Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

<FCDH> schreef:

Dat ado journaal met alberto stelt ook geen flikker meer voor waar zijn ze update filmpjes bv over cabral en ninos of over het nieuwe seizoen? Crisis daar?
De filmpjes van het adojournaal zijn altijd leuk om te bekijken. Neem aan dat hij vrijdag de vrijdagbabbel op de site zet met interviews met de nieuwe spelers, de trainer, van Duinen die duidelijk aangeeft dat hij blijft en misschien wat transfernieuws uit de mond van Steijn.
0
Donderdag 1 augustus 2013 om 10:02 uur

drmaster27

TransferTalk AD.nl 01-08-2013

ADO praat met Falkenburg
ADO Den Haag hoopt Erik Falkenburg over te nemen van AZ voor dit seizoen, maar wil de middenvelder ook de komende jaren in Den Haag houden. De middenvelder wordt vanwege zijn voetballende kwaliteiten als toegevoegde waarde gezien. Het feit dat hij uit de regio (Leiden) komt, wordt bij ADO ook als een pluspunt beschouwd. Trainer Maurice Steijn gaat snel om de tafel met Falkenburg die in Alkmaar nog een contract heeft tot 2014. `Om mijn plannen met hem te bespreken. Hij kan voor ons een prima aanvulling zijn op het middenveld, waar wij nog krap in de mensen zitten. Als er iemand wegvalt, komen we nu al snel uit bij jeugdspelers`, stelt de coach in AD Sportwereld.
0
Donderdag 1 augustus 2013 om 09:04 uur

rien1

Vandaag in ad ook het bericht dat ADO Falkenburg wil halen. Mocht er een middenvelder wegvallen door wat voor reden dan ook, dan val je al snel terug op jeugd, aldus Steijn. Volgens Steijn is Falkenburg de speler net achter de spitsen die voor goals moet zorgen. Steijn wil overigens graag voetballers halen met "revanchegevoelens". Bron AD dus.

Overigens is de trainer van Go Ahaed een oude bekende van zijn Sparta-tijd, waar Falkenburg furore maakte, Foeke Booy. Laten we hopeen dat de Leidenaar voor ADO kiest. Tevens lekker dichtbij



0
Donderdag 1 augustus 2013 om 07:37 uur

pajam

Scheveningen schreef:

Eigenlijk zou je die 2 gasten naar Dordt moeten laten gaan voor een jaar, ervaring op doen.
De kwaliteiten hebben ze beide....

Weet iemand overigens wat er gebeurd is met dat talentje van Dordt, ziet hij bij ons?

Zeker goed gehandeld van de club wat betreft chery!!!
Frans wil graag ff een update.
Bert72 ook welkom...
Voorlopig is alleen Beugelsdijk teruggekomen vanuit een verhuur naar Dordrecht, ik zou spelers als Bakker, Fecunda en Merencia er zeker bijhouden.

Als trainer moet je ook het vertrouwen aan deze jongens geven en ze regelmatig 10-20 minuten laten spelen.
0
Woensdag 31 juli 2013 om 10:30 uur

Ron001

<FCDH> schreef:


Bulykin blijft hoopvol: ‘Ik denk dat ik dinsdag de knoop doorhak’
Maandag, 29 juli 2013 om 12:47

Dmitry Bulykin hoopt dat hij de komende tijd nog een aanbieding krijgt van een club in West-Europa. De 33-jarige aanvaller uit Rusland speelde sinds 2007 voor zeven verenigingen in Duitsland, België en Nederland. Het liefst blijft hij in die regio spelen, maar hij lijkt de beslissing nog even voor zich uit te schuiven.
Bulykin speelde van 1997 tot 2007 in zijn vaderland voor Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskou. Na tien jaar koos hij voor een avontuur in Duitsland, bij Bayer Leverkusen. Dat werd geen succes en pas nadat Bulykin via Anderlecht terecht kwam in de Eredivisie, kwam hij helemaal ‘los’. Bij ADO Den Haag (30 duels, 21 goals), Ajax (19 en 9) en FC Twente (22 en 5) kwam hij tot zijn recht.
Nu wacht Bulykin af hoe de toekomst zich gaat ontvouwen. “Mijn zaakwaarnemer verzamelt alle opties. Ik denk dat ik dinsdag de knoop doorhak, want ik wil gewoon voetballen. Het liefst voetbal ik in Europa, maar ik sluit Rusland ook niet uit”, zegt Bulykin tegen Sovsport. Hij traint op dit moment mee met zijn oude club Dinamo.

Kom maar op met het commentaar
Waarom niet als spitsen trainer!!!!
0
Maandag 29 juli 2013 om 14:36 uur

pajam

Vermoedelijke basis ADO Den Haag komend seizoen

DEN HAAG - Aanstaande zaterdag start ADO Den Haag aan de eredivisie. PSV is op 3 augustus in Den Haag de eerste tegenstander. Een week voor het begin van het seizoen 2013-2014, lijkt het duidelijk welke basisopstelling trainer Maurice Steijn voor ogen heeft.


Gino Coutinho verdedigt evenals vorig seizoen het doel. De verdediging wordt gevormd door Dion Malone, Vito Wormgoor, Tom Beugelsdijk en Aäron Meijers. Malone is de vervanger van Kenneth Omeruo. De Nigeriaan is teruggekeerd naar Chelsea. Meijers lijkt de eerste keuze als linksback. Hij miste zaterdag wel de oefenwedstrijd tegen OFI Kreta. Meijers was lichtgeblesseerd en werd uit voorzorg aan de kant gehouden.

Danny Holla, Kevin Jansen en Ricky van Haaren staan op het middenveld. Holla is de aanvoerder van de groep. Jansen was vorig seizoen ook een vaste waarde bij ADO. Van Haaren is overgekomen van VVV Venlo. In de aanval staan vermoedelijk Jerson Cabral, Mike van Duinen en Ninos Gouriye. Cabral (FC Twente) en Gouriye (Heracles Almelo) moeten de naar FC Groningen vertrokken Tjaronn Chery en Charlton Vicento (PAS Giannina) doen vergeten.

Dico Koppers en Santi Kolk waren twee spelers die vorig seizoen ook veelvuldig in actie kwamen. Zij maken dit seizoen geen deel meer uit van de selectie van ADO Den Haag. De andere aanwinsten van ADO Den Haag Malcolm Esajas (MVV Maastricht), Michiel Kramer (FC Volendam), Mitchell Schet (FC Groningen) en Catalin Tira (Lazio Roma) lijken vooralsnog niet in aanmerking te komen voor een basisplaats.

Of Cabral al fit genoeg is om te starten tegen PSV, is onduidelijk. In ADO`s laatste oefenwedstrijd, zaterdag tegen OFI Kreta, speelde Schet op de plek van Cabral.
0
Maandag 29 juli 2013 om 08:49 uur

Advertentie

denhaagmufc

ronnieg schreef:

Is denk k bijna even groot als Kramer dus ja hij is groot
Ja dus zal voor ons echt een meerwaarde zijn. Hopelijk ziet de trainer dat ook dan
0
Zaterdag 27 juli 2013 om 14:48 uur

Johannes

Vincent schreef:

Ik heb het gelezen en filmpje met Holla gegoogled (met dank aan don:-))

Dat er geen " steek die vlag maar in je reet" wordt geroepen lijkt me een utopie, maar staat volgens mij totaal los van acceptatie.

Als je je als groep niet kenbaar maakt (roze kleding) hoe gaan we jullie dan herkennen ? Kijk ons eens homo zijn?

Wat gaan jullie nou doen om homo zijn in de sport bespreekbaar te maken?

En daarna gaan we het weer uitsluitend over voetbal hebben hoor
Ik weet niet wie `jullie` zijn; ik ben erg verliefd op mijn bloedeigen vrouw namelijk. Desondanks zou ik zomaar lid worden van de roze reigahs. Het slechtste wat homo`s kunnen doen is in roze pakken lopen. Wat ze met die fanclub willen zeggen is juist dat er voor iedereen plek is, ook in een voetbalstadion. Reacties van sommige shouters hier laten al zien dat nog lang niet iedereen in 2013 is dat het geen kwaad kan om wat positieve aandacht te geven aan geaardheden in de sport.

Hier even klikken om te zien hoe ze dat in de sterkste competitie ter wereld aanpakken, tifo-style:
http://youtu.be/69kAXVOXIqU

Wat er in NL gedaan wordt is o.a. dit:
Een selectie van voetballers en prominenten uit de sport die zich klaarstomen voor de Gay Pride krijgt steeds meer vorm. Tijdens de boottocht door de Amsterdamse grachten vaart ook een voetbalboot mee.

Een grote delegatie aan Nederlandse oud-internationals maakt het pleziertochtje. Patrick Kluivert, Ronald de Boer, Aron Winter en Pierre van Hooijdonk zullen acte de présence geven, zo maakte de KNVB bekend. Ook een delegatie van Roda JC, met trainer Ruud Brood, assistent-trainer Regilio Vrede en aanvoerder Mark Jan Fledderus is van de partij.

Eerder werd al bekend dat ook bondscoach Louis van Gaal aanwezig zou zijn op de roze boot van de voetballers. `Homoacceptatie binnen het voetbal hoort eigenlijk helemaal geen onderwerp te zijn. Net als afkomst en religie dat ook niet zijn`, stelde Van Gaal.

Uiteindelijk is de bedoeling dat er 25 man uit de voetbalwereld op de boot mee zullen varen. De bedoeling is dat volgende week alle deelnemers bekend zijn.


0
Vrijdag 26 juli 2013 om 00:09 uur

Vincent

FC Utrecht heeft door de uitschakeling in de tweede voorronde van de Europa League tegen het Luxemburgse Differdange 03 een pijnlijk record gevestigd. De Domstedelingen zijn na zeven eerdere succesvolle dubbele confrontaties de eerste die uit Europa vliegen door toedoen van een club uit Luxemburg, een land dat met recht te boek staat als voetbaldreumes. De ploeg van trainer Jan Wouters kwam in eigen huis vanavond niet verder dan 3-3, terwijl uit met 2-1 was verloren.

In 1971 was FC Den Haag de eerste Nederlandse club die gekoppeld werd aan een team uit Luxemburg. In de eerste ronde van de Europa Cup III (de latere UEFA Cup) werd in de Hofstad met 5-0 gewonnen en in het uitduel met 2-2 gelijkgespeeld.
0
Vrijdag 26 juli 2013 om 00:06 uur

pajam

Kees schreef:

Ik begrijp dat plezier omtrent het verlies van Utrecht niet zo goed. Tuurlijk shoppen ze de laatste tijd bij ons. Nou ja, Toornstra, een paar jeugdspelers en Van Duinen lukt ze niet. Dat is alles.

Maar wat zouden wij zelf ook ziek zijn na zo`n uitschakeling. Nee, van dat soort leedvermaak houd ik niet.
Je vergeet dat we ooit eens een top eerste seizoens helft speelden in de Eerste Divisie, volgens mij met de winterstop 2e stonden ofzo?
En FC Utrecht kwam en onze beste speler én trainer inpikte?

Weg top seizoen!

Nee, Toornstra, Derijck en bieden op van Duinen is pas recent
0
Donderdag 25 juli 2013 om 23:38 uur

Nu online

wiegah070 en 232 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2