Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ADODENHAAG

Waarom zal je nu eigenlijk een linksbuiten binnenhalen als je Kubik hebt? Een evt verdedigende en aanvallende middenvelder zal prima zijn, misschien zelfs een spits. Maar dit is juist niet wat we nodig hebben..

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 12:24 uur

hjfff

'ADO Den Haag op de tribune voor Boerrigter'
ADO Den Haag lijkt nog niet klaar te zijn met het versterken van de selectie. De eredivisionist zat volgens het Algemeen Dagblad vrijdag op de tribune voor Derk Boerrigter.

RKC opende de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Zowel Boerrigter, die het gehele duel speelde, als RKC kwam niet tot scoren: 0-0. Toch gaat ADO Den Haag, dat zich onlangs al versterkte met centrumspits Dimitry Bulykin, mogelijk een poging wagen.

De 23-jarige Boerrigter heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag op het hoogste niveau actief wil zijn. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot 31 wedstrijden, waarin hij zeven keer scoorde. VVV-Venlo toonde onlangs belangstelling, maar de spits bleek voor de Venlonaren te duur te zijn.
 

0
Zaterdag 14 augustus 2010 om 11:53 uur

Max

Ik wil wel weten hoe ze dit invullen:

5.1 naam van de functie
Voetballer / Spits

5.2 taken binnen de functie te vervullen
Doelpunten maken
5.3 vereisten voor deze functie
Talent

0
Vrijdag 13 augustus 2010 om 20:04 uur

Ooievaar

Thijs schreef:

@ Ooievaar Ben jij dezelfde man die vd Kallen het liefst zelf naar het hakblok ging brengen en die alle plucheplakkers van wanbeleid betichtte nog geen 3 maanden geleden?

Wel degelijk beste man. Maar als er zaken zicht ten gunste keren, dan moet je dat ook durven benoemen. Kwestie van persoonlijkheid(...)

 

Een paar maanden geleden kon ik niet bevroeden dat er uiteindelijk toch een stadionsponsor zou  komen, en een grote ook.

 

Ook voorzag ik de komst van een jonge talentvolle trainer als v.d. Brom niet.

 

Tevens was ik er niet van overtuigd dat er naar mensen geluisterd zou worden met kennis van zaken, door mij verschillende malen aangegeven om dat wel te doen, en hetgeen klaarblijkelijk geschiedt.

 

Ook was ik de meninig toegedaan om de band met de supporters aan te halen, ook daar is de club mee bezig, mede door allerlei acties die er op zijn gericht om supporters binnen te halen, i.p.v. te weren, zoals onder het beleid van Ringeling en De Boer blijkbaar de bedoeling was om Midden Noord monddood te maken, en via allerlei passconstructies het de supporter zo moeilijk mogelijk te maken om de club te bezoeken.

 

Men probeert nu beleid te voeren, maar ik realiseer me terdege dat dat niet meevalt als je ook met een loodzware economische crisis hebt te maken. Kijk naar Ajax die halen een back van 36 en een spits die overal - dus ook bij een 2e rangs engelse club - wordt uitgekotst. Om het over Feyenoord maar niet te hebben.

 

Wel blijf ik van mening dat je als club ten allen tijden baas in eigen huis dient te zijn, en dus niet afhankelijk moet zijn van één persoon i.d.g. Mark v.d. Kallen dat is een slechte zaak en is schaatsen op dun ijs.

 

Of het nou Utrecht, met die duikboot, Manchester City met die olieboer, of AZ met afperser Scheringa. Het duurt zo lang het duurt, maar eindigt altijd in tranen.

 

Maar ik probeer de focus te leggen op zaken die in tegenstelling tot een paar maanden geleden wel beter gaan, dus heeft de club mijn steun.

 

Overigens vind ik het beleid nog steeds voor verbetering vatbaar, maar is men in ontegenzeggelijk met goede bedoelingen bezig. En dat moet je ook kunnen benoemen.

 

 

 

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 23:06 uur

Vincent

pascal-070 schreef:

Alles beter dan Zwinkels zeg, dan maar Coutinho als je niks kan krijgen.

Zwinkels is niks meer na ze blessure, laat hem maar lekker oprotten dan hoor. Het was gewoon beschamend hoe die tegenwoordig keept.

 

En dan Ammi, rot op naar Limboland! Die voelde zich ff te goed voor ADO maar geen club wilde hem hebben. 

je vergeet bossie die de bal door zijn benen kreeg waardoor zwinkels de bal niet zag.

je vergeet derijck die zijn man liet lopen waardoor hij de 1-1 in kon schieten

je vergeet ricky die sinds ik hem ken als uit vorm is

je vergeet sususepa die alleen maar een bal breed kan leggen

je vergeet immers die geen spits in en nar italie wilde

je vergeet buijs die eigenlijk weg wil ,maar dan gratis voor bewezen diensten

enzo kan ik de rest ook nog wel langs gaan

 

support our team! ken je die uitdrukking?

 

vind trouwens dat ze dorus de vries, zoef zoef .matavz en messi( is nu goedkoop , want is geblesseerd) moeten halen.. wat jij?

 

 

 

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 22:16 uur

Advertentie

Ruudje16

Hagie307 schreef:

Coutinho

Pique Dereijck Bosschaart Kum

Buijs Toornstra Bergh

Verhoek Kubik
Bulikin

Ik denk dat we het zo maar moeten proberen;

Zwinkels: maakte weer geen goede indruk die 2de penalty moet hij toch gewoon naar de hoek gaan waar hij de afgekeurde penalty schoot???

Ammi: verdedigde gewoon weer steeds aan de verkeerde kant dus weer veel fouten op die bal van de lijn na!!!

Supu: nog te onervaren veel balverlies en leverde de bal teveel in bij de tegenstander

Buijs: Niet tot weinig gezien!

Bergh: Wordt het beter als vorige seizoen? ik denk het eigelijk wel!

Immers: Tja stond op de goede positie bij dat doelpunt maar een echte spits is het naar mijn mening niet daar moet nog veel op getraint worden

 

Volgens mij is een van de eerste kwaliteiten van een goede spits  "het op het goede moment op de juiste plaats staan"........

 

Verder vond ik inderdaag Buijs errug tegenvallen.

Niet alleen "niet gezien" maar wattie deed liep ook bijna iedere keer fout af.

 

En het "van de lijn koppen" is ruimschoots gecompenseerd door het onnodig veroorzaken van een penalty.

Wat is die gozer slecht...........

 

En dan Zwinkels......................zucht

(terwijl een, in mijn idee veel betere, Coutinho voorhanden is)

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 13:17 uur

Hagie307

Coutinho

Pique Dereijck Bosschaart Kum

Buijs Toornstra Bergh

Verhoek Kubik
Bulikin

Ik denk dat we het zo maar moeten proberen;

Zwinkels: maakte weer geen goede indruk die 2de penalty moet hij toch gewoon naar de hoek gaan waar hij de afgekeurde penalty schoot???

Ammi: verdedigde gewoon weer steeds aan de verkeerde kant dus weer veel fouten op die bal van de lijn na!!!

Supu: nog te onervaren veel balverlies en leverde de bal teveel in bij de tegenstander

Buijs: Niet tot weinig gezien!

Bergh: Wordt het beter als vorige seizoen? ik denk het eigelijk wel!

Immers: Tja stond op de goede positie bij dat doelpunt maar een echte spits is het naar mijn mening niet daar moet nog veel op getraint worden

 

0
Dinsdag 10 augustus 2010 om 12:28 uur

ADODENHAAG

Bert schreef:

Ignacio aardig invallen? Wat hij deed kan mijn zoontje ook. Is gewoon een overbodige speler. Terugsturen naar die tomatenplukkers. Er moet een type Kees Luicks bij en anders gaan we rechtstreeks degraderen. Roda win je ook niet met die Hadouir en die die Deen.

Je overdrijft met rechtstreeks degraderen. Bosschaart vervangen voor Kum, Mitch Pique er weer in(geloof mij, fit zat). Vd Bergh eruit, Immers op het middenveld. En dan Bulykin of Vicento desnoods Ignacio in de spits.

 

Geloof mij, we hadden deze wedstrijd ook 2-4 kunnen winnen en dan had je niet zo overdreven, de 1e helft (tot ong de 40e minuut) was prima. Dat je het zelf weggeeft, ja dat is hartstikke zonde. En dat komt vooral door bovengenoemden.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 21:19 uur

Moi

Twee strafschoppen helpen Vitesse langs ADO

 

 

ARNHEM - Vitesse heeft de eerste punten van het nieuwe voetbalseizoen binnen. De Arnhemmers versloegen ADO Den Haag tijdens de eerste speelronde met 3-1.

ADO nam in het Gelredome na een kwartier spelen de leiding. Lex Immers scoorde. In de laatste minuut van de eerste helft maakte Wiljan Pluim gelijk. De overige twee treffers van Vitesse kwamen op naam van Lasse Nilsson. De Zweed benutte twee strafschoppen.

De tweede strafschop moest Nilsson twee keer nemen omdat zijn medespelers te vroeg kwamen inlopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel direct goed.

Van den Brom onderuit bij eredivisiedebuut
Het debuut van John van den Brom als trainer in de eredivisie verliep niet zoals hij wenste. De 43-jarige geboren Amersfoorter ging met zijn nieuwe werkgever ADO Den Haag onderuit bij Vitesse, de club waar hij zelf jarenlang voetbalde. Vitesse, dat twee strafschoppen benutte, won met 3-1.

De nederlaag mocht ADO zichzelf aanrekenen. In de eerste helft was de nummer vijftien van vorig seizoen veel sterker. Op aangeven van Wesley Verhoek schoot Lex Immers, die door Van den Brom verrassend als spits was opgesteld, de bal na ruim een kwartier spelen achter doelman Piet Velthuizen. Het leek een kwestie van tijd tot ADO de voorsprong zou uitbreiden. Vitesse voorkwam met een beetje geluk meerdere tegendoelpunten en sloeg kort voor rust zelf wel direct toe. Wiljan Pluim ontdeed zich in het strafschopgebied van enkele verdedigers en schoot de gelijkmaker binnen.

In de tweede helft was er een hoofdrol weggelegd voor Reinold Wiedemeijer. De scheidsrechter gaf Vitesse, dat na rust juist veel beter was dan ADO, binnen korte tijd twee strafschoppen. Lasse Nilsson trof beide keren doel, of beter gezegd: drie keer. De Zweed moest de tweede strafschop overnemen, omdat zijn medespelers te vroeg kwamen ingelopen. Dat gebeurde bij de eerste penalty ook al, maar toen keurde Wiedemeijer het doelpunt wel goed. ADO was in de slotfase niet meer in staat iets terug te doen.

De zege was een meevaller voor Vitesse, dat een moeilijk seizoen tegemoet lijkt te gaan. Het team van trainer Theo Bos zag in de zomer met aanvoerder Paul Verhaegh, Claudemir, Santi Kolk en Nicky Hofs belangrijke spelers vertrekken. Hofs, die nu voor het Cypriotische AEL Limassol voetbalt, nam zondag voor aanvang van de wedstrijd tegen ADO afscheid van het publiek. Wegens de slechte financiële situatie kon Vitesse het vertrek van de spelbepalers nauwelijks opvangen. De sterk verjongde ploeg bleek zondag tegen ADO echter ook tot behoorlijk voetbal, met een maximaal resultaat, in staat. (ANP/CBR)

08/08/10 16u35

0
Zondag 8 augustus 2010 om 18:04 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vd Bergh heeft redelijk veel krediet bij Vd Brom opgebouwd in de voorbereiding. Die zal hij niet direct passeren na een matige pot.

Maar als hij zo doorgaat, zal Immers zijn plek innemen met die Rus in de spits.

0
Zondag 8 augustus 2010 om 17:57 uur

Nu online

GroenGeelHart070, zuiderwijk en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4