Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Dico Koppers niet naar ADO Den Haag


DEN HAAG - ADO Den Haag ziet voorlopig af van Ajax-speler Dico Koppers. De Amsterdamse club vraagt teveel geld voor de linksback. Koppers speelde vorig seizoen een half jaar op huurbasis in Den Haag.
ADO-trainer Maurice Steijn gaf aan de linkervleugelverdediger graag aan de selectie toe te voegen. ADO Den Haag meldde zich in Amsterdam, maar zag het vanwege de hoge vraagprijs niet tot een akkoord komen. Eerder haakte ook FC Twente af voor Koppers.


ADO Den Haag is nog altijd opzoek naar verdedigende versterkingen. Dinsdagmiddag trok de Haagse club aanvaller Mitchell Schet aan.
0
Dinsdag 16 juli 2013 om 13:19 uur

kevin aa

Goedemiddag allemaal, in de regel lees ik hier weleens mee en hoor via via de berichten doorkomen waarvan er soms hele rake tussen zitten. Edoch, ik heb ditmaal een ander statement aangaande de laatste boodschappen hier en heeft veel te maken met een onverhoopte verkoop van van Duinen. Paul (Mark niet gezien) en Maurice en speler Chery hebben onderhoud gehad inzake salarisverhoging. Dit is een poging tot behoud. Speler is niet tevreden over positie, positie op veld zal meer rechtshalf worden en evt aantrekken Catalin op rechtsbuiten is het idee. Chery wil meer groei voor zichzelf. Club eens, er is tevens wat ruimte op het salarisvlak. Optie is contract verlengen met 1 jaar voor speler Chery. Zoals te zien op de training heeft Chery een lang onderhoud met steijn gehad op technisch tactisch vlak voor het komend seizoen. dit is puur een tactisch overleg geweest. Trainer Steijn praat niet met vertrekkende spelers en besteedt zijn tijd aan de toekomstige spelers, en in dit geval dus ook Chery. De conclusie is dus dat Nijland definitief opgegeven heeft. Tevens is deRijck even uit de picture, dit verklaart de interesse voor Kum. Het geld wordt dus besteed voor behoud van Chery, zeer waarschijnlijk aantrekken van speler Kum en speler Catalin. Indien speler v. Duinen weg gaat gaat Chery naar Re-buiten, part of the deal met o.a. zn salarisverhoging. Speler Derijck wordt nieuwe poging voor gedaan en salaris kan door plafond breken of geldschieter moet meer betalen. Indien dit plaatsvindt zal speler Catalin de nieuwe spits (en speler v Haaren 2e spits) worden.
0
Maandag 15 juli 2013 om 17:12 uur

Peppie

pmc schreef:

Trainer Ariël Jacobs is gecharmeerd van Van Duinen. "Ik ken zijn naam uit mijn tijd in België

Altijd worden hier de punten en komma`s geteld, maar je ben van iemand `gecharmeerd` omdat je zijn naam kent? voor mij blijft het een kul verhaal
Naja hij noemt mikey sterk en balvast.. Denk dat hij de verkeerde voor zich heeft haha.

Deze beste man was tot 2012 trainer bij Anderlecht. In het seizoen 2011/2012 had mikey nog geen basisplaats. Dus ja..
0
Maandag 15 juli 2013 om 14:49 uur

Broekhoest

pmc schreef:

Er wordt hier in NL een beroep gedaan op diverse Deense media, net een klant uit Kopenhagen aan de bel, een voetbal gek, maar die weet niets te melden over een nieuw bod op van Duinen, wat niet wil zeggen dat er geen belangstelling is, maar hij kan er niets over vinden in de media.
Dus...................trek je voorlopige conclusie
Dat hele Deense verhaal is kul. De trainer van Kopenhagen heeft het niet over Van Duinen maar over Bulykin. Die kent hij nog uit z`n tijd bij Anderlecht. Concludeer zelf: ``Trainer Ariël Jacobs heeft tegenover Bold.dk toegegeven erg geïnteresseerd te zijn in de lange Nederlander. "Ik ken hem van naam uit mijn tijd in België. Hij is een grote, sterke kerel", aldus de keuzeheer. "Maar ik denk dat we meer opties hebben." Ik denk dat we met z`n allen in de maling worden genomen.
0
Maandag 15 juli 2013 om 14:17 uur

pmc

MikeDH schreef:

Prcies wat ik ook dacht .
Dan zal die trainer wel ``wit`` weg trekken als hij Mike te zien krijgt
0
Maandag 15 juli 2013 om 12:20 uur

pmc

Als je de uitspraken van die trainer van Kopenhagen nog een keer leest is het toch wel een vreemd verhaal, hij wil hem graag hebben want hij kent zijn naam!? groot en sterk? kan voor in een bal vast houden? juist 1 van zijn min punten
0
Maandag 15 juli 2013 om 11:39 uur

Advertentie

<FCDH>

`Denen verhogen bod op `grote kerel` Van Duinen`

Auteur: Fabian Bijman Gepubliceerd:15 juli 2013 om 10:33Categorie:Reactie
FC Kopenhagen is in de markt voor Mike van Duinen. De Deense landskampioen kreeg afgelopen week van ADO Den Haag te horen dat de Nederlandse spits niet te koop is. Volgens diverse media in het land laat FCK zich niet zomaar afwimpelen.

Een Deens bod van zo`n 1,5 miljoen euro op de spits van de Hagenaren werd door het ADO-bestuur zonder twijfel van tafel geveegd. Naar verluidt bereidt FC Kopenhagen, ondanks de wens van de Eredivisie-club Van Duinen te behouden, een nieuw bod voor. Trainer Ariël Jacobs bevestigt in gesprek met Bold.dk zijn persoonlijke voorkeur voor Van Duinen, maar de Belg heeft meer opties.

"Ik ken hem van naam uit mijn tijd in België. Hij is een grote, sterke kerel", zegt Jacobs over de 21-jarige Van Duinen. "Maar ik denk dat we meer opties hebben." Jacobs zoekt een nieuwe spits, nadat hij onlangs Andreas Cornelius voor veel geld de overstap naar Cardiff City zag maken. Van Duinen, die ook gewild is door Eintracht Braunschweig en FC Utrecht, is één van de kandidaten.

Jacobs heeft in elk geval een duidelijk takenpakket voor de opvolger van Cornelius is de Deense hoofdstad. "Het moet een spits zijn die een bal voorin vast kan houden, hard wil werken en voor persoonlijkheid zorgt in het strafschopgebied van de tegenstander. En natuurlijk doelpunten maakt", aldus de Belgische hoofdtrainer.
0
Maandag 15 juli 2013 om 11:07 uur

supporter-noord

Haagse Kelt schreef:

Met t materiaal wat je nu hebt zou ik met 2 spitsen gaan spelen (V Duinen en Gouriye) en dan Chery in een vrije rol erachter. Lijkt me veel beter dan vasthouden aan dat valse rechtsbuiten verhaal.
Ach, dit is al zo vaak gezegd, alleen de supporters zien dat. De trainer helaas niet.
0
Maandag 15 juli 2013 om 10:11 uur

<FCDH>

ADO-tester Lucky Omeruo terug naar Nigeria


DEN HAAG – Voetballer Lucky Omeruo keert terug naar zijn geboorteland Nigeria. De aanvallend ingestelde speler was de afgelopen week op proef bij ADO Den Haag, maar komt niet in aanmerking voor een contract.
‘Hij is een non-EU speler. Dat soort spelers zijn voor ons niet te betalen’, liet ADO-trainer Maurice Steijn eerder weten. Volgens de Nederlandse regelgeving dienen spelers van buiten de Europese Unie een basissalaris te verdienen van 550.000 euro. Spelers die jonger zijn dan 21 jaar krijgen daar de helft van.

Lucky Omeruo is de jongere broer van oud ADO-speler Kenneth Omeruo. Hij speelt in eigen land voor Bayelsa United FC. Ook vertegenwoordigt hij het nationale team onder de 19 jaar.

Rtvwest
0
Vrijdag 12 juli 2013 om 18:00 uur

Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

vr 12 jul 2013, 06:30

Koppers hoopt op Twente
Van onze Telesportredactie

ENSCHEDE -
Dico Koppers (21) is zeer geïnteresseerd in een transfer naar FC Twente. De linksback staat nog twee jaar onder contract bij Ajax, maar moet in Amsterdam Daley Blind en Nicolai Boilesen voor zich dulden. ,,Het is allemaal nog heel pril, maar FC Twente zou een heel mooie club voor me zijn”, aldus Koppers. ,,Bij Ajax is het lastig voor me om aan spelen toe te komen en dat is heel belangrijk.”

Vorig seizoen werd Koppers na de winterstop verhuurd aan ADO Den Haag, dat ook interesse heeft om hem definitief over te nemen. FC Twente heeft inmiddels bij Ajax geïnformeerd naar Koppers. Ajax wil Koppers niet voetstoots laten gaan en vraagt een transfersom, die rond 800.000 euro ligt. ADO Den Haag heeft al laten weten die prijs niet te kunnen betalen. FC Twente zoekt versterking voor de linksbackpositie, omdat Robbert Schilder nog altijd kampt met een slepende kniepeesblessure en Nicky Kuiper de afgelopen seizoenen veel blessures heeft gehad. Ook momenteel staat hij aan de kant met een kuitblessure.
Wanneer Twente 8 ton voor een simpele back betaalt zijn ze beslist niet de wijzen uit het oosten.
Met 1,5 ton hebben we het met Koppers wel gehad. Maar misschien zijn ze daar in Enschede een beetje in paniek. Spelers weg, een no-no van een trainer ...
0
Vrijdag 12 juli 2013 om 13:14 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2