Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Rudgero

DenHaagFC schreef:

Het geruchten circuit begint weer. Ik kan hier ook wel 10 namen op deze shoutbox zetten waar Den Haag mee bezig is geloof er niks van maar als het wel zo is hang de vlaggen uit. Hoop dat dit geen grap is als het wel zo is zal het erg triest zijn.

Zou dat niet heel vreemd zijn??? We hebben toch al een linksbuiten met Kubic en zelfs nog Vicento??? Wat heeft het dan in godsnaam voor nut om nog een linksbuiten van 1 miljoen euro te halen?? We zijn toch op zoek naar een spits??? Begrijp me niet verkeerd, die CHadli vind ik een hele goede speler, maar dit gerucht komt totaal niet overeen met onze huidige selectie...daarom geloof ik er echt niks van!!! 

0
Maandag 26 juli 2010 om 16:04 uur

Jensen

morley schreef:

die bulykin is een oostblok versie van mark de vries; groot en sterk maar helaas ook heel traag en weinig scorend. wel een harde werker, bij fortuna was hij daarom (in het begin) een soort cutheld.

 

ik ben er zelf niet zo voor om spelers te halen o.b.v. wat trainingen en oefenpotjes. zeker bij zo'n dure jongen een groot risico voor een club met weinig budget.

 

hoop daarom nog steeds dat ze ook nog met iemand anders bezig zijn.

Inderdaad een andere spits hoop ik en ik zou ook gaan voor een andere keeper: Ohad Levita!

0
Maandag 26 juli 2010 om 15:31 uur

morley

Rudgero schreef:

Wat dachten we ervan om Powell voor Poepon te ruilen met Sparta aangezien zij interesse in hem hebben en Poepon volgens mij weg wil...

 

BTW:

 

BMW gesignaleerd met Engels kentekenplaat

Rachid B.

Zeer, zeer snel...

 

Iemand een idee?

bouaouzan??? wat moeten we daar nou mee?! laat ze liever naast een spits op zoek gaan naar een opvolger voor luijckx!

0
Maandag 26 juli 2010 om 15:21 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Contract Powel ontbonden
ADO den Haag en Berry Powel hebben met onmiddellijke ingang afscheid van elkaar genomen. Het contract dat nog een jaar door zou lopen is op verzoek van de spits ontbonden.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 26 juli 2010 om 14:51 uur

Rudgero

<FCDH> schreef:

ADO DEN HAAG EN POWEL PER DIRECT UIT ELKAAR

 

BRON ADODENHAAG.NL

Nu hebben we nog maar 1 spits: Immers

Dit spreekt voor die Rus, je wilt een competitie niet ingaan met 1 spits...

0
Maandag 26 juli 2010 om 13:34 uur

JB

Rudgero schreef:

Wat dachten we ervan om Powell voor Poepon te ruilen met Sparta aangezien zij interesse in hem hebben en Poepon volgens mij weg wil...

 

BTW:

 

BMW gesignaleerd met Engels kentekenplaat

Rachid B.

Zeer, zeer snel...

 

Iemand een idee?

Rachid Bouaouzan

 

1.70m - 26

 

Eigendom van Wigan Athletic, de afgelopen maanden uitgeleend aan Helsingborg in Zweden

 

Bij Wigan 8 wedstrijdjes in de reserves gespeeld (3 doelpunten),

bij Helsingborg 4 x ingevallen (0 doelpunten)

 

Daarvoor bij NEC: 24 eredivisiewedsttrijden (9 als invaller) één doelpunt

 

Daarvoor Sparta: 53 eredivisiewedstrijden, 3 doelpunten

 

Niet bepaald een scorende spits zullen we maar zeggen!

 

Belangrijkste "wapenfeit":

het beëindigen van de carriere van Niels Kokmeier van Go Ahead

0
Maandag 26 juli 2010 om 13:16 uur

Ooievaar

Vincent schreef:

We hebben sinds jaren niet zo'n goede voorbereiding kunnen doen.

De basis is redelijk bekend nu en scoren aardig.

Viel me (tegen hibernian) op dat ze elkaar aardig konden vinden, ipv hoge ballen naar voren rammen.

 

Het blijft inderdaad een nietzeggend oefenpotje, je kan er geen ticket europa league mee verdienen (_;)), maar het is natuurlijk wel prettig dat  je ze gewoon allemaal wint

 

 

Zeker. Deze voorbereiding is een verademing. Rust in de tent, duidelijkheid, geen hele stoet proefrotzooi wat je voorbereiding verstoort dus je kan nu toewerken naar de competitie. Nu nog een spits en een fitte Piqué - geweldige back - dan zal het D-woord niet meer gaan vallen. Althans niet bij ons.

0
Zondag 25 juli 2010 om 14:59 uur

<FCDH>

Don schreef:

Zit net even GGH te kijken naar Vd Brom. Wat een verademing is dat zeg. Niet zoals andere jaren jezelf vantevoren al indekken als trainer, maar positief, strijdlustig en hij durft tenminste.

 

Nu al de beste trainer in jaren....

John van den Brom: ,,Als Van den Bergh het zo blijft invullen, ben ik tevreden”
25 July 2010 om 11:47
Trainer John van den Brom was niet ontevreden over de oefenpartij tegen VVSB. Hij zag het centrale duo Derijck-Kum aan het werk en was ook te spreken over het vertoonde spel van Ricky van den Bergh.





John van den Brom weet nog niet met welke duo in het centrum hij gaat spelen tegen Vitesse. ,,Waar ik wel uit ben, is dat wij drie spelers hebben voor twee posities”, laat hij aan Haaglandenvoetbal.nl weten.



Over Ricky van den Bergh was Van den Brom zeker te spreken na het duel tegen VVSB. Hij: ,,Ik hou van zijn type spel omdat hij altijd diep kijkt.” Haaglandenvoetbal.nl sprak na afloop met de trainer van ADO Den Haag. Lees het artikel over de op proef zijnde Russische spits Dmitri Bulykin elders op deze website en het gesprek met Van den Brom in de rubriek 'Interviews” in één van de kaders op deze website
 

0
Zondag 25 juli 2010 om 14:51 uur

Advertentie

dirk

Ooievaar schreef:

Baseer mijn oordeel niet over een nietszeggend oefenpotje waar ik om die reden ook niet naar toe ben geweesd, maar meer wat hij de laatste jaren heeft gepresteerd, en dat is erg weinig dus. Cijfers liegen nou éénmaal niet.

 

Geef je inderdaad gelijk met je opmerking over De Graafschap, dat zegt natuurlijk helemaal niets. Misschien was hij toen maar 5 % fit, wie zal het zeggen.

 

Wat mij betreft krijgt hij tot eind augustus de tijd om fit te geraken, maar staar je niet blind op die éne optie, hoe meer ijzers in het vuur hoe liever het me is. Wat vind jij eigenlijk van Poepon?

Ik zou de komst van Poepon zeer toejuichen, want een zeer doelgerichte spits. Niet echt technisch begaafd, maar wel een die beweeglijk is en met een knalhard en geplaatst schot in zijn bagage. Van den Brom moet hem goed kennen op basis van zijn Ajax-verleden.

De vraag is of Poepon zelf naar het Forepark wil.

0
Zondag 25 juli 2010 om 14:10 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Anderzijds kun je me niet wijs maken dat er bij Bayer Leverkusen, Anderlecht en het Russische nationale team enkel koekenbakkers zitten in de technische leiding die zijn vaardigheden niet goed in hebben geschat.

 

Het is een enorme handenbinder die ook zijn fysieke kracht goed gebruikt en minstens twee man in de zestien bindt. Het hangt er meer van af hoe Van der Brom wil gaan voetballen. Gister zette hij toch twee of drie man alleen voor de keeper. Hoe meer ik erover nadenk hoe meer ik hoop dat hij een contract krijgt.

 

Ik hoop van harte dat je gelijk hebt, maar als ik z'n trackrecord bezie, vind ik dat weinig bemoedigend. Een potje tegen een dorpsploeg is natuurlijk van zeer weinig waarde, je speelt natuurlijk 3/4 op de helft van de tegenstander. Overigens spreekt zijn postuur me wel aan, z'on lekkere rouwdouwer, maar hij moet het wèl laten zien.

 

Wat hij - wellicht - in het verleden heeft gepresteerd heb je nu niets aan, maar als de technische staf wèl brood in hem ziet dan hoop ik zeer dat ze gelijk krijgen. Een tweede Milic kunnen we ons niet veroorloven. Daarom blijf ik er op hameren om te blijven investeren in dat scoutingapparaat.

 

Anderszijds zit er nog wel de nodige ruimte tussen het nivo van Anderlecht - die speelden toch in eigen huis Ajax van het veld af - en ADO, dus is het afwachten hoe snel hij fit kan geraken.

 

Zaterdag tegen The Swans hoop ik hem aan het werk te zien, is ook een tegenstander van een beter kaliber. Hoop ontzettend dat we eindelijk weer eens een spits krijgen waar we plezier aan gaan beleven, en of hij nou uit rusland of uit de Ruijsdealstraat komt is mij om het even.

 

 

0
Zondag 25 juli 2010 om 13:54 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 217 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4