Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Haagse Kelt

Harry schreef:

Zou je mijn stukje niet nog een of meer keren willen lezen en dan reageren? Mijn stelling is: het is absoluut geldverspilling om voor de korte termijn spelers aan te trekken die over een jaar blijken onvoldoende te zijn voor linkerrijtje eredivisie. Die spelers hebben we al in overgrote mate (Postma, Bosschaart, Knopper, Rankovic,Verhoek, Meric, Rijaard, Saavedra.) Hebben we nog niet genoeg leergeld betaald met Martha, Bakkati, Roiha, Loumpoutis, Kolkka, Rzasa, De Vries, Vreven, Tininho, Gibbs en ga nog maar ff door? Die hebben de ontwikkeling van andere spelers alleen maar in de weg gestaan en ons in de bierliga gebracht. 
De bierliga is een verzameling semi-profs en amateurs. Daar moet ELKE fullprofclub (en dat zijn we nog steeds) de baas kunnen zijn. Promoveren is geen kunst, dus doe niet net alsof je daarvoor toren hoge salarissen  moet betalen. Dat we dat toch doen  voor uitzichtloze spelers is wanbeleid. 
Voor alle duidelijkheid: ik wil er nog geen dubbeltje extra aan kwijt als het doel alleen maar promotie is. Wel als we technisch eindelijk eens wat meer gaan vooruitkijken.
Ik wil ook technisch graag vooruit kijken, maar die categorie spelers wil veelal niet in de Jupiler spelen. Of ze zijn nog erg jong, of ze komen karakter tekort voor de Jupiler. Want vergis je niet, wij zijn de club waarop gejaagd gaat wordn. Want wij hebben die grote bek nou eenmaal en daar wil iedere club uit de provincie maar al te graag van winnen.
Ik denk dat er nu al een aardige selectie staat met een mix van eigen talent en geroutineerde spelers. Verder noem je een heleboel spelers die volgens jou straks waardeloos zijn en dat ben ik voor het overgrote deel nog met je eens ook, maar ik ben wel benieud naar namen van spelers die volgens jou haalbaar zijn en straks meekunnen in het linkerrijtje van de eredivisie.
Verder was mijn reactie niet zo zeer alleen op jouw stukje gericht, maar meer op de algemene teneur van afkraken en niet met haalbare alternatieven komen.
0
Zondag 15 juli 2007 om 22:35 uur

christian03

Angelo Martha van ADO naar Willem II
14-07-2007 om 21:45 | Door: TilburgTifosi


Willem II heeft de selectie voor het seizoen 07/08 rond. Vandaag wisten de Tilburgers met Angelo Martha haar laatste versterking binnen te halen. Martha is een centrale verdediger en komt over van het gedegradeerde ADO Den Haag. Hij zal na het doorstaan van de medische keuring een contract voor twee jaar tekenen met een optie tot nog een seizoen.

De 25-jarige Martha doorliep de jeugdopleiding van Ajax. Toen hij het tot de beloften had gebracht verkaste hij naar Cambuur Leeuwarden om vervolgens naar MVV te verhuizen. Daar maakte hij een zodanig goede indruk dat ADO Den Haag hem contracteerde

0
Zaterdag 14 juli 2007 om 22:02 uur

Harry

Ooievaar schreef:

Wanneer komt er duidelijkheid aangaande Fränkel en Esajas?

Nog meer spelers???? Jullie zoeken het in de kwantiteit, want tot nu toe hebben we geen kwaliteit gehaald. We zijn de ENIGE CLUB met een full-profselectie, we geven aan spelerssalarissen DRIE MAAL zoveel uit als de "concurrentie." We hebben de grootste ondersteunende staf. 10,8 miljoen te besteden.
Het zou een nog groter schandaal zijn om geen kampioen te worden dan de degradatie van april jl. 
Toch hebben onze technische plannenmakers nog geen evenwicht in de selectie gebracht. Bij promotie moeten we weer helemaal opnieuw beginnen of denkt men soms dat we met onze afdankertjes aangevuld met eendagsvliegjes potten kunnen breken. En let op hè: realisme is heel wat anders dan negativisme! Korte termijnpolitiek nu betekent opnieuw een kortstondig verblijf straks in de eredivisie. Wat we komend seizoen gaan doen is hetzelfde als een kind slaan. De meeste clubs in de bierliga hebben gekozen voor semi-profs en amateurs. Kijk maar op hun sites.

0
Zaterdag 14 juli 2007 om 19:53 uur

Marktwaarde clubs Jupiler League

Hieronder de marktwaarde van alle ploegen uit de Jupiler. Wat opvalt is dat RKC toch een aanzienlijk hogere marktwaarde heeft dan ADO Den Haag. Het verschil is toch de waarde van een totale selectie van een club als Stormvogels Telstar, niet gering dus...

RKC Waalwijk 11.350.000
ADO Den Haag 8.100.000
RBC Roosendaal 4.850.000
BV Veendam 4.825.000
FC Dordrecht 4.775.000
FC Emmen 4.545.000
FC Zwolle 4.375.000
FC Den Bosch 4.025.000
Helmond Sport 3.650.000
MVV Maastricht 3.625.000
FC Volendam 3.425.000
TOP Oss 3.350.000
Fortuna Sittard 3.200.000
SC Cambuur Leeuwarden 2.900.000 
HFC Haarlem 2.800.000 
Go Ahead Eagles Deventer 2.500.000 
FC Eindhoven 2.400.000 
Stormvogels Telstar 2.150.000 
FC Omniworld Almere 2.125.000 
AGOVV Apeldoorn 16 26.4 1.200.000  

Dit alles volgens transfermarkt.de
Plaats er dus wel een knipoog bij! Maar het viel me op. Dus post het ff.
0
Zaterdag 14 juli 2007 om 09:57 uur

vincent64

friuli schreef:

De poll op deze site is wie moet als aanvoerder worden aangewezen?!

Ik vind eigelijk ranckovic!maar die staat er gek genoeg niet eens bij!
Bosschaart is sowieso geen optie lijkt me.
Ik vind dat een verdediger of keeper aanvoerder moet zijn. Heeft gewoon het meeste overzicht.
Een aanvaller, hoe rot ook voor rick, moet gewoon klaar staan om doelpunten te maken en zich niet druk moeten maken om organisatie.
Weet niet waar deze selectie van spelers vandaan kwam (vrije keus max:-)) , maar dan ga ik voor texeira (of postma dus)
0
Zaterdag 14 juli 2007 om 03:22 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

ADO biedt op Esajas en Fränkel
ADO Den Haag hoopt op korte termijn Etienne Esajas en Purrel Fränkel aan de selectie toe te voegen. De Haagse club heeft een bod uitgebracht op het Vitesse-duo, schrijft De Gelderlander.

Zowel Esajas als Fränkel ondervinden hevige concurrentie bij Vitesse. "Esajas heeft het nadeel van het 4-4-2 systeem, waarin hij als linkermiddenvelder de nodige concurrentie heeft van Janssen, Keizer en Pryor", liet manager voetbalzaken Jan Streuer eerder weten.

Het lijkt daarom niet onwaarschijnlijk dat de Arnhemse clubleiding bereid is om te praten over het vertrek van het tweetal. ADO hoopt door het versterken van de selectie komend seizoen alweer te promoveren naar de Eredivisie. Eerder poogden de Hofstedelingen al Siebe Blondelle te huren, maar hij koos voor VVV Venlo.



Zijn alebei snelle jongens met eredivisie ervaring. Dus wat mij betreft laat maar komen.  Het wordt een lang seizoen dus selectie moet breed zijn. In Vloet heb ik alle vertrouwen, die staat echt niet toe dat mensen naast hun schoenen gaan lopen, of zorgen voor tweespalt dan dondert hij ze er gewoon uit. Dit moet het allerlaatste kampioenschap worden. In de 1e divisie wel te verstaan (...)
0
Vrijdag 13 juli 2007 om 11:06 uur

<FCDH>

ADO biedt op Esajas en Fränkel
ADO Den Haag hoopt op korte termijn Etienne Esajas en Purrel Fränkel aan de selectie toe te voegen. De Haagse club heeft een bod uitgebracht op het Vitesse-duo, schrijft De Gelderlander.

Zowel Esajas als Fränkel ondervinden hevige concurrentie bij Vitesse. "Esajas heeft het nadeel van het 4-4-2 systeem, waarin hij als linkermiddenvelder de nodige concurrentie heeft van Janssen, Keizer en Pryor", liet manager voetbalzaken Jan Streuer eerder weten.

Het lijkt daarom niet onwaarschijnlijk dat de Arnhemse clubleiding bereid is om te praten over het vertrek van het tweetal. ADO hoopt door het versterken van de selectie komend seizoen alweer te promoveren naar de Eredivisie. Eerder poogden de Hofstedelingen al Siebe Blondelle te huren, maar hij koos voor VVV Venlo.



0
Vrijdag 13 juli 2007 om 10:53 uur

Advertentie

Leidschenveen

Stormm.. schreef:

Jaa nee daar heb je helemaal gelijk in maar ik vind bakatti toch wel fftjes wat bruikbaarder dan ferrie bodde.. en gelukkig worden de spelers die zich niet inzetten hiervoor gestraft door vloet.. hadden ze dat vorig seizoen maar gedaan met een aantal spelers..
Dan ben ik het ook helemaal met jou eens. Bakatti is inderdaad wel heel wat beter als Bodde.
En er had inderdaad vorig jaar flink opgetreden moeten worden tegen de klaplopers in de selectie.
0
Woensdag 11 juli 2007 om 22:49 uur

Arensoog

Zo geachte mede supporters op 1 handtekening na, is de voorkeurs selectie van Vloet rond.
Als iedereen fit is hieronder de opstelling tegen MVV.

Cornelisse    Nelisse    Hoogendorp

                    Knopper of Rancovic
Bosschaart                  Hakansson 


Reiziger      Teixera       Kum      Rijaard

                          Postma 
Dit is de aanvallende opstelling, als er verdedigend moet worden gespeeld maakt maakt Knopper plaats voor Rancovic en gaat de punt naat achteren.
0
Woensdag 11 juli 2007 om 13:03 uur

Frans

Bericht op Soccerplaza :

ADO Den Haag nieuweling Murat Onal is door trainer Wiljan Vloet terug gezet naar Jong-ADO Den Haag. Hierdoor mag Onal ook niet mee op trainingskamp naar Oosterijk aankomende week Murat Onal is nieuw bij ADO en is afkomstig van Jong Club Brugge uit Belgie.

Dit bericht is afkomstig van wel ingelichte bronnen binnen de Haagse club. Onal heeft de kans gehad om zich eerst te bewijzen bij de A-selectie. Onal zou zich echter niet van zijn beste kant hebben laten zien.

Murat Onal had zich bij ADO gemeld met een lichte blessure. Trainer Wiljan Vloet vond dat Onal niet de juiste instelling toonde en dat zijn herstel te lang duurde. Onal deed vooral rustig aan en gaf zelf aan in Amsterdam te willen herstellen van zijn blessure. Het gevolg was dat Vloet zich liet gelden en de jongeling direkt terug zetten naar Jong-ADO.

0
Dinsdag 10 juli 2007 om 20:58 uur

Nu online

zuiderwijk, Advocado en 340 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4