Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

De volgende in het rijtje Antonia, Tano, Elbers?
Opvallend dat we een 17 jarige speler halen die welgeteld 3 wedstrijden bij Dordrecht heeft gespeeld.
Laat hem dan nog minimaal 1-2 seizoenen rijpen in Dordrecht?

ADO haalt jonge aanvaller op bij FC Dordrecht

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn heeft er weer een aanvallende optie bij. Gervane Kastaneer, een pas 17-jarige buitenspeler, komt per direct naar de Hofstad. Hij komt over van FC Dordrecht, waarmee ADO een samenwerkingsverband heeft.

Kastaneer debuteerde afgelopen seizoen in het eerste elftal van FC Dordrecht. De aanvaller speelde slechts drie wedstrijden in de Jupiler League en kwam niet tot scoren, maar het was genoeg om ADO Den Haag te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Eerder haalde ADO al aanvallers Ninos Gouriye, Malcolm Esajas en Michiel Kramer binnen. Daar tegenover staat het vertrek van Rydell Poepon en Charlton Vicento.
0
Donderdag 11 juli 2013 om 15:40 uur

Langebach2

http://www.omroepwest.nl/sport/10-07-2013/ado-trainer-steijn-ge%C3%AFrriteerd-over-vertoonde-spel-van-diverse-spelers

Hij doelt op Beugelsdijk, Jansen, Supusepa

0
Woensdag 10 juli 2013 om 23:16 uur

BLEISWIJK-1

ADO-trainer Steijn geïrriteerd over vertoonde spel van diverse spelers
10-07-2013 | 22:59

DEN HAAG – ADO-trainer Maurice Steijn was woensdagavond na het gelijke spel van zijn ploeg tegen FC Oss niet te spreken over een aantal spelers.

`Om meerdere redenen ben ik geïrriteerd over het spel van een aantal spelers`, liet de trainer van ADO Den Haag na de wedstrijd optekenen. ‘`Ik neem op de koop toe dat ik de ploeg door elkaar heen gooi en dat je dan niet met een vaste samenstelling speelt, maar ik vind dat een aantal beneden hun niveau hebben gespeeld. Daar ben ik geïrriteerd over. Ook richting het publiek. Zij kopen hier een kaartje voor en dan krijgen ze een hele matige wedstrijd voorgeschoteld.’

Aanvankelijk wilde Steijn zijn basiself tegen FC Oss een uur laten spelen, maar in de rust greep de Haagse oefenmeester in. ‘Ze zouden allemaal een uur spelen, maar ik ga niet nog een kwartier naar dat zitten kijken’, waarmee Steijn doelt op het slechte spel van een aantal spelers.
0
Woensdag 10 juli 2013 om 23:11 uur

R.E.

Ik wil toch ook nog graag een duit in het kritiekzakje doen, overigens zonder (alle) eerdere shouts te hebben gelezen!
Als er steeds wordt gezegd dat er nog 3 of 4 versterkingen van eredivisieniveau zouden komen, denk je daarbij toch niet aan spelers die geen basisspelers waren bij hun oude club, geen nieuw contract meer aangeboden hebben gekregen of voor wie de trainer daar geen enkele rol meer ziet weg gelegd? Ja, bij een topclub is er in zo`n geval soms nog wel iets te halen, maar bij Groningen en NEC? Het verwachtingenmanagement is dus duidelijk niet het sterke punt van Steijn c.s., maar ik ben sowieso nog op zoek naar zijn sterke punt.
0
Woensdag 10 juli 2013 om 16:13 uur

<FCDH>

Derijck mag met Utrecht praten
Timothy Derijck mag van de clubleiding van PSV met FC Utrecht praten als de Eindhovenaren de defensie op orde hebben. Dat meldt AD Sportwereld. Dat heeft FC Utrecht te horen gekregen. Als trainer Philip Cocu Karim Rekik en Jeffrey Bruma tot zijn beschikking heeft, mogen de Belg en Utrecht om tafel. Verhuur lijkt de belangrijkste insteek van de gesprekken.
0
Woensdag 10 juli 2013 om 09:09 uur

Langebach2

Haagse Roel schreef:

"Schetsvertoning" Rien, maar goed allemaal voor de breedte , die Gourye vind ik overigens wel een goeie , de enige voor de basis tot nu toe.
Fijne avond !!
Michiel Kramer heb ik ook vertrouwen in.
Moet het eerste seizoen wennen, maar is daarna gewoon de opvolger van Van Duinen.

Ricky van Haaren is een goede voetballer, met iets betere spelers om zich heen en vertrouwen van de trainer gaat hij ook zeker stapjes maken!!!

Malcolm Esajas zie ik als een breedte aankoop, meer niet.
Zal veel op de bank zitten net zoals een Elbers.
0
Dinsdag 9 juli 2013 om 21:36 uur

Advertentie

<FCDH>

FC Groningen en ADO den Haag akkoord over Mitchell Schet
dinsdag 09 jul 2013 | Geschreven door Lukas van der Wal
Sport verslaggever Jim van der Deijl (Omroep West) twittert vanmiddag dat “ADO Den Haag een akkoord heeft bereikt met FC Groningen over voetballer Mitchell Schet. Wanneer de speler akkoord gaat met het (Haagse) contractvoorstel is de transfer een feit”. De vleugelaanvaller komt niet meer voor in de plannen van trainer Erwin van de Looi. Tjarron Chery staat in de belangstelling van de FC en de weg naar groen wit ligt nog steeds open. De interesse in Chery en de mogelijke overstap van Schet naar de groengele ooievaars staan los van elkaar. Maakt dit de weg vrij voor Groningen, om Chery te kunnen contracteren? We zullen gaan zien. We verwachten dat Schet snel onder contract zal staan bij ADO. De vleugelspeler vertoonde tijdens zijn (spelers) presentatie op de Open dag een uitgebluste indruk.
0
Dinsdag 9 juli 2013 om 16:46 uur

tom_ado

West:

DEN HAAG - ADO Den Haag en FC Groningen hebben een akkoord bereikt over voetballer Mitchell Schet. De aanvaller heeft een contractvoorstel van de Haagse club ontvangen.
Schet ligt nog onder contract bij FC Groningen, maar komt niet voor in de plannen van trainer Erwin van der Looi. Zodra Schet akkoord gaat met het contractvoorstel van ADO Den Haag is de overstap een feit.

ADO-speler Tjaronn Chery staat in de belangstelling van FC Groningen en bewandelt wellicht de tegengestelde route. De interesse in Chery en mogelijke transfer van Schet staan los van elkaar.
0
Dinsdag 9 juli 2013 om 15:53 uur

FC Den Haag!

pmc schreef:

beter over stoeltjes dan komkommers in deze tijd
hmmm komkommers!

Is het niet tijd dat Alessandro of Frans even wat plaatsen in de trant van: morgen zullen scouts van Chelsea aanwezig zijn om Lucky Omeruo te beoordelen. Dit naar aanleiding van hele positieve berichten van Den Haag trainer Maurice Steijn. Mocht Lucky Omeruo een goede beoordeling krijgen zal hij door Chelsea worden aangetrokken en vervolgens in een soortgelijke constructie als zijn broer vervolgens voor twee jaar worden verhuurd aan Den Haag.
0
Dinsdag 9 juli 2013 om 14:34 uur

<FCDH>

Ado wil meer dan 1 miljoen voor chery ook hoeft hij niet weg

FC Groningen en het Duitse Eintracht Braunschweig willen elkaar aftroeven in de strijd om Tjaronn Chery. De speler in kwestie laat het allemaal rustig op zich afkomen. ADO Den Haag is tenslotte ook heel mooi.
``Als er een mooie club komt, sta ik open voor een nieuwe stap. Dat heb ik bij ADO Den Haag aangegeven. Maar ik heb het naar mijn zin, dus ik hoef niet weg``, tekent Omroep West op uit de mond van Chery.
``Groningen is heel serieus. Ik ben benieuwd wat die trainer (Erwin van de Looi, red.) wil. Ik moet daar heel goed over nadenken en dan beslis ik of ik wil``, aldus de in Enschede geboren middenvelder. De Noorderlingen moeten in ieder geval met een een transfersom van meer dan een miljoen euro over de brug komen.
0
Zondag 7 juli 2013 om 22:37 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 354 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2