaag het Terbregseplein zijn gepasseerd in de richting van de Van Brienennoord.

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 19:19 uur

rien1

v.Brom ontmoet na geruchtmakende overstap naar Vitesse gelijk zijn oude club ADO.

 

''Moraal in het voetbal? Ach....

Uitgerekend op de 1e speelronde gaat vdBrom met Vitesse op bezoek bij ADO Den Haag , de club die de coach met veel bombarie verliet. ''Ik heb een dure fout gemaakt, maar bij ajax zeggen ze: 1 fout is nog altijd een 9!

 

ADO heeft u voorgesteld vooraf het publiek toe te spreken? ''Inderdaad, maar dat kan ik beter niet doen. In mijn enthousiasme zei ik in 1e instantie ja. Ado is namelijk bang voor met name spreekkoren en ze vroegen zich af of ik het publiek wilde toespreken. Ik denk dat de helft zou klappen, de andere helft fluiten''

 

Begrijp u de woede die bij adofans heersen.? ''Misschien omdat ik een succesvol triner in DH was. En de overgang is niet soepel verlopen. Maar je moet verder''/

 

Had u meteen nadat Ferrer bij Vitesseb vertrok het 1e contact? ''Helemaal niet. Al hoorde ik vaak: ''Jij zullt wel naar Vitesse gaan''. Het 1e contact was voordat ik in nice uitgenodigd was om bij jordania te praten..

 

U zat op dat moment in het huis van ADO-commisaris Beyersbergen in Marbella. En dan verteld u hem niet dat Vitesse interesse heeft? '' Dat ik daar was, heeft niets met ado te maken. Paul is een vriend van mij. Ik mocht gewoon in zijn huis verblijven. Wel was het dom om niet te vertellen wat ik ging doen. 2 keer was er interesse van een club  en toen heb ik het netjes gemeld. Nee, ik kende jodania niet. Dus ik dacht, ik ga luisteren en ik zie wel wat het wordt. Naarmate het gesprek vorderde merkte ik dat vitesse wilde doorpakken. Op dat moment wilde ik ado informeren. , maar dat bleek al te laat. ze wisten het via via al.  Datik zelf niet ado inlichtte, is mijn fout geweest.

 

De emoties liepen hoog op. Hoe voelde dat? '' Het waren slechte dagen, bloedheet, en ik zat maar in de tuin. Chagrijnig te zijn. Ik wist niet waar ik aan toe was, omdat een akkoord tussen beide clubs uitbleef.  Terwijl de gemoederen in de media enorm opliepen.''

 

Uiteindelijk heeft u zelf besloten om een financiele bijdrage te leveren. Voelde u zich hiertoe gedwongen? ''De tijd ging tegen me werken. Omdat ik niet wist waar ik aan toe was, heb ik zelf voorgesteld om een aardig bedrag bij te schieten.''

 

Heeft de hele zaak uw imago aangetast? ''Het is niet goed geweest. Wat mensen van me denken te weten is altijd positief geweest. Buiten de adosupporters denk ik dat er geen schade is geleden.  Ik hecht waarde aan mijn imago. Dat is dat ik ben wie ik ben.  En ik heb 1 dure fout gemaakt. Bij ajax zeiden ze altijd: 1 fout is nog steeds een 9!. Bij 2 fouten een 8. Bij 3 moet je oppassen.

 

Heeft u nog contact gehad met ado-eigenaar vdkallen|? ''Mark is in die week bij mij thuis geweest om te praten hoe het allenaal verder moest. Ik heb hem toen verteld dat hij niet zo de pers had moeten zoeken. Ik heb mezelf in de situatie gebracht, maar hij zorgde dat er geen weg terug was.

 

Spelers worden zo vaak benaderd zonder dat hun club dat weet. Het gebeurt overal. mark benaderde mij ook bij agovv. ''

 

''Iedereen wil trainer worden van ajax''.

Koopt vitesse dereick van ado? ''Ik weet het niet. We zoeken goede spelers. En Den haag heeft die.

 

Kunt u het moraal wel maken om bij ado te shoppen? '' Ach, moraal in de voetballerij? Komop zeg! Ik hecht veel waarde aan moraal. Maar waarom zouden wij Wesley Verhoek niet mogen kopen en Fullham wel?

 

Vraag:Om het vuurtje bij de adofans niet op te stoken??

Antwoord: ''Zoiets mag geen enkele rol spelen. Ik zie geen belemmering.'' 

 

U was bij Vitesse een succesvol speler. Hoe keek naar de laatste jaren naar de club waar het altijd rommelt? ''De club is altijd de club gebleven. Altijd sterker en groter dan er wordt geschreven. Vitesse is een slapende reus, net als ado. Door de komst van Jodania zijn er mogelijkheden om wakker te worden. Vorig jaar was voor mij de kick dat het adostadion 10 x was uitverkocht. Krijgen we het gelredome vol, dan is dat geweldig gegaan.

 

Als er volgende zomer een nog mooiere club komt, stapt u dan op de trein? '' Wijlen Bert Jacobs zei altijd: Is het gevoel bij de trein goed, dan moet je erop springen. Ik ben als trainer ambitieus en wil alles uit mijn carriere halen. Overigens, ik ben totaal geen clubhopper. ja, nu kwam Vitesse. Iedereen wist dat ik hier graag trainer werd.  Iedereen vindt mijn stap logisch, BEHALVE EEN PAAR SUPPORTERS VAN ADO DAN.

 

Is trainer worden van ajaks een doel? ''Iedereen wil trainer van ajaks worden. Ik ook. Ajaks is het hoogste in NL. En daarna DAN EEN KEER NAAR EEN ECHT VOETBALLAND. Ik kon dus al 2x eerder naar clubs in het buitenland, maar dat was nog geen logische stap. Van die clubs was er 1 in de woestijn. Zoiets trekt me momenteel niet,over 10 jaar misschien wel. Maar nu ben ik bezig met mijn carriere.....

 

Begrijpt u dat Preudhomme Twente verruilde voor Saudi arabie? ''Nee, zeker niet nadat tegen zijn club hebben geoefend. Aan de andere kant heeft hij al veel dingen gedaan, is hij ouder en verdiende hij wellicht niet al teveel geld. Ik moet er niet aan denken. Ik zei nog tegen mijn assistent Menzo: Je moet daar maar trainer zijn. Na afloop van het duel excuseerde Michel Preudhomme zich nog voor hun niveau''.

     

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 16:01 uur

Advertentie

fcdh1

misschien toch niet dat lelijke vlak??

 

DJS070 d jansson schoofs
@MPBManders gefeliciteerd met de hoodsponsor, maar waarom kan het logo niet geïntrigeerd worden in het shirt, zodat niet het vlak te zien is
23 hours ago Favorite Retweet Reply
in reply to ↑

@MPBManders
Mattijs
@DJS070 druk mee bezig

22 hours ago via Twitter for iPhone

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 15:30 uur

BLEISWIJK-1

jamesjones schreef:

Als we een spits hebben en Zomer komt, dan zie ik de Derijck ook zomaar blijven.... Gezien zijn uitspraken over de spitspositie.

EN dan gaat hij volgende zomer gewoon lekker zijn geld opstrijken transfervrij.

Het kan bijna niet anders voorstellen dan dat Zomer als vervanger van Derijck komt. Begin juli, rond het gesprek van Derijck met Utrecht, ging het gerucht al. En waarom wachten ze zolang met het aantrekken van Zomer. Hadden ze natuurlijk veel eerder kunnen doen. Het heeft daarom allemaal met het vertrek van Derijck te maken.

 

Alleen jammer dat een speler als Derijck voor het geld van Vitesse kiest. Hij moet toch ook weten dat dit nu heel gevoelig ligt. Ik vind ook niet dat dit dankbaarheid tonen is. ADO heeft hem wel een kans gegeven om zich te ontwikkelen en de supporters hadden hem hoog zitten. Bovendien wordt hij de eerste speler die werkelijk zijn 'vrienden' gaat verlaten! 

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 12:35 uur

Tommy

the mouse schreef:

ff wat anders...

 

Als Den Haag spreekt over bijna uitverkocht...

 

Tellen ze dan ook de "ere"tribune mee?

 

als ik dat gisteren zo zag, dan zou ik bijna zeggen van niet!

 

Schande!

zuid tribune zat daar kaarten waren 75 Euro pers stuk.

en dan vraag ik me af WAAROM?

0
Vrijdag 5 augustus 2011 om 11:28 uur

Nu online

john 147, lulijzer, KickOff, DHFC070, Bleek, zuiderwijk en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4