Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

kojak1

Ooievaar schreef:

Maar vrienden; er zal toch wel heel erg rapido een elftal dienen te staan waarmee we de titel kunnen ophalen, anders levert die Vloet - natuurlijk - z`n contract in. De man kijkt wat merkwaardig de wereld in, maar hij is verre van op z`n achterhoofd gevallen. Zou persoonlijk 10x liever Obodai hebben dan v.d. Bergh...
obodai is een erg dure speler met een giganten salaris en moeite met vloet dus reken daar maar niet op.maar keller waren we vorig jaar ook mee bezig,ketste op het laatste moment af,je weet maar nooit.en uiteindelijk heeft lex deze winter toch gelijk gehad over kolk,als hij weggaat heeft hij ado alleen maar gebruikt als springplank.ik denk dat met vloet en fraser je in de selectie weinig babbels moet hebben,want je ligt er zo uit.anders doet fraser wel even mee met een partijtje.
0
Vrijdag 1 juni 2007 om 10:38 uur

Richard

Haagse Roel schreef:

Zo is het, daarom moeten we maar af van die wens die toch niet te realiseren is om zoveel mogelijk Hagenezen te halen, laten we eerst maar eens naar kwaliteit kijken i.p.v. waar iemand geboren is.

Hoeveel Tukkers spelen er bij Twente en hoeveel kaaskoppen in Alkmaar ??????????

Dit jaar was degradatie ook het noodlot. En dat met een op voorhand sterkere selectie met meer kwaliteiten als het jaar ervoor. Mensen kijken helaas met een glazen oog, met een harde hand was je dit jaar gewoon 10e geworden. Voorbeelden zat, Sparta, exelsior,heracles ga zo maar door. Stuk voor stuk clubs met een op voorhand kwalitatief slechtere selectie als Ado, alleen het verschil is dat daar wel een trainer en technische staf met ballen aanwezig is. Een ding is zeker, met Vloet en fraser voor de groep was je nooit gedegradeerd, ook niet als al die namen die nu weg zijn er niet bij waren geweest. Een trainer moet motiveren en zich niet teveel met poppenkast bezighouden.

0
Vrijdag 1 juni 2007 om 08:08 uur

Aad2

Midden-Oost schreef:

Sterkste opstelling op dit moment (ervan uitgaande dat Ranko en Bodde ook nog weggaan) :

                  Postma

Rijaard      Kum Mousi   Tininho

Schwiebbe Hakansson   Bosschaart

                Knopper
         Verhoek Hoogendorp 

Hier gaan we dus never nooit 90 punten meehalen !! In elke linie moeten 2 toppers bij anders wordt het einde verhaal !!
Bodde is al weg.... en idd hier halen we ook geen 90 punten mee. 

Maargoed het bestuur en techn. staf heeft ook niet gezegd dat dit de uiteindelijke selectie is waar we het mee moeten doen. 

Gewoon ff geduld er komen echt wel spelers bij. 

0
Donderdag 31 mei 2007 om 15:36 uur

Midden-Oost

kojak1 schreef:

ricky 2 is in gesprek met sparta voor de zoveelste keer,volgens de sparta site itwm.
Die speelt liever ere-divisie. Kan ook een streep doorheen. 

Probleem is dat we een 1e divisie club zijn en niks leuks op de kop kunnen tikken. Dat wordt straks gewoon wéér een selectie waar de honden geen brood van lusten.
0
Woensdag 30 mei 2007 om 22:20 uur

ADOnieuwegein

Santi Kolk `inzet` van conflict (29-05-2007)

ADO Den Haag-speler Santi Kolk dreigt inzet te worden van een conflict. Zowel FC Twente als Vitese Arnhem claimen een akkoord te hebben met de Haagse BVO over de overgang van de Haagse aanvaller.

Beide clubs, die naar verluidt al de mogelijkheid van een arbitragezaak overwegen, zijn allebei bereid om 350.000 euro neer te leggen voor Kolk, waarbij Vitesse in de deal nog twee eigen spelers wil inbrengen als extra `wisselgeld`.

Overigens zal ADO Den Haag zich deze week nog formeel gaan melden bij RKC Waalwijk over de mogelijkheid om Virgilio Teixeira over te nemen.

Doordat Eljero Elia zeker en Santi Kolk vrijwel zeker geen deel meer uit zullen maken van de selectie van trainer Wiljan Vloet, is ADO Den Haag inmiddels op zoek naar drie nieuwe aanvallers.

© Sportsignaal Voetbal Magazine

Nu blijkt waarom Vitesse ook maar 350duizend euro betalen, we krijgen er 2 spelers van Vitesse bij. Zou Kolk sieren als hij dan naar Vitesse gaat, dan helpt hij ADO ook nog een beetje. En er moeten dus 3 nieuwe aanvallers bij. Ik zou zeggen begin met: Oost en v/d Bergh !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Woensdag 30 mei 2007 om 07:23 uur

Leuk voor Brian

Brian Brocker naar Jong ADO Den Haag

Linkervleugelverdediger Brian Brocker van zondaghoofdklasser Haaglandia/Winston zal volgend seizoen deel gaan uitmaken van de selectie van Jong ADO Den Haag.

De verdediger, die overigens afgelopen zaterdag niet in actie kwam in de verloren AD/HC-Cup finale tegen VUC, was de laatste tijd een vaste keus in het team van het trainersduo Raboen/Fens.

Brocker, die pas een seizoen actief was voor de Rijswijkers en daarvoor uitkwam voor de zondagtak van VCS, zal op amateurbasis gaan spelen voor het team van trainer Marco Gentile.

Bron: Sportsignaal ©

0
Dinsdag 29 mei 2007 om 15:53 uur

Frans

TOEKOMST ADO DEN HAAG ZIET ER SOMBER UIT

Niet ten onrechte maken de ADO-fans zich oprecht zorgen over zowel de financiële als technische toekomst van hun trots achter de duinen. Tenslotte blijken alle beloftes, gedaan direct na de degradatie, tot op heden zonder vervolg te zijn geweest. Financieel dreigt het met de club, ondanks het voor de zoveelste maal bijspringen van de gemeente Den Haag, verder bergafwaarts te gaan. De verhuur van hospitalityruimtes en businessseats voor het nieuwe stadion verloopt ver beneden de verwachtingen, wat al tot een conflict met de commercieel directeur heeft geleid. Begin juli wordt het nieuwe stadion opgeleverd, waarbij het de vraag is of alle ruimtes dan al volgens plan zijn ingericht. Er is kritiek van de seizoenkaarthouders op de indeling van de tribunes. Ook het optimisme van de clubleiding ("`de begroting gaat naar 10 miljoen en we promoveren binnen één jaar") wordt in het Haagse wantrouwend bekeken.


In sportief opzicht zijn er nogal wat aderlatingen ondergaan. Zeker nu ook Santi Kolk en Eljero Elia naar FC Twente gaan verkassen. Ferrie Bodde staat op het punt zijn carrière ergens elders (Engeland) te gaan voortzetten. Delorge is al naar Ajax, Mols is gestopt en verder hebben ook Loupoutis, Bakkati, Stijn Vreven en Paulus Roha hun spullen ingeleverd in het Zuiderpark. Alles bij elkaar is er zowat een heel elftal weg. Daarbij verlaten de beste jeugdspelers de club, o.a. naar FC Utrecht. “Ondanks de degradatie zal de selectie op peil worden gehouden," zo beweerde directeur Van der Pol na afloop van de competitie. Het is voor de club te hopen dat dit geen loze woorden zullen blijken te zijn. 

BEN BANG DAT HET WEER EEN LANGDURIG VERBLIJF
IN DE JUPILER-LEAGUE GAAT WORDEN.
BLIJF HOPEN MAAR DE TEKENEN ZIJN NIET ECHT
POSITIEF EN ADO DEN HAAG IS OOK NIET EERLIJK
IN DE COMMUNICATIE NAAR HAAR EIGEN FANS TOE. 
0
Maandag 28 mei 2007 om 17:33 uur

Advertentie

Midden-Oost

friuli schreef:

Het wordt sowieso weer een blunder van het bestuur!!! Hou die gasten gewoon aan hun contract!! Je wilt toch meteen weer promoveren>> nogmaals met elia kolk en hoogendorp ben je verzekerd van 40 doelpunten in de eerstedivisie!! 
Update selectie :

01 Postma
02 Wagenaar
03 Zwinkels

04 Rijaard
05 Kum
06 Saavedra
07 El-Moussie
08 Martha

09 Schwiebbe
10 Rankovic
11 Knopper
12 Bosschaart
13 Tininho
14 Hakansson
15 Coster

16 Verhoek
17 Hoogendorp 

We hebben nog 2 spitsen over én een drama verdediging; middenveld en keepers zijn ok!

Mocht Texeira komen dan heb je vijf man voor de centrale verdediging, Saavedra en Martha kunnen dan weg. Haal hiervoor 2 linksbacks want die zijn er niet. Tevens nog een vervanger voor Bakkati/Vreven. 

Ricky II halen en samen met Ricky I in de spits. En als het ff kan ook die Sektoui ophalen bij RKC, goede voetballer.
0
Maandag 28 mei 2007 om 16:08 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

wat ben je toch ook lekker positief,ben je net wakker bert.
Ha Kojak, nee heb er al een halve dag opzitten. Ben net ff naar de markt geweest, verse vis gekocht. Straks lekker naar Scheveningen tegen Excelsior Maassluis. Maar ben bang dat ze weer voor veel te weinig de tent uitlopen. Ik hoop dat ik er naast zit. Nu snel de selectie rondmaken, opdat we niet weer in de voorbereiding met allerlei proefspelers worden opgezadeld. Maar als ze voor beiden een miljoen hebben gevangen dan ben ik niet ontevreden.
0
Maandag 28 mei 2007 om 13:31 uur

haagsesjaak

Ben blij dat het deze keer wel wat geld opleverd.

Maar ik zou nu wel wat willen horen over eventuele spelers die binnenkort gaan tekenen voor de club.

Hoe eerder de selectie rond is, des te beter is het team ingespeeld en maken we meer kans op de titel!!
0
Maandag 28 mei 2007 om 13:24 uur

Nu online

ADOZoetermeer, Max en 332 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4