Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Delft

Haagse Roel schreef:

Maak je toch niet meer druk om die snor......ik heb het gezien, Willem heeft volgens mij niet zoveel tegen DH, sterker nog , hij heeft wel wat met volksclubs.

Helaas dreigen wij af te glijden van een volksclub tot een keurloze muis in voorlopig de jupiler.......

Die snor wist zeker dat hij excuses moest maken aan Rijaard vandaar die kribbige ondertoon gisterenavond.

Voorlopig zijn we inderdaad het lachertje van de 1e divisie. Dat krijg je met een onvolledige selectie. Kijk maar eens hoeveel spelers er weg zijn selectie is ook gewoon kwalitatief en kwantitatief onder de maat. Types als vd Leegte, in een verder verleden Peter Hofstede, Corrie Lems,  Raymond Atteveld, John Linford zijn er niet. Zonder een buffelaar wordt je geen kampioen. Dacht dat vd Haar ook zo`n type speler was laat het helaas niet zien.

0
Maandag 10 september 2007 om 23:01 uur

Ooievaar

ado forever schreef:

wat zijn we  weer schijnheilig!!!!!!!!!!!!!!!!

Voordat de competitie begon waren we met ze alle blij dat Wiljan Vloet als trainer was aangesteld, ook over bepaalde speletrs waren we blij dat ze of bleven of gehaald werden. Nu draait het niet en laten we met ze alle dee trainers en spelers vallen (ik bedoel niet alle spelers) maar vergeet niet dat zonder zelfvertrouwen en constante kritiek je steeds angstiger  en zelfvertrouwen komt te staan (zou jij ook hebben als je baas zo reageerde op je werkzaamheden) Laten we proberen de boel nu eens positief te benaderen
Mij kan je niet onder de criticasters van Vloet scharen. Die man heeft de afgelopen jaren bij Sparta bewezen dat hij wel degelijk verstand van het spelletje heeft. Dat Sparta had op papier een veel mindere selectie dan dat wij hadden vorig jaar. Alleen die jongens die wilden wèl tot het gaatje gaan, en daar ontbreekt het bij ons al heel lang aan. Wie je ook voor deze groep zet, het wordt niets. Zeker niet als het in de spelersgroep niet goed zit. Maar ik weet hoe de hazen lopen, dus zal Vloet wel moeten opstappen, dan krijgen we iemand als Meppelink of iets in die geest. Het kan alleen wat worden als er in de winterstop drastisch wordt geïnvesteerd, zo niet dan speel je om plek 12. Dat had ik vorig jaar in gedachten. En dat gezeur over de supporters moet maar eens afgelopen zijn, iedereen weet waar het is misgegaan. En als je gewoon presteert, die gasten die de kar dienen te trekken verdienen salarissen waar ik van z`n levensdagen niet aan kom, dan zal het met de kritiek wel meevallen.
0
Zaterdag 8 september 2007 om 19:15 uur

tuin

KKH - kalekophagenees schreef:

Jep we moeten gewoon massaal naar de vrouwen gaan kijken ipv dat bij elkaar geraapt zooitje van de heren!

Voor zón ziek elftal is er maar een ding te verzinnen, allemaal de laan uit en een nieuw elftal opbouwen.

Wij favoriet, dacht het niet.

Je speelt tegen 19 andere ploegen die ook graag willen promoveren, dat is wat anders dan 17 ploegen die voor de top gaan in de eredivisie.

Er zouden bij ons nog 9 eredivisie waardige spelers rondlopen, waar dan?

Het is dat Bosschen die 2 penalty`s geeft, in het verleden heeft ie wel eens wat vergeten te geven!

Dus wij geven een eigen doelpunt weg, fout van rankoniets en postma.

Zij geven 2 penalty`s weg, gelukkig anders had je gewoon verloren in het eigen stadion van Emmen!

Nee met dit Elftal blijf je echt wel in de eerste divisie rondlopen een aantal jaren....
met deze selectie mag je nog niet eens promoveren
want dan zit je volgend jaar weer in het zelfde schuitje
0
Zaterdag 8 september 2007 om 04:25 uur

<FCDH>

Wedstrijd in teken van overleden supporter
De wedstrijd FC Den Haag – FC Emmen van vrijdag 7 september aanstaande staat in het teken van de onlangs overleden FCDH-supporter Martin Lunenburg.
Ter nagedachtenis van de overledene zal algemeen directeur ad interim John Arzbach voorafgaand aan de wedstrijd namens de selectie een gesigneerd wedstrijdshirt aanbieden aan de nabestaanden. Bovendien neemt hij in gezelschap van onder andere Lex Schoenmaker en Peter Hofstede naast hen plaats op de Haaglanden Tribune.

De selectie verricht uit respect eenmalig de warming-up in zwarte shirts. Voorts ontvangen de nabestaanden op een gepast moment tevens de wedstrijdbal voorzien van handtekeningen van de selectie.

Bron: www.adodenhaag.nl

eindelijk iemand die het snapt hier heb ik wel respect voor
0
Donderdag 6 september 2007 om 19:42 uur

vincent64

Ter nagedachtenis van de overledene zal algemeen directeur ad interim John Arzbach voorafgaand aan de wedstrijd namens de selectie een gesigneerd wedstrijdshirt aanbieden aan de nabestaanden. Bovendien neemt hij in gezelschap van onder andere Lex Schoenmaker en Peter Hofstede naast hen plaats op de Haaglanden Tribune. 
Kijk dan weet je wat er leeft onder je publiek.
Misschien kunnen we ze er dan ook gelijk aanspreken over het gevoerde beleid:_))


De selectie verricht uit respect eenmalig de warming-up in zwarte shirts. Voorts ontvangen de nabestaanden op een gepast moment tevens de wedstrijdbal voorzien van handtekeningen van de selectie. 


0
Donderdag 6 september 2007 om 18:48 uur

marcellino

Hansje schreef:

Vloet is na Adelaar en Schoenmaker de derde die niks uiit deze selectie kan halen. Het ligt dus duidelijk aan de spelers. Stelletje lamzakken.
nou hansje wie doet het dan wel goed met deze selectie.

Iedereen had van te voren toch al door dat je met deze voetballers geen oorlog wind(maar dat is al vaker gezegd)

Wat je vloed misschien wel kwalijk kan nemen dat hij zich niet goed genoeg heeft verdiept in den haag en had moeten eisen dat bepaalde spelers de laan uit werden gestuurd dan maar uitkopen.

Nu zijn deze duur betaalde profs een zware belasting op een club als den haag en moet je ze wel laten spelen in de hoop dat er een andere club een vlaag van verstands verbijstering krijgt en ze aankoopt,al blijft dat denk ik een sprookje.

Nee vloed kan je hier niet verantwoordelijk voor stellen ik denk dat hij misschien ook liever types als Immers van het begin af aan wou laten spelen maar dan heb je spelers op de bank die je geld kosten en dat noemen ze kapitaal vernietegen en daar kijkt den haag toch meer naar dan succes.
0
Maandag 3 september 2007 om 18:25 uur

Advertentie

Hansje

Vloet is na Adelaar en Schoenmaker de derde die niks uiit deze selectie kan halen. Het ligt dus duidelijk aan de spelers. Stelletje lamzakken.
0
Maandag 3 september 2007 om 11:33 uur

Ooievaar

JP schreef:

Ja mooi he!
Heb net het schrijven van Venker gelezen. Naar mijn smaak slaat hij de plank behoorlijk mis. Het natuurlijk niet Vloet aan te rekenen dat er een selectie staat waar weinig tot niets mee te beginnen valt. Ik denk dat die man een heel ander verhaal op de mouw is gespeld toen hij tekende. Het bekende verhaal: hoogste begroting etc. etc. Vloet mag zich afvragen hoeveel geld er nu werkelijk is geïnvesteerd in de spelersgroep. Wat is er met het geld gebeurd wat de club heeft geïncasseerd uit de transferinkomsten van Elia, Kolk Bodde en het uitsparen van hoge salarissen van o.a. Mols, Tininho. Heb zelf het idee dat Venker wordt gedreven door rancune. Toen hij bij die plakbandzender werkte hoorde ik nooit een spoortje van kritiek op het gevoerde beleid, wat ook toen zeer zorgwekkend was. Mij wordt hier - soms - stemmingmakerij verweten, maar voorlopig spreken de feiten voor zich. Het zou meneer Venker sieren als hij daarvoor ongezouten zijn mening had gegeven, want nogmaals daar was ook toen alle aanleiding toe. Want ook hij fungeerde toen der tijd als kritiekloos applausmachine. En Vloet - gedeeltelijk - de schuld geven. Dat noem ik nou stemmingmakerij(...)
0
Maandag 3 september 2007 om 11:28 uur

Drama

Laat je niet zo opnaaien door hem joh



De boer weg das 2 
wie volgt zou ik zeggen

de halve selectie??? 

volgende wedstrijd lekker jeugd erin
en die overschatte oudjes ff plaatsmaken

10 punten achter op den bosch na 5 wedstrijden
we gaan verder waar we gebleven zijn

0
Maandag 3 september 2007 om 09:22 uur

Hans

bolke schreef:

langebach komt er aan.
Bij 020 en 010 hebben ze een vijfde colonne, maar als pol moet verdwijnen en langebach weer verschijnt bluffen wij die neuzen en kakkerlakken dik af. De club is sinds het aantreden van ringeling en jansen een verzamelplaats en broedplaats van intriganten geworden, waarbij het die bestuurdertjes en hun vriendjes alleen maar om hun eigen belang gaat. Of denken jullie soms dat langebach (tijdelijk!) wordt gesteund door oprechte clubliefhebbers? Uitgekookte jongens staan aan het roer van de club. Ze hebben nog nooit enig succes in de voetballerij behaald (sorry, ze hebben met 1-0 van Camboer gewonnen....) en zullen het schip zodra het zinkt weer als eerste verlaten. En wij als supporters zullen dan pas beseffen achter wie we aangelopen hebben. Onverklaarbaar, maar ja, dat was achteraf de duitse heilstaat ook. Ga lekker langebach bewieroken jongens, de man die ons de selectie van vorig seizoen bezorgde. Tel uit je winst.
0
Woensdag 29 augustus 2007 om 01:46 uur

Nu online

Michiel, zuiderwijk, fcdh-denhaag en 235 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4