Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

Kees schreef:

De vraag is of je een spits wilt hebben die er zo'n 20 inschiet. Met ons budget ben je hem binnen een jaar kwijt en begin je weer opnieuw.

 

Liever misschien wel een aantal makkelijk scorende vleugelspelers en middenvelders. Verdeel je tenminste de pijn als er een vertrekt.

Met een spits die er 20 inschiet ga ik zelfs geloven dat we 9e worden?;)

0
Zondag 18 juli 2010 om 12:52 uur

Kees

<FCDH> schreef:

Overgens waar blijft ie spits?want immers zie ik er nou geen 20 inschieten?;)))

De vraag is of je een spits wilt hebben die er zo'n 20 inschiet. Met ons budget ben je hem binnen een jaar kwijt en begin je weer opnieuw.

 

Liever misschien wel een aantal makkelijk scorende vleugelspelers en middenvelders. Verdeel je tenminste de pijn als er een vertrekt.

0
Zondag 18 juli 2010 om 12:07 uur

super fc denhaag

<FCDH> schreef:

Overgens waar blijft ie spits?want immers zie ik er nou geen 20 inschieten?;)))

ik zou ook eerlijkgezegt echt niet weten waar we een spits vandaan moeten halen. en ik hoor hier ook weinig van mensen die dicht op t vuur zitten zoals frans. die heb ik ook al een jaar hier niet meer gezien. ik denk dat er niets meer bijkomt en dat we het moeten doen met dit elftal. in iedergeval tot de winterstop. het lijkt erop dat vd brom het wel ziet zitten met immers en/of ignatio in de spits.

0
Zondag 18 juli 2010 om 12:05 uur

<FCDH>

Overgens waar blijft ie spits?want immers zie ik er nou geen 20 inschieten?;)))

0
Zondag 18 juli 2010 om 10:48 uur

pascal-070

Toevallig, ik ben gister ook weer thuisgekomen van vakantie in Duitsland. Beetje saai park maar ook bij omgeving Sauerland. Gingen daar voetbal kijken in een zaaltje pleurus warm. Wel lekker goedkoop daar, bier 1 euro enzo. 

 

On: tot nu toe wel goed nieuws over ado, alles gewonnen tot nu toe en selectie alleen maar versterkt. Ik hoop nog op een vertrek van powel en dat we dan een redelijke spits kunnen aantrekken. 

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 12:27 uur

ADO supporter Leidschenveen

Twee ‘ pingels’ brengen ADO Den Haag in pover duel zege op AGOVV
16 July 2010 om 22:14

Bijna aan het einde van een trainingsweek in Garderen (zaterdag keert de selectie huiswaarts) speelde ADO Den Haag op het fraaie complex van SDC Putten een oefenduel tegen eerste divisionist AGOVV.
Trainer John van den Brom moest vlak voor de wedstrijd nog een wijziging aanbrengen in zijn team. Hij had Wesley Verhoek als rechterspits in zijn beginopstelling staan en Frantisek Kubik op links. Verhoek haakte echter vlak voor de wedstrijd af en keerde direct, wegens maagklachten, huiswaarts.
Daardoor mocht Charlton Vicento (die eerde deze week een teleurstelling rijker werd door niet geselecteerd te worden voor het EK van Onder 19) op links aantreden. Kubik verhuisde daardoor naar de rechtervleugel.
ADO Den Haag speelde een betere eerste dan tweede helft. De Hagenaars waren technisch de betere ploeg en waren voor rust dan ook meer te vinden op de helft van AGOVV, dat na het vertrek van Van den Brom nu onder leiding staat van Hans de Koning, overgekomen van TOP Oss. Bij de ploeg uit Apeldoorn is het momenteel een ‘duiventil’, want de ene na de andere speler strijkt er neer om een stage af te werken.
Na een kwartier spelen zag Frantisek Kubik na een goede actie op rechts, dat Jens Toornstra nog net bij de bal kon komen, maar zijn inzet verdween simpel in de handen van (oud-ADO) doelman Stefan Postma.
Een minuut later was Lex Immers, weer in de spits geposteerd, bijna succesvol. Timothy Derijck verstuurde een diepe pass op Vicento, die breed legde op Immers. De blonde aanvaller gaf de bal veel curve mee, maar deze verdween net naast de kruising. Derijck was door Van den Brom op het middenveld geposteerd (met naast zich Danny Buijs en Jens Toornstra). Dat betekende dat Ricky van den Bergh op de bank plaats moest nemen. Door het doorschijven van Derijck werd het centrale duo gevormd door Pascal Bosschaart en Chris Kum.
Ook AGOVV kreeg een kansje. Uit een vrije trap van Ugur Yildirim kopte Paul Mulders via de lat boven doelman Gino Coutinho over. Coutinho stond tussen de palen omdat Robert Zwinkels de afgelopen week apart getraind heeft vanwege een lichte blessure in het dijbeen. ,,Niets ernstig hoor”, liet de doelwachter toekijkend op de tribune weten. ,,Het is meer uit voorzorg”.
Rond het halve uur moest scheidsrechter Bakkelo even optreden omdat Vicento en Ramon Leeuwin met elkaar aan het bakkeleien waren. Leeuwin gaf de bal niet snel genoeg af, wat resulteerde in wat trek- en duwwerk. De vrede was echter weer snel getekend.
In de slotfase van de eerste helft kwam ADO Den Haag verdiend aan de leiding. Derijck verstuurde een uitstekende dieptepass op Frantisek Kubik. Hij ging met de bal op snelheid de zestien in, wilde aanleggen voor zijn linkerbeen, maar werd vervolgens aangetikt door Stanley Tailor. Bakkelo kon niets anders doen dan de bal op de stip leggen. Timothy Derijck gaf vervolgens Stefan Postma geen schijn van kans: 0-1.
Bijna was het voor rust ook nog 0-2 geweest. Derijck bereikte Kubik, die op snelheid op Postma afging. Fel op de huid gezeten mikte hij echter naast het Apeldoornse doel.
In de tweede helft mocht bij ADO Den Haag Ricky van den Bergh zijn opwachting maken op het middenveld. Daardoor verhuisde Jens Toornstra naar rechts op de vleugel, want Kubik mocht gaan douchen. Op links had Vicento zijn plaats afgestaan aan Berry Powel, die eerde deze week een stage bij het Duitse MSV Duisburg zag mislukken.
Bijna halverwege de tweede helft mocht ook Ahmed Ammi naar de kant komen (uit voorzorg omdat hij al tweemaal was uitgevallen met hamstringproblemen). Zijn plek werd overgenomen door Lorenzo Pique.
Over die tweede helft valt niet veel te melden. Met het verdwijnen van Toornstra naar de rechtervleugel, was de beweging weg op het middenveld. De twee centrumverdedigers Bosschaart en Kum konden de ballen vaak moeilijk kwijt. De passing werd af en toe wat onzuiver en het tempo lag veel te laag. Natuurlijk gaan ook de vermoeidheid van zo’n trainingsweek en de drukkende warmte dan een rol spelen.
Omdat aan de andere kant door Hans de Koning ook veel gewisseld werd, was het in het tweede bedrijf geen wedstrijd om lang van wakker te liggen. Het laatste kwartier mocht ook Raily Ignacio nog opdraven in de plaats van Lex Immers. Ignacio wilde wel, had langs de lijn twee goede acties in huis, die echter niets opleverden. Powel dacht gevaarlijk te kunnen worden na een prima steekbal van Ricky van den Bergh, maar Lex Immers zag Powel niet komen en pikte – onnodig – net de bal voor hem weg.
Toch zou ADO Den Haag de marge nog verdubbelen. En weer was het een trap van elfmeter. Een dieptepass bereikte Danny Buijs, die wat onbeholpen door proefspeler Noë Bokila van de bal werd gelopen. Arbiter Bakkelo wees - overigens terecht - weer naar de stip. Nu voltrok Van den Bergh het vonnis. Doelman Daan Hulskamp, die na de pauze Postma was komen vervangen, ging de verkeerde hoek in: 0-2.
Komende woensdag speelt ADO Den Haag in het eigen Kyocera Stadion tegen het Schotse Hibernian.
 

0
Zaterdag 17 juli 2010 om 09:48 uur

Ooievaar

ADODENHAAG schreef:

Ik denk dat een hoop mensen hier al vinden dat hij blij mag zijn met een contractverlenging. Derijck is een stuk sneller en kopsterk... zal niet weten waarom je dan Bossie op zal stellen. Ik persoonlijk denk dat we Bossie helemaal niet meer nodig hadden.

Dat valt nog te bezien. De breedte van je selectie bepaalt de sterke van je team. Met elf spelers redden we het dus niet. Of Jan of Piet speelt is nu natuurlijk niet zo interessant, wel als Jan of Piet geblesseerd raakt of tegen een schorsing oploopt. Dus ook Bosschaart kan wel degelijk van nut zijn.

 

Zou graag nog een echte centrum spits erbij hebben, iemand die ook in de lucht gevaarlijk is. Type Linford dus, kan je talent Vicento rustig brengen.

0
Vrijdag 16 juli 2010 om 22:14 uur

Rudgero

<FCDH> schreef:

Het beleid bij ado is een lachertje die powel is gewoon een miskoop van de eerste orde wordt nooit wat ook ik zou zeggen ga lekker vissen maar in het eerste kom je nooit meer alleen al die instelling van die vent pfff

Concluderen dat het beleid bij ADO een lachtertje is op basis van Powel vind ik wel erg overtrokken FCDH. Kan me nog goed herrineren toen hij van Groningen naar ADO kwam iedereen erg enthousiast over hem en het beleid van de TD was; er was eindelijk weer eens een beest in de punt van de aanval. Het heeft uiteindelijk allemaal niet zo goed uitgewerkt, maar ben nog steeds van mening dat het een nuttige speler kan zijn voor Den Haag. Probleem is gewoon dat het een spits is voor een 4-4-2 systeem en niet zozeer een 4-4-3  systeem. Ondanks de Toto divisie, was hij zeer trefzeker in z'n periode bij de Graafschap. Wie hebben we anders achter de hand voor de spitsenpositie naast Immers? Ignacio, Hulst? Wie wordt daar vrolijk van..... 

0
Vrijdag 16 juli 2010 om 13:19 uur

Advertentie

super fc denhaag

Kees schreef:

Overigens verzorgde Powel een fraaie assist tegen Mechelen waaruit gescoord werd. Teleurstellend was wel dat Powel in de zestien volledig ongevaarlijk was. MSV won uiteindelijk met 3-0 en beslist waarschijnlijk zaterdag m.b.t. Powel.

 

Een andere 19 jarige proefspeler van Eintracht scoorde twee keer en staat hoger op het lijstje. Powel zal dus wel bij ons blijven.

als ik t voor t zeggen zou hebben bij denhaag zou ik m snel verkopen aan een eerstedivisionist. hij heeft voor denhaag helemaal niets betekend in 2 jaar tijd. kansen heeft ie genoeg gehad. als je dat geld bij het geld van de sponser van ons stadion legt kunnen we een leuke spits halen. zelf zou ik niet zo goed weten wie maar ik denk dat we scouts genoeg hebben lopen om dat te bepalen.

0
Donderdag 15 juli 2010 om 23:17 uur

ADO supporter Leidschenveen

Mike schreef:

Hebben we dan nog een (ervaren) spits die wel eerste keus is???

Ik denk serieus dat Vd Brom met Immers in de spits wil gaan spelen, met twee klassieke buitenspelers, Kubik en Verhoek. Immers is wel kopsterk. En als wissel Ignacio. Immers was afgelopen zaterdag ook in de spits begonnen als hij niet vlak voor de wedstrijd geblesseerd was geraakt. Ga maar alvast aan de door mij genoemde voorhoede wennen...........

0
Donderdag 15 juli 2010 om 21:11 uur

Nu online

LeoH, zuiderwijk, Fido, carbayon, Max, S.upporter en 330 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4