Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

ADO500

Dennis72 schreef:

Hoezo een held die naar de 1 na ergste vijand gaat  ????  ( als alles klopt wat in de krant staat )

 

Hij is zelf supporter in hart en nieren van ADO dan doe je dat niet en het lijkt me sterk dat feyenoord de enigste club is waar die heen kan

De 1 na ergste vijand???? Wat is dat nu weer voor gelul. Behalve sportieve rivaliteit is er nooit sprake geweest van vijandschap met Feyenoord.

 

En wij waren drie jaar geleden toch maar wat blij met de komst van Buijs en Dereijck. Dus waarom zou Immers niet naar Feyenoord mogen gaan. Lijkt me binnen Nederland juist de enige juiste keuze als hij naar een andere club gaat.

 

Als supporter van ADO zou ik het jammer vinden als Immers weg gaat maar als hij naar Feyenoord kan en hij wil dat zelf ook dan gun ik dat Immers zeker.

0
Maandag 1 augustus 2011 om 11:32 uur

Dennis72

ADO500 schreef:

Blijft denk ik F4F. Zij hadden namelijk aangegeven dat ze wel door wilden gaan als hoofdsponsor maar ADO dacht een grotere sponsor binnen te kunnen halen. Nu dat voor 1 augustus niet gelukt is zal denk ik F4F hoofdsponsor blijven.

 

Let wel ik zeg "denk", dus dit is mijn eigen interpretatie van wat ik hier en daar heb opgevangen. Ik "weet" het dus niet zeker.

Maar waarom moet er dan zo`n poppekast omheen gemaakt worden Kunnen ze gelijk zeggen we gaan door met f4f en niet zeggen 1 aug is bekend wie er de nieuwe sponsor wordt
0
Maandag 1 augustus 2011 om 09:16 uur

Vincent

jamesjones schreef:

Ja ik las ook sommige die de 27ste besteld hadden en de 29ste binnen.

 

Jij dus blijkbaar op zondagmiddag en niet binnen en ik op maandagavond en ook nog steeds niks. Zal ze morgen toch eens gaan mailen.

waarom bestel je die uberhaupt online?

ff naar primera.. kom je ook weer een keer buiten :-))

krijg je nog zegels ook .. voor een 1/5 staatslot.. en daar kunnen we dan weer een spits voor kopen.. win-win..

 

 

0
Maandag 1 augustus 2011 om 00:07 uur

Tommy

miq72 schreef:

Ik word net als zo velen hier gek van de geruchten en zogenaamde bronnen!!!Als iemand hier iets concreets te melden heeft of echt iets weet horen we het graag anders wat mij betreft liever niet .

 

Dat we als ado een groot probleem hebben is duidelijk en dat er de komende dagen en weken meerdere zoniet alle belangrijke spelers zullen vertrekken ook .

 

Ik zou hieronder graag wat dingen de reveu laten passeren en hoop op jullie reactie .

 

V/d Brom heeft na de gewonnen nacompetitie of misschien zelfs daarvoor te horen gekregen dat de selectie niet versterk zou worden .Sterker nog ,Kubik was al weg en Bulykin was niet te houden .Gezien de financiele situatie van de club is hem zelfs verteld dat de club 1 of meerdere spelers moest verkopen .Hierop heeft v/d Brom Vitesse zijn jawoord gegeven .

 

Enkele weken hierna kwam de belangstelling voor Verhoek Derijck en Toornstra van Utrecht .Deze 3 besloten om ado voorlopig trouw te blijven vanewege de El .Net als Immers waren deze spelers zeer teleurgesteld in het vertrek van v/d Brom en het niet blijven van Bulykin .

 

Komende donderdag wacht een schier onmogelijke opgave om de volgende ronde van de El te halen .Natuurlijk hen ik ook nog hoop maar de kans is is natuurlijk nihil .

 

V/d Brom ,Bulykin ,Kubik en bijv Buijs weg en de uitschakeling in de El .Geen vervangers die op korte termijn iets kunnen toevoegen en gerenomeerde clubs die bovengenoemde spelers willen aantrekken .Daarbij komt ook nog dat deze spelers hun toekomst ook ongetwijfeld voor een groot gedeelte zulleen laten afhangen van wat de ander doet .

 

Verhoek zal binnenkort zoals het er nu naar uitziet naar schotland vertrekken ,Immers staat in de belangstelling van Feyenoord en Derijck mag voor 7 ton vertrekken .Aan Toornstra hangt een aardig prijskaartje maar hij zal volgen .

 

Conclusie van dit verhaal is dat het de komende weken heel vervelend zullen worden en dit jaar net als zovelen hiervoor weer een degradatiestrijd zal worden .

sorry maar hier valt mij ziens nog wel wat aan te sleutelen.

vd brom ging naar vitesse omdat het een man is die zich niet aan zijn eigen woorden houd en zich verschuilt achter clubliefde en ZIJN VROUW.

 

Kubik heb de eerste helft van het seizoen goed gespeeld maar zat de 2e helft meer op de bank.

Kubik is niet beter dan hocher dus die is goed vervangen.

Als vd brom had aangegeven een goede tranfervrije spits te willen hebben dan was dat ook wel gebeurd.

 

Waarom zou den haag verhoek laten vertrekken voor 1,7 miljoen?

als utrecht al 3 miljoen heb geboden.

Verder speelt er momenteel niks concreets rondom derijck en vitesse krijgt deze week voor 95% zn aanvoeder van vorig seizoen terug van chelsea die speelt achterin met kashia die momenteel aanvoeder is centraal achterin en dan nemen ze derijck er echt niet bij voor 5 ton salaris.

 

Toornstra is naar wat ik heb begrepen nog steeds in gesprek met de club om zijn nog 3 jaar lopende contract op te waarderen.

Immers en feyenoord ja wat mot ik ermee.

Het is natuurlijk ook niet zo dat als de competitie komend weekend weer begint de jongens nog makkelijk kunnen verkassen.

Dat laat vd kallen nooit gebeuren want waar haalt hij zijn vervangers vandaan?

Het is natuurlijk niet zo dat die jongens zomaar de deur uit kunnen lopen wanneer hun dat willen

 

Feyenoord heb zich nog niet eens gemeld voor immers zullen we dat eerst ff afwachten.

 

 

0
Zondag 31 juli 2011 om 23:43 uur

Bert

RONNETJUH schreef:

JONGENS IK BAAL HIER ECHT VAN OM DIT TE ZEGGEN MAAR TUSSEN IMMERS EN FEYENOORD SPEELT HET AL MEER DAN 2 WEKEN. ZWAAR KLOTE HOOP ECHT DAT HET NIET DOOR GAAT EN DAT WE HEM KUNNEN HOUDEN EN EEN GOEIE SPITS AAN KUNNEN TREKKEN ZODAT DIE OP ZE OUDE PLEKJE KAN VOETBALLEN MAAR IK HEB ER EEN HARD HOOFD IN

Weten we gelijk waarom de heren zo'n wanprestatie leverden tegen een clupje uit Cyprus.

0
Zondag 31 juli 2011 om 22:39 uur

Vincent

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik weet het niet 100 procent zeker, maar volgens mij loopt deze verkoop parallel aan de ticketbox, over het algemeen worden er nog wel kaarten bij het stadion apart verkocht. Maar dat zijn er nooit zoveel.

Ik snap niet waarom je dit blijft verkondigen (en zo indirect misschien wel mensen afhoudt om naar het stadion te gaan)..

 

vorige week wist je ook al  te melden dat alles online was uitverkocht terwijl ik toen , een uur later ofzo, bij ticketbox nog voor alle vakken gewoon kon kiezen (M_N_O-P)

 

dus ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat lange zij niet is uitverkocht en je dus gewoon een kaartje kan halen bij ticketbox.. geen excuses.. donderdag volle bak!!!

 

0
Zondag 31 juli 2011 om 19:57 uur

Bert

Vincent schreef:

Nu we op verlies staan, vinden sommige de competitie ineens belangrijker???

je speelt toch competitie om zo hoog mogelijk te eindigen en daarmee europees te spelen????

 

Dus donderdag alle ballen op japie en we winnen 3-0 (na strafschoppen)

 

mochten we in de competitie onverhoopt degraderen dan hoeven we ons ook niet druk te maken wie er blijven haha, (zullen allemaal wel een clausule hebben toch)..

 

Ik had vorig seizoen ook nog nooit van kubik en bulykin gehoord.. waarom zou chery / vogel / hocher er samen geen 30 inschieten??

 

 

Vincent schreef: Ik had vorig seizoen ook nog nooit van kubik en bulykin gehoord.. waarom zou chery / vogel / hocher er samen geen 30 inschieten??

 

Waarom zij er geen 30 inschieten kan ik gauw vertellen. Ze komen uit de Jupiler Divisie. Leuke aankopen voor de toekomst maar als deze jongens nog falen mag je ze het niet kwalijk nemen.

 

Kubik en Bulykin hadden al op internationaal niveau geacteerd.

 

Het wordt tijd voor een paar aankopen die het niveau omhoog krikken en het verlies van Bulykin en Kubik wellicht kunnen compenseren.

 

Anders spelen we weer om de 13e en 14e plaats. Ik hoop dat Ado binnenkort zijn doelstelling bekend maakt maar met de huidige selectie een plek in de middenmoot bemachtigen is een utopie. Voetbal draait om doelpunten en vooralsnog loopt er geen speler bij die op eredivisieniveau er een stuk of 15 inschiet.

0
Zondag 31 juli 2011 om 15:06 uur

Advertentie

Vincent

Nu we op verlies staan, vinden sommige de competitie ineens belangrijker???

je speelt toch competitie om zo hoog mogelijk te eindigen en daarmee europees te spelen????

 

Dus donderdag alle ballen op japie en we winnen 3-0 (na strafschoppen)

 

mochten we in de competitie onverhoopt degraderen dan hoeven we ons ook niet druk te maken wie er blijven haha, (zullen allemaal wel een clausule hebben toch)..

 

Ik had vorig seizoen ook nog nooit van kubik en bulykin gehoord.. waarom zou chery / vogel / hocher er samen geen 30 inschieten??

 

 

0
Zondag 31 juli 2011 om 13:23 uur

pmc

zuid tribune schreef:

Kom net thuis van een verkeerde borrel van een vriend die vroeg om effe voor het eten nog een drankje te doen. Kan Rent a Bob geen sponsor worden van FCDH?

 

Dan lees ik toch alle berichten.

Kees heb je nou al antwoord op je vraag van Zaterdag 30 juli 2011 om 17:42 uur: Heeft PMC nou hoog gevoetbald ????

 

En voor de overige shouters, er spelen slechts vijf clubs vanuit de 18 eredivisieclubs EUROPEES VOETBAL, zeg maar de Big Five (!!!!!): 020, FC Twente, PSV, AZ en ADO Den Haag.

De rest frustreert zijn fans met oefenpotjes tegen HSV en vooral Spakenburg.

 

Dat is toch fantastisch voor onze FC, je kunt ook alleen maar Europees voetbal verliezen, als je Europees voetbal speelt.

 

Wie er weggaat en wie er komt. In welk keukenkastje er dan ook een pak zout staat, aanstaande donderdag, ik, jij, zij, wij, met z'n allen eensgezind achter de club gaan staan, vanaf minuut één.

Want samen, ja samen, als we het doen, dan doen we het samen goed.

 

En als het donderdag niet mocht lukken, ondanks strijd, inzet, passie en Haagse Bluf voetbal, dan wacht zondag weer de start van de competitie, tegen juist ja, en die denkt dat de storm inmiddels is overgewaaid.

 

Nou mijn lichaam wordt gespaard en opgepompt om twee keer te knallen, donderdag en zondag. Gewoon omdat we trots zijn op onze club, in goeie en slechte tijden.

 

Maarrrrrr Maurice, ik zou toch gokken op een verdediging zonder Kum en een aanval met Brouwer (en dan Lex op het middenveld).

 

Maarrrrr vooral shouters, ga er eens in geloven (in ieder geval proberen) om die waanzinnige club van ons, vanaf minuut één naar voren te schreeuwen en als de grieken aan de bal zijn, ze naar de Hel te fluiten en schreeuwen. 90 minuten, 90 minuten, nog een keer slechts negentig minuten !!!! Noord, Zuid, Vakkie M, vakkie G, Kids vak, please; all together.

 

Nog steeds in het volste geloof in een volle bak, een hysterisch stadion en een kansloze Cypriotische ploeg. Wie helpt mij mee ?????

Ik ben er en sta al jaren en jaren achter de club, maar waarom willen jullie weten of ik hoog heb gevoetbald!?

 

 strijd, inzet, passie en Haagse Bluf voetbal, als ik dit gezien heb en ze verliezen dan heb ik er vrede mee.

0
Zondag 31 juli 2011 om 10:55 uur

hjfff

Nu we toch zo goed als uitgeschakeld zijn, waarom Brouwer niet proberen in de spits? Laat hem eens 90min opdraven.

 

Onze kracht was vorig jaar het middenveld, dus laat dat in zn geheel.

Vicento is mijn inziens beter op de vleugel dan in de spits gezien zijn lengte en postuur.

 

                Coutinho

Ammi   Derijck   Leeuwin   Luksik

 

             Radosavljevic

       Immers       Toornstra              

 

Verhoek      Brouwer     Vicento

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 22:22 uur

Nu online

wiegah070, ADO73, rh_vakm en 235 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4