Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

morley

Kees schreef:

Dat health City schijnt toch echt de sponsor te worden. RKC heeft het trouwens ook bij hun geprobeerd.

waarom denk je dat, kees? en is de looptijd en waarde van het contract ook al bekend?

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 17:01 uur

Kees

rien1 schreef:

Ik weet het niet zo zeker. Kijk, ado heeft een superseizoen achter de rug,en al die spelers hebben zichzelf in de etalage gezet. Dat moeten we komend seizoen even afwachten. Nu hebben ze waarde, maar als het dit seizoen minder gaat, wordt het weer een ander verhaal. Beste voorbeeld is Verhoek die 4jaar lang 60% van zijn voorzetten in de noordzee zag belanden. Nu is hij geld waard, en dat geldt ook voor de rest. Niet iedereen moet weg, maar bv verhoek graag nu. Ik zie immers naar fullham gaan, denk ik.

Ik begrijp er niets meer van :S. Waarom Verhoek graag wegdoen? Om een spits van 32 jaar binnen te halen die je kunt afschrijven?

 

Om financieel wat beter te worden? Hoofdzaak is dat ADO break/even draait. Als er voldoende liquide middelen zijn dan stijgen de salarissen van iedereen, inclusief kantoorpersoneel, is men minder scherp op de kosten etc.

 

Nee, hoor. Ik kom voor het voetbal en wil een goed team zien. Één paar miljoen op de bank zijn zo vervlogen. Liever het kapitaal op het veld.

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 16:38 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

zeker weer op dat anderlecht-online.be ofzo die verzinnen alles waar je bijstaat man.

Nou, dat is niet helemaal waar! Maar ze nemen wel berichtgevingen van bijvoorbeeld voebalprimeur en voetbalzone over. Dit zegt denk ik genoeg.

 

Met enige positieve gedachte kan je dit ook lezen als dat Anderlecht met ADO en Utrecht in overleg gaat!!!

 

Ik meen gisteren, heeft Brands van PSV nog aangegeven dat hij geinterreseerd was in El Hamdoui maar niet in Bulykin. Waarom geeft hij aan El Hamdoui wel en Bulykin niet? Dan kan hij ze net zo goed alle twee wel ontkennen.

 

Ik stel mij dan ook voor dat de Gazet Van Antwerp heeft opgevangen dat er gepraat gaat worden over Bulykin en Lakovenko met twee Nederlandse clubs!!!

0
Woensdag 3 augustus 2011 om 12:03 uur

Brian

Beste Shouters,

 

Hoe bij sommige positiviteit zo kan omslaan in negativiteit is best wel te begrijpen maar ik vraag me alleen af waarom !

Koop morgen de VI-seizoensgids en kijk even naar alle eredivisieploegen dan zul je zien dat het dit seizoen mogelijk is om voor plek 7 (recht op Play-offs) te gaan.

Iedereen(Ik ook) is bang voor een leegloop maar als er spelers vertrekken  dan is het toch wel zeker voor 70 of 80% naar het buitenland.

En als Verhoek dan toch vertrekt dan kan hij toch het beste naar Fulham vertrekken want dan kan je veel geld vragen (dat heeft Fullham toch genoeg) en daar komt toch wel weer een goede speler voor terug.

Want Verhoek speelt 1 goed seizoen maar wat was het daarvoor dan ?

Bulykin alleen halen als verhoek blijft want ik kan me ook een wedstrijd nog goed herrineren tegen AZ thuis , Verhoek geschorst en Bully in de spits en je had gewoon niks aan bully !

 

Als je Immers voor 4 of 5 miljoen aan feyenoord kunt verkopen dan moeten we toch met z'n alle hartstikke blij zijn dat we Immers voor zoveel hebben kunnen verkopen want Immers is een jongen van de club maar wel vervangbaar.

 

Waar ik me alleen zorgen over maak is of nog een spits halen en of Derijck blijft!

Want een goede verdediger tegenwoordig is ver te zoeken en tuurlijk we hebben Beugelsdijk maar hij speelt zondag niet tegen Ruud ter heide van FC Emmen maar wel tegen Bony met wie Timothy het vorige seizoen erg moeilijk had !

 

Maar jongens geef Maurice een kans !

Ook al vond ik het ook niet goed om je aan de tegenstander aan te passen want dat ligt ons gewoon niet maar hij moet het ook leren en we kunnen wel zeggen van ja liever een ervaren trainer maar dan vraag ik me af wie dan allemaal die 3'de rangstrainers die overal ontslagen zijn en die zat geld hebben en er niet over wakker liggen of ze een kutseizoen hebben of niet!

 

Nee jongens houdt er vertrouwen in !

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 14:35 uur

miq72

DenHaagFC schreef:

Jongens,

 

We moeten er alles aan doen om een breuk te forceren tussen ADO Den Haag en Maurice Steijn. Maurice Steijn gaat onze club kapot maken.

 

Dit moeten voorkomen. Een front! Vorig seizoen zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. De positivo show is begonnen sinds het vertrek van Raymond Atteveld. Nu is de broer van Raymond Atteveld binnengehaald. En onze club gaat kapot. Timothy Derijck wil weg, Wesley Verhoek wil weg, Lex Immers wil weg en Jens Toornstra wil weg. Dit is doodzonde. 

 

Hoe gaan wij dit voorkomen? Iedereen wil toch succes met deze club. Met Maurice Steijn spelen wij dit seizoen degradatie voetbal. Asjeblieft laat het niet gebeuren. Dit doet zoveel pijn. Na al die jaren kut voetbal voor 2.000 man in het Zuiderpark. Toen voor 7.000 in het Zuiderpark. Het voetbal was niet beter maar het begon er op te lijken. Toen moest de gifbeker helemaal leeg. Het allermooiste stadion ter wereld werd verlaten en we gingen voetballen in de Jupiler League. De 0-3 nederlaag thuis tegen MVV stond symbool voor het seizoen. De lichten gingen uit in het stadion. Zelfs Eneco vond het genoeg geweest en kon het niet meer aanzien. Toen zijn wij dat seizoen toch nog gepromoveerd. Kwam de grootste randdebiel van de wereld onze club trainen. Andre Wetzel. Ik zou hem nog zo graag aan een satestok willen rijgen. Hij kocht Milic en superspits Berry Powel. En haalde Kahya, Soltani en De Meersman transfervrij binnen. Topaankopen. Toen wij dat seizoen ter nauwernood in de Eredivisie zijn gebleven kwam er een psychopaat als trainer. Zijn naan Raymond '' orentrekker '' Atteveld. Hij zorgde voor een grafstemming in de kleedkamer. En we gingen met 11 man achter de bal spelen. Leuke tijden waren dat. Vorig jaar werd met de nieuwe trainer John van der Brom werd gekozen voor een nieuwe strategie. ADO ging spelen met haagse bluf, passie en aanvallend voetbal. Bulykin, Kubik, Rado en Leeuwin werden gehaald en konden zich moeiteloos aanpassen. In dit seizoen waarin 2 keer van Utrecht en Ajax gewonnen werd wisten we ook nog is Europees Voetbal te halen. In dat seizoen werden de grootste talenten van de Jupiler League vastgelegd en we konden een gouden toekomst tegemoet zien. Met Kyocera hadden wij ook nog is een sponsor aangetrokken met een enorm goede uitstraling. Toen ging John van den Brom weg. Dat was een behoorlijke aderlating. Vanaf dat moment zijn wij in een lijn naar beneden gegaan. Verschrikkelijk. Tegen FK Taurus was het al te zien. Maar tegen Omonia werd het allemaal wel heel duidelijk. 

 

MET MAURICE STEIJN GAAN WE HET NIET REDDEN JONGENS! ECHT NIET! 

 

Jullie kunnen het nu zeggen. Een veel te vroege conclusie maar mark my words. Dit is slecht voor de club en dat is het laatste wat ik wil. Nu kan je hem nog assistent maken.(hij heeft officieel nog niks getekent en in dus nog steeds assistent trainer). Verklaar mij maar voor gek maar ik kom er over een paar maanden wel op terug. 

Ik heb hier veel shouts gelezen de afgelopen jaren en er zaten slechte bij mar deze spant echt de kroon .Stemmingmakerij ten kostte van je eigen cluppie .Walgelijk!!Toen John v/d Brom is weg gegaan gingen we in 1 lijn naar beneden .Voorbeelden Tauras en Omonia .TEgen Tauras was niet best maar ze waren toen pas 2 weken in training ,dus belachelijk om hier een oordeel over te vellen .Tegen Omonia heeft Steijn de ploeg meer dan terecht behoudener laten spelen .Vooruit druk zetten met meer dan 30 graden is compleet onmogelijk .dat er met 3-0 verloren is puur en alleen een kwestie van persoonlijke fouten of heb je de wedstrijd niet gevolgd?Wat denk waarom v/d Brom weg is gegaan?omdat we een gouden toekomst tegemoet zouden gaan .Nee natuurlijk niet omdat hij ook wist dat vorig seizoen niet te evenaren was en er al 2 belangrijke spelers weg waren en de rest waarschijnlijk zou volgen .Krijgt Steijn het moeilijk ,ja natuurlijk omdat mensen zoals jij niet kunnen accepteren dat we nog steeds een club zijn met weinig financiele middelen en nog lang niet het constante niveau hebben als ploegen als Heerenveen en Groningen .Mensen zoals jij die verwachten dat we uit de 1e 3 wedstrijden ff een punt of 6 gaan halen of zo en als dat niet gebeurt de boel gaan lopen ophitsen .Als Steiin dit jaar 12e wordt heeft ie het fantastisch gedaan .Maar ga jij maar lekker zondag Judas aanmoedigen en laat je club maar in de steek.

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 13:59 uur

Johannes

dirk schreef:

Sterker nog, en met Van den Brom als trainer kon het ook onmogelijk wat worden. Later werd hij door diezelfde critikasters zo ongeveer tot held uitgeroepen. Ongelooflijk hoe sommige fans in staat blijken de geest tot adembenemende salto mortales aan te sporen.

Een wedstrijd gespeeld en Steyn moet al als zak worden meegegeven aan de vuilnisman. Het gaat mijn -toegegeven- beperkte voetbalverstand te boven.

Hulde! thumb

 

Het elftal rammelt nog en het loopt nog niet. Spelers als Toornstra en Immers zijn nog niet in vorm. Dat gaat komen. Ook Kum en Luksik gaan hun waarde echt nog tonen. Normaal gesproken speel je nu tegen Telstar en Dordrecht, maar voor ons werd het de voorronde EL. Dat je dan nog onwennigheid en fouten ziet is niet meer dan normaal!

 

Zo'n oproep om met z'n allen anti-Steijn te gaan - een jongen van onze stad en van onze club - vind ik om je kapot te schamen. Gatverdamme, doet me denken aan een andere club ergens in het land. Zagen om het zagen en laat je club maar in de steek.

 

Ik maak me ook best zorgen als ik die EL wedstrijden achter elkaar zet, maar wat de positivo's zeggen is ook waar: Er is nog niemand weg, Bulykin is nog in beeld (er is dus nog wat geld in kas klaarblijkelijk), Steijn zal ook best leren van zijn fouten en donderdag hebben we de kans om een en ander recht te zetten.

 

Als Groningen toch terug kan komen na een 5-1, waarom wij dan niet na een 3-0? flageurope

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 13:51 uur

MTB

DenHaagFC schreef:

Jongens,

 

We moeten er alles aan doen om een breuk te forceren tussen ADO Den Haag en Maurice Steijn. Maurice Steijn gaat onze club kapot maken.

 

Dit moeten voorkomen. Een front! Vorig seizoen zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. De positivo show is begonnen sinds het vertrek van Raymond Atteveld. Nu is de broer van Raymond Atteveld binnengehaald. En onze club gaat kapot. Timothy Derijck wil weg, Wesley Verhoek wil weg, Lex Immers wil weg en Jens Toornstra wil weg. Dit is doodzonde. 

 

Hoe gaan wij dit voorkomen? Iedereen wil toch succes met deze club. Met Maurice Steijn spelen wij dit seizoen degradatie voetbal. Asjeblieft laat het niet gebeuren. Dit doet zoveel pijn. Na al die jaren kut voetbal voor 2.000 man in het Zuiderpark. Toen voor 7.000 in het Zuiderpark. Het voetbal was niet beter maar het begon er op te lijken. Toen moest de gifbeker helemaal leeg. Het allermooiste stadion ter wereld werd verlaten en we gingen voetballen in de Jupiler League. De 0-3 nederlaag thuis tegen MVV stond symbool voor het seizoen. De lichten gingen uit in het stadion. Zelfs Eneco vond het genoeg geweest en kon het niet meer aanzien. Toen zijn wij dat seizoen toch nog gepromoveerd. Kwam de grootste randdebiel van de wereld onze club trainen. Andre Wetzel. Ik zou hem nog zo graag aan een satestok willen rijgen. Hij kocht Milic en superspits Berry Powel. En haalde Kahya, Soltani en De Meersman transfervrij binnen. Topaankopen. Toen wij dat seizoen ter nauwernood in de Eredivisie zijn gebleven kwam er een psychopaat als trainer. Zijn naan Raymond '' orentrekker '' Atteveld. Hij zorgde voor een grafstemming in de kleedkamer. En we gingen met 11 man achter de bal spelen. Leuke tijden waren dat. Vorig jaar werd met de nieuwe trainer John van der Brom werd gekozen voor een nieuwe strategie. ADO ging spelen met haagse bluf, passie en aanvallend voetbal. Bulykin, Kubik, Rado en Leeuwin werden gehaald en konden zich moeiteloos aanpassen. In dit seizoen waarin 2 keer van Utrecht en Ajax gewonnen werd wisten we ook nog is Europees Voetbal te halen. In dat seizoen werden de grootste talenten van de Jupiler League vastgelegd en we konden een gouden toekomst tegemoet zien. Met Kyocera hadden wij ook nog is een sponsor aangetrokken met een enorm goede uitstraling. Toen ging John van den Brom weg. Dat was een behoorlijke aderlating. Vanaf dat moment zijn wij in een lijn naar beneden gegaan. Verschrikkelijk. Tegen FK Taurus was het al te zien. Maar tegen Omonia werd het allemaal wel heel duidelijk. 

 

MET MAURICE STEIJN GAAN WE HET NIET REDDEN JONGENS! ECHT NIET! 

 

Jullie kunnen het nu zeggen. Een veel te vroege conclusie maar mark my words. Dit is slecht voor de club en dat is het laatste wat ik wil. Nu kan je hem nog assistent maken.(hij heeft officieel nog niks getekent en in dus nog steeds assistent trainer). Verklaar mij maar voor gek maar ik kom er over een paar maanden wel op terug. 

wel bizar dat je het hebt over één front maar dan wel iemand al na 3 wedstrijden onder extreme omstandigheden laat vallen.

 

waarom niet gewoon achter je (hele) club gaan staan en iemand een eerlijke kans geven?

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 13:37 uur

MTB

'ADO moet fatsoen opbrengen'

Kwetsend gejoel is bij ADO geen reden een wedstrijd stil te leggen. BAN wil dat de rechter oordeelt.
Interview Hans Knoop, voorzitter Stichting Bestrijding Antisemitisme (ban) AMSTERDAM
Van onze verslaggever Marcel van Lieshout AMSTERDAM

Aan de vooravond van de nieuwe voetbalcompetitie wil de Stichting Bestrijding Antisemitisme BAN dat de rechter zich uitspreekt over voetbalclubs die niet of te weinig optreden tegen kwetsende spreekkoren. Vandaag dient voor de Haagse rechtbank een kort geding waarin BAN eist dat de voetbalclub ADO Den Haag zich strikt houdt aan het Handboek Veiligheid van de KNVB.

'In artikel 31 van dat Handboek staat ondubbelzinnig dat de thuis spelende club onmiddellijk tegen ongewenste spreekkoren dient op te treden door de wedstrijd stil te leggen', zegt woordvoerder Hans Knoop van BAN. 'Die club weigert daar gehoor aan te geven en verschuilt zich achter allerlei kul-argumenten. ADO Den Haag is zeker niet de enige club die laks is, maar bij die club doen zich wel de meest schrijnende taferelen voor.'

Knoop grijpt daarbij terug op de ervaringen van 20 maart (ADO Den Haag Ajax) toen er gedurende de hele wedstrijd antisemitische spreekoren werden aangeheven. 'De club kan zich niet verschuilen achter het vaste argument dat Haagse supporters werden uitgelokt door Amsterdamse, want Ajax-supporters waren er toen niet.'

Wat denkt u met het kort geding te bereiken? 'Overleg met clubs over kwetsende spreekkoren leidt tot niets. Wij hebben overleg gehad met de directie en het bestuur van ADO Den Haag maar die weigeren in te grijpen. Clubs moeten zich gewoon aan het handboek van de eigen bond houden. De rechter moet dat maar eens uitspreken. Dat kan tot belangrijke jurisprudentie leiden.' Waarom daagt u de KNVB niet voor de rechter? Of de scheidsrechters. Die hebben toch ook een verantwoordelijkheid? Ook een burgemeester zou kunnen ingrijpen.

'Lokale autoriteiten kunnen alleen buiten het stadion ingrijpen. De KNVB heeft duidelijk laten vastleggen dat clubs een wedstrijd moeten staken als er sprake is van kwetsende spreekkoren.' Wat hangt ADO Den Haag boven het hoofd als de rechter een voor u gunstige uitspraak doet? 'Dat de club eindelijk snapt dat de eigen bondsreglementen moeten worden nageleefd. Het gaat om het principe. Een gastheer dient fatsoen op te brengen. Wij eisen geen dwangsom. Sterker, de proceskosten dragen wij.'

Het lijkt een selectieve actie tegen één club. Als Ajax op bezoek komt bij FC Utrecht zijn de spreekkoren ook niet altijd even beschaafd. 'In tegenstelling tot die club heeft ADO Den Haag, ondanks een verzoek onzerzijds voorafgaande aan de laatste wedstrijd tegen Ajax, helemaal niets gedaan om antisemitische spreekkoren tijdens de wedstrijd te bestrijden. Het is nog erger: in de rust hitste de speaker het publiek op.'

de Volkskrant 02-08-2011 (p.008)

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 12:15 uur

Advertentie

Reswek

Immers weg? Verhoek weg? Is allemaal op te vangen zolang je er een leuk bedrag voor terug krijgt, belangrijkste is zoals al zovaak door meerdere vermeld hier: Buly terug!!! Halen ze die niet of een gelijkwaardige spits dan gaat het een heel ander seizoen worden helaas...........

 

Maar goed we zien het wel, heb er nog steeds vertrouwen in, waarom ook niet?!?

 

Wat ik wel zwaar irritant vind is dat er nog steeds, 6 dagen voor de competitiestart geen shirtsponser bekend is..... of we worden verrast met TOCh nog een grote naam maar waarschijnlijk zal dit niet het geval zijn..............

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 12:04 uur

Haagsesjaak

Waarom zou men 2 miljoen voor Wesley vragen en voor Lex 5 miljoen? De waarheid zal ergens in het midden leggen!

0
Dinsdag 2 augustus 2011 om 10:25 uur

Nu online

Kees, zuiderwijk, DHFC070, Marcie en 253 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4