Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Midden-Oost

tuin schreef:

me schamen voor dit zooitje ongeregeld doe ik niet meer kan er alleen nog maar om lachen
Idd wat een lachwekkend slap zooitje. Jammer dat ze de ADO dames niet kunnen loten, verliezen ze ! 

Nee het is dieptriest, als je in 120 minuten niet kan scoren tegen een amateurclup .... de ultieme vernedering is ons bespaard gebleven (na 120 min 0-0 verliezen met penaltys).

De ratten verlaten nu het schip en laten ons ontredderd achter. We zijn opgezadeld met een failliete selectie zonder toekomst, waar moet dat heen ?
0
Donderdag 27 september 2007 om 10:24 uur

jojoma

langepino schreef:

weet iemand de eindstand??????

die kut trutten liggen eruit.......
4-3 verloren met penalty`s

ontslaan die kut selectie

0
Woensdag 26 september 2007 om 22:51 uur

Hans

arthur schreef:

@Taki:
dus Rankovic, maak je bedreigingen van vorig seizoen nou eens gewoon lekker waar OP HET VELD!
Bosschaart, stop nou maar met zogenaamd beheerst tikken en gecontroleerd voetballen, laat je haar maar weer groeien en SCHOP NOU MAAR WEER S LEKKER OUWERWETS OM JE HEEN, NET ALS BIJ UTREG! Halen we lekker je ouwe schopmaatje JP de Jong van Utreg erbij om ons het schoppen weer te leren!
vd Haar, incasseer nou s niet alleen maar maar DEEL OOK S LEKKER UIT!
Teixeira, stop nou maar met zogenaamd clean verdedigen zonder overtredingen te maken en/of iemand zelfs maar aan te raken met je handen omhoog, tis geen zaalvoetbal, dus BEUK NOU S GEWOON TEGEN ZO`N AANVALLER AAN!
En Ricky, niet meer mooi proberen mee te voetballen maar gewoon PEGELEN OP DIE GOAL VAN ELKE POSITIE!
Met de jonkies redden we het niet, JULLIE moeten het als ervaren spelers toch echt gewoon doen voor ons!
Niks geen gelul meer over tactiek, gewoon 90 minuten de beuk erin, lekker met 100 kmu over dat veld rauzen, simpel toch?
 Moet je kijken hoe ver we zo dadelijk nog komen!

Van dergelijke reacties word ik echt niet goed. Wat een simpelheid. De beuk erin. En nog een beetje erger ook! Als je soms mocht denken dat je dan het lek boven hebt zit je er vies naast.  Dat roepen ze bij Klokketoren Boys en "de boeren" maar toch zeker niet in het profvoetbal.  Ja, als het toch zo simpel was! Denk je dat die spelersgroep onwillig is? Ze zijn er echt allemaal doodziek van om elke week voor lul te staan en uitgescholden te worden voor amateurs.
Jammer genoeg voor hun en voor ons KUNNEN ZE GEWOON NIET BETER! Ze kunnen het mentaal en fysiek niet meer opbrengen elke wedstrijd 90 minuten voluit te gaan. Denk je nou echt dat trainers die daar elke dag mee bezig zijn stekeblind zijn? Ze weten uit eigen ervaring heel goed dat je op een bepaalde leeftijd in de wedstrijd niet meer kan doen wat je in gedachten had. 
We hebben gewoon de verkeerde mix: 9 spelers in de eerste selectie die gemiddeld ouder zijn dan 30 jaar, een klein middengroepje daaronder en daar weer onder de zogenaamde "jonkies" die toch ook al gemiddeld 22 zijn. Dat is vragen om moeilijkheden. Iedereen hield zijn kop dicht bij het begin van de competitie. We zouden wel eventjes kampioen worden. 90 punten zouden we al snel hebben gehaald. Dat soort shouts, weten we nog? 
Degenen die hier riepen dat dat niet zo maar kon met zo`n groep werden weggehoond en uitgescholden. En nu aankomen met de botte bijl als oplossing, laat me niet lachen jongen. Inzet is er in profvoetbal ALTIJD, vergeet dat nooit. Maar wat niet kan dat kan niet. Ja, af en toe, maar niet voortdurend. Ovre the hill heet dat verschijnsel. 
Welke halve garen die groep zo hebben samengesteld weet nu niemand meer. De dader ligt op het kerkhof, als ik de interviews goed lees.
Eerst de groep evenwichtig samenstellen en daarna eisen stellen. Die spelers kunnen daar niks aan doen.


0
Woensdag 26 september 2007 om 13:21 uur

vincent64

Haagse Roel schreef:

Ben geen lid van wat dan ook .

Ik vond die sfeeraktie VOOR de wedstrijd de mooiste sinds jaren!!!!!! echt fantastisch.

Dat vervolgens tijdens de wedstrijd er enkele lieden zijn die doorgaan is uiteraard zeer te veroordelen maar omdat nou op te hangen aan gehele supportersvereniging ??????????

Ik had  geen vuurwerk bij me die dag.. jij wel roel?

400 leden waarvan er 150 nog moeten betalen.
Maar eerlijk is eerlijk , elke initiatief vanuit de supporters om ado op een hoger nivo te krijgen juich ik van harte toe.

Ik lees niks over die "open dag" op scheveningen.
Iemand geweest? was de selectie aanwezig? 

0
Maandag 24 september 2007 om 17:47 uur

Hans

Storkie schreef:

Ooievaar, je constateringen en conclusies kloppen als een bus.
Feit blijft dat de zaken totaal anders zouden zijn als we nu met 25 uit 9 bovenaan hadden gestaan. En dat was, 2 maanden geleden nog niet eens zo`n onmogelijke opgave geweest. Maar nu blijkt dat die selektie van 22 man en 4 trainers er ineens niet meer toe in staat zijn om een fatsoenlijk resultaat op de mat te leggen... 
En dát is nou de oorzaak van alle ellende en dáár moet ontzettend snel wat aan worden gedaan anders komt jouw doomscenario angstig snel dichterbij.
Het wedstrijdresultaat kan soms veel verdoezelen, maar dat gaat meestal maar op bij 2 of 3 wedstrijden. Daar is bij ons, helaas, geen sprake van. We hebben dit seizoen nog geen enkele wedstrijd onverdiend verloren of gelijk gespeeld, of heeft iemand (Vincent64) het in deze box soms anders gezien? Het veldspel van onze tegenstanders (Emmen, Eagles, Cambuur, MVV, Haarlem, RKC, RBC, Dordrecht) was beter verzorgd, alleen tegen het angstige Helmond Sport konden we in het veld in evenwicht blijven. Het is een keiharde waarheid, dat je met een volgevreten veteranenelftal het altijd op de langere duur aflegt tegen jonge, gretige tegenstanders. 
In de eredivisie konden we het nog verbloemen. Nu niet langer.
Degenen die deze selectie bij elkaar gezocht en gekocht hebben moeten eens ernstig gaan overdenken of ze niet eens bij Hans Anders langs moeten gaan. Sinds het vertrek van Rob Baan is er geen enkele bruikbare speler bijgekomen. Of zijn jullie soms zeer tevreden over het eredivisieniveau van Postma, Knopper, Bosschaart, Hoogendorp, v.d. Haar, Texeira? Daaar staan alleen de eendagsvliegen Immers en Meric tegenover.
Conclusie: de club wordt ook aan de technische top bestuurd door halfzachten zonder echte vakkennis. 
En nu niet zeuren dat ik dit allemaal achteraf roep. Kijk dan maar eens in het archief van de site. En als je mij niet wil geloven moet je ook nog maar eens nalezen wat bijvoorbeeld ene Ooievaar al maanden lang roept.  
0
Zondag 23 september 2007 om 13:51 uur

Midden-Oost

Leidschenveen schreef:

Zijn we nou niet eens een keertje klaar met proberen om je gelijk te bewijzen aangaande het wel of niet gaan of thuisblijven? Daar ben ik nu wel een beetje klaar mee. Wat schieten we daar mee op? Ik denk dat het voor 98% van de supporters wel duidelijk is dat het bestuur met hun beleid volledig op het verkeerde pad zit. De vraag is meer: wat gaan we er aan doen. Nee, nog betere vraag is: wat kunnen we er aan doen? Eerlijk gezegd denk ik dat de gewone supporter vrij machteloos staat in deze. De enige mensen die het tij nog kunnen keren zijn mensen met macht en geld. En die staan niet in de rij.
Als we iets kunnen doen dan doe ik daar graag aan mee, maar vooralsnog zou ik niet weten wat ik kan doen. Wie weet het wel?
ADO is terminale patient. Ook in de eredivisie is er niemand gekomen die er ff goed geld in wou stoppen, laat staan nu. Nee, deze clup is ten dode opgeschreven. Kansloze selectie en een kansloos bestuur. Als we nog bestaan dan speel je volgend jaar weer voor 1.000 man een kansloos seizoen in de marge van het betaalde voetbal. Triest !
0
Zondag 23 september 2007 om 13:03 uur

Advertentie

Businessclubrealist

Businessclubrealist schreef:

Helaas kan niemand nog iets doen. En zeker wij niet. We zijn geen aandeelhouders. ADO is geen club maar een Naamloze Vennootschap. Aandeelhouder is een Stichting (SSO) met bestuursleden die in de praktijk alleen vriendjes van elkaar benoemen en mensen met voetbalverstand weren uit de raad van commissarissen. Ringeling en Jansen zitten in de SSO of zijn er vertegenwoordigd door handlangers.  Dan zitten er ook nog wat mensen met belangen in de vastgoedsector in en prominente leden van de PvdA.  Ene Knijf zit overal tussen. Hij is de huisadvocaat van Jansen en doet wat Jansen wil. Arzbach komt uit de koker van Jansen en dus wordt hij benoemd. Arzbach laat zich over technische zake adviseren door Jansen en dus wordt het NOOIT meer beter. De hele spelersgroep is samengesteld door Jansen en Ringeling
Zolang Deetman er zit zal er niets veranderen. En ook Dekker kan beter niet buiten gaan spelen als de zon schijnt met zoveel pakken boter op zijn hoofd. 
Die gemeentemensen dekken zich altijd in, maar zijn in feite de grote schuldigen. Ze hebben argeloos en heel naief heel veel miljoenen uitgegeven, die uiteindelijk in de zakken van een paar man terecht komen. Oppapier zal het wel kloppen, maar dat is ook zo bij Moskowicz en Holleeder.
Het ergste is dat er geen enkel toekomstperspectief is voor ons als liefhebbers. Wie naar de spelersgroep kijkt weet dat die ook volgend jaar weer zal zijn verdwenen. Geen kwaliteit, maar kost wel klauwen vol geld voor de bierliga. Eredivisie is een heel ander verhaal. Noem mij ÉÉN eredivisiewaardige speler in onze selectie. 
De gemeente heeft zich bij het besluit tot het b ouwen van het stadion in de maling laten nemen door een stel sprookjesvertellers. Als het stadion er zou staan zou de club zoveel geld uit de markt halen dat we nooit meer een beroep op de gemeente zouden doen. Het stadion staat er nu twee maanden, er is al weer 6,5 miljoen geleend en het wachten is op de volgende noodkreet. De recettes en businessinkomsten vallen bitter tegen en nu al moet er (1e kwartaal) naar schatting een half miljoen bij. En dan krijgen we nog 3 kwartalen. Als je dat in het bedrijfsleven flikt vlieg je er gelijk uit. Maar bij de Haaglandse Sociale Football Club krijg je dan de Sportpenning van de gemeente.
0
Zaterdag 22 september 2007 om 14:06 uur

Ooievaar

Voor de goede orde: Ik ben altijd bereid de discussie aan te gaan met mensen die het volstrekt niet met mij eens zijn zoals Leidschenveen, Vincenth, Zuid is ook gezellig Ties en - wellicht vele anderen- Voor die mensen heb ik het nodige respect, maar die mensen zeggen gewoon op een normale manier, en dat mag best pittig zijn dat we niet op één lijn zitten. Daar heb ik weinig moeit mee. Zit hier niet om privé oorlogjes uit te vechten, we hebben allemaal het zelfde belang. 
Ben en blijf alleen van mening dat dit bestuur de club in hoog tempo naar de kloten aan het helpen is. 
Perspectief in m.i. pikzwart.
Stadion wat angstwekkend leeg blijft, je hoef geen econoom te zijn om te zien dat dit een gigantisch exploitatietekort gaat opleveren.
Een scoutingsapparaat wat zeer in gebreke blijft.
Een selectie wat een balanswaarde van bijna nul heeft.
Komend jaar bijna geen tv inkomsten.
Supportersbeleid wat er uitsluitend op is gericht om de mensen buiten de poort te houden.
De club ligt bijna op z`n gat, dat is geen doemdenken maar dat is de spijkerharde realiteit.
We missen de boot met z`n allen zolang dit bestuur z`n destructieve werk mag voortzetten blijf ik me daar tegen verzetten. Ook dat is clubliefde. Like it or not...

0
Zaterdag 22 september 2007 om 11:23 uur

Arendsoog

Hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar om met de hoogste begroting van de eerste divisie de slechtste selectie van de eerste divisie samen te stellen.

Dit is echte het zwakste eltal sinds jaren, Postma is de enige met Victoria die wat kunnen. Voor de rest collectief ontslag aanvragen voor vermeend gokgedrag. De beloftes het seizoen uit laten spelen en bouwen aan een elftal voor volgend seizoen.

Tot slot, beste Lex Schoenmaker dit wist jij natuurlijk al. maar je ziet het lag in ieder geval niet aan jou.
Dit zooitje krijgt niemand aan het voetballen.
0
Zaterdag 22 september 2007 om 11:18 uur

Frans

Rick Hoogendorp en Pascal Bosschaart zitten
weer bij de selectie !

Daniel Rijaard en Yuri Cornelisse
zitten ook morgen weer niet bij de eerste 18 en zullen plaats nemen op de tribune.

Wesley Verhoek is ziek en ontbrak op de laatste
training voor de wedstrijd ten Go Ahead Eagles

Richard Knopper hervat op 1 oktober weer de
veldtraining.
0
Vrijdag 21 september 2007 om 00:18 uur

Nu online

ADO73, wiegah070 en 267 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4