Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

marcellino schreef:

het is eker geen dommer integendeel is een slimme man ,maar is dat juist niet het probleem.
v/d kallen duld geen inspraak en bepaald dit is nu zelfs door onze nieuwe directeur gezegd.wat heeft de functie dan voor nut.
komt nog eens bij dat hij het misschien een jaartje vol zal houden en ook vertrekt.
het word gewoon tijd dat v/d kallen zijn biezen gaat pakken en er een gezonde bedrijfsvoering wordt uitgevoerd want dit gaat nergens over
Absoluut waar, vd Kallen is een alleenheerser dat zien voor- en tegenstanders allemaal, daar is geen discussie over mogelijk.
Ook ik ben niet gelukkig met deze wijze van het runnen van onze club.

Een TD is naast een AD dan ook zeer noodzakelijk (maar dan wel 1 die een budget krijgt en zelfstandig, in combinatie met trainer en technische staf, aan- en verkopen mag doen).

Met vd Kallen aan het roer gaat bovenstaande helaas niet gebeuren, daarom moet je blij zijn met een sterke AD welke eerlijk is en zorgt voor extra inkomsten via nieuwe geldbronnen. Het is niet de ideale situatie maar heel veel eraan doen kunnen we niet (tenzij er teruggegrepen naar de oude manieren om van een directie af te komen. Iets wat ik liever niet zie gebeuren i.v.m. de negatieve beeldvorming rondom de club).

Het enige wat ik hoop, en daarom shoutte, is dat de man niet bij voorbaat geslacht wordt op de diverse sites. Als hij een loopjongen blijkt te zijn dan is het vroeg genoeg om dit te doen.
0
Zaterdag 18 mei 2013 om 22:28 uur

TillValhall

Prutser 070 schreef:

We willen spelers die worden gehaald op basis van kwaliteit niet op basis van de CV. De Ridder heeft bij Heerenveen maar 9 wedstrijden gespeeld en Bouma speelt bij PSV tegen dezelfde tegenstanders als bij ons. Dus als hij daar voorbij wordt gelopen wordt hij dat hier ook. Leuk dat hij bij het NL elftal heeft gespeeld en Aston Villa maar verdedigen kan die niet en dat is zijn taak.

Gelukkig worden deze spelers ook 100% zeker niet gehaald want moet zeggen dat de scouting de laatste tijd juist prima is.
Wat ik bedoel is dat er bij ADO een ander soort druk op hem zou liggen. Voor PSV is hij idd gewoon niet goed genoeg meer. Maar hier kan hij met zijn enorme ervaring en het aansturen van een verdediging en zo als een soort verlengstuk van de trainer fungeren. Dat is ook een kwaliteit Snap je wat ik bedoel? En ik denk dat je De Ridder nooit hebt zien voetballen. Ik heb niet vaak zo`n ontzettend slimme, technisch en tactisch briljant onderlegde voetballer op de NL velden gezien. Die jongen is maestro. Zo zonde dat Bind het niet in hem zag zetten. Hij klikte daar altijd perfect met Van der Heijden. Kijk die beelden allemaal nog maar eens terug. Dat was de laatste lichting van het echte, authentieke 020 type voetbal (waarvan ik op het voetbaltechnische vlak wel degelijk fan ben. Ik hou gewoon niet van dat armoedige baggervoetbal op strijd).
0
Donderdag 16 mei 2013 om 23:17 uur

ADODENHAAG

yesyes schreef:

Ik vond in het begin van de competitie echt een hele goede speler die Chevalier. Verbaas me eigenlijk dat die zo is weggezakt. Maar het zal dus wel een goede reden hebben. Lijkt me wel een goede aanwinst alleen weet ik niet of het verstandig is om zo;n speler te halen als je nu nog vDuinen hebt rondlopen.
Chevalier kon ook niet door 1 deur met de trainer. Schijnt een moeilijke jongen te zijn. ADO - RKC ergerde hij zich kapot aan ons publiek.
0
Donderdag 16 mei 2013 om 14:54 uur

Bert

Don schreef:

Rob baan heeft het in een recent verleden nogmaals geprobeerd. Dat was van korte duur.
Dat was in de directie en niet als trainer. Zal er toen ook wel uitgewerkt zijn. Heeft dacht ik 1 seizoen geduurd
0
Dinsdag 14 mei 2013 om 18:28 uur

Een oudere supporter

Kees schreef:

Wie vult er verder aan in willekeurige volgorde welke namen ik vergeet van de laatste jaren, wel of niet uit eigenbeweging:

trainers: Adelaar, Wetzel, Vloet, Brom .......

leiding/directie: Langenbach, De Boer, Van der Pol, Manders, Westerwoudt, Vierling, Arzbach, Driebergen ......
trainer: Atteveld

leiding/directie: nog een De Boer, je had Ruurd de Boer (die van de toegangspoortjes) en naderhand Harm de Boer
0
Dinsdag 14 mei 2013 om 17:56 uur

Advertentie

Ron001

jajoh schreef:

meneer wilde destijds niet komen omdat hij op een andere positie wilde spelen. En wat heeft hij eigenlijk gepresteerd de afgelopen jaren? Lekker bij Zwolle laten ballen die gozer.
Oke, maar kijk wat Steyn doet met de spelers?!! Hij zet ze op plaatsen waar ze niet horen te staan!! Je moet ze gewoon op hun faforieten plaats zetten en als het niet draait dan kan je als trainer een speler met onderbouwing van je verhaal echt wel ergens anders plaatsen!!
Zo montiveer je spelers!!
0
Dinsdag 14 mei 2013 om 11:37 uur

BLEISWIJK-1

Ontevreden directeur Driebergen weg bij ADO Den Haag
13/05/2013 21:15

ADO Den Haag neemt na dit seizoen afscheid van Cees Driebergen. De algemeen directeur, die sinds oktober 2011 in dienst was van de club, legt na intern beraad per 1 juli zijn taken neer.

Beide partijen zien geen basis meer voor een samenwerking. Driebergen liet onlangs al meerdere keren weten ontevreden te zijn over de gang van zaken binnen de club. Hij zet grote vraagtekens bij de rolverdeling rond transfers en doelde daarmee op de inbreng van de voormalige commissarissen Mark van der Kallen en Paul Beijersbergen.

Volgens Driebergen is er in de organisatie een gebrek aan duidelijkheid. De raad van commissarissen spreekt dit tegen en wijst op het contract van Driebergen, waarin is opgenomen dat hij geen inspraak heeft in de voetbaltechnische kant van de club. Voor het afronden van een handeling is echter wel de handtekening van Driebergen nodig.

Dat zorgde met regelmaat voor verbazing bij Driebergen, die niet alleen botste met Van der Kallen en Beijersbergen, maar ook met trainer Maurice Steijn, die hem kwalijk nam dat hij zijn woorden niet nakwam om de selectie te versterken. Bovendien benaderde hij achter zijn rug om Fred van der Hoorn als nieuwe technisch manager. (Freek Jansen)
0
Maandag 13 mei 2013 om 21:24 uur

BLEISWIJK-1

Boete voor Charlton Vicento
13-05-13

De overtreding die Charlton Vicento zondagmiddag maakte op Rochdi Achenteh in het duel PEC Zwolle – ADO Den Haag heeft hem een boete vanuit de technische leiding opgeleverd. In een gesprek met hoofdtrainer Maurice Steijn heeft hij te horen gekregen wat de trainer een passende boete vond voor deze onbesuisde overtreding. ADO Den Haag wil dit gedrag absoluut niet zien van haar spelers en zal het zodoende ook niet accepteren.

Vicento heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB van drie wedstrijden schorsing waarvan één voorwaardelijk inmiddels al geaccepteerd.
0
Maandag 13 mei 2013 om 18:36 uur

Peppie

R.E. schreef:

Wormgoor, Malone en Jansen: ik weet het niet, want daarvoor ontbreekt het vergelijkingsmateriaal uit het vorige seizoen. Een echt spectaculaire ontwikkeling zie ik in ieder geval (nog) niet. Volgend jaar misschien?
Beugelsdijk: in de tweede helft van het seizoen ver teruggevallen.
Van Duinen: de uitzondering die de regel bevestigt.
Omeruo: tja, een 19-jarige, zeer talentvollespeler van Chelsea; ook met jou of mij als trainer zou hij zich goed ontwikkelen.

Trouwens, nog iets opvallends: de enorme kaartenverzameling en het grote aantal onnodige, soms oliedomme rode en gele kaarten (o.a. Holla en Beugelsdijk, maar ook Chery tegen Twente en Vicento tegen PEC) toont ook aan dat Steijn geen controle heeft over zijn spelers en hen niet op de juiste manier weet te motiveren en begeleiden.
Dus een advocaat heeft geen controle op van bommel? Maaskant niet op Lindgren? Komop man je weet toch ook wel dat een trainer maar een trainer is, en niet een almachtig wezen dat elke inperfectie uit iemands karakter kan halen?

Vincento loop al maanden gefrustreerd rond, dat zag je dit weekend ook weer bij elke actie die mislukte. Enige dat je daar tegen kan beginnen als trainer is hem niet opstellen of eruit halen.

Zolang er geen massale vechtpartijen zijn, spelers ramen kapot slaan en andere psv grappen uithalen is dr niks aan de hand. En tis wel een heel makkelijke manier om Steijn aan te vallen.
0
Maandag 13 mei 2013 om 17:52 uur

Beest

Thijs schreef:

Hoezo maakt steijn geen spelers beter?
Wormgoor beter geworden
Beugelsdijk beter geworden
Van duinen beter geworden
Malone beter geworden
Omeruo beter geworden
Jansen beter geworden

Trouwens niet onbelangrijk steijn zelf beter geworden!
Sorry maar ik vind alleen mikey een revelatie

En als tommie iets slimmer speelt hij ook maar deze twee hebben een dusdanige winnars mentaliteit dat je daar geen trainer voor nodig heb alle spelers die wegmoeten hebben een duikvlucht gemaakr onder steijn en niet anders om

Chery heeft zich niet ontwikkeld jansen is leuk jammer dat ie maar een helft mee kan maar aan de andere kant die jongem komt uit de jeugd bij feye dus de basis is goed
Zo ken ik nog wel ff doorgaan
De jongensdie beter zijn geworden ligt aan hun instelling en noet aan steijn
0
Maandag 13 mei 2013 om 17:49 uur

Nu online

Tante Wil, kojak1, RickZ, Alle ballen op Jort, LeoH, S.upporter, BLEISWIJK-1, skrens, Swaber, Law, Marinus, WestlandSupport en 239 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2