Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Drama

Verliezen bij agovv is gewoon met onze selectie
een schande !! heel simpel

leg bv de begrotingen maar is naast mekaar

en dan weer dat verhaal wat net lees over het geld

ze hebben veel tegenvallers
ja logisch als je je eigen supporters als stront behandeld dan komt er niemand meer
 
en nu willen ze zo snel mogelijk betaald parkeren
was te verwachten
 
ben benieuwd wanneer de beerput echt open gaat
0
Maandag 19 november 2007 om 10:19 uur

AHJ 215

HYS The Hague nummer 1 !!!

Was top gisteravond 1000 touschouwers !! Geweldige sfeer. 1-3 achterstand om buigen naar 6-4 winst, dat is pas Haagsche Bluf !!!! Kunnen ze bij wat ADO nog van leren. De selectie zou is de moeite moeten nemen om as vrijdag naar de Uithof te komen.
Daar zullen ze wat van opsteken !!! 

Vandaag voor ADO de dag van de waarheid !!! Kom op jongens !!!
0
Zondag 11 november 2007 om 09:53 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

ik ga pas weer als al die tyfes regels weg zijn al duurd het 10 jaar en wat een ander daar van denkt ken me geen pleuris schelen ik laat me niet behandelen als een mafkees FC DEN HAAG zal altijd mijn cluppie blijven dan maar de wedstrijden op andere manier volgen en uitwedstrijden maar let wel het gaat op het moment erg slecht met de club me hagt bloeid maar het blijft me club
Zo is het gooz. De club heeft ons nodig en niet andersom. De cijfers zullen het dadelijk wel uitwijzen. Wacht vol spanning op de nieuwe daden van de beleidsbepalers. En ik maar met m`n stomme kop denken op 23 november 2005: hè hè nu gaat het eindelijk de goede kant op. Wel allerlei businessunits, voor allerlei lulhanussen, maar geen medische ruimte. Ach ja, het is maar waar de prioriteiten liggen hè. Die liggen dus duidelijk niet bij de mensen die de club vele jaren door dik maar vooral dun gesteund hebben. En die liggen blijkbaar ook niet bij de selectie. Heeft de gemeenteraad soms ook stront in de ogen en oren?!!!
0
Zaterdag 10 november 2007 om 15:57 uur

AHJ 215

zuid tribune schreef:

Dan toch maar weer volgende week naar het IJshockey. Een schitterende en spannend pot tegen Tilburg in een kolkende Uithof. HYS uiteindelijk 6-4 gewonnen en op de eerste plaats !!!
HYS The Hague nummer 1 !!!

Was top gisteravond 1000 touschouwers !! Geweldige sfeer. 1-3 achterstand om buigen naar 6-4 winst, dat is pas Haagsche Bluf !!!! Kunnen ze bij wat ADO nog van leren. De selectie zou is de moeite moeten nemen om as vrijdag naar de Uithof te komen.
Daar zullen ze wat van opsteken !!!

Morgen voor ADO de dag van de waarheid !!! Kom op jongens !!!
0
Zaterdag 10 november 2007 om 09:02 uur

Drama

Haagse Roel schreef:

Ach ja, en iedereen die hier kritisch de club volgt wordt afgemaakt als een nepper........Als zelfs Vloet, die toch bekend staat als een bikkel, de boel niet een paar weken op scherp kan houden weet ik het ook niet meer..........................

Martin heeft aangegeven dat hij een club opnieuw opbouwen ook wel een uitdaging vindt.........Zou volgens mij de ideale optie zijn........echter de poen zal wel weer een obstakel zijn.
Ben bang dat niemand dit zooitje aan het
voetballen krijgt

Gewoon een hele nieuwe selectie niemand
maar dan ook niemand houden 
en geheel overnieuw beginnen

wat `mischien` wel na vorig seizoen had moeten gebeuren
0
Vrijdag 2 november 2007 om 07:47 uur

<FCDH>

Hoogendorp mist bekerduel met SC Jong Heerenveen
01/11/2007 11:21

Rick Hoogendorp ontbreekt donderdagavond in de selectie van ADO Den Haag voor de bekerwedstrijd tegen SC Jong Heerenveen. De aanvaller is niet topfit.

Hoogendorp voegde zich pas dinsdag na een blessure weer bij de hofstedelijke selectie. Volgens trainer Wiljan Vloet heeft hij niet lang genoeg meegetraind om in aanmerking te komen voor een plaats bij de Haagse elite.

De onlangs naar het belofteteam verbannen Christian Kum is teruggehaald naar de A-selectie, omdat Daniel Rijaard wegens ziekte niet inzetbaar is tegen Jong Heerenveen.

Vloet heeft zijn zinnen gezet op een goed resultaat in de bekerwedstrijd. `Daarom zullen we met de sterkst mogelijke opstelling aantreden`, zei hij tegen RTV West. `De KNVB-beker is misschien wel de enige prijs die een club als ADO de komende tien jaar kan winnen, met uitzondering van de titel in de Eerste Divisie natuurlijk.`


0
Donderdag 1 november 2007 om 12:25 uur

Jager

Kunstgras als enige zorg
Door ARJAN SCHOUTEN

DEN HAAG - Zelden heeft ADO Den Haag-trainer Wiljan Vloet dit seizoen zo ontspannen naar een wedstrijd toe kunnen leven als deze week.

Er waren na afloop van de 3-0 gewonnen thuiswedstrijd met Fortuna Sittard eens geen nieuwe blessuregevallen te melden en ook de rest van de week bleef al het spelersmateriaal heel op het trainingsveld. De ziekenboeg liep zelfs wat leeg. Voor de geblesseerde Rick Hoogendorp, Pascal Bosschaart en Raimund Riedewald komt het bezoek aan Volendam morgen nog te vroeg. Het herstel van Raymond Victoria en Guyon Fernandez loopt wel voorspoedig en Vloet zal vandaag beslissen of het duo ingezet kan worden in het Kras-stadion.

Vanmiddag kiest Vloet zijn achttien spelers voor het duel met de -sinds gisteravond- nummer zeven van de Jupiler League. De kans dat Christian Kum bij die laatste achttien zit, wordt met de week groter. Het thuisduel met FC Emmen (2-2) was op 7 september de laatste wedstrijd van de verdediger. Vloet plaatste Kum na dat duel een periode buiten de selectie. In het tweede elftal mocht de speler, die volgens Vloet na de degradatie niet meer het gewenste niveau haalde, zijn vorm hervinden. Gisteren waren er eindelijk weer lovende woorden voor de geboren Duitser. Vloet: „Zijn proces vordert goed, ik ben tevreden over zijn inzet. Het is niet zo dat hij gepasseerd is, elke week maakt hij kans om te spelen. Het is nu aan hem om dat te laten zien.”

Met vier zeges op rij in de zak en de wetenschap dat een zege genoeg is om te stijgen naar plaats vijf was het na zoveel goed nieuws gisteren even zoeken naar zorgenpuntjes voor Vloet.

Alleen het kunstgras in het Kras-stadion van Volendam baart de oefenmeester de nodige zorgen. „Het lijkt me duidelijk dat de spelers van Volendam in het voordeel zijn op dat veld. Sinds 1 juli zijn mijn spelers niet in aanraking gekomen met deze ondergrond, terwijl Volendam de mat goed kent en er gewend aan is om op te spelen.” Volgens Vloet is er geen moment sprake van geweest om als voorbereiding op kunstgras te trainen. „We wisten voor het seizoen dat we enkele keren op kunstgras moesten spelen. Met de medische staf hebben we een onderzoek gedaan en vervolgens besloten voor een training geen kunstgras op te zoeken. Om af en toe op zo’n veld te trainen is dermate belastend dat je het niet één dag maar meerdere dagen moet doen. Bovendien is een kunstgrasmat nergens hetzelfde.”

Grote problemen ziet Vloet morgen niet. „Dribbelaars zullen op het snelle veld in het voordeel zijn. Volendam heeft met Chaiat een gevaarlijke, wij hebben Hursut Meric.”

Meer zorgen maakt Vloet zich om de nasleep van het duel. „De gevolgen van kunstgras voel je pas twee dagen later. Die zware inspanning ga je dan pas merken aan je lichaam. En spierblessures kunnen we nu niet gebruiken met de bekerwedstrijd van donderdag tegen Jong-Heerenveen voor de deur.”
0
Zaterdag 27 oktober 2007 om 08:44 uur

Advertentie

Jager

Frans schreef:

Dames ADO DEN HAAG - SC HEERENVEEN 1-1
(Ruststand 0-1)

Minste wedstrijd van ADO Den Haag tot nu toe.
Onrustig, veel balverlies : onderschatting ?
Verdiend punt voor de hekkensluiter uit Friesland.
Vrouwenvoetbal vanuit kelder omhoog
woensdag 24 oktober 2007
Door RIEPKO BUIKEMA

ROTTERDAM - De eredivisie vrouwen beleeft vanavond de zevende speelronde. Na twee maanden kan voorzichtig de eerste balans worden opgemaakt. ,,We moeten stapje voor stapje omhoog.’’

De eredivisie vrouwen kende op 29 augustus een spetterende opening. De Stichting Eredivisie Vrouwen presenteerde supermarktketen Plus als hoofdsponsor en maakte bekend dat de samenvattingen van vrouwenwedstrijden wekelijks op RTL zouden worden uitgezonden.

Het goede nieuws kon niet op, toen de kersverse vrouwenselecties van de zes deelnemende clubs zich trots voorstelden aan de ruim 5500 toeschouwers. Ook de openingswedstrijd die volgde was pure reclame voor het vrouwenvoetbal: vijf doelpunten en een veelvoud aan kansen brachten het publiek op de banken.

Over de publieke belangstelling is de Stichting Eredivisie Vrouwen volgens manager Priscilla Janssens, nog altijd dik tevreden. ,,Het aantal toeschouwers bij de wedstrijden is boven verwachting. Bij elke wedstrijd komen tussen de 500 en 1500 mensen kijken.

,,Met name bij ADO Den Haag is de belangstelling groot, daar zijn bij thuiswedstrijden 1200 tot 1500 supporters. De harde kern van de club staat helemaal achter de vrouwen en gedraagt zich voorbeeldig. Dat is fantastisch.’’

FC Twente is de enige club in de eredivisie die entree vraagt voor de thuiswedstrijden van zijn vrouwenteam. ,,Die drie euro is een symbolisch bedrag,’’ zegt commercieel directeur Jan van Halst. ,,Daarmee willen wij het vrouwenvoetbal positioneren. Je betaalt voor de kwaliteit die je ziet. Het is geen wegwerpartikel.’’

Met 500 tot 1000 betalende bezoekers wordt Twente nog niet rijk van de vrouwentak. ,,Dat wisten we ook. De toeschouwersaantallen zijn groeiende. We zijn in de kelder begonnen en moeten stapje voor stapje omhoog.

,,De selectie, de jeugdteams en de faciliteiten kosten de club allemaal geld. We proberen binnen het subisidiebedrag van de KNVB te blijven, maar dat gaat met hangen en wurgen.’’

Op een ander terrein boekt de Enschedese club wel degelijk winst, stelt Van Halst. ,,Qua exposure is het vrouwenteam een enorm succes. Onze hoofdsponsor is razend enthousiast.’’

De landelijke uitstraling van de nieuwe eredivisie wordt grotendeels bepaald door de wekelijkse televisieuitzending van de samenvattingen. RTL Voetbal zendt elke zaterdag en zondag een programma uit over de eredivisie vrouwen.

De kijkcijfers vallen tegen. Afgelopen zaterdagmiddag om 17.00 uur trokken de vrouwenwedstrijden op RTL 8 54.000 kijkers, een marktaandeel van 2,6 procent.

Geen cijfers waar de commerciële zender financieel veel wijzer van wordt. ,,Maar je moet niet vergeten dat de televisierechten veel goedkoper zijn dan bij de eredivisie voor mannen,’’ zegt RTL-woordvoerder Jaap Paulsen.

,,Vrouwenvoetbal is nog nooit eerder uitgezonden, dan kun je niet verwachten dat het heel snel op de kaart staat. Wij hopen dat het fors gaat aantrekken.’’

,,We hadden ook niet verwacht een enorm kijkcijferkanon te zijn,’’ zegt manager eredivisie vrouwen Janssens. ,,Maar de cijfers mogen nog wel wat hoger. Binnenkort brainstormen we met de perschefs van alle clubs over de manier waarop we het televisieprogramma extra onder de aandacht kunnen brengen.’’

Een andere manier om de competitie aantrekkelijker te maken voor het grote publiek is een uitbreiding van het deelnemersveld. Liefst met een club uit de top-drie van de mannen.

,,Roda JC heeft zich vorig jaar vrijwillig teruggetrokken. Die hebben daarom de eerste optie om toe te treden als er een uitbreiding komt,’’ zegt Janssens.

,,We zijn druk bezig om te kijken of dat mogelijk is. Feyenoord is ook heel geïnteresseerd om straks mee te doen. Voor de uitstraling van de eredivisie vrouwen zou zo’n club fantastisch zijn.

,,Tegelijkertijd moeten we het belang van de competitie in de gaten houden. Er moeten wel genoeg speelsters zijn met voldoende niveau om de teams te vullen. Het niveau van de competitie moet niet in elkaar donderen.’’’

0
Donderdag 25 oktober 2007 om 10:33 uur

insite

2 spelers hebben ingezet op eigen wedstrijden .Wordt volgende week bekend gemaakt om welke spelers het gaat .

Bron :speler van de selectie

0
Zaterdag 29 september 2007 om 13:58 uur

Delft

Leuk he dat gok gedoe gaat nergens over. Die snor heeeft toch zijn doel bereikt. Iedereen heeft het over  dat gokken. Steek je kop maar in het zand en fantaseer over een KNVB beker die wij met de huidige selectie never nooit winnen 

0
Vrijdag 28 september 2007 om 23:01 uur

Nu online

ADO73, wiegah070, rh_vakm en 284 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4