Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

shannii1

JB schreef:

Doorkopballen zijn per definitie niet aanvallend, want daarvoor sta je dan te ver van de goal af.

 

En in alle wedstrijden die Milic heeft gespeeld heeft hij volgens mij geen "doorkopduel" verloren.

Hij was zelfs zo goed in doorkoppen, dat als hij een keer vlak voor de goal een voorzet kreeg, hij de bal ook weer doorkopte, want dat was wat hij gewend was.

 

Of gaan we Bulykin nu als geweldige kopper neerzetter op basis van die ene klutsbal tegen Emmen, waar hij zelf de bal en de goal niet eens gezien heeft?

Ik heb Bulykin 3 keer in een wedstrijd gezien (vvsb-emmem en swansea ) en een keer of 4 op de training .Ik weet niet hoe vaak jij hem heb gezien , maar dat deze man fantastisch kan koppen kan je niet ontkennen als je m net zo vaak als mij hebt gezien . Buiten dat heeft ie de nodige technische bagage en is ijzersterk aan de bal .Niet alleen v/v Brom en de gehele technische zijn zeer verrast door het niveau van deze spits .Ook de spelers zijn zeer in hun nopjes met Bulykin .Ik vraag me dan ook af waarop jij baseert dat Bulykin niet de juiste spits is voor ado ,want surfen op internet en zien dat ie niet geslaagd is bij clubs die mijlenver van ado af staan is natuurlijk geen enkele graadmeter .

0
Maandag 2 augustus 2010 om 12:09 uur

Kubik

Eh jongens ik denk dat dit een topper gaat worden omdat hij heel goed ken koppen en wij dit seizoen met 2 goede snelle buitenspelers spelen wat wel eens anders was geweest , Wes natuurlijk fantastische voorzet en Kubik is een geweldige aankoop! Die Bulykin ken zo goed koppen dat is gewoon niet normaal aangezien op de trainingen en invalbeurten. En denkje dat Anderlecht ff zomaar 1 miljoen voor hem op tafel neerlegde als er een volk gierig is zijn het belgen wel. Dus hij ken echt wel iets hoor geloof mij nou dit word de perfecte spits voor ons omdat hij bij ons in het plaatje valt en hij ken goed de kaats leggen waardoor Ricky en Buijs kunnen aansluiten!

 

Bulykin in de spits , En Lex als 2e spits. Dimitri maakt er dit seizoen 14 let op me woorden en de 12e plek is van ons!

0
Maandag 2 augustus 2010 om 10:32 uur

ADODENHAAG

Je kan gewoon 4-3-3 spelen met een verdediger die gewoon een stapje naar voren zet(Rankovic is hier zeer geschikt voor), en ik zie Bosschaart liever iets voor de verdediging dan in de verdediging.(kan je ook combineren in een 4-4-2 formatie) Met Visser zal ik iig nooit spelen. Prioriteit ligt gewoon bij die spits.

0
Maandag 2 augustus 2010 om 01:05 uur

FC Den Haag!

In de periode bij Leverkusen en Anderlecht heeft Bulykin nooit een lange periode de kans gekregen om in de basis te spelen. Dit zijn natuurlijk ook niet de minste clubs waardoor dat ook wel te verklaren is.

 

Wat mij betreft die Bulykin bij ons vertrouwen geven en is een lange periode in de basis zetten! Dan denk ik echt dat hij het wel is heel goed kan gaan doen. Leverkusen en Anderlecht een stap te hoog maar ik denk dan voor de subtop in Nederland zeker een goede spits! Je kan mij toch niet vertellen dat iemand die 15 interlands voor Rusland heeft gespeeld er niks  van kan?

0
Zondag 1 augustus 2010 om 20:06 uur

Johannes

Wie er ook in de spits staat: ik ga er helemaal voor supporteren!

0
Zondag 1 augustus 2010 om 19:58 uur

Advertentie

ADODENHAAG

Ik geloof trouwens niet dat deze jongen als bankspeler bij ons een contract gaat tekenen. Ik heb ook vernomen dat het een lastige speler is als die niet mag spelen.

Tja als het zal werken zal het fantastisch zijn maar Immers zal gewoon in de spits beginnen en wat deze Rus 15 min voor tijd kan uithalen? Ik ben benieuwd.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 19:58 uur

langepino

Haagse Roel schreef:

Dat laatste ben ik met je eens......maar goed, mijn mening is gebaseerd op verhalen vanaf internet over zijn voetbalverleden en 20 min. tegen Swansea............ik heb ook alle vertrouwen in Brom en die ziet er blijkbaar wel wat in ........volgens mij wordt het niks maar goed, ik hoop oprecht dat ik er helemaal naast zit hoor !!!

ik denk dat dit de laatste kans is om een spits te contracteren!!zoveel loopt er ook nou niet meer rond op de velden!!helaas zullen we het ermee moeten doen!!

0
Zondag 1 augustus 2010 om 18:20 uur

morley

jamesjones schreef:

Door die goedkope krachten hou je natuurlijk geld over voor een spits als bijv. Bulykin. En niet gelijk voor de basis want hij is nog niet fit. Daarna wel neem ik aan.

die jongen heeft in zijn hele leven waarschijnlijk nooit in een 4-3-3 systeem gespeeld. lijkt me een typische spits voor 4-4-2. maar inderdaad wel heel geschikt als breekijzer erbij als je hoge ballen naar voren gaat pompen.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 15:11 uur

jamesjones

morley schreef:

als ik het goed heb begrepen willen ze hem halen als een breekijzer, dus niet voor de basis.

 

vind het toch eigenaardig dat je voor de basis (hoewel ik denk dat kum de voorkeur gaat krijgen boven supusepa) 2 (goedkope?) onbekende, onervaren spelers haalt en voor de bank een (dure?) gerenommeerde, internationaal gelouterde vent.

Door die goedkope krachten hou je natuurlijk geld over voor een spits als bijv. Bulykin. En niet gelijk voor de basis want hij is nog niet fit. Daarna wel neem ik aan.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 15:05 uur

morley

Francisco schreef:

Als ik alles op een rijtje zet denk ik dat we gisteren een hele leuke 1e helft hebben gezien (wel met de nodige slordigheden). De 2 helft was een stuk minder, met veeeeel meer slordigheden. Ik denk dat het spel uit de 2e helft in de competitie wordt afgestraft. Door te korte tikkies terug bracht men de medespelers in de problemen.

Mijn mening over de spelers gisteren:

Zwinkels: eindelijk weer eens degelijk alleen zijn spelhervattingen

Amni: Heel wisselend leuke momenten wisselde hij af met zeer zwakke momenten

De rijck: In zijn rol gewoon voldoende maar is afhankelijk van wat er op het middenveld voor hem gebeurd.

Bosschaart: Vandaag zwak, ik weet niet wat hij allemaal aan doen was. teveel korte tikkies en wat opviel slecht in de duels

Kum: degelijk als altijd

VD Bergh: wordt rustiger maar dat gaat ten koste van zijn spel. Veel te veel balverlies/slordig en zeer matig in de omschakeling

Toornstra: Dikke voldoende (houden we hem nog een jaar??)

Visser: voldoende, had lef en was goed coachbaar volgens mij

Verhoek: sterk begin werd steeds iets minder (beter doseren?)

Immers: gewoon lekker gespeeld

Kubik: echte aanwinst

Bulikyn: viel in in een slecht draaiend geheel maar wat hij deed ging goed.

 

Zijn jullie het hiermee eens??

ben het voor wat gister betreft redelijk met je eens. ik kijk echter liever naar wat we kunnen verwachten in de komende competitie:

 

zwinkels: weinig uitstraling, onzeker bij hoge ballen.

ammi: verdedigend redelijk, aanvallend slecht. staat dan maar te kappen en te draaien waardoor er geen enkel verrassingseffect meer is. en dat zou toch juist de kracht moeten zijn bij een opkomende verdediger.

derijck: betrouwbare verdediger, sterk in de duels, ook in de lucht.

bosschaart: heeft het vorig seizoen heel behoorlijk gedaan als centrale verdediger, kan zich gezien zijn onervarenheid op die positie misschien nog verder ontwikkelen ook.

kum: heeft kwaliteiten maar creëert vaak onrust.

buijs: in potentie een heel goede speler maar met drive naar voren. wil zijn mannetje wel eens laten lopen, geen puur controlerende middenvelder.

van den bergh: voor een nummer 10 weinig dreiging. zie hem zelden voor de keeper verschijnen of goed de ruimte benutten waardoor hij in schietpositie komt. zet ook zelf zelden iemand alleen voor de keeper.

toornstra: talentvolle aanvallende middenvelder met veel loopvermogen en overzicht. niet echt controlerende kwaiteiten.

verhoek: sinds hij naar zijn mogelijheden speelt prima. heeft elke wedstrijd wel een paar goede voorzetten.

immers: vorig seizoen beter dan caracciolo, powel en oper maar bar weinig scorend. ben benieuwd of hij zich als spits verder kan ontwikkelen.

kubik: tweebenig en snel. leuke jonge talentvolle speler. mag van mij meer risico in zijn spel leggen waardoor hij meer dreiging zal hebben. heeft alleen nog ervaring op het 2e niveau van slowakije. ben benieuwd of hij een hoger niveau aankan.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 14:47 uur

Nu online

zuiderwijk, Superjantje en 274 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4