Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

tanker070

charder schreef:

Omdat Utrecht hier vaak wordt vergeleken met ADO wil ik toch eens opmerken dat het een groot verschil uitmaakt dat je financier die uiteindelijk toch het risico van tekorten loopt een echte clubsupporter is (Van Seumeren) of een V.D. Kallen die niet meer wil of kan investeren in de club. Van Seumeren zal altijd zijn beurs trekken voor "buitenkansjes" zoals Jens.
Het is me trouwens wel een raadsel hoe het komt dat als er 13 spelers vertrokken zijn waaronder een paar voor ADO echt dure, er spelers die ADO wilde hebben naar clubs als RKC en RODA zijn gegaan.
Omdat ze bij Den Haag vaak traag handelen, er worden door de trainer allerlei namen genoemd. Actie ondernemen ho maar.....
0
Donderdag 18 juli 2013 om 13:18 uur

<FCDH>


‘Op dit moment is de kans dat ADO me laat gaan klein

Het is druk rond Mike van Duinen. De 21-jarige spits van ADO Den Haag, het voorbije seizoen goed voor 11 treffers in 33 competitiewedstrijden, stond al in de belangstelling van FC Utrecht en FC Kopenhagen en woensdag werd bekend dat ook AZ zich in de Hofstad heeft gemeld. Daarnaast zijn er clubs uit Duitsland geïnteresseerd in de jonge aanvaller. Van Duinen verwacht in Den Haag te blijven.

“Het blijft bizar dat er allerlei clubs buiten Nederland zo concreet zijn. Een compliment, dat zeker, maar op dit moment is de kans dat ADO me laat gaan heel, heel klein”, laat de spits optekenen in Voetbal International. Trainer Maurice Steijn wil zijn aanvaller liever niet kwijt en dat blijkt wel uit de woorden van de coach: “Hij is niet te koop.”
“ADO heeft alles in eigen hand en ik verwacht dat zij de poot stijf zullen houden”, weet Van Duinen. In een eerder stadium bood FC Kopenhagen al anderhalf miljoen euro. AZ stuurde dinsdagavond een spits naar het oefenduel tussen ADO en FC Dordrecht.
0
Donderdag 18 juli 2013 om 10:03 uur

haagskwartiertje

PSV leent Timothy Derijck dit seizoen uit aan FC Utrecht. De verdediger (26) staat in Eindhoven nog tot medio 2016 onder contract. Hij maakt echter geen deel uit van de plannen van de nieuwe trainer Phillip Cocu.

Bij FC Utrecht moet Derijck de opvolger worden van de naar Ajax vertrokken Mike van der Hoorn. De Belg maakte in de zomer van 2011 de overstap van ADO Den Haag naar PSV. Eerder speelde Derijck voor Feyenoord en was hij op huurbasis actief voor NAC Breda en FCV Dender EH.

FC Utrecht verwacht deze voetbaljaargang ook over Jens Toornstra te kunnen blijven beschikken. De gewilde middenvelder mag alleen weg bij een `exorbitante aanbieding`.
0
Donderdag 18 juli 2013 om 08:41 uur

Moi

Een handelshuis in voetballers uit alle windstreken
Na vertrek van Afellay en Suarez valt er in Nederlandse competitie weer minder moois te bewonderen. .

BREDA - Afellay weg. Suarez weg. Twee van de drie grote smaakmakers verlieten tijdens de transferperiode de eredivisie. De derde, Ruiz, was misschien ook verdwenen, ware het niet dat hij in november ernstig geblesseerd raakte..

Bij zijn rentree was Ruiz meteen beslissend voor kampioen FC Twente, tegen Feyenoord. Dat was geen toeval. Wie even boven de grauwe middelmaat van de eredivisie uitsteekt, valt op en is handelswaar. Een team bouwen is onmogelijk, nu de globalisering van het voetbal steeds meer een provincietje maakt van Nederland. Opportunisme viert hoogtij..

Wat wisten we eigenlijk van John Verhoek? Vrijwel niets. Ja, dat hij de broer van Wesley Verhoek van ADO is, dat hij vorig seizoen bij Dordrecht voetbalde en nu dus bij Den Bosch, dat hij daar 10 doelpunten maakte in de competitie en alweer is verdwenen. Naar Rennes in Frankrijk, voor een half miljoen euro..

FC Den Bosch blij, want Den Bosch heeft geld nodig. Verhoek blij, want die heeft dan misschien geen droomclub gevonden, doch wel een droomtransfer gemaakt. En dat terwijl de eredivisie nog geen kennis van zijn kwaliteiten had genomen..

Wat weten we eigenlijk van Nathan Ake? Helemaal niets. Dat hij na de zomer, als hij 16 jaar jong is, al naar Chelsea vertrekt, want daar zijn de faciliteiten beter, daar ziet hij eerder een loopbaan gloren, al zal het veel langer duren voordat hij in Londen het eerste elftal haalt dan dat het had gekund bij Feyenoord. Dat argument telt niet meer..

Luc Castaignos, net 18 jaar, onderhandelde vorige week al over een vertrek met onmiddellijke ingang bij Feyenoord, om Internazionale te versterken. De snelle transfer is afgeketst, maar toch. Spits Tim Matavz is na het seizoen verdwenen bij Groningen, na anderhalf goed seizoen. Groningen is al dolblij dat hij nog een half jaartje blijft..

Nooit sprak Luis Suarez over Engeland. Hij wilde naar Spanje, waar hij een huis heeft in Barcelona. Opeens is Liverpool een droomclub, althans een beetje een droomclub. En Ajax heeft geld nodig. `Ja, het is jammer dat Luis weg is`, zegt directeur Van den Boog op een winterkoude zondag tijdens de rust van NAC - Ajax. De directeur heeft nog een dag om Ajax te versterken. Helaas: FC Utrecht en Heerenveen vragen opeens de hoofdprijs voor Mertens en Dost. Ze ruiken geld, nu Ajax 26,5 miljoen ophaalt..

Mertens vonden ze anderhalf jaar geleden nog te klein bij Ajax. Hij is geen centimeter gegroeid sindsdien, maar nu is hij goed genoeg. `Het is zeer teleurstellend als er niemand meer komt`, zegt Frank de Boer in Breda. De Jong en Anita vallen geblesseerd uit. `De spoeling is dun. Maar de directie heeft de laatste stem.`.

`Op Mertens hebben we nog niet eens een bod gedaan`, aldus Van den Boog op zijn beurt. Te duur. `En als Heerenveen zoveel blijft vragen voor Dost (rond 6 miljoen), doen we helemaal niets meer.` Dan is Ajax opnieuw fors verzwakt in de winter, voor de zoveelste keer. En maar blijven dromen van de titel..

Dost is reserve bij Heerenveen. Trainer Jans vindt Elm vooralsnog beter als spits. De Boer sprak al met Dost. Dat mag officieel helemaal niet, praten met een speler alvorens de clubs rond zijn. Wie houdt zich daaraan tegenwoordig? In de jacht op spelers is alles toegestaan. De Boer heeft het in Breda al over Bas, alsof hij al een beetje van hem is, van Ajax. `Ik heb veel geloof in Bas. Ik zie hem meer als basisspeler dan als stormram.`.

Zo goochelt Ajax. Als Dost komt, wordt hij spits en El Hamdaoui linksbuiten. Als Dost niet komt, is El Hamdaoui straks weer spits, want een echte aanvalsleider is Siem de Jong niet. .

Dost spande zondag spoedarbitrage aan tegen zijn club, en op het oog lijkt hij een goede kans te maken op winst. Hij kostte een half jaar geleden ruim drie miljoen en zit op de bank te kniezen. Hij krijgt bij Ajax meer speeltijd en meer salaris. Hier is bepaald sprake van positieverbetering..

Het is een zenuwenspel van loven en bieden, en intussen neemt het niveau van de eredivisie steeds verder af. Ja, het is spannend, de eredivisie, zoals een spaghettiwestern spannend is. Zo snel als de doden in zo`n film vallen, zo snel loopt de competitie leeg. De opleidingen kunnen het niet bijhouden. De nieuwelingen uit het buitenland moeten wennen. Gelukkig zijn sommigen vrij goed: Tadic, Sigthorsson, een aantal anderen. Zo lijkt het nog iets..

Het is crisis, behalve elders blijkbaar. Ajax is een jonge ploeg, zegt De Boer. Ebecilio is eigenlijk nog niet toe aan Ajax 1, althans, niet om telkens mee te doen, maar de trainer heeft weinig keuze, als hij met buitenspelers wil acteren..

Feyenoord verhuurd El Ahmadi en huurt Meeuwis. Ook Feyenoord wil nog een spits, want Castaignos is erg jong en Van Beukering was een noodgreep. Vitesse blijft kopen en huren. Het is een handelshuis in voetballers uit alle windstreken. De een is nog niet binnen, of de andere is alweer vertrokken. Doorselecteren heet dat, en dat gaat bij Vitesse twee keer zo snel als elders..

Zaterdag meldt Studio Sport dat Lille 10 miljoen heeft geboden voor Dzsudzsak van PSV. In de etalage van de eredivisie valt steeds minder uit te stallen, maar voor velen is de koopwaar nog mooi genoeg.
0
Woensdag 17 juli 2013 om 22:37 uur

<FCDH>

AZ wil Van Duinen, Steijn raadt spits aan te blijven




AZ is na het vertrek van Jozy Altidore toch nog op zoek naar een nieuwe speler. De club uit Alkmaar trekt graag nog een spits aan en is in zijn zoektocht terecht gekomen bij Mike van Duinen, de spits van ADO Den Haag. De club hoopt de spits over te kunnen nemen, maar ADO-trainer Maurice Steijn ziet dat niet zitten.


"Ik heb contact gehad met Earnest Stewart, technisch directeur bij AZ", begon de oefenmeester van ADO zijn verhaal in gesprek met Omroep West. "Zij zoeken een tweede spits achter hun eerste spits. Daar is Mike niet voor te koop"

Steijn raadt zijn speler aan om in ieder geval nog één jaar bij ADO te blijven. "Ik denk dat het verstandig is dat Mike nog een jaar onder ons blijft voetballen, want dan heeft hij misschien daarna een aantal topclubs voor het uitzoeken. Dan hoeft hij niet, met alle respect voor de clubs die hem nu willen, naar clubs die hem als tweede spits willen of die minder zijn dan de top vijf à zes van Nederland", zo besloot Steijn.

0
Woensdag 17 juli 2013 om 16:15 uur

Advertentie

pmc

gillah schreef:

Voor welke club werkt Meppelink?
Volgens mij is Rob Meppelink helemaal geen scout maar is hij nu assistent trainer in Mexico nu.
0
Woensdag 17 juli 2013 om 14:45 uur

Johannes

Bij Feyenoord overbodige Ramsteijn gewild in Eredivisie

17/07/2013 132

Kaj Ramsteijn (23) heeft niet te klagen over gebrek aan interesse. FC Utrecht, RKC Waalwijk en NAC Breda volgen de verrichtingen van de Feyenoorder, die als linker centrale verdediger én als linksback uit de voeten kan.

Ramsteijn komt in Rotterdam niet voor in de plannen van trainer Ronald Koeman, al heeft hij nog een contract tot medio 2014. Hij werd vorig seizoen verhuurd aan VVV-Venlo.
0
Woensdag 17 juli 2013 om 13:18 uur

<FCDH>

ADO informeerde naar `te dure` Christan Kum


DEN HAAG – ADO Den Haag heeft bij SC Heerenveen geïnformeerd naar de diensten van verdediger Christian Kum. De voetballer speelde van 2005 tot 2012 ook al in Den Haag en is niet gelukkig in Heerenveen.
‘We hebben geïnformeerd naar wat het kostenplaatje met betrekking tot Kum is, maar dat is voor ons te groot’, weet Steijn. ‘Kum is een uitstekende speler die past in ons idee van verdedigen. Maar nogmaals, wij hebben geïnformeerd en komen er niet uit met Heerenveen.’

Kum kwam in zijn eerste seizoen tot twintig duels. Hij heeft van Heerenveen-trainer Marco van Basten te horen gekregen dat hij komend seizoen als rechtsback gebruikt gaat worden. Iets wat niet de voorkeur geniet van de centrale verdediger.

Steyn zei in interview we wachten af
0
Dinsdag 16 juli 2013 om 22:58 uur

<FCDH>

Jerson Cabral hoog op verlanglijstje ADO bij vertrek

DEN HAAG – FC Twente-speler Jerson Cabral staat hoog op het verlanglijstje van ADO-trainer Maurice Steijn wanneer aanvaller Tjaronn Chery vertrekt.
Eerder liet trainer Maurcie Steijn duidelijk weten dat de komst van Cabral niet meer aan de orde was.

‘Wij hebben van onze kant meerdere malen geprobeerd contact te maken, maar ik had niet de indruk dat hij stond te springen voor een gesprek. Het is graag of niet’, aldus Steijn. Een verhelderend gesprek tussen de zaakwaarnemer van Cabral en ADO Den Haag brengt daar nu verandering in.

ADO ziet in de FC Twente-speler de ideale opvolger van Chery wanneer hij in de komende transferperiode alsnog vertrekt. Het Duitse Eintracht Braunschweig en FC Groningen hebben zich bij ADO Den Haag gemeld. Laatste genoemde haakte afgelopen weekend vanwege de vraagprijs van Chery af.
0
Dinsdag 16 juli 2013 om 14:47 uur

Gast

omroepwest.nl

FC Twente-speler Jerson Cabral staat hoog op het verlanglijstje van ADO-trainer Maurice Steijn wanneer aanvaller Tjaronn Chery vertrekt.

De komst van PSV-verdediger Timothy Derijck naar ADO Den Haag lijkt nihil. De Haagse club heeft geïnformeerd naar de verdediger maar hikt tegen het hoge salaris van de voormalig ADO-speler aan.
0
Dinsdag 16 juli 2013 om 14:34 uur

Nu online

wiegah070 en 270 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2