Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

quincy...

kunnen we die hallinius niet halen? is hij te duur?

we moeten sowiezo nog een spits erbij want ik heb het nog zo met immers in de spits. Zijn er nog andere goede mogenlijkheden voor in de spits?

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 18:35 uur

ADODENHAAG

pascal-070 schreef:

Je heb gewoon nog 2 aanvallers nodig + een controlerende middenvelder. Het liefst zie ik Gill Swerts daar nog graag bij want die is transfervrij. Zonder versterkingen mogen we erg blij zijn met een 15e plaats.

Wat een gelul, wij hebben ons versterkt dit seizoen. Excelsior, VVV, Willem II en NEC (bijvoorbeeld!) niet. De enige club die zich ook versterkte was de Graafschap met Saeijs en Poepon.

 

Ik zeg dat we met de HUIDIGE selectie dus nog zonder evt. spits of verdedigende middenvelder 13e worden.

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 18:06 uur

Johannes

edgar schreef:

Ik vind dat we aan de zijkanten ook versterking nodig hebben..Kubik en Verhoek spelen geen 34 wedstrijden en Vicento, Achterberg en Ignacio (nog) niet goed genoeg!!

Voor de vleugels zijn Verhoek en Kubik de eerste keus, maar ik vind dat we wat dat betreft best een aardige backup hebben in Vicento, Hulst en Achterberg. Stel je voor dat Bouaouzan nog komt dan is het helemaal een goede bezetting + bank voor de vleugelaanval.

 

Een goede centrumspits en een type Luijckx moeten we hebben! Ik zie Immers toch vooral als aanvallende middenvelder. Ideaal om zo'n jongen in je selectie te hebben, je kan hem op allerlei plekken inzetten. Halen die Zweedse spits, nu!!

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 17:11 uur

Haagse Roel

edgar schreef:

'FC Twente wordt nieuwe werkgever AGOVV-er Chadli'


Die naam kunnen we doorstrepen....

Ach, is toch meer een vleugelspeler dan spits, met Kubik en Verhoek op de flanken  ben ik wel tevreden. Bovendien moest die een belachelijk bedrag opbrengen van omstreeks 1 miljoen. Twente heeft Ronnie Stam verkocht aan Wigan voor maar liefst 4 miljoen , ook zo'n waanzinnige transfersom voor een weliswaar leuke back maar ook niet meer dan dat. Dus die kunnen wel wat risico lopen, op het hoogste niveau moet Chadli zich nog maar bewijzen.

 

Hoop dat er komend weekend toch wat gaat gebeuren, de rust die Brom predikt omtrent de spitspositie is te prijzen maar Immers blijft ik een noodverband vinden. En Bulykin ........wat mij betreft strik erom en wegwezen.

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 16:32 uur

shannii1

ADODENHAAG schreef:

Ok dan snap ik er geen bal van waarom ze hem hebben weggedaan. Die gozer is veel beter dan Bulykin en Immers in de spits lijkt me ook niet de beste oplossing.

Oper beter als Bulykin? Ik begrijp dat als je gaat googlelen er twijfel gaat ontstaan over Bulykin .Heb m nu 2 keer live aan het werk gezien en zelfs met enkele kilotjes te veel en weinig trainingsarbeid ikan je zien dat deze jongen gewoon een hele goede spits is voor ado .

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 13:52 uur

Advertentie

ADODENHAAG

JB schreef:

Oper komt uit Estland, dat is wèl een EU-land!

Ok dan snap ik er geen bal van waarom ze hem hebben weggedaan. Die gozer is veel beter dan Bulykin en Immers in de spits lijkt me ook niet de beste oplossing.

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 13:40 uur

ADODENHAAG

De Graafschap lijkt in Rydell Poepon eindelijk de gewenste spits binnen te halen. De 21-jarige aanvaller, momenteel in dienst van Sparta, moet de leemte in de voorhoede van de Doetinchemmers doen opvullen. Sparta bevestigt op de officiële clubwebsite dat het reeds tot een akkoord is gekomen met de promovendus uit de Achterhoek.

 

Word tijd dat wij een spits binnenhalen.

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 12:31 uur

ADODENHAAG

Die Oper kwam ook buiten de EU.. die gozer had natuurlijk ook een vet salaris. Maar een spits halen en verdedigende middenvelder halen lijkt me nu ook erg belangrijk... en als tie een half miljoen kost gewoon doen... dat heb je toch al bezuinigd alleen op salaris van een Oper of Milic.

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 00:51 uur

Ooievaar

Je kan me een hoop wijsmaken maar niet dat die rus wordt gecontracteerd, en ook niet dat we zonder echte spits de competiie ingaan. Powel weg, Oper weg, dan kan je toch wel je conclusies trekken, Denk dat het rookgordijn binnenkort wordt opgetrokken en we verblijdt worden met een spits. Of nou uit Ijsland of Vuurland komt vind ik niet zo interessant, als het maar een versterking is.

0
Vrijdag 30 juli 2010 om 00:26 uur

ADO supporter Leidschenveen

Aangezien Immers de enige ( in JvdB zijn ogen ) gegadigde is voor de spits positie, verwacht ik dat die Rus een jaarcontract gaat krijgen, mits akkoord met het salaris voorstel. Ik denk dat dat nog wel eens het struikelblok kan worden. Zonder een waardeoordeel te vellen over zijn kwaliteiten, is die jongen wel salarissen gewend uit Duitsland en van Anderlecht. Dat zal effe slikken worden voor hem en zijn zaakwaarnemer.

0
Donderdag 29 juli 2010 om 21:55 uur

Nu online

zuiderwijk en 295 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4