Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Don

Peppie schreef:

We gaan "gewoon" meedoen voor de playoffs. Ik zie een seizoen komen waarin we wedstrijden met mooie cijfers winnen maar ook een paar dik verliezen, zeker als we zo een smalle selectie houden.

Steijn heeft, net zoals ieder mens, fouten gemaakt. Elke Coachmaakt weleens een foute wissel of schat een speler beter in dan hij daadwerkelijk is. Maar de beste man heeft wel verstand van voetbal, is heerlijk tegenover de media en heeft een haags hart. Liever hij dan een passant als bijvoorbeeld MacLaren, Maaskant of Pastoor.
.heb steijn altijd een prima trainer gevonden voor den haag. Haags, betrokken bij de club en komt goed over in de media. Heerlijk die haagse tongval. Nee, je zou maar met jan everse opgescheept zitten, waar even sprake van was na t vertrek van judas vd brom. Gelukkig vnd hij ons te min ofzo

En utrecht: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
0
Donderdag 25 juli 2013 om 21:57 uur

<FCDH>

De KNVB heeft Maurice Steijn een schorsing van één oefenduel opgelegd voor zijn rode kaart in het oefenduel met Excelsior (2-1). In dat treffen kreeg de trainer van ADO Den Haag een rode kaart voor aanmerkingen op de leiding.

Door de uitgesproken schorsing, die alleen voor niet-officiële duels geldt, zit Steijn zaterdag niet op de bank als ADO het oefenduel met OFI Kreta afwerkt. Die wedstrijd is de laatste in de Haagse voorbereiding op de competitie.
0
Donderdag 25 juli 2013 om 17:47 uur

pajam

Maurice Steijn: ADO klaar voor nieuwe seizoen

ADO Den Haag is klaar voor het nieuwe seizoen. Dat zei de Haagse oefenmeester donderdag op Den Haag FM.

Wel zou hij graag nog één of twee spelers willen toevoegen aan de selectie. De trainer is blij met de versterking die is aangetrokken voor de voorhoede. In het verleden was het wel eens lastig voor Steijn om nieuwe spelers aan te trekken voor de Haagse club. Aangezien er door het vertrek van een aantal spelers wat financiële ruimte was, ging dat nu makkelijker.

Maurice Steijn was donderdag te gast in het programma Haagse Ochtendradio, waar hij tussen 08.00 en 10-00 mee presenteerde. Luister via de onderstaande link naar het interview.

http://denhaagfm.nl/2013/07/25/maurice-steijn-ado-klaar-voor-het-nieuwe-seizoen/
0
Donderdag 25 juli 2013 om 15:27 uur

ADOSander23

Johanbestevriend schreef:

haha ik hoop dat dat niet teveel over de rest van de selectie zegt
maar even serieus: we weten dat hij best aardig kan voetballen. we hebben ons alleen net even meer aan zijn laksheid en gebrek aan inzet geërgerd dan zijn kwaliteiten bewierookt.

als hij die laksheid en luiheid nu kwijt is, kan hij natuurlijk ver komen. m,aar het zegt ook iets over hem, dat hij dat nu wel kan en heel lang bij ons niet.
en dan komt het moment bij jullie ook vanzelf (als het nieuwe eraf is en hij niet meer iets te bewijzen heeft, maar hij al vindt dat hij de beste in het elftal is en eigenlijk met betere voetballers dan FCG heeft wil spelen) ,dat je iets gaat opmerken aan zijn houding....
succes daar!
Ach, die Chery kan ons toch gestolen worden. We hebben er winst op gemaakt. Prima nu genieten van Gouriye die is 100% zeker 3x zo goed.

het mooiste vond ik deze week het commentaar van de trainer van Groningen. Erwin van hooi of hoe hij ook mag heten!

Chery is een creatieve dynamische middenvelder met veel drive. Hij passt de bal altijd naar voren. Hij heeft bewezen dat hij kan scoren en kan ook nog eens een medespeler laten scoren.

Vooral het eerste stukje is prachtig. Ik heb in Chery namelijk nooit een dynamische speler gezien. Die drive heb ik nooit gezien en de enige pass die hij gaf was als hij in de middencirkel de bal ging halen en vervolgens een CV of de keeper inspeelde. Verder schoot hij iedere bal van 35 meter op doel.

Het komt er op neer dat ze bij Groningen een hele andere Chery hebben gezien dan die ik de afgelopen 2 jaar heb gezien.

Of ik moet het helemaal mis hebben, maar in dit geval betwijfel ik dat!
0
Woensdag 24 juli 2013 om 23:13 uur

Kees

Door het vertrek van Tjaronn Chery naar FC Groningen is Christian Supusepa de enige John van den Brom-aankoop in de huidige selectie van ADO Den Haag. De oud-ADO-trainer trok tussen de zomer van 2010 (zijn aanstelling) en de zomer van 2011 (zijn vertrek) maar liefst 19 spelers aan.
Van den Brom werd in de zomer van 2010 gepresenteerd als de opvolger van Raymond Atteveld. In dezelfde periode maakten zes spelers de overstap naar ADO Den Haag:

Dmitri Bulykin (gehuurd van Anderlecht)
Ramon Leeuwin (AGOVV)
Frantisek Kubik (gehuurd van AS Trencin)
Nico Pellatz (Apollon Limassol)
Aleksander Radosavljevic (AE Larissa)
Christian Supusepa (jeugdopleiding Ajax)

In de winterstop van het seizoen 2010/2011 trok Van Den Brom twee spelers aan:

Jordy Brouwer (Liverpool)
Chiro N`Toko (AGOVV)

Van den Brom presteerde goed in het seizoen 2010/2011. Hij haalde voor het eerst sinds 23 jaar Europees voetbal. Terwijl hij zijn selectie aan het versterken was, trok Vitesse aan hem. Uiteindelijk ging Van den Brom in de voorbereiding op het seizoen 2011/2012 overstag en tekende in Arnhem. Zijn opvolger, Maurice Steijn, moest het doen met elf aankopen en de toenmalige selectie:

Paul Mulders (AGOVV)
Wouter de Vogel (AZ)
Marc Hocher (Helmond Sport)
Tjaronn Chery (FC Emmen)
Filip Luksik (FK Senica)
Martijn de Zwart (Quick Boys)
Jaap van Duijn (Quick Boys)
Gabor Horvath (Videoton FC)
Mitja Morec (Lyngby BK)
John Verhoek (gehuurd van Stade Rennes)
Kevin Tano (FC Volendam)

Van de negentien spelers die Van den Brom naar Den Haag haalde, spelen er momenteel nog twee in het Haagse shirt. Verdediger Christian Supusepa en doelman Martijn de Zwart. Laatstgenoemde werd destijds door de de assistent van Van den Brom, Wilfred van Leeuwen, meegenomen van Quick Boys.
0
Woensdag 24 juli 2013 om 21:29 uur

<FCDH>

ADO Den Haag geeft `signaal` af met komst Lazio-spits

Na Jerson Cabral (gehuurd van FC Twente) maakt ook Stephan Cátalin Tira (19) de overstap naar ADO Den Haag. De club heeft de spits na een goede stageperiode beloont met een tweejarig contract. De Roemeen komt over van Lazio Roma, waar hij in het beloftenteam speelde.
In Den Haag moet Cátalin Tira de concurrentie aan gaan met de gewilde Mike van Duinen en de van FC Volendam overgekomen Michiel Kramer. In Voetbal International reageert ADO-trainer Maurice Steijn enthousiast op het inlijven van Tira. "Zijn komst is een signaal naar de toekomst. We zullen hem dus rustig brengen", stelt de oefenmeester over zijn tweede aanvallende versterking van deze week.
0
Woensdag 24 juli 2013 om 20:05 uur

tjapi01

Ik hoop dat het fc Utrecht bestuur hier niet mee leest
Want ik heb namelijk inside info over de spelers waarvoor ADO interesse heeft :

ADO heeft interesse in :
Daniël Rijaard
Bogdan milic
Rik platvoet
Mario van heijningen
Berry powel
Rydell poepon
Santi kolk
Kia van hesen

Ook hebben ze verregaande interesse in
Bassie
Adriaan
En als trainer in André wetzel

Ik hoop maar dat het Utrecht bestuur hier niet achter komt!
0
Woensdag 24 juli 2013 om 19:00 uur

Advertentie

Lellow

Ik begrijp niet dat er zo`n ophef is over de verhuur constructie met Chery . Normaal heb je een verhuur met optie tot koop nu is de koop al gedaan.

Verder heeft onze FC goede zaken gedaan en tot nu toe zijn alle steekhouders zijn behouden gebleven op Chery na,goede aankopen gedaan met weinig risico en contracten met een eenzijdige optie.

Van alle aankopen van vorig seizoen is alleen Poepon een miskoop geweest, 2 spelers zijn doorgebroken .(van Duinen en Beugelsdijk).

Ik heb het gevoel dat Steijn een betere TD is dan trainer
0
Woensdag 24 juli 2013 om 18:28 uur

GroenGeleGroninger

pajam schreef:

Zou Burnet weg mogen bij FC Groningen?
Gegroet,

Het is niet uitgesproken door de trainer of door de directie dat hij de club mag verlaten. Maar zijn contract loopt tot 2014, wat dus inhoudt dat hij volgend jaar transfervrij is tenzij hij zijn contract verlengt. Maar die kans acht ik klein. Hij heeft er met Wijnaldum een sterke concurrent bij gekregen en zoals het er nu voor staat zal Burnet die strijd verliezen. Dus ik denk dat een vertrek zeker bespreekbaar is. Gaat nu wel wat kosten uiteraard, dus ik weet niet of ADO wil voldoen aan die vraagprijs.

Groetjes, Triple G
0
Woensdag 24 juli 2013 om 11:15 uur

Moi

haagse jr schreef:

Dat er al meer dan 2 miljoen geboden is voor hem?

Overigens komt een lichting Feyenoord nu bij ADO!

Schet(198
Van Haaren(1991)
Cabral(1991)
Jansen(1992)
en niet te vergeten:
Technische staf
Henk Fräser Assistent-trainer
Joop Hiele Keeperstrainer
0
Maandag 22 juli 2013 om 23:55 uur

Nu online

wiegah070 en 170 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2