Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Tante Wil

FC Den Haag! schreef:

Haha ja die bal heb ik gezien! Dat zag er ook goed uit

Ik zeg halen die Rus! Er staat tenminste iemand in de spits, moeilijk van de bal te krijgen, wat hij deed was allemaal goed!

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 23:13 uur

Kees

Thijs schreef:

Misschien dat het aan het heerlijke biertje lag dan Kees, Maar heb niet het idee dat hij ons verder gaat helpen.

Dimitri de verschrikkelijke dan he

Overigens opmerkelijk dat er bier geschonken werd. Het is wel aangekondigd maar toch...

 

Het lijkt me geen spits voor de volle 90 minuten maar als targetman heel bruikbaar.

 

Als ik het publiek, volgens mij rond de 4521 toeschouwers, zo hoorde reageren op Kubik heb je best kans dat die jongen een publiekslieveling gaat worden. Ook al vanwege het feit dat ie niet te beroerd is om keihard te werken.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 22:25 uur

Thijs

pascal-070 schreef:

Immers speelde vandaag op middenveld, Visser linksvoor Kubik in de spits en Verhoek rechtsvoor.

Immers mét nummer 9 in de spits

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 21:55 uur

pascal-070

Thijs schreef:

Swansea trouwens niet één keer tussen de palen geschoten en erg zwak. ADO hard werkend, Immers sterk maar te veel op het middenveld, Bosschaart weer te veel foutjes, Kubic een aanwinst! Verhoek goed! Toornstra sterk. Al met al ziet het er erg goed uit.

Immers speelde vandaag op middenveld, Visser linksvoor Kubik in de spits en Verhoek rechtsvoor.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 21:54 uur

pascal-070

Thijs schreef:

Hoop dat dat van die rus niet waar is! Wat is die gozer slecht zeg 3 keer op de grond gelegen en één bal doorgekopt in de benen van een verdediger.

Milic2

Ja, ik hoorde dat hij erg statisch is en bovendien langzaam. Aan de andere kant schijnt hij wel technisch te zijn,een bal bij te kunnen houden en aardig te kunnen koppen. 

 

Ik hoop maar dat het geen paniek versterking is! Wel een salaris van minimaal 415.000. Kan je beter een spits uit Nederland of België halen!

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 21:48 uur

Advertentie

Ricky

morley schreef:

klopt, die kwam toen uit belgië overwaaien. kwam hij niet van antwerp of zo? is in europa nooit echt doorgebroken maar heeft na terugkomst in brazilië alsnog een prachtige carrière opgebouwd.

 

dat soort gasten zou je in je scouting netwerk moeten hebben. helaas heeft hij maar 1 seizoen bij ons gespeeld dus een warme band met ons zal hij niet hebben.

samen met ali in de spits!!!

 

leo 1

leo2

 

hop hop

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 16:07 uur

ADODENHAAG

Bulykin mag inderdaad niet spelen.. hij kreeg een licentie om 1 week te mogen meevoetballen en die is nu verlopen. Maar ik verwacht toch niet dat ze hem gaan halen. Ik hoop liever dat ik vanavond een Zweedse spits kunnen bewonderen.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 12:14 uur

morley

Rome schreef:

Twente zou wel eerder haar interesse kenbaar hebben gemaakt. Als ik als speler (zonder ADO hart) zou moeten kiezen tussen ADO en Twente dan zou ik het ook wel weten hoor. 

als we met een club als twente moeten concurreren zijn we natuurlijk vrij kansloos. die jongen gaat daar 2x zoveel verdienen als dat wij kunnen bieden. nahja, hij gaat in ieder geval niet naar een concurrent.

 

iets dat van 2 andere potentiële versterkingen, die ook gisteren ineens van de markt verdwenen, niet kan worden gezegd: poepon (de graafschap) en van der heijden (willem II)....

 

poepon heeft met z'n pas 22 jaar toch al behoorlijk gepresteerd de afgelopen seizoenen. dat had ik echt een verstandige aankoop gevonden. als spits van degradatieploegen toch ieder seizoen goed voor 9 à 10 goals. en volgens mij startte hij nog niet eens altijd in de basis.

 

van der heijden kon waarschijnlijk alleen worden gehuurd, daarom minder aantrekkelijk maar hij versterkt wel de tilburgse concurrent. hoewel ik het raar vind dat ze hem halen terwijl ze al net levchencko voor die positie hebben gehaald.

 

idabdelhay mag transfervrij weg. voor de breedte van de selectie kan je hem er wel bij hebben. het was een groot talent, wie weet kan hij zich nog verder ontwikkelen. en hoeft misschien nog niet al te veel te verdienen. ignacio lijkt het toch niet te gaan redden.

0
Zaterdag 31 juli 2010 om 11:26 uur

FC Den Haag!

Hieronder een leuk stuk van de HCF site :P:

 

Nieuw bij IKEA: de Linus Hallenius
Geschreven door HCF IKEA vrijdag, 30 juli 2010 16:18

Voorpagina
John van der Brom baddert momenteel in luxe. Met zijn overgang van AGOVV naar FC Den Haag, is zijn winkelterritorium veranderd waarbij hij de Kwantum in mocht ruilen voor de Ikea. Een kleine stap in prijs en kwaliteit, een grote voor hem.

Een toepasselijke winkel voor een trainer die zijn team aan het samenstellen is: zo’n beetje alles wat je daar koopt moet je zelf in elkaar zetten en aan het eind houdt je altijd wat over, wat je als reserve kunt houden.
Na een half uur rondgetoerd te hebben, heeft hij uiteindelijk een parkeerplaats gevonden. Op weg naar de ingang ontwijkt hij de naar hun auto racende mensen met winkelwagens, bang dat ze onderweg overvallen zouden worden om vervolgens nog een keer in die ellenlange rij te moeten gaan staan om de rekjes en klapstoelenrommel opnieuw te moeten halen. Hoera, ongeschonden de ingang bereikt.

Bedachtzaam sloeg hij ditmaal het ballenbad over; ik ga nu aan het grotemensenwerk beginnen en daar past een duik in het semi-kinderdagverblijf niet in. Vluchtig wierp hij een blik in het restaurant. Gelukkig, geen Piqué die een kilo Zweedse balletjes naar binnen zit te harken. Goed, waar ga ik kijken voor die broodnodige aankoop?
Al denkend baande hij zich een weg door het “Horrorhouse”, blik strak vooruit, wetende dat je anders met allemaal rommel terugkomt die slecht als zoldervulling dient. Opeens zag hij het licht, hierbij niet doelend op de Allmighty: de slaapkamerafdeling!
Deze afdeling past geheel bij het denkpatroon van John. De ultieme droom: een spits aantrekken die hij zelf kan kneden en die er een stuk of 20 Zweedse balletjes inprikt dit seizoen. Diezelfde afdeling is onlosmakelijk verbonden met schapen. Deze moeten tenslotte ook de wei in om het gras op te vreten. Ook moet je ze goed in de gaten houden, voor je het weet is er ééntje pleite of rolt er één door de modder. Zwarte schapen zijn niet nou eenmaal niet handig. Daarnaast zit de rest van de bezoekers op die afdeling toch te slapen en kan hij toeslaan met een nuttige aankoop.
Op zijn tenen lopend, speurt hij de schappen af. Bang om anderen wakker te maken, of het stel wat de Trondheim effe uittest, te storen. “Valderi, valderé, valdehopsasa!” . “Sssst”, sist Van der Brom, “kappuh trut, straks maak je iedereen wakker. Wegwezen hier met die stippenknol van je, anders knip ik die lelijke rooie staarten af!”

En opeens, daar in de proefopstelling tussen de dekbedovertrekken Renate en Henny (hoe verzin je het?), viel zijn oog op de Linus. Stoer, simpel en met rechte rug. Effe het labeltje lezen: Hoge kwaliteit, lange duurzaamheid, stevige poten, sluit perfect aan en een jaar garantie. Voor extra stabiliteit: de (duim)schroeven na twee weken aandraaien. Kleur: blauw/geel. Zweedser kan niet, dat wordt hem!
Gauw propt John hem in de geel-blauwe tas. Mochten mensen hem herkennen en in die tas gluren, kan hij nog altijd roepen dat hij als vriendendienst voor RKC of Cambuur aan het shoppen is. Hup, oogkleppen voor, want voor je het weet heb je alsnog een karrenvracht aan troep aan je kleed hangen, waar je dan echt alleen maar jezelf de schuld van kan geven.

Eenmaal buitengekomen, past hij zich al gauw aan aan de overige bezoekers. Met een rotgang naar de auto, achterklep open en Linus erin. Kut, het past niet… Dan maar een touwtje om de boel een beetje dicht te houden.
Onderweg wordt zijn glimlach steeds breder.” Lekker, toch nog gelukt. Zo wordt dit cluppie de revelatie van het seizoen. John is zo trots als een aap met zeven lullen. Zo trots zelfs, dat hij al een bijnaam voor zichzelf zat te verzinnen, mocht hij een echte doelpuntenmachine binnengehaald hebben. John de Viking? Of iets met het land van herkomst van mijn aankoop? Hahaha, dan ben ik blij dat ik geen Jaap heet, straks denken ze nog dat ik viool speel en de hele dag met mijn stok sta te zwaaien.… Ga er effe een nachie over slapen.
Snel naar het Forepark om hem aan Mark te showen, kan die gelijk mooi een kopietje van hem maken voor het clubplakboek. Op de valreep toch nog een spits, net op tijd voor het sluiten van de Zweedse markt en op tijd voor zijn presentatie op de Open Dag. Zou het?

HCF.nl

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 23:10 uur

Bert

Kubik en Verhoek snijden iedere defensie aan stukken. Nou nog een goede spits.

 

Op het middenveld moet er wat bij Type Kees Lijcks.

 

Is die Joey Suk nog vrij van Go Ahead?

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 21:41 uur

Nu online

MichelAdamsMatje, fcdh-middennoord en 237 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4