Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

edgar

super fc denhaag schreef:

misschien, maar dat dacht ik vorig jaar ook toen powel en caracio werden verhuurt. ik hoop het echt dat er wat bij gaat komen. maar ik geloof er niet meer in.

Tuurlijk wel, er komt nog een spits én een buitenspeler...

 

voorkeur buitenspeler:

-1) Chadli

-2)Bouaouzon

3) Amrabat

-4)Yildirim

 

spits:

-1)Linus Hallenius

-2)geen Rus

0
Woensdag 28 juli 2010 om 11:44 uur

Kees

super fc denhaag schreef:

het word waarschijnlijk weer het zelfde als vorig jaar. veel ophef over spelers en die niet gaan komen. elk jaar die hoop op aantrekkelijke spelers heb ik al een tijdje opgegeven. het word dit jaar gewoon weer roeien met de riemen die we hebben. want het mag allemaal niets kosten.

Ben ik niet met je eens. Je merkt dat er (financieel) ruimte wordt gemaakt voor het aantrekken van een spits. Niet voor niets zijn Oper en Powel hun contract (op wat voor wijze dan ook) ontbonden.

0
Woensdag 28 juli 2010 om 09:26 uur

zuid tribune

Den Haag på jakt efter svensk anfallare
Flera holländska medier meddelar ADO Den Haags förstetränare John van den Brom och andretränaren Maurice Steijner befann sig på plats i Sverige under onsdagskvällen för att titta på anfallsspelare.
Klubben har gjort sig av med tre anfallare och har ytterligare två till försäljning vilket innebär att man nu letar efter alternativ i Sverige.
Den ena matchen som spelades under onsdagskvällen var cupmötet mellan Hammarby och Brommapojkarna, där Linus Hallenius och Sebastian Castro-Tello spelade från start för det förstnämnda laget och Pablo Pinones-Arce för BP.
Av trion är det Hallenius som dragit på sig störst intresse från utländska klubbar men om småklubben Den Haag har råd med Hammarbys succéman återstår att se.

 

En via Google vertaling

Den Haag op de jacht naar Zweedse spits
Verschillende Nederlandse media verkondigen dat ADO Den Haag eerste coach John van den Brom en assistent-coach Maurice Steijn in zweden waren op woensdagavond om de aanvallers te kijken.

De club heeft afstand gedaan van drie aanvallers en twee andere voor de verkoop, dus is het nu op zoek naar alternatieven in Zweden.
De eerste wedstrijd gespeeld op woensdag nacht was tussen Hammarby en Brommapojkarna, waar Linus Hallenius en Sebastian Castro Tello starten voor het eerste team en Pinon Pablo Arce voor Brommapojkarna. Van het trio, is het Hallenius die de grootste belangstelling heeft gemaakt ook van buitenlandse clubs, maar of Den Haag Hammarby kan veroorloven valt nog te bezien


 

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 22:22 uur

DeHaagseHyena

Waarom krijgen mensen hier al twee jaar lang een spontane orgasme als de naam Koevermans wordt genoemd.

Ten eerste kun je hem halen, maar is het je geld niet waard.

Ten tweede het laatste transfergerucht van koevermans was afgelopen winter en wie was de topclub......Feyenoord.

Ik ben net 17 jaar, een hagenees, 1.94 en kan de klasse van Milic wel overtreffen.....Dus waarzegger frans geef je het even door dan kan ik op proef, dan kunnen jullie hier op CADD over een lange spits discusieren die voor doelpunten meot scoren?

 

Groet,

 

D.H.H

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 20:30 uur

ADODENHAAG

yesyes schreef:

haha en laten we dat nou net nodig hebben een spits die goed kan KOPPEN!!!!!!  Met de voorzetten van verhoek en kubik heb je iemand nodig die goed kan koppen dus Koevermans zal een wereld zet zijn. Alleen zal hij toch nooit hier komen spelen omdat ten eerste wij hem niet kunnen betalen en ten tweede hij genoeg andere clubs voor het uitkiezen heeft

Je haalt geen spits om te koppen. Had je net zo goed Horvath in de spits kunnen zetten, beste kopper die er is. Koevermans veel interesse? Geloof er niks van.

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 20:00 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik ben vandaag met een luier om naar mijn werk gegaan ( ja, is ook een fetish van me ). Ik kon de spanning die hier is opgebouwd sinds gisteravond niet meer verdragen. Ben soppend op mijn stoel wel 10 keer aangelogd op de site om te kijken wie er zou komen, heb het kentekenregister van het RDW erbij gepakt om direct alle kentekens na te zoeken die hier vermeld worden en wat nu..........

HELEMAAL NIKS ! Wat een deceptie. Los van wie of wat er komt, we hebben goedgeteld nog maar een oefenpartijtje ( Emmen tel ik voor nieuwe spelers al niet meer mee ) voordat de competitie in Arnhem voor ons gaat beginnen. Dat biedt weinig soelaas.

Ga over een paar dagen op vakantie, ik laat me vanaf mijn vakantieadres positief verrassen met een eclatante overwinning op Fietstas met Koevermans, Chadli en die beremuts uit Wladiwostok in de spits.

Vorig jaar op mijn vakantieadres via de mobiele telefoon de laatste 10 minuten zitten meeluisteren naar Willem van Zuylen in de wedstrijd tegen VVV, hoe verslaafd kan je zijn ?

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 19:57 uur

Advertentie

yesyes

ADODENHAAG schreef:

Niet vergeten dat Chadli alleen maar ervaring in de JL heeft, niemand kan garanderen dat hij ook zich laat gelden in de Eredivisie. Koevermans vindt ik persoonlijk ook geen versterking, slome, bolle spits die enkel als specialiteit koppen heeft.

haha en laten we dat nou net nodig hebben een spits die goed kan KOPPEN!!!!!!  Met de voorzetten van verhoek en kubik heb je iemand nodig die goed kan koppen dus Koevermans zal een wereld zet zijn. Alleen zal hij toch nooit hier komen spelen omdat ten eerste wij hem niet kunnen betalen en ten tweede hij genoeg andere clubs voor het uitkiezen heeft

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 19:23 uur

ADODENHAAG

Niet vergeten dat Chadli alleen maar ervaring in de JL heeft, niemand kan garanderen dat hij ook zich laat gelden in de Eredivisie. Koevermans vindt ik persoonlijk ook geen versterking, slome, bolle spits die enkel als specialiteit koppen heeft.

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 18:43 uur

Ooievaar

BA schreef:

Heracles weer in de markt voor AGOVV'er Chadli

27/07/2010 15:40

Nacer Chadli is weer een kandidaat om de aanval van Heracles Almelo te versterken. De Tukkers moeten afrekenen met twee buitenlandse clubs.

'Wij willen Chadli graag inlijven maar dan moet AGOVV wel in de richting bewegen van het bedrag dat wij voor ogen hebben', zegt voorzitter Jan Smit in Voetbal International.

Heracles deed begin juli ook een poging de twintigjarige Belg voor zich te winnen. De Eredivisionist kon toen echter geen overeenstemming bereiken over een afkoopsom.

Nu ligt er een nieuw bod op tafel. AGOVV Apeldoorn verkeert in een goede onderhandelingspositie, omdat er nog twee buitenlandse clubs Chadli willen hebben.

 

Geen Chadli voor Den Haag dus?

Acht die kans nihil, veel te duur. ADO gaat echt geen acht ton voor een 1e divisiespeler betalen, zal best een groot talent zijn, maar is eenvoudig weg te duur.

 

Prioriteit ligt bij een spits, hopelijk ligt die niet bij die rus. Ook dat lijkt me een veels te groot risico heeft een inddrukwekkende cv maar heeft de laatste jaren geen krant van tafel geschopt, en is verre van fit. Anders krijgen we weer een heel jaar van: hij moet nog stapjes maken, dat boek mag definitief dicht blijven.

 

Een zweedse spits en eventueel die Bouaouzan, dan zijn we spekkoper. 

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 17:49 uur

ADODENHAAG

Ben er vrij zeker van dat die spits nog komt... anders zijn Powel en Oper ook niet zo resoluut weggestuurd. Ben zeer benieuwd.

0
Dinsdag 27 juli 2010 om 12:01 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 321 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4