Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik denk dat je geen gelijk hebt. Het is namelijk heel simpel. Clubs tussen de 8ste en de 14e plek ontlopen elkaar niet zoveel. En dan bedoel ik het salaris. Dan gaan toch echt wel andere zaken meespelen dan geld. En misschien is het maar een klein onderdeel, maar ook Steyn wordt dan door spelers gewogen.
Salarissen ontlopen elkaar niet veel maar wel het totaalpakketje zoals de opbouw van de spelersgroep en de (voor zover in te schatten) te behalen positie op de ranglijst. Want hoe hoger je komt als team en hoe vaker je speelt hoe meer belangstelling er voor je is. Salaris weegt naast deze factoren volgens mij wel degelijk mee wanneer de eerder genoemde punten vergelijkbaar zijn.

Trainers, zeker vanaf plek 10 en lager, zijn hun baan niet zeker bij wat negatieve resultaten kunnen ze al weggestuurd worden. Je bent dan wel dom als je jouw beslissing daarom van een trainer laat afhangen, maar dat is hoe ik het zie.

0
Donderdag 30 mei 2013 om 23:11 uur

Kees

D.H.zuid-west schreef:

Tuurlijk Kees, als jij ergens aan de slag gaat omdat je daar meer kan verdienen dan zeik je toch ook niet gelijk je nieuwe manager af, of wel?
Spelers die weggaan richten zich op de nieuwe uitdaging, waarom energie (positief of negatief) verspillen aan een oude werkgever. Voetballers zijn passanten en komen alleen nog maar voor het geld, niet voor "dat fijne gevoel".
Ja en nee. Maar hoe vaak lees je niet dat spelers teleurgesteld zijn in hun trainer, zich onbegrepen voelen, nog ff natrappen en ga zo maar door. Dat lees je niet terug over Steijn.
0
Donderdag 30 mei 2013 om 23:04 uur

Kees

Ik weet nog goed dat Maurice Steijn kort geleden het verwijt kreeg dat hij geen people-manager is.

En wat lees ik tot mijn stomme verbazing iedere keer weer: dat nieuw aangetrokken spelers zo`n goed gevoel bij de gesprekken met Steijn hebben. Ook dit seizoen heb ik in de media louter positieve verhalen van de spelers over Steijn vernomen. En ook de spelers die vertrokken zijn of weg moesten hebben zich niet negatief over hem uitgelaten. Let maar op: Maurice Steijn gaat een trainer worden van een subtopper. Hier of ergens anders.
0
Donderdag 30 mei 2013 om 22:49 uur

Bleek

BLEISWIJK-1 schreef:

Volgens mij moet je het hele interview over de terugloop in de VI eens lezen. De directeur van Utrecht legt primair uit waar supporters op reageren. Verkoop van spelers en daardoor een negatief sentiment. Daar bovenop gaan de zogenaamde supporters ook nog een negatieve sfeer creeeren. Al deze zaken zorgen voor een terugloop van supporters.

Voor ons natuurlijk hetzelfde. Na het seizoen vd.Brom was alles hosanna. Echter was het nog steeds zo dat we dik in de schulden zaten. De verkoop van spelers was daarom noodzakelijk. Alleen zeggen de zogenaamde supporters dan weer dat vd.Kallen door had moeten pakken. Of te wel hij had zelf nog wat miljoenen moeten neerleggen.

En wat doen die zogenaamde supporters? Die gaan niet meer naar het stadion. Of te wel die houden het geld in hun zak. Iets wat vd.Kallen niet mag doen. Want wat is nou 1 of 2 miljoen voor vd.Kallen!

Nou....blijf maar lekker Steyn de schuld geven. Ik denk dat het dan vanzelf weer beter wordt.

In je reactie op mijn eerdere shout geef je aan dat de mensen die wegblijven namaaksupporters zijn.. Je mag ze van mij noemen hoe je wilt maar feit blijft wel dat door het wegblijven van deze mensen we structureel met een begrotingstekort zitten en ieder jaar een speler moeten verkopen..

In deze shout van je maak je het naar mijn mening toch wel een beetje te gek door de supporters die weg blijven de schuld te geven? Over het algemeen zijn de supporters die afhaken supporters van het eerste uur.. Deze mensen haken echt niet af omdat we een keer een pot verliezen.. De meeste zijn immers wel gewend om te verliezen..
De manier waarop we verliezen is de reden dat mensen weg blijven. Er wordt al 2 jaar lang, op 2 of 3 wedstrijden uitgezonderd, zonder passie en inzet gespeeld met een ultra verdedigende tactiek..

Ik snap het vaak ook niet.. Voor iedere thuiswedstrijd loopt Steijn te verkondigen dat we de tegenpartij onder druk gaan zetten.. Op het moment dat het fluitsignaal gaat zie ik toch echt alle spelers achteruit lopen..
In de rust komt die zwaar overschatte Fraser interessant vertellen dat ze natuurlijk precies weten wat de sterke punten van de tegenstander liggen.. Dan vraag ik me af waarom heb je daar dan niks mee gedaan?!

Mijn overtuiging is dat we met een andere trainer (type Menzo) een veel leuker seizoen tegemoet kunnen zien met minimaal een zelfde eindklassering.
0
Donderdag 30 mei 2013 om 20:27 uur

Beest

BLEISWIJK-1 schreef:

Lekker makkelijk lullen. Supporter ben je in goede en in slechte tijden. Bij prestaties en teleurstelling. Geef jij maar lekker Steyn de schuld. Dan zeg ik dat de supporters die het afgelopen jaar weggebleven zijn vanwege het (afbraak)voetbal nepsupporters zijn.

Dan zit ik liever met 8000 echte supporters op de tribune.

Bleis jij weettoch ook wel beter er is geen club die alleen hardcore supporters heeft alleen bij feye heb je echte trouwe supporters die een heel stadion vullen

En steijn de schuld geven is in dit geval niet eerlijk
Alhoewel ik het hem wel zwaar aanreken dat het spel gewoon klote is zou er ook niet rouwig om zijn als ie wat anders gaat doen binnen de club em er iemand komt met een beetje ervaring en vakmanschap op trainersgebied

En dat er geld is klinkt leuk maar als je seriues bezig bent met duplan lan je ook salaris uittrekken voor een behoprlijke trainer
0
Donderdag 30 mei 2013 om 17:16 uur

Advertentie

pmc

WILLEMSTAD — Hij keek een beetje onwennig om zich heen in Landhuis de Goede Hoop, ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn. “Wat is de bedoeling nou?”, vroeg hij zich af, toen hij alle mensen om zich heen zag. “Hoe laat begint het eigenlijk? Is het wat, die ploegen uit Curaçao en Suriname? En wat doe jij eigenlijk hier? Bij de krant? Hoeveel kranten hebben ze hier? Acht? Serieus?”

Steijn was een vat vol vragen gisteren aan het einde van de middag in het landhuis van de man achter de Multipost Polar Cup, Theo Singerling. Een aantal van die vragen zal de komende dagen beantwoord worden.

“Zeg! Alles goed hier?” Een zongebruinde Marco Boogers, technisch directeur van FC Dordrecht – nog nooit zó een bruine blanke gezien trouwens – valt zoals te doen gebruikelijk volgens de ‘pats-boem-methode’ in het gesprek. “Insmeren?”, stelt hij retorisch als hij zijn shirt omhoog trekt om ons een blik op zijn gebronsde buik te geven. “Nee joh!” Boogers was natuurlijk al eerder op Curaçao, zoals velen van FC Dordrecht, de favoriete club van de ondernemer Theo Singerling.

Het was druk gisteren op de persconferentie die Singerling en zijn toernooidirecteur Clifton Wallé hadden belegd in het riante onderkomen van de grondlegger van het (bijna) jaarlijkse internationale voetbaltoernooi op Curaçao. De clubs waren ruim vertegenwoordigd, de sponsors eveneens en ook de media waren massaal uitgerukt. Na een biertje of frisje (of drie) werden trainers en bestuurders van de deelnemende clubs aan de Multipost Polar Cup aan tafel gevraagd. Ze kenden letterlijk hun plaats, want netjes aangegeven door een naamkaartje. Iedereen ging ook keurig zitten, zelfs de oude rot Lex Schoenmaker, die alles gezien heeft in zijn voetballeven. Iedereen, behalve natuurlijk Marco Boogers. Eens een enfant terrible, altijd een enfant terrible.

Vanaf een spreekgestoelte begon Wallé aan een iets te lang durend betoog, waarna ook de trainers nog even aan het woord mochten komen en zelfs Eric Fraay, als secretaris van de Curaçaose voetbalbond, zijn steun mocht uitspreken aan het toernooi. “Jullie zien het toch niet als een vakantietoernooitje, hè?”, vroeg Wallé aan Maurice Steijn. “Natuurlijk niet”, antwoordde de succesvolle oefenmeester wijselijk. “We hebben gewoon doorgetraind en we gaan ons best doen om deze prijs te pakken. Onze eerste tegenstander is FC Dordrecht en alhoewel we het aan onze stand verplicht zijn om te winnen, verwacht ik een moeilijk potje, ook gezien de omstandigheden.”

Steijn doelde daarmee natuurlijk op de hitte, maar ook het kunstgras, dat door velen in Nederland nog immer verfoeid wordt, ondanks het feit dat een aantal clubs in Ere- en Eerste Divisie het al in hun stadion hebben liggen. “Ja, die hitte, dat zijn jullie niet gewend”, knikte Wallé begrijpend. “Zaterdag spelen jullie dan tegen de winnaar van het duel tussen onze ongeslagen kampioen Centro Dominguito tegen de eveneens ongeslagen kampioen van Suriname, Inter Mongoe Tapoe. Ik wens jullie heel veel sterkte.”

Brunswijk

Over die Surinaamse club gesproken... Die leverde het nodige gefluister op. “Is toch de club van Ronnie Brunswijk, hè? Maar die is er niet bij toch zeker? Volgens mij wordt hij overal ter wereld opgepakt, waar hij ook uitstapt”, wist een genodigde te vertellen. De coach van de Surinaamse kampioen maakte er geen woorden aan vuil. “Wij zijn hier met veel plezier naartoe gekomen om eerst van de Curaçaose kampioen te winnen en vervolgens in de finale onze Nederlandse tegenstander te verslaan, om zo onze ongeslagen status intact te houden.”

In dezelfde bewoordingen liet Centro Dominguito-coach Ingemar Pieternella zich uit. “We zijn er klaar voor en willen dit toernooi winnen.” De Curaçaose kampioen moet het morgen en zaterdag doen zonder een tiental nog geschorste spelers. Ivanny Calvenhoven mag wel weer meedoen en Centro Dominguito zocht tevens wat gastspelers aan om zo de ploeg te versterken. Eén van hen is Gideon Poppen. Verdediger van Jong Holland, de ploeg waartegen het op 3 mei helemaal mis ging en naar aanleiding waarvan Centro Dominguito met een arsenaal aan geschorste spelers zit. “Maar Gideon is een jongen uit Dominguito, bovendien een oud-speler van ons”, legt secretaris Dwight Puriel uit. “Hij is ook een goede verdediger en die kunnen we goed gebruiken. Daarnaast is het ook een aanwijzing van onze kant dat wij geen problemen hebben met Jong Holland en de hele zaak graag achter ons willen laten.”

Nou gaat ‘de zaak’ nog wel verder, want Centro Dominguito heeft beroep aangetekend tegen de door de tuchtcommissie uitgesproken straffen. “We hebben gevraagd of de arbitragecommissie nog voor morgen uitspraak kan doen, maar ik ga er niet van uit dat dat lukt”, aldus Puriel.

Namens FC Dordrecht voerde Virgil Breetveld nog het woord. De oud-aanvaller fungeert als interim-coach. Per komend seizoen is Harry van den Ham de ‘oude’ nieuwe trainer van de club. Breetveld wist wat er van hem verwacht werd en toonde zich een vlot spreker. “We zijn er trots op om hier weer aanwezig te mogen zijn op het prachtige Curaçao en dit mooie toernooi. Ik wil dan ook iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt van harte bedanken. Verder zullen wij in sportief opzicht ons beste beentje voor zetten en trachten in eerste instantie de finale te halen, en als dat lukt ook de beker naar ons toe te trekken.”

Van achter in de tuin keek Marco Boogers met zijn eeuwige glimlach toe en hij zag dat het goed was.



0
Woensdag 29 mei 2013 om 14:09 uur

opper

Ik wil even terughalen dat we vorige zomer ook al bijna rond waren met van Haaren:
In gesprek met Voetbal International spreekt Van Haaren zijn verbazing uit over de onderhandelingen met ADO Den Haag. Hij had namelijk een goed gesprek gevoerd met trainer Maurice Steijn. "Dat verliep heel positief. Voor mijn gevoel was mijn overgang naar ADO al zo goed als rond. Maar toen viel hun oog ineens op Danny Holla en hield alles op."

Ben wel blij dat we toen voor Holla zijn gegaan. Van Haaren is toch een mindere speler in mijn ogen.


0
Woensdag 29 mei 2013 om 11:24 uur

Dennis72

Goed nieuws iemand die voor de club en trainer kiest al denken sommigen er anders over
0
Woensdag 29 mei 2013 om 07:55 uur

BLEISWIJK-1

MikeDH schreef:

Kramer voor 3 jaar naar ADO, en er komt nog meer.

Hopelijk v.Peppen en/of Duplan.
ADO strikt Kramer
Van onze Telesport-redactie

DEN HAAG -
Het lukte zijn club FC Volendam niet, maar Michiel Kramer (24) promoveert alsnog naar de eredivisie. De aanvaller zette gisteren zijn handtekening onder een driejarig contract bij ADO Den Haag.

„Dit is een mooie stap voor Michiel”, zegt zijn zaakwaarnemer Hakim Slimani. „Van de Jupiler League naar de eredivisie, zo hoort het. Michiel had meerdere opties, maar kreeg een goed gevoel bij de club en trainer Maurice Steijn.”
0
Woensdag 29 mei 2013 om 07:06 uur

pajam

Kees schreef:

"Maakte onder Steijn furore". Lees je het goed

Wat een kanjer is onze trainer toch. Als zelfs Jansma het schrijft. Eindelijk gaat de waardering voor Maurice komen.
lachwekkend! Toornstra heeft onder Steijn NOOIT meer het niveau onder v/d Brom gehaald en laat in een handvol wedstrijden DIRECT onder Wouters zien waar hij toe in staat is.

Steijn is een dramatische trainer, jammer dat hij op handen wordt gedragen bij mijn club.
0
Maandag 27 mei 2013 om 20:14 uur

Nu online

Anne van Schuurman, Alle ballen op Jort, FC Jeff, Jap, wiegah070 en 245 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2