Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

R.E.

Thijs schreef:

Hoezo maakt steijn geen spelers beter?
Wormgoor beter geworden
Beugelsdijk beter geworden
Van duinen beter geworden
Malone beter geworden
Omeruo beter geworden
Jansen beter geworden

Trouwens niet onbelangrijk steijn zelf beter geworden!
Wormgoor, Malone en Jansen: ik weet het niet, want daarvoor ontbreekt het vergelijkingsmateriaal uit het vorige seizoen. Een echt spectaculaire ontwikkeling zie ik in ieder geval (nog) niet. Volgend jaar misschien?
Beugelsdijk: in de tweede helft van het seizoen ver teruggevallen.
Van Duinen: de uitzondering die de regel bevestigt.
Omeruo: tja, een 19-jarige, zeer talentvollespeler van Chelsea; ook met jou of mij als trainer zou hij zich goed ontwikkelen.

Trouwens, nog iets opvallends: de enorme kaartenverzameling en het grote aantal onnodige, soms oliedomme rode en gele kaarten (o.a. Holla en Beugelsdijk, maar ook Chery tegen Twente en Vicento tegen PEC) toont ook aan dat Steijn geen controle heeft over zijn spelers en hen niet op de juiste manier weet te motiveren en begeleiden.
0
Maandag 13 mei 2013 om 17:42 uur

wdr

R.E., ik ben het met je eens dat Steijn de meeste spelers niet beter maakt en dat Brom dat wel kon. Ik ben ook zeker niet pro-Steijn, mij heeft hij niet voor zich gewonnen na twee jaar hoewel ik er op zich mee kan leven als hij begin volgend jaar nog altijd de trainer is.

Kolk en Boussaboun waren paniek transfers die vooral in het geval van Ali slecht uitpakte. Maar er waren ook een paar goede transfers, zoals Wormgoor en Holla. Ik wil gewoon zeggen dat niemand had kunnen voorspellen dat Mokhtar zo goed zou gaan spelen en dat kritiek op Steijn daarover wat al te gemakkelijk is. Ik denk wel dat we met Mokhtar ipv Kolk nu play-offs hadden gespeeld, maar ook dat is wijsheid achteraf.
0
Maandag 13 mei 2013 om 17:07 uur

R.E.

wdr schreef:

Of het nu door een fout of gebrek aan financiën kwam dat Mokhtar niet werd aangetrokken, misschien moeten we maar eens ophouden om daarover te blijven klagen. Dat soort dingen zijn onvermijdelijk in de voetbalwereld. Soms verzuim je een goede speler aan te trekken, soms heb je onverwachts ineens de hoofdprijs (Bulykin twee jaar geleden). Die dingen gebeuren. Niemand kon vooraf voorspellen dat Mokthar het zo goed zou doen, anders had een club als Twente hem wel aangetrokken. Hij had ook geen indrukwekkend verleden verder, deed het wel goed bij Eindhoven en dat is ook bepaald geen garantie voor succes in de Eredivisie.

Ook grote clubs slaan de transferplank wel eens mis; en we hebben afgelopen jaar ook een aantal prima spelers binnengehaald. Natuurlijk is het balen dat Mokhtar niet bij ADO speelt, maar laten we stoppen Steijn daarvoor af te fikken.
Als er de afgelopen twee jaar weinig missers waren geweest, zou je helemaal gelijk hebben, maar dat is helaas niet het geval: Poepon, Boussaboun, Mendes Rodrigues, Mokthar, Kolk enzovoorts. Bovendien is wel duidelijk dat Steijn spelers niet beter maakt. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat talenten, die soms zelfs Jong Oranje hadden gehaald, uiteindelijk zelfs transfervrij mogen vertrekken (Elbers, Vicento).
Trouwens, wat Bulykin betreft: ik zou hem niet als "een hoofdprijs" betitelen. Los van het feit dat de credits meer bij Van den Brom (hoe onaangenaam hij zich ook heeft gedragen) moeten liggen dan bij individuele spelers (ALLE spelers speelden toen immers dankzij de trainer op hun top; Toornstra en Verhoek waren bijvoorbeeld ook nooit zo goed als toen) én los van het feit dat we allemaal geweldig hebben genoten van dat onvergetelijke seizoen, bouw je met een huurling natuurlijk nooit écht iets op. Hoe goed een huurling ook presteert, je krijgt uiteindelijk geen transfersom voor hem. Hoe geweldig dat seizoen ook was, op de lange termijn had ADO meer gehad aan een jonge talentvolle spits die ADO uiteindelijk, mede dankzij de kwaliteiten van Van den Brom, een riante transfersom zou hebben opgeleverd.
0
Maandag 13 mei 2013 om 16:57 uur

yesyes

Hebben we al een nieuwe trainer ??
0
Maandag 13 mei 2013 om 16:41 uur

janjazz37

Ik ben nog steeds van mening dat Vicento veel meer potentie heeft dan hij tot dusver laat zien.
Echter hij lijk me totaal gefrustreerd, en mist elke vorm van zelfvertrouwen.
En een juiste mentaliteit is ook een voorwaarde om te slagen als profvoetballer.
Hij heeft idd geen stapjes gemaakt, maar ligt dat aan de trainer? Je hebt als trainer met tich spelers te maken, en echt geen tijd om ook nog een dergelijk probleem als bij Vicento, goed aan te pakken.
Dat vergt een andere vorm van begeleiding; denk niet dat ADO dat in huis heeft.
Ben het eens met die shouters die stellen dat Vicento elders mogelijk de pannen van het dak gaat spelen............
0
Maandag 13 mei 2013 om 16:08 uur

BLEISWIJK-1

Toekomst

De is nog onzeker of Kolk volgend seizoen nog voor Den Haag zal uitkomen. `Zoals het er nu naar uitziet niet. Ik had voor een half jaar contract en ben nog steeds in afwachting van een aanbieding.` Kolk heeft nog geen gesprek gehad met de clubleiding over een eventueel langer verblijf in Den Haag. Wel heeft trainer Maurice Steijn duidelijk gemaakt dat hij graag met de voorhoedespeler verder gaat.
0
Zondag 12 mei 2013 om 19:44 uur

pajam

yesyes schreef:

En waar ik nog het meeste van baal is rodriquez. Hoe kan je nou ooit aan iets gaan bouwen als je je eigen talenten gaat verkopen die nog niet eens in het eerste elftal hebben gespeeld. Was het die 3 ton waard vraag ik me dan af? Hadden we niet veel beter gespeeld als vDuinen een rodriquez naast zich had gehad. Zelfs vandaag had je aan hem een speler gehad die wel een beslissende aktie kan uitvoeren. Ik begrijp het allemaal niet.

Net als Mokhtar die zag je vandaag wederom leuke dingen doen. Zo;n speler hebben wij toch JUIST nodig gehad dit seizoen. Vicento kan dit totaal niet en over Chery hoeven we nog niet eens te spreken. Een goede trainer had dit toch moeten weten en van mijlenver kunnen zien aankomen.
We missen duidelijk een TD die het beleid uitzet én op langere termijn beschermt.
Steijn als trainer kan je verschillende meningen over hebben, maar er is neem ik aan geen discussie over zijn capaciteiten als TD; die heeft hij totaal niet.

Blijf erbij dat ADO Den Haag met een Dick Advocaat of Co Adriaanse om tafel moet en proberen dit soort ervaren zwaargewichten binnen de organisatie te halen.
Je kunt wel overal van te voren van roepen dat het niet haalbaar is, maar niet geschoten is gewoon per definitie mis!

Ook onze 2e elftal moet weer eens gaan presteren, het is nu al een aantal seizoenen huilen met de pet op, terwijl meer dan de helft selectie spelers van het eerste elftal zijn!
0
Zondag 12 mei 2013 om 18:36 uur

yesyes

En waar ik nog het meeste van baal is rodriquez. Hoe kan je nou ooit aan iets gaan bouwen als je je eigen talenten gaat verkopen die nog niet eens in het eerste elftal hebben gespeeld. Was het die 3 ton waard vraag ik me dan af? Hadden we niet veel beter gespeeld als vDuinen een rodriquez naast zich had gehad. Zelfs vandaag had je aan hem een speler gehad die wel een beslissende aktie kan uitvoeren. Ik begrijp het allemaal niet.

Net als Mokhtar die zag je vandaag wederom leuke dingen doen. Zo;n speler hebben wij toch JUIST nodig gehad dit seizoen. Vicento kan dit totaal niet en over Chery hoeven we nog niet eens te spreken. Een goede trainer had dit toch moeten weten en van mijlenver kunnen zien aankomen.
0
Zondag 12 mei 2013 om 18:29 uur

Advertentie

yesyes

Kees schreef:

Tuurlijk is Vicento vaak onbesuisd maar deze overtreding is echt niet zo absurd. Als je goed kijkt komt ie gewoon te laat en vloert hij zijn tegenstander licht met zijn bovenbeen. Op geen enkele wijze raakt hij hem met zijn voet of onderbeen. Geel was meer dan genoeg.

Die overtreding van Lindgren waar ie geel voor kreeg was pas belachelijk.

http://www.voetbalflitsen.com/artikel/5206?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Kees ik weet niet of jij toevallig ook bij die 14 mensen hoorde die afgevoerd werden afgelopen weekend maar de laatste tijd ben je een beetje de weg kwijt lijkt het wel. Dit is toch meer dan overduidelijk rood. Ik voorspelde dit scenario al een beetje; winnen van Feyenoord en dan uiteindelijk toch nog op je bek gaan bij Zwolle.

Misschien ook maar beter dat scheelt ons weer een grote teleurstelling als we straks niks zouden presteren in de playoffs. Maar het was toch nog ff leuk geweest om nog 2 spannende wedstrijden mee te maken.

Paar goede aankopen doen , nieuwe trainer aanstellen, Steijn een andere functie geven binnen de club en dan met een frisse wind aan het nieuwe seizoen beginnen. Daar kunnen we nu rustig naar toe werken want voor mij gevoel hebben we 2 jaren weggegooid en op geen enkele manier aan iets gebouwd.

0
Zondag 12 mei 2013 om 18:16 uur

BLEISWIJK-1

Langebach2 schreef:

idd bleiswijk, als Den Haag in het linkerrijtje staat moeten wij gewoon blij zijn.
Danny Holla is trouwens onze beste veldspeler, hebben andere supporters dan liever Kevin Visser? ( met alle respect voor Visser, prima gozer)
Holla pakt te veel kaarten. Feit!

Maar mensen beseffen niet het belang van Holla. Met zijn voorzetten is hij constant belangrijk. En hij is ook het verlengstuk van de trainer. En de leider van het elftal.

In mijn ogen een domme opmerking om hem kwijt te willen.
0
Zondag 12 mei 2013 om 17:31 uur

Nu online

Tante Wil, jordydh070, Alle ballen op Jort, tjapi01, ypenburg070, Appie, Tuurke63 en 251 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2