Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Ricky

ronnieg schreef:

Wordt wel beetje gek van alle berichten op internet... De een zegt derijck wilt naar ADO dan weer niet dan weer wel pffff wat is het nou
Dat hoort bij het spel! Tìm kiest echt wel eieren voor zn geld. Bij die boeren komen nieuwe verdedigers. Aankopen van de nieuwe trainer spelen altijd.....
0
Maandag 1 juli 2013 om 19:11 uur

<FCDH>

Door SANDER BERENDS — Twitter: @SanderBerends1 — gepubliceerd op 1 juli `13 152Oud-ADO-verdediger keert terug in Jupiler League
Na zes maanden keert Chiró N`Toko terug in het Nederlandse profvoetbal. De 25-jarige centrale verdediger heeft een contract getekend bij FC Eindhoven.

Foto: Orange Pictures
De Congolees, die ook de Belgische nationaliteit bezit, zette zijn handtekening onder een verbintenis voor twee jaar. Bovendien is er door de tweede club uit de Lichtstad een optie voor nog een seizoen opgenomen. N`Toko komt transfervrij naar de Aalsterweg.

Het afgelopen halfjaar kwam hij uit voor het Engelse Barnet. De club van manager Edgar Davids degradeerde uit de League Two, naar de Conference. Al kon N`Toko daar weinig aan doen. Hij kwam slechts twee duels in actie. In ons land speelde hij eerder voor AGOVV Apeldoorn.

Na 95 wedstrijden en 4 goals tekende hij in januari 2011 een contract voor 2,5 jaar bij ADO Den Haag. Ook bij die transfer was trainer John van den Brom betrokken. In de Residentie kwam hij uiteindelijk tot veertien wedstrijden in de Eredivisie.
0
Maandag 1 juli 2013 om 17:59 uur

BLEISWIJK-1

Derijck lonkt naar ADO Den Haag
01-07-2013 | 13:12

DEN HAAG - Voetballer Timothy Derijck heeft wel oren naar een terugkeer naar Den Haag. De verdediger staat bij PSV onder contract, maar komt niet voor in de plannen van PSV-trainer Philip Cocu.

De Belg heeft aan ADO Den Haag laten weten open te staan voor een terugkeer. PSV wil de verdediger vooralsnog alleen verkopen. Wanneer Derijck kort voor het sluiten van de transfermarkt nog steeds onder contract staat bij PSV wil de ploeg uit Eindhoven pas aan verhuren denken.

ADO Den Haag heeft aangegeven Derijck een interessante speler te vinden. De eventuele transfersom en het huidige salaris van Derijck kunnen echter een probleem vormen bij een overgang naar Den Haag.

Derijck was afgelopen zaterdag aanwezig bij de eerste oefenwedstrijd van ADO Den Haag.
0
Maandag 1 juli 2013 om 13:18 uur

pajam


ADO wacht op Chelsea en Ajax voor Omeruo en Koppers



ADO Den Haag wil voor komend seizoen graag opnieuw gebruik maken van de diensten van Kenneth Omeruo en Dico Koppers. Het geduld van de residentieclub wordt echter op de proef gesteld door hun werkgevers Chelsea en Ajax.

Foto
Foto: Orange Pictures


Nigeriaans international Omeruo moet zich op 24 juli melden bij Chelsea en mag zich in Londen bewijzen voor trainer Jose Mourinho. "Als hij dan twee of drie weken verder is, is bij ons de competitie al gestart", weet ADO-trainer Maurice Steijn. Mocht Omeruo uiteindelijk toch nog een jaar gestald worden bij ADO, zou dat mooi meegenomen zijn volgens de oefenmeester. "Een pure luxe", zo citeert Omroep West hem.

Op Dico Koppers is inmiddels een bod gedaan. "Wij hebben nog geen antwoord van Ajax", stelt Steijn. "Wij hebben een heel goed bod gedaan. De bal ligt nu bij Ajax."
bron: Elf

Maakt ELF er nu niet veel meer van dan het is (Omeruo)?
0
Maandag 1 juli 2013 om 09:53 uur

pajam

Geen concrete interesse in Derijck
Timothy Derijck mag weg bij PSV, maar zal de komende weken gewoon aansluiten bij de selectie van trainer Philip Cocu. Concrete interesse voor de Belg is er nog niet.
Het contract van Derijck loopt nog twee jaar door. De technische staf acht de Belgische verdediger overbodig en laat hem vertrekken. Hij mag weg, maar hoeft niet per se te vertrekken.

Derijck is intussen op zoek gegaan naar een nieuwe club. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Karel Jansen tegenover het Eindhovens Dagblad. "Er is wel interesse, maar nog niets concreet. Zoals ik het nu inschat, begint Timothy gewoon bij PSV. Ondertussen blijven we rondkijken, hij wil best een stap maken maar wel spelen."

Derijck staat sinds de zomer van 2011 onder contract bij PSV. De club uit Eindhoven nam hem destijds voor €750.000 over van ADO Den Haag.

artikel is van 5 dagen geleden.
0
Zondag 30 juni 2013 om 23:04 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Geblesseerde Mike van Duinen over twee weken terug
30-06-2013 | 14:58

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn verwacht dat Mike van Duinen over twee weken aansluit bij de spelersgroep. De talentvolle topscorer van vorig seizoen is herstellende van een meniscusoperatie.

`Het gaat goed, maar ik wil nog niks forceren`, stelt Van Duinen. Steijn is tevreden over het herstel van Van Duinen. De oefenmeester van ADO Den Haag liet zaterdag tegen Laakkwartier ook Tjaronn Chery en Robert Zwinkels met rust. Zij kampen ook met blessures.
0
Zondag 30 juni 2013 om 15:27 uur

Brian

Boerrigter gaat nergens van uit: ‘Ik weet niet waar mijn toekomst ligt’
Zaterdag, 29 juni 2013 om 20:23


Twee jaar nadat hij terugkeerde in Amsterdam, lijkt de rol van Derk Boerrigter bij Ajax uitgespeeld. De 26-jarige vleugelaanvaller gaat zijn laatste contractjaar bij de club in, maar weet nu al dat hij in principe geen deel uitmaakt van de plannen van zijn trainer. Frank de Boer merkte afgelopen week op dat een nieuwe rechtsbuiten de hoogste prioriteit geniet voor Ajax, maar Boerrigter wordt er niet onrustig van.

De Oldenzaaler, die jaren geleden niet slaagde bij Ajax maar via een omweg terugkeerde, sprak na afloop van SDC Putten-Ajax (1-4) met NUsport. Gevraagd naar zijn toekomst bij de club geeft Boerrigter aan dat de woorden van zijn trainer hem niet echt uitmaken. “Het is niet zo dat ik er onzeker van word, ofzo. Ik doe gewoon mijn best en meer kan ik niet doen”, aldus de flankspeler.
Boerrigter speelde tot nu 47 competitieduels voor Ajax en was ook goed voor 12 optredens in de Champions- en Europa League. Hij zegt dat hij nog niet met De Boer in gesprek is gegaan over het plan van de coach voor komend seizoen. Hij denkt echter dat dat nog wel gaat gebeuren. “Of ik ervan uit ga dat ik blijf? Nee, ik ga sowieso nergens van uit. Ik weet niet waar mijn toekomst ligt.”
0
Zaterdag 29 juni 2013 om 20:28 uur

<FCDH>



Charlton Vicento speelt de komende drie seizoenen voor PAS Giannina. De Griekse club neemt de buitenspeler over van ADO Den Haag.

Vincento speelde vier jaar voor ADO Den Haag. Hij kwam tot 88 wedstrijden waarin hij elf keer doel trof. De aanvaller wist het afgelopen seizoen geen vaste basisplek te veroveren in het team van trainer Maurice Steijn. De Haagse club werkte om die reden mee met de transfer.

PAS Giannina speelt sinds 2011 op het hoogste niveau in Griekenland. Afgelopen seizoen plaatste de club zich voor het eerste in de geschiedenis voor de play-offs om Europees voetbal. Hoeveel de Grieken betalen voor Vicento is nog niet bekend.
0
Zaterdag 29 juni 2013 om 20:24 uur

pmc

Die Spekulationen reißen nicht ab. Fast schon täglich wird vom Interesse des Fußball-Bundesligisten Eintracht Braunschweig an niederländischen Profis berichtet. Montag berichtete die Tageszeitung Algemeen Dagblad (AD) aus Rotterdam, dass der Bundesliga-Aufsteiger die beiden Offensivspieler Mike van Duinen und Tjaronn Chery, beide vom Ehrendivisionär ADO Den Haag, auf dem Wunschzettel hat.



Das Problem: Für beide Spieler soll der niederländische Klub Optionen für zwei weitere Jahre besitzen. Der Vertrag von van Duinen endet zudem erst 2014.

Mike van Duinen, ein 1,93 Meter großer Mittelstürmer, kam in der vergangenen Saison in 33 Punktspielen auf elf Tore und vier Assists. Der 21 Jahre alte Niederländer könnte laut AD in Braunschweig einen Drei-Jahres-Vertrag unterzeichnen. Allerdings wolle der Angreifer abwarten, bis sich beide Klubs über eine Ablösesumme geeinigt haben.

Etwas anders scheint die Situation im Falle Tjaronn Chery (32 Spiele/8 Tore). Der Offensivmann hat Eintracht nach Medienberichten „als idealen Schritt“ bezeichnet und bekundet, dass es ihn in die Bundesliga ziehe. „Ich warte auf eine Übereinkunft der Klubs“, sagte Chery der Zeitung.

ADO-Trainer Maurice Steijn wird in niederländischen Medien mit der Aussage zitiert, dass für den Angreifer eine Ablösesumme von mindestens zwei Millionen Euro gefordert werden. Omroepwest meldete Montagmittag, dass Eintracht für beide Spieler ein Angebot in Höhe von einer Million gemacht habe, das ADO abgelehnt habe. Eintrachts sportlicher Leiter Marc Arnold wollte sich Montagabend nicht zu Transferverhandlungen äußern. „Das handhaben wir weiter so“, sagte er auf Nachfrage
0
Vrijdag 28 juni 2013 om 15:49 uur

Johannes

schreef:

Ik vind als je een speler echt wil hebben dan handel je snel!
Een jonge aanvaller krijgt de keuze tussen verschillende clubs. In Heerenveen hebben ze wellicht wat betere salarissen in de aanbieding, maar los daarvan: Marco van Basten - een van de beste aanvallers ooit - wordt jouw trainer.
Er speelt meer dan alleen snelheid. Wie zegt dat wij niet als eerste met hem gesproken hebben?
0
Donderdag 27 juni 2013 om 17:10 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 289 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2