Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Ninos Gouriye (ADO Den Haag) op tijd hersteld voor PSV

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn kan zaterdagavond toch beschikken over Ninos Gouriye. De linksbuiten van de Haagse eredivisionist miste vrijdag de laatste training van ADO. Hij kampte met griep.
Gouriye zit bij de wedstrijdselectie voor het treffen met PSV, laat Steijn weten. Of de van Heracles Almelo overgekomen aanvaller in de basis start, wordt rond 18.00 uur bekendgemaakt. Als Gouriye speelminuten krijgt, maakt hij zijn officiële debuut voor ADO Den Haag.

Zaterdagavond om 18.45 uur is de aftrap van ADO Den Haag-PSV. Omroep West doet vanaf 18.00 uur live radioverslag van de eredivisiewedstrijd.
0
Zaterdag 3 augustus 2013 om 16:44 uur

haagskwartiertje

ADO Den Haag is niet meer bezig met de komst van Christian Kum. De eredivisionist dacht aan een terugkeer van de verdediger, maar ziet daar nu van af.

Trainer Maurice Steijn wil graag nog een verdediger aan zijn selectie toevoegen, maar Kum gaat dat niet worden. ADO heeft de komst van de sc Heerenveen-verdediger uit zijn hoofd gezet, laat Steijn weten aan Haaglanden Voetbal.

De 27-jarige Kum speelde tussen 2005 en 2012 in Den Haag, maar is nu waarschijnlijk te duur voor ADO. Bij Heerenveen is de verdediger niet verzekerd van een basisplaats.
0
Zaterdag 3 augustus 2013 om 10:04 uur

<FCDH>

Cocu: "Ik verwacht een lastige avond tegen ADO"




Phillip Cocu verwacht dat PSV zaterdagavond geen makkelijke avond zal krijgen. De Eindhovenaren nemen het die avond op tegen ADO Den Haag en de trainer van de club uit PSV verwacht een lastige avond voor zijn team, zo vertelde hij tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel.


"Ik verwacht een lastige avond", zo begon Cocu. "ADO is een goed voetballende ploeg, als ze de ruimte krijgen. Ze spelen thuis, het publiek zal erachter gaan staan. Maar als we hetzelfde kunnen brengen als afgelopen dinsdag (tegen Zulte Waregem, red.), dan hebben we een goede kans om te winnen."

Cocu ziet graag dat zijn ploeg het seizoen goed begint met een winst op ADO. "Je wilt de competitie altijd goed beginnen, een goede start is belangrijk. Dan zit je goed in de competitie en loop je niet achter de feiten aan. Maar er is geen plaats voor onderschatting, we moeten welke wedstrijd maximaal geconcentreerd zijn. Wij zijn PSV, wij moeten altijd om de prijzen spelen", zo besloot de oefenmeester van de Eindhovenaren zijn relaas.

0
Vrijdag 2 augustus 2013 om 15:42 uur

<FCDH>



2 aug. 2013 13:480
Maurice Steijn gelooft weinig van het gerucht dat een Engelse club zich zou hebben gemeld voor Tjaronn Chery.

WED=ADO64.4€GELIJKSPEL44.8€PSV14.2€Chery verruilde ADO Den Haag onlangs voor FC Groningen. Toen die transfer al was afgerond, zou een Engelse club 1,8 miljoen euro op de speler hebben geboden. ADO zou geprobeerd hebben om Chery terug te halen, om hem vervolgens te verkopen aan de Engelsen. Groningen zou de helft van de transfersom ontvangen.

Trainer Maurice Steijn gelooft het verhaal niet. "Volgens mij is dat een broodje aap-verhaal. Ik las het ook op internet, maar bij mij is helemaal niets bekend", zegt hij op radiozender Den Haag FM. "Chery smste mij woensdag met de vraag wat daar van waar is. Ik heb hem toen gezegd dat ik er niets van weet en dat ik er achteraan zou gaan."

Steijn gaat ook in op de geruchten over vermeende interesse in Nils Röseler, Tim Breukers (beiden FC Twente) en Erik Falkenburg (AZ). "Falkenburg is een interessante speler en wij hebben ons bij AZ gemeld om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Ik heb ook contact met hem gehad en de komende dagen zullen wij met hem in gesprek gaan. Maar het gerucht over de FC Twente-verdedigers is niet waar."
0
Vrijdag 2 augustus 2013 om 14:31 uur

<FCDH>

ADO-speler Ninos Gouriye onzeker voor PSV


DEN HAAG – Het is nog maar de vraag of ADO-trainer Maurice Steijn in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen PSV kan beschikken over aanvaller Ninos Gouriye.
De nieuwkomer moest de laatste training voor de wedstrijd met PSV verstek laten gaan. Hij is ziek (griep). Mocht Gouriye niet inzetbaar zijn dan start Jerson Cabral aan de linkerkant. Mitchell Schet is de rechteraanvaller.

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV is zaterdag in 18.45 uur. 89.3 FM Radio West zendt de wedstrijd live uit.

Bron rtvwest
0
Vrijdag 2 augustus 2013 om 14:12 uur

<FCDH>

Door RUBEN BOUT — Twitter: @RJB070 — gepubliceerd op 2 augustus `13 125Steijn: `Dat is de status van ADO Den Haag`

Jens Toornstra, Wesley Verhoek, Tjaronn Chery, Lex Immers en Timothy Derijck. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van ex-ADO Den Haag-spelers, die voor een laag bedrag zijn aangetrokken of zelf zijn opgeleid. Vervolgens maakten zij de stap naar een andere club en daar kon ADO Den Haag van profiteren.

Foto: Orange Pictures
"Sinds ik trainer ben van ADO Den Haag zijn deze spelers verkocht voor behoorlijke bedragen", vertelt Steijn aan het radioprogramma De Blauwe Ooievaar op Den Haag FM. "Wij hebben daar voor veel minder geld in geïnvesteerd. En dat is de status van ADO Den Haag in de voetbalwereld. Nieuwelingen als Ninos Gouriye en Jerson Cabral kiezen heel bewust voor ADO Den Haag om via ons de stap hogerop te maken."
Naast Gouriye en Cabral wist de Haagse club tot nu toe Ricky van Haaren, Malcolm Esajas, Michiel Kramer, Catalin Stefan Tira en Mitchell Schet te strikken.
0
Vrijdag 2 augustus 2013 om 13:12 uur

Ronaldo

Stukje uit goal.nl

Angst en beven
In Den Haag zullen ze met angst en beven uitkijken naar het eerste competitieduel in de Eredivisie. Trainer Maurice Steijn moest vanwege een schorsing enkele oefenwedstrijden in de voorbereiding missen, terwijl sterkhouder Tjaronn Chery een week vóór de seizoensouverture naar FC Groningen is overgestapt.

De aangewezen persoon om ADO dit seizoen aan goede prestaties moet helpen, is aanvaller Mike van Duinen. Het gewilde transferobject van diverse Nederlandse clubs zette vorig seizoen zijn eerste stappen richting een waardevolle carrière in Den Haag. Nu is hij degene die de boel met zijn 21 jaar op sleeptouw moet nemen. Voor ADO kan het nog wel eens een lastig seizoen worden.


Tsja moet je hier nu over zeggen, is het stuk in het AD toch een stuk rooskleuriger.
0
Vrijdag 2 augustus 2013 om 09:34 uur

Advertentie

fransje1


Erik Falkenburg
Foto: Pro Shots/Jasper Ruhe
ALKMAAR AZ-speler Erik Falkenburg heeft toestemming van zijn club om met ADO Den Haag te praten. Falkenburg heeft vrijdag een gesprek met trainer Maurice Steijn over een eventuele overgang naar de Haagse club.
Falkenburg leek rond met Go Ahead Eagles, maar nu mengt een andere club zich dus in strijd om zijn gunsten. Falkenburg mag vertrekken uit Alkmaar. Vorig seizoen kwam de uit Leiden afkomstige Falkenburg al op huurbasis uit voor NEC.
0
Donderdag 1 augustus 2013 om 20:36 uur

FC Den Haag!

Bericht op voetbalzone:
Voormalig publiekslieveling in Doetinchem beëindigt uitzichtloze situatie
Donderdag, 1 augustus 2013 om 14:47

Steve De Ridder zit zonder club. De man die tussen 2008 en 2011 het publiek van De Graafschap op de banken kreeg met zijn dribbels heeft met Southampton overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn contract. Dat melden the Saints via de officiële kanalen.

De 26-jarige Belg stapte na afloop van het seizoen 2010/11 voor circa een miljoen euro over naar Southampton, dat destijds nog in de Championship speelde. De Ridder had een groot aandeel in de promotie naar de Premier League in het voetbaljaar 2011/12, maar daarna kwam hij nauwelijks meer in actie.

Het voorbije halfjaar speelde hij op huurbasis voor Bolton Wanderers en in de voorbereiding op komend seizoen maakte hij geen deel meer uit van de eerste selectie. Donderdag laat Southampton-trainer Mauricio Pochettino weten dat de samenwerking is beëindigd. “Sinds de terugkeer van de club in de Premier League zijn de kansen voor Steve schaars”, zo luidt een verklaring. De middenvelder annex aanvaller had nog een contract tot medio 2014.
==========
Iets voor ons of dan toch gaan voor Falkenburg?
0
Donderdag 1 augustus 2013 om 16:31 uur

FC Den Haag!

VI Radio &#8207;@VIradionl 7m Om 1410 de trainer van #ADO Den Haag, Maurice Steijn: `De groep ziet er goed uit, maar er komen nog wel 2 verdedigers bij.
0
Donderdag 1 augustus 2013 om 15:02 uur

Nu online

wiegah070 en 315 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2