Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ADODENHAAG

Rudgero schreef:

Ik vond Swansea gister S L E C H T!!!! Niet te geloven dat dat team vorig jaar net niet gepromoveerd is naar de Premier Leauge...zag je wat voor dikzakken er in dat team rondliepen, en hoe slecht die gasten waren in de afwerking (helemaal in de 2e helft!!).

 

Vond de verdediging van ons ook niet bepaald sterk, helemaal in de 2e helft. Die kansen die ze weggeven.....geloof mij maar dat je er in de competitie dan echt twee achter je oren krijgt!

 

Overigens vond ik Verhoek en Kubic echt goed. Kubic was lekker bewegelijk en Verhoek heeft echt goede voorzetten gegeven (ik verbaase me er zelfs over...). Ricky vond ik ook erg matig en die Vissers speelde alleen maar de bal terug...

 

Ben benieuwd naar die Rus, won bijna elk kopduel. Denk dat we nog wel eens plezier aan hem kunnen beleven dit seizoen.....

 

Come On THE HAQUE!!!!

Ze vielen mij ook erg tegen maar ik keek ff op wikipedia en daar zag ik dat ze vrijwel allemaal basisspelers waren.(die bolle spits die ik wel aardig vond spelen komt van Barca B, die slome rechtsback is ontdekt door ManUnited)

0
Zondag 1 augustus 2010 om 14:00 uur

Vlakko

Ik denk dat we in de breedte tekort gaan komen met deze selectie, zodra er schorsingen of blessures zijn hebben we een probleem.

 

Je kan met de huidige basis aardig vooruit tov je concurrentie, maar later in het seizoen keert deze te smalle selectie zich tegen je en gaat het handen vol punten kosten.

 

Minimaal 3 spelers erbij voorin 2 en 1 voor het middenveld.

 

Bulykin kan je er prima bij hebben mits het met een truc voor een normaal salaris is. Zo een soort spits hebben we niet totaal andere spits als Vicento of Immers en kan je nog eens afwisselen. Daarnaast wil ik hem wel eens 100% fit zien, Vond hem nu al niet onaardig. Maar alles staat of valt met het normale salaris wat mij betreft. Zo een jongen kan in de eredivisie wellicht het verschil maken. Te klein voor het tafellaken, te groot voor het servet zoiets.

 

Overigens was Buijs geblesseerd gister is het officiele verhaal.

 

9 op rij winnen laten we er maar 10 a 11 van maken dan een beetje rust in de tent om die 2 a 3 versterkingen te halen er gaat echt nog wel wat gebeuren komende maand begreep ik.

 

Let the games begin..

0
Zondag 1 augustus 2010 om 12:41 uur

DenHaagFC

Technische staf ADO Den Haag wil spits Dmitri Bulykin graag aantrekken
01 August 2010 om 11:00
ADO Den Haag lijkt in haar zoektocht naar versterking in de aanval, met name een spits, uit te komen bij de Russische ex-international Dmitri Bulykin, die nu nog onder contract staat bij de Belgische club Anderlecht.





Anderlecht nam Dmitri Bulykin destijds vor veeld geld (naar verluid rond de miljoen euro) over van Bayer Leverkusen. Bij de Belgische topclub zal Bulykin niet veel speelminuten tegemoet kunnen zien het komende seizoen.



ADO Den Haag ziet in hem een verbreding van de mogelijkheden in aanvallend opzicht. Trainer John van den brom tegen Haaglandenvoetbal.nl: ,,Wij als staf hebben aangegeven bij de leiding, dat wij hem er graag bij willen hebben. Nu moeten wij in de slag met Anderlecht om te kijken of het tot een definitieve overgang kan leiden. Dat gebeurt komende maandag”.



© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)
 

0
Zondag 1 augustus 2010 om 11:33 uur

Vincent

goedemorgen,

 

ff tussen sprinkussen en popcornkraam door....

 

Tot gister dacht ik het te begrijpen wat bulykin (holigun) betreft. totdat hij gister op de bank zat en ook meedeed.

Ik ga er nu maar vanuit dat hij vd week een contract krijgt.

 

Immers:

Heb hier vaak gelezen dat het geen spits is.

Maar als je in 6 vd 8 wedstrijden een doelpunt maak, waarvan in 2 de beslissende (hybernian en swansea..niet de minste) snap ik die discussie ook niet meer zo goed..

 

support our team..

 

0
Zondag 1 augustus 2010 om 11:16 uur

Bert

supporter-noord schreef:

Ik zie toch veel liever Rankovic weer op die plek. Hopelijk is hij gauw weer fit.

Ik vraag mij af of die nog een keer fit wordt. Een controlerende middenvelder en een spits erbij hoop ik.

0
Zondag 1 augustus 2010 om 11:03 uur

Haagse Roel

Ron001 schreef:

Ok.

 

Zoals ik al zei , Hij doet mij een beetje aan Remco Boere denken!!!

We willen allemaal een leuke spits, die er minimaal 10 .....scoort...

 

Laat je niet gek maken, Bulykin heeft dit nog nooit waargemaakt ......een pseudo-vedette die bij grotere clubs als FCDH bonje in de tent maakt als meneer niet speelt.....Laat staan als Brom hem een paar wedstrijden niet in de basis laat beginnen.

 

Ga dan maar voor die Scandinavier.........prima mentaliteit, geen aanpassingsproblemen en kost minder......wie weet haal je een nieuwe Berg of Petterson binnen....

0
Zondag 1 augustus 2010 om 00:37 uur

kako

ADODENHAAG schreef:

Qua resultaat top hoor... Hibernians en Swansea zijn geen mieterige ploegen. Ik keek vandaag nog op een engelse betsite en die schatten Swansea hoger in dan ons, en ik vond wel dat we ze af en toe helemaal wegtikten! Al moet wel gezegd worden dat ze met de kansen die ze kregen ook helemaal niks deden.

Eerst helft was voor ADO, Swansea kreeg in de tweede helft legio kansen maar was absoluut niet scherp voor de goal, gelukkig maar. Immers is geen spits, daar gaan we het niet mee redden. De Rus had maar een kwartier om te laten zien wat hij kon, zou het niet weten. Kubik prima aankoop en beter dan Luijks, verdediging met Bossie kan echt niet, werd vaak van het kastje naar de muur gestuurd en is te langzaam, zeker in de tweede helft. Ricky kreeg in de tweede helft een grote kopkans maar gaf een paar vevelende terugspeelballen, was ik niet gelukkig mee en Ricky zo te zien ook niet! Ik vond Visser niet echt slecht, Negen gespeeld en negen gewonnen, geeft dat vertroiuwen? ik hoop dat er in Arnhem een punt gehaald kan worden en dan thuis tegen Roda drie punten. Maar voorin ontbreekt het aan slagkracht. Zal we een billenknijp seizoen worden, maar ach, ook dat heeft zijn charme.......

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 23:57 uur

ADODENHAAG

Mannen mag ik jullie vragen een keer neutraal naar een speler te kijken! Tuurlijk wil ik ook een goede spits erbij maar die Rus heeft zich in de proefwedstrijden gewoon niet bewezen! Als hij nou een contract heeft gekregen en hij schiet er volgend seizoen 8 in hoor je mij ook niet zeiken maar ik geloof niet echt in hem! Erg trage spits die in de wedstrijd van vandaag rust en overzicht miste.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 23:28 uur

Advertentie

ADODENHAAG

pascal-070 schreef:

Immers speelde vandaag op middenveld, Visser linksvoor Kubik in de spits en Verhoek rechtsvoor.

Waar heb je het in godsnaam over? Immers speelde in de spits met Kubik links en verhoek rechts. Visser speelde als verdedigende middenvelder, die jongen speelde echt onthutsend zwak en zonder enige overtuiging.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 23:26 uur

ADODENHAAG

En over die Rus: hij heeft me deze wedstrijd niet echt kunnen overtuigen en ik ben er zeker van dat Immers beter in de spits kan worden gezet dan deze jongen. Heb je die goal niet gezien van Immers? Een echte spitsengoal! En ik vind Immers aan de bal erg sterk.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 23:21 uur

Nu online

MichelAdamsMatje, fcdh-middennoord en 207 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4