Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

pmc

Bubbles schreef:

Verder zou ik als FCDH niet eens iemand van de clubleiding sturen naar dit kort geding maar alleen huisadvocaat. Puur als statement dat het maar eens afgelopen moet zijn deze discussie weer eens over de rug van de FCDH moet worden uitgevochten.

 

Statement: FCDH ADO Den Haag conformeert zich aan de KNVB regels. ADO Den Haag adviseert stichting BAN eens lekker bij de KNVB aan te kloppen en daar verhaal te halen. Tot zien en de groetuh!

Wat ik niet helemaal begrijp is, en het tegendeel blijkt nergens uit, waarom is er niet gewoon contact opgenomen met het bestuur van ADO!? Waarom het gelijk in de media gooien en een kortgeding!?

0
Maandag 18 juli 2011 om 12:48 uur

pmc

ADOnieuwegein schreef:

Hoop dat ze nu ook een kort geding tegen die club uit 020 gaan aanspannen, want tijdens die j*den-huldiging op het Museumplein stond de voltallige selectie en bestuur mee te springen op het liedje: Wie niet springt, is geen jood!!! Of mag dat weer wel??

Begrijp eigenlijk waarom zij zich een joden club noemen! volgens mij kennen ze niet eens de history van ajakkes

0
Maandag 18 juli 2011 om 12:01 uur

BLEISWIJK-1

Don schreef:

Hoe kun je dan zeggen dat het 'echt' gaat gebeuren.

Lijkt de prive wel hiero......

Dat is wat mij betreft ook het spel. Reageren op berichten en je eigen conclusies trekken. Ik zal ook altijd aangeven waarom ik denk dat er iets gaat gebeuren!

0
Maandag 18 juli 2011 om 09:38 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

doet lekker normaal hij wil niet op de bank zitten in brussel en dat gaat ie op de bank zitten in amsterdam ze hebben daar net een nieuwe spits aangetrokken die echt wel gaat spelen daar.

shit heb ik er toch wat over gezegd.

 

ik zeg:

 

Sandro Calabro hoopt op een nieuw avontuur
14 juli '11 17:13 door Niels Lambrechts


Sandro Calabro komt momenteel uit voor het Zwitserse Sankt-Gallen. Met zijn club degradeerde de aanvaller afgelopen seizoen naar het tweede niveau in Zwitserland. Bij voormalig speler van onder meer FC Utrecht en VVV-Venlo vertrok om Europees voetbal te spelen, dit is echter niet gelukt. Nu zou hij graag verkassen naar een andere club. "Hopelijk is er over een maand een oplossing. De insteek zal zijn dat ik transfervrij weg mag."

"Het is bekend dat deze club wat financiële problemen heeft", reageert de spits tegenover Voetbal International. "En ze hebben destijds de fout gemaakt in mijn contract geen degradatieclausule op te nemen. Ik blijf dus evenveel verdienen. Vervelend voor de club, maar 'Vertrag ist Vertrag'."

"In financieel opzicht zou ik er goed aan doen mijn laatste contractjaar uit te dienen, dit salaris zal ik in Nederland niet verdienen", gaat de spits verder. "Maar sportief zou ik dan een slechte keus maken. Zelfs al maak ik dit seizoen vijftien goals, dan denk ik niet dat clubs in de rij staan."


 

Ben ik niet met je eens. Waarom naar Ajax als 2e spits, als je dat bij Anderlecht ook kan zijn? het verschil zit hem in het feit dat Ajax met echte vleugelaanvallers speelt. Bovendien speel je met Ajax veel op de helft van de tegenstander. En van de Brom is een vriendje van de Boer. Misschien heeft hij hem wel aanbevolen. Genoeg redenen te bedenken waarom wel!

 

En ik wil absoluut Calabro niet bij ADO zien. Die jongen komt echt tekort voor de subtop in Nederland.

0
Maandag 18 juli 2011 om 00:07 uur

<FCDH>

Tommy schreef:

kijkt dit is nu een voordeeltje van dat wij al europees gespeelt hebben

bron: VI

 

AZ houdt oninteressante optie Wesley Verhoek open
17/07/2011 18:12

Wesley Verhoek staat bij AZ op het lijstje van potentiële versterkingen. De aanvaller van ADO Den Haag heeft zelf geen weet van de Alkmaarse belangstelling.

AZ is op zoek naar een buitenspeler, die aan de rechterkant goed uit de voeten kan. 'We ontberen pure snelheid, dus daar zoeken we naar', zei trainer Gertjan Verbeek deze week in Voetbal International. 'Zolang hij niet is aangetrokken, is Charlison Benschop de eerste kandidaat.'

Verhoek past in de Alkmaarse profielschets en is ook een kandidaat, zo bevestigde technisch directeur Earnest Stewart aan Voetbal International. AZ acht de Hagenaar echter minder interessant, omdat hij met ADO Den Haag al Europees speelde. Met zijn optreden tegen FK Tauras is Verhoek niet meer inzetbaar voor AZ in de twee voorrondes voor de Europa League.

AZ heeft nog geen succes in de zoektocht naar een rechterspits. Roy Beerens (SC Heerenveen) en Steve De Ridder (De Graafschap) zijn afgevallen, terwijl proefspeler Rajiv van La Parra onvoldoende indruk achterliet om in aanmerking te komen voor een contract.

 

Waarom staat ie daar dan in de belangstelling?

0
Zondag 17 juli 2011 om 19:40 uur

super fc denhaag

pmc schreef:

Ik zei ook, met respect voor Immers en ik ben trots op hem, maar ik denk dat hij veel meer waarden heeft op het middenveld en misschien zit ik er wel helemaal naast.

Maar Immers in de spits vindt ik een verlies op het middenveld.

Waarom geven ze die jongen die van liverpool kwam geen kans. Brouwer geloof ik????
0
Zondag 17 juli 2011 om 15:12 uur

Advertentie

Kees

K.B schreef:

Jour reactie is ronduit belachelijk.

Ten eerste is 90% van de centrum-verdedigers goed in de lucht.

Hij valt mede op omdat Derijck afgelopen seizoen wel degelijk een paar mooie crosspasses gaf van 60m en o.a. een mooie steekbal met de buitenkant van de voet tegen excelsior uit waar een goal uit komt (check de samenvatting).

Hij komt als het moet (net als afgelopen donderdag) dreigend tot de middenlijn en gaf een wereldpass van 80m op de borst van Vicento langs de zijlijn.

 

Ten tweede is die 700.000 euro niet het probleem, maar een goede financiele/sportieve stap, en dit moet NL-top 3, Belgie Top 2, Bundesliga of Engeland zijn.

 

Dat mensen Luksik afschrijven is ook belachelijk, hij maakte in zijn houding al een betere indruk als Pique, als je naar Pique ging zag je al dat hij erachteraan moest gaan, als ik Luksik zie denk ik, die komt er niet langs....die jongen zal 10 wedstrijden nodig hebben om zich aan te passen.

Waarom komt er dan geen club groter dan Vitesse of Utrecht? De vraagprijs voor hem is algemeen bekend maar toch meldt er zich niemand!

 

Je schrijft zelf ook al dat 90% van de centrumverdedigers sterk in de lucht zijn. M.a.w. dat is dus ook geen toegevoegde waarde. Hij mist dat beetje extra waar grote clubs naar op zoek zijn. Tsja en dat hij er bij ons met kop en schouders in de verdediging bovenuit steekt zegt meer over onze verdediging dan over hem.

 

Nogmaals voor ons is het een goeie en ik hoop van harte dat ie blijft maar echt grote clubs kloppen niet aan de deur. Die scouts hebben hem al helemaal gefileerd.

0
Zaterdag 16 juli 2011 om 18:47 uur

JoostJ

barney070 schreef:

Musa verlaat VVV, Bulykin komt

De kans is groot dat Ahmed Musa VVV deze zomer nog gaat verlaten. Naar verluid wil het Belgische Anderlecht de snelle rechtsbuiten aantrekken. De Belgen gaan naar verluid 2,3 miljoen betalen. De Rus Bulykin wordt in de deal betrokken en maakt de overstap naar Venlo.

 

bron : http://transferboulevard.nl/voetbal-transfer-gerucht/eredivisie/musa-verlaat-vvv-bulykin-komt

 

zal toch niet waar zijn onze rus naar die boeren toe :(

Geef mij eens 1 reden waarom Bulykin naar VVV willen gaan? Dat Anderlecht dit misschien wil kan best, maar Dmitry moet zelf ook willen!

0
Zaterdag 16 juli 2011 om 13:37 uur

Johannes

Achtergrondinfo over waarom men in Litouwen niet zat te wachten op gedoe met Polen:

 

Soccer-Polish fans clash with police at Lithuania friendly

KAUNAS, Lithuania, March 25 | Fri Mar 25, 2011 10:25pm GMT

(Reuters) - Police made more than 10 arrests and fired teargas at bottle-throwing Polish fans as the Euro 2012 co-hosts were beaten 2-0 by Lithuania in a friendly match on Friday.

Local media reported that a security guard was in a serious condition after being stabbed.

They said riot police used teargas and dogs to control several hundred Polish fans, who threw stones and bottles outside the Darius and Girenas stadium in Kaunas before and during the match.

0
Vrijdag 15 juli 2011 om 22:46 uur

MTB

zo net weer thuis, helemaal gebroken maar had het niet willen missen. 

 

bizar om te lezen dat sommigen hier die thuis voor de tv of teletkst hebben gekeken nog comentaar hebben op die Polen die meer dan 8 uur in een bus hebben gezeten om ons bij te staan en voor de meeste sfeer in het stadion zorgden. Tuurlijk jammer van die nitraten maar die werden ook genoeg door Hagenezen gegooid. wel goed om te zien dat er van zowel Haagse als poolse zijde onderling geprobeerd werd het te laten ophouden. Maar goed thuisblijvers weten het altijd beter he.

 

 

Was een superdag, jammer dat de Litouwse politie soms door het dolle heen was. Waarschijnlijk bang gemaakt met verhalen over grote hordes hooligans want die reageerden soms als een bezetene. Mensen zijn opgepakt omdat ze zongen, of zonder shirt liepen of gewoon ergens liepen en als ze dan vroegen waarom werd je getaserd of met traangas bespoten en afgevoerd. De meesten zijn na een uurtje weer vrijgelaten. 

 

0
Vrijdag 15 juli 2011 om 21:23 uur

Nu online

Michiel, zuiderwijk, fcdh-denhaag en 249 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4