Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

ADO forever ook volgend jaar in de 1ste divisie

We kunnen ons nu gaan richten op de 1ste divisie, als ik de selectie van afgelopen seizoen bekijk dan zijn er veel spelers die weg mogen. Van mij mogen weg:
Bakkati - Bosschaart - Bunjevcevic - de Vries - Hakansson (altijd geblesseerd) - Loumpoutis (altijd geblesseerd) - Martha -  Mols (stopt) - Postma - Riedewald - Roiha - Saavedra - Schwiebbe - Sanchez - Vreven .
Moeten blijven in mijn ogen:
Coster - Delorge - El Moussaoui - Elia - Hoogendorp - Knopper - Kolk - Kum - Rankovic - Rijaard - Tininho - van Nieuwkoop - Verhoek - Wagenaar - Zwinkels.
Halen:
v.d. Bergh - Saaijs - v.d. Leegte - john de Jong en andere ehte haagse jongens.

En een goeie trainer, weer geen kneus zoals adelaar en schoenmaker (al hoewel hij wel moet blijven in een andere functie)
0
Zondag 15 april 2007 om 10:23 uur

marcellino

ik had mij al neer gelegd bij een degradatie,lekker volgend seizoen met nieuwe spelers na een jaar weer terug.
Maar wat hoor ik tot mijn verbazing ze willen spelers aan hun contract houden.
heb je dan een bord voor je kop of niet.
de lorge weg,mols weg,kolk??
spelers die je nog wel bij de selectie kan houden:ricky,swiebe,rankovic,kolk???,elia,rijaard en als hij beter zijn best doet bodde.
de rest mag vertrekken maar nee hoor nog een jaar naar
boschaart,savreda,tininho,sanchez,bujesovic en bakatie kijken nou mij niet gezien ik heb me dit jaar al zitten ergeren en wil er zeker niet nog een jaar aan vast plakken.
snapt het bestuur nou niet dat we op deze spelers zeker niet zitten te wachten,of hebben ze als gewoonlijk schijt aan ons.
ze leren het nooit
0
Zondag 15 april 2007 om 05:29 uur

Haagsebluf


Sanchez, Saavedra, Bakkati, Bodde, De Vries, Bosschaart, Knopper, Hakanson, Postma, Kolk ..

OPROTTEN!

Een paar van het bestuur mogen ook mee, volgend seizoen, frisse, nieuwe selectie .. en meteen weer terugkomen..

Hopelijk gaat het meerendeel gewoon weg, anders ben je alsnog de lul, dan voorzie ik het `Fortuna-Sittard-syndroom`.


0
Zondag 15 april 2007 om 00:39 uur

Haagse Roel

Op de weg terug hoorde ik bij Langs de lijn Pietje Pol..............Hij kreeg de vraag of hij wel een groengeel hart heeft.....

Antwoord ;  stilte....................vervolgens euh euh, ja natuurlijk vanaf het moment dat ik hier binnenkwam.  BAH !!!!!

Vervolgens kwam meneer nog met de heugelijke mededeling, maar niet heus, dat 80% van de selectie gewoon blijft.

Nou daar zijn we klaar mee, ik hoef een groot aantal van  die lapzwansen niet meer te zien. Minimaal de helft mag van mij wegwezen , Al die volgevreten pseudo vedetten die een sezieoen lang hebben lopen kloten. En we waren voor het begin van het seizoen nog blij met die gasten ook......Hoe een  mens zich vergissen. En dan die hagenezen  Bodde en Kolk. Wordt er vreselijk moe van , Kolk heeft er twaalf in geschopt maar dat mag ook wel gezien het aantal kansen dat ie krijgt. Voor de rest is een luie hond met een veels te grote bek. Over Bodde wil ik het helemaal niet meer hebben.

Lekker volgend seizoen een frisse groep die wel bereid is te vechten . 
Wat mij betreft Kum, Ranko en Hoogendorp als as.
0
Zondag 15 april 2007 om 00:25 uur

NOORD

Piet . schreef:

Juist jullie maken door dit soort acties de club kapot, natuurlijk zijn er fouten gemaakt door het bestuur, maar ze hebben ook heel veel goed gedaan toen de club op de rand van de afgrond stond en dat vergeten jullie.
Jullie moeten eindelijk eens leren je normaal te gaan gedragen zonder altijd maar te lopen schelden want dat is het enige wat jullie kunnen.
Denk ff verder na, aub. Lui zoals jullie voelen de zelfde emotie, maar zijn te laf om het te uitten. Ik en de andere mensen van Midden-Noord staan gvd om de week als 1 blok achter FCDH. Wat wij hiervoor terugkrijgen is al het hele seizoen laf baggervoetbal. En inderdaad, aan het begin van dit seizoen leek de selectie in papier op orde. Dus wij als supporters maakten ons niet druk. Maar wat wij telkens weer te zien krijgen is laf voetbal. Je wilt niet weten met wat voor gevoel ik elk weekend weer thuiskom. Mijn leven, mijn club, mijn trots ... ik hoef hier verder geen woorden aan vuil te maken denk ik. 

BAH
0
Zondag 15 april 2007 om 00:03 uur

Advertentie

supporter

jajoh schreef:

Bestuur, spelers en verder iedereen die ervoor gezorgd heeft dat dit een verschrikkelijk kloteseizoen is geworden, BEDANKT!! Vanavond stonden er weer ruim 7000 supporters voor lul, en dat is niet de 1e keer dit seizoen. Tranen in m`n ogen, misselijk van verdriet en niet eens zo zeer omdat we degraderen maar om de manier waarop we verschrikkelijk in de maling zijn genomen!!! Baan word weggepest, Langebach word weggepest omdat ze teveel macht kregen. Jansen en Ringeling dulden geen tegenspraak.... Spelers die geen hart voor den haag hebben en allen aan de centjes denken. Mols die een grote bek krijgt van o.a. KOLK DIE GODVERDOMME NIET EENS DE SCHOENEN VAN MOLS MAG POETSEN!!!!!! En ga zo maar door. BODDE die vandaag gewoon z`n eigen supporters LETTERLIJK staat uit te lachen.... Het is te triest voor woorden. Maar gelukkig is er nog 1 thuiswedstrijd en gaan we er met z`n allen voor zorgen dat ze spijt gaan krijgen dat ze ons zo behandelen...... En laat iedereen hier maar weer zeggen dat ik en mijn vrienden de club kapot maken etc etc, maar kijk ff naar de mensen die het ECHT KAPOT HEBBEN GEMAAKT........
ik snap niet dat men nu gaat het bestuur verantwoordelijk stellen voor de degradatie. ik kan me nog goed herineren dat de supporters zeer tevreden waren met de selectie en de nieuwe binnengehaalde spelers. Zelfs de media zag in ADO niet een degradante,  dus waar paraten we erover?
ADO moet van de supporters (lees gedrag) de media,  de scheidsrechters en de KNVB gedraderen. punt uit.
0
Zaterdag 14 april 2007 om 22:59 uur

edgar vd roer

Drama schreef:

Staat een stuk AD over postma
ze vragen hem kan je weg bij degradatie
JA! van zijn kant wel ja
hij wil wel blijven maar als er wat op ze pad komt is die weg
hij heb gvd een heel jaar niet gevoetbald
na dat dildo gedoe heeft de club hem gesteund 
en dan nu zeggen tja als er wat anders komt ben ik weg
echt een SCHANDE zulke voetballers
laat die dan NU maar oprotten

helemaal mee eens!!Hij mag wel wat dankbaarder zijn naar `zijn` club. Hij behoort qua salaris tot de beter betaalden binnen de selectie en kwam al te zwaar binnen.Geen club wil hem hebben dus kan die beter smeken of ie nog een jaar mag blijven.En dan zal ik zeggen:NEE!!
0
Donderdag 12 april 2007 om 13:41 uur

Aad

Haagsebluf schreef:

Niet alleen het bestuur moet weg, ook een meerendeel van de spelers mag van mij oprotten. Volgend seizoen gewoon beginnen met voetballers die willen voetballen voor onze club, Ricky vd Bergh halen, die wilt hier zeker naartoe. 

Wanneer je nog jong bent is deze opmerking gepermiteerd. Verstand komt immers met de jaren.
Ook Ricky vd Bergh moet eten en wanneer hij nog ergens in de ere-divisie kan spelen voor een salaris dat gelijk of hoger is dan bij Jupiler-club ADO Den Haag komt hij echt niet.
Bovendien kan vd Bergh het niet alleen en een stuk of 10 nieuwe spelers halen die wat toevoegen lijkt mij onmogelijk tenzij wij bakken geld kunnen uitgeven.
En dat is niet het geval.
Sterker nog de beteren verdwijnen en ik wens daarom de nieuwe trainer al bij voorbaat veel sterkte toe. Hij zal het voor een groot deel met de huidige selectie moeten doen terwijl veel supporters zullen eisen dat we in een jaar terug zijn op het hoogste niveau.
0
Dinsdag 10 april 2007 om 13:35 uur

ADHD

Stefan Postma, per direct uit selectie verwijderd !!
Hij weigerde in een oefenpartij de 2e helft te vlaggen en is per direct voor het rest van het seizoen naar het 2e gezet. Hij lapte de opdracht van Rene Stam aan z`n laars en verliet kwaad de training. Op kantoor is Stefan goed de waarheid verteld door Marco Gentille....je bent gvd 10 kilo te zwaar te langzaam ed...
0
Zaterdag 7 april 2007 om 08:50 uur

ahj215

Paulus Roiha scoorde 3x in het 2e afgelopen wedstrijd.
Hij is gepaseerd voor Mark de Vries voor de wedstrijd tegen heerenveen. Voor mij ongeloofelijk !!! Die schoenmaker gaat nu ook rare dingen doen. het enige positieve is dat hij 4 nieuwe jongens uit het 2e toevoegt aan de selectie...
0
Vrijdag 6 april 2007 om 10:29 uur

Nu online

Superjantje, zuiderwijk, TheMariner en 280 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4