Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

rien1

Ooievaar schreef:

Ben ik een heel eind met je eens, al begrijp ik groengeel donders goed. Ook ik was bijzonder kritisch over het -wan-beleid wat er bij de club werd gevoerd. Er is nog veel voor verbetering vatbaar, maar de club is zonder meer bezig om beleid te ontwikkelen en dit ook uit te voeren.

 

Ben het zonder meer met groen geel eens dat het allemaal leuk en aardig is maar er wèl punten moeten worden gehaald. Dat is zo klaar als een klontje. Maar zeg ik er in één adem bij, we moeten nu niet in de paniek raken, er zijn  pas twee wedstrijden gespeeld. Natuurlijk dondert Excelsior er uit, ondanks Fernandez, die jongen doet het twee wedstijden leuk. En is daarna historie, zo gaan die dingen. Begrijp die ophef niet zo, aardige voetballer hooguit voor een staartclub ere.

 

Er is vele vele jaren wanbeleid gevoerd, dus dat poets je niet even weg. We hebben geen selectie die wel eventjes naar het linkerrijtje zal opstomen, verre van dat. Maar het gaat me veel te ver om na twee nederlagen - hoe vervelend ook - om nu weer ach en wee te gaan roepen. We hebben best wel de kwaliteiten om uit de echte narigheid te blijven.

 

Ik zie dat er een jonge enthousiaste vent voor de groep staat, die goed communiceert, probeert leuk te laten voetballen, er stroomt talent door, en ook op De Aftrap gaat de boel de goede richting op. Ik heb ook vertrouwen in Wim van Laar een echte voetbalman.

 

We hebben een prachtig stadion met sponsor,

 

De club haalt de band met de supporters aan, middels allerlei acties die er op zijn gericht de mensen naar binnen te halen, i.p.v. anders om wat tot voor kort het geval was.

 

Natuurlijk heeft groen geel gelijk dat de selectie niet al te breed is, maar dat geldt zeker ook voor Excelsior, Graafschap, Willem II, VVV, NEC en wie weet wat er in Breda allemaal staat te gebeuren na het opstappen van Maaskant? ook daar is schraalhans keukenmeester.

 

We moeten met name thuis de punten pakken, dat was me al langer bekend, tegen erkend angstgegner Roda lukte dat helaas niet, maar die mensen hebben gewoon een hele behoorlijke ploeg overigens, maar dat wil toch niet zeggen dat de missie een hopeloze is?

 

We moeten dit jaar gewoon er in blijven en ons eerder veilig spelen als de laatste jaren het geval is geweest, dat moet absoluut mogelijk zijn. En daarna doorselecteren, scouten en opleiden, dat is het hele eieren eten. De supporters verdienen een compliment voor hun jaren lange niet aflatende steun, en dat gaat worden uitbetaald. Wat ik je Brom(...)

 

We zijn op de goede weg, en dat gaat zich dadelijk ook in de resultaten vertalen. Kijk daar hebben we Boerrigter al

 

Voordat ik het vergeet: ha die Rien ouwe zeeschuimer, was je al aan het pekelen geslagen gooz?

 

Alsjeblieft zeg. Ik zit nog bij te komen van vorig jaar.

En ja, Boerighter! Ik was verheugd toen ik las dat ADO bij RKC op de tribune zat voor hem. Maar later las ik weer shouts dat ze er (ook) waren voor Levita. Weet niet hoe het eigenlijk precies zit.

 

Maar Boerighter schijnt een behoorlijk prijskaartje aan te hangen, maar ik zou (als ADO de mogelijkheid zou hebben) echt voor deze goeie speler gaan. Ik zag dat hij gisteren weer 2 keer heeft gescoord. Oke, is Jupiler, maar hij was vorig jaar bij RKC gewoon prima bezig. Zoals ik het zie lijkt het dat hij echt veel inzicht in het spelletje heeft, en een gevaarlijke spits kan zijn.

 

Morgen ook maar eens kijken naar onze Rus.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 18:46 uur

jajoh

Dat van Fernandez weten we nu wel, Bij ons wat het gewoon een middelmatige speler die inderdaad ook vanuit het financiele oogpunt destijds weg moest. Hij schopt er nu een paar in, maar ik geef je op een briefje dat het niet langer dan 4 wedstrijden duurt. Dan zakt excelsior in en fernandez dus ook. Soms gok je en gok je verkeerd, maar met deze jongen is toen het juiste besluit genomen.

 

Sommige hier grijpen alles aan om zich negatief uit te kunnen laten over het scoutingbeleid, beleidsbepalers etc. Het gaat nu toch de goeie kant op??? Focus je liever daarop! Morgen met Lex op het middenveld en de nieuwe spits heb ik het gevoel dat het eindelijk dan een wedstrijd wordt waar we punten gaan halen!!

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 14:56 uur

GroenGeel

dirk schreef:

Dezelfde vraag die ik heb gesteld aan Pascal nummer zoveel, zou ik ook graag aan jou willen stellen: wees eens eerlijk, zag jij het een paar seizoenen geleden dan wel in Fernandez zitten? Herkende jij dan wel zijn talent? Meer dan een dravertje was het niet. Zou het hem niet gewoon even meezitten?

Ik zZag hem eind vorig seizoen tegen Sparta. Schopte de hele wedstrijd geen krent van de tafel, kwam nog geen lichtmast voorbij, maar had dan wel de mazzel in blessuretijd Excelsior naar de eredivisie te schieten. Tja. Toeval kan soms in het voordeel van een speler uitvallen. Denk maar aan Milic, toen die vorig seizoen tegen RKC die fraaie goal maakte. Maar kon Milic daarom ook voetballen?

Het gaat er niet om of jij en ik het herkennen, maar de mensen die daar goed voor betaald worden door ADO.

Misschien heb je gelijk dat het hem nu even meezit, we zullen zien.

In ieder geval heb ik al jaren geen spits bij ons gezien die goed kan schieten en een passeractie in huis heeft. Wat verdiende die gozer bij ons, nog geen kwart van Powell denk ik. Dan hadden we hem misschien nog wat tijd kunnen geven, maar dan moet je er wel iets in herkennen.

Als we nou nog spelers halen die een stuk beter hebben dan we laten weglopen kan ik er vrede mee hebben. Maar er komt gewoon helemaal nooit een speler die uitstekend is.

0
Zaterdag 21 augustus 2010 om 00:01 uur

<FCDH>

pascal-070 schreef:

Inderdaad, elk team heeft een stofzuiger nodig en vooral wij met een relatief zwakke verdediging.

Van den Bergh heeft toch 0 effectiviteit dus eruit met die vent. Een type Luijckx wordt echt onderschat, als ik den haag was zou ik gelijk wuytens van PSV huren/kopen.

Dit middenveld oogt leuk maar het werkt alleen als het ook aanvallend erg effectief te zijn, omdat we te weinig scoren moeten we gewoon een tikkie defensiever spelen.

Dat gaat nog wat worden zondag buijs er niet bij vd bergh er niet bij word een dun middenveld ?immers spits af?

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 16:29 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bulykin inzetbaar tegen VVV
John van den Brom kan tegen VVV eindelijk een beroep doen op de nieuwe spits Dmitry Bulykin. De werkvergunning, waar de Rus lang op heeft moeten wachten is eindelijk binnen.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 14:02 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Aad schreef:

DMITRY BULYKIN TOCH INZETBAAR

Vanochtend was er nog sprake van dat de Russische aanvaller nog steeds niet in het bezit van een werkvergunning was en daardoor ook de wedstrijd tegen VVV Venlo aankomende zondag zou missen.


Dat meldde Mark van der Kallen aan Omroep West eerder deze dag.

Zojuist is echter bekend geworden dat de werkvergunning nog net op het nippertje binnen is gekomen.


Bron: ADOFANS

Leuk verhaal met Dimitry.. maar goed nieuws toch. Je hebt tenminste een echte spits beschikbaar.

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 13:34 uur

Johannes

Dan ben ik nu meer dan ooit nieuwsgierig naar de laatste training en dan natuurlijk het partijtej en de hesjes!

 

Hjfff..?

 

Ik vermoed dat het middenveld echt gevormd gaat worden door Toornstra, Visser en Gielisse. Dat is een behoorlijke gok, maar het zijn wel de spelers die hij tot nu toe het vertrouwen geeft. Als alternatieven hebben we Resodihardjo en dan mensen die elders spelen, namelijk Derijck en Bosschaart. Of als Bulykin zijn vergunning rond heeft dan Immers een linie laten zakken en de Rus in de spits. Spannende puzzel!

 

Als we nou vandaag nog een binnenlandse transfer afronden, zeg ook nog van een Nederlandse speler, is die dan zondag al speelgerechtigd? (Typisch zo'n vraag voor JB... ;))

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 10:58 uur

ADODENHAAG

Ik vraag me af hoe vd Brom gaat spelen. Ik hoop in ieder geval niet op een systeem met 3 verdedigers, dat werkt voor ons echt niet.

Ben benieuwd of die Bulykin zn minuten krijgt en Leeuwin... vraag me ook af hoe die op het middenveld gaat spelen. Ik hoop dat we weer punten pakken, maakt niet uit hoe. Het kan tegen VVV.. volgens mij misschien ze v Kouwen en die zwarte spits nog, dus dan hoeven wij niet te zeggen dat we de enige zijn met blessures.

0
Vrijdag 20 augustus 2010 om 01:34 uur

Haagse Kelt

Bert schreef:

Dit lijkt allemaal mooi nieuws. Waarheid is anders. Van een andere shouter konden we al lezen dat Bulykin er op de training de kantjes vanaf loopt weer geen spits dus!

 

Stef Nijland en Sarpong komen nooit naar Den Haag. Sarpong zal weinig met Den Haag hebben tenzij dat die van bananen houdt.

 

Raymond Leeuwin is een onzekere aankoop waarvan nog maar moet blijken of hij het niveau aankan.

 

Edward Linssen ? Laat lekker gaan komt van fortuna zo'n speler heb je niks aan. Allemaal net niet. Meer vertrouwen geven aan Verhoek, Immers, Coutinho, Visser,Hese en Pique. Maar goed dat geduld is er niet.

 

Beter een keer degraderen en dan sterk terukomen dan ieder jaar die halfbakken aankopen. 

Bert, hoop maar dat je leven een stuk leuker is dan dat je nu overkomt. Kom op, zo slecht is het allemaal niet. Nijland en Sarpong zullen inderdaad niet komen, maar daar lig ik niet wakker van. WII met Nijland is met meer geluk dan wijsheid aan degradatie ontsnapt en sarpong deed het wel aardig, maar als ie er echt moest staan (bekerwedstrijd tegen ajax) was ie er niet. Bulykin de kantjes ervan aflopen op de training? So what, dat deden Romario en Remco Boere ook. Van vaste trainingbezoekers weten we ook dat hij er in een aantal opzichten met kop en schouders boven uit steekt. Het is en blijft afwachten, maar Immers doet het goed in de spits, mits hij niet teveel op het middenveld loopt. Leewin spreekt wellicht niet tot de verbeelding, maar het is een talent die graag wil en laat dit nou juist bij Ammi ontbreken, prima aankoop dus gezien het geringe bedrag wat deze gozer zal kosten. Linssen? Willen ze dus blijkbaar ook voor weinig binnenhalen en dat lijkt me prima. Kan dan alleen maar meevallen. Beter zo, dan weer dure pseudo-vedetten a la Dennebooom halen. Als ik het spel van de wedstrijden tot nu toe zie heb ik er wel vertrouwen in, onder Atteveld was dat veel minder. Bovendien, nu niet teveel uitgeven betekent dat er in de winterstop nog wat mogelijk is. Daar hebben we in het verleden (2003-2006 en 2008 met Buijs en Dereijck) ook veel baat bij gehad. Beter eerst kijken hoe het gaat en straks 1 of 2 echte versterkingen dan nu al teveel uitgeven en straks niks meer kunnen. We are staying up!

0
Donderdag 19 augustus 2010 om 00:02 uur

Bert

Frans schreef:

 

Beste shouters,

 

Zie dat er volop namen genoemd worden en wil jullie toch even bijpraten met de huidige stand van zaken :

 

Robert Zwinkels heeft een klein scheurtje in de buiten-meniscus en gaat 2 weken richting fysio-therapie, als de klachten toch niet weggaan zal een ingreep moeten plaatsvinden.

 

Aleksander Rankovic gaat goed vooruit en zit dicht tegen aansluiting bij de groep aan.

 

Danny Buijs hoeft gelukkig niet onder het mes anders waren we

hem zeker 3 maanden kwijtgeweest en zal nu naar verwachting

met 4 a 6 weken weer kunnen voetballen.

 

Dimitri Bulykin is voor een paar dagen naar Rusland geweest

in verband met familiezaken, de papierwinkel is zo goed als rond.

 

Ramon Leeuwin heeft een contract voor 2 jaar ondertekend en is naast de positie van rechtsback op meerdere plaatsen inzetbaar

en op voordracht van John van den Brom binnengehaald.

 

Edwin Linssen zit nog even in de wachtkamer aangezien vraag en aanbod op dit moment te ver van elkaar verwijderd zijn.

Vanmiddag is zijn zaakwaarnemer Louis Laros weer bij ADO Den Haag op bezoek geweest, maar nog geen witte rook.

 

Stef Nijland en Jeffrey Sarpong staan inderdaad ook op de lijst

van eventuele versterkingen, alleen Ajax en P.S.V hebben zich nog niet uitgesproken of zij ook verhuurd mogen worden, bijkomstig probleem hier is dat de halve Eredivisie inmiddels interesse heeft in deze 2 spelers.

 

Derk Boerrigter is ook nog steeds in beeld bij ADO Den Haag alleen is de afkoopsom die R.K.C. Waalwijk op dit moment vraagt

(veel) te hoog voor ADO Den Haag.

 

Groeten Frans

 

Dit lijkt allemaal mooi nieuws. Waarheid is anders. Van een andere shouter konden we al lezen dat Bulykin er op de training de kantjes vanaf loopt weer geen spits dus!

 

Stef Nijland en Sarpong komen nooit naar Den Haag. Sarpong zal weinig met Den Haag hebben tenzij dat die van bananen houdt.

 

Raymond Leeuwin is een onzekere aankoop waarvan nog maar moet blijken of hij het niveau aankan.

 

Edward Linssen ? Laat lekker gaan komt van fortuna zo'n speler heb je niks aan. Allemaal net niet. Meer vertrouwen geven aan Verhoek, Immers, Coutinho, Visser,Hese en Pique. Maar goed dat geduld is er niet.

 

Beter een keer degraderen en dan sterk terukomen dan ieder jaar die halfbakken aankopen. 

0
Woensdag 18 augustus 2010 om 22:03 uur

Nu online

ADOZoetermeer, Max en 317 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4