Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Karel KLaver

miq72 schreef:

Heb tot op de laatste shout alles gelezen sinds het nieuws over het vertrek van v/d Brom naar buiten kwam .Heb hetzelfde gevoel als de meesten hier .Binnen enkele dagen is v/d Brom van held een judas geworden en wat mij betreft volkomen terecht .De gevolgen van dit hele verhaal zullen helaas echter op vele vlakken groot zijn voor onze club .Zoals enkele hier terecht shouten was v/d Brom niet alleen trainer , maar ook td en een people manager .Die vaardigheden heeft Maurice Steijn niet .Ik verwacht hoe triest het ook is dat de 1e 2 aankopen van v/d Brom Bulykin en zeker Derijck zullen zijn .Wat v/d Brom vorig heeft opgebouwd in Den Haag zal hij nu zelf weer gaan afbouwen .Er sijpelt overigens steeds meer door dat Het niet kunnen houden van Bulykin en het vertrek van Bob Kootwijk aan de basis hebben gestaan van zijn besluit .

Als dat laatste waar is, laat Brom zich toch aardig kennen; kennelijk is hij niet gerust op het team dat er staat zonder Buly (en ik vraag me af waarom, want zo slecht ziet het er op papier niet uit), kennelijk is hij ineens vergeten dat ADO een strak (financieel) beleid moet voeren, en kennelijk heeft hij niet heel erg zijn best gedaan om Bon te houden.

 

Over Steijn: tactisch zie ik dat wel goedkomen, maar ik denk dat het belangrijk is dat er iemand naast hem komt te staan die het 'people management' voor zijn rekening neemt -in ieder geval vooor een jaar of twee.

0
Zondag 26 juni 2011 om 14:12 uur

pmc

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuw gerucht van TONH op Club Achter de Duinen:

net een telefoontje gehad:

vd brom zou tijdens de winterstop hebben zitten eten met jordania

in een restaurant bij het station van arnhem

(ik geloof t wel)


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid

Het zou mij niets verbazen als er al langer contact was vandaar dat hij het openbreken van het cotract na zijn vakantie wou zetten.

Maar waarom dan wel spelers gehaald???

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 17:32 uur

zuid tribune

Waarom legt de club die Judas geen boete op vanwege overtreden van de clubregels en fatsoensnormen. Hij staat gewoon op de loonlijst. Die Manders heeft al lekkah veel bereikt......... Inderdaad de spelers maandag een hart onder de riem steken bij de 1e trainin
0
Zaterdag 25 juni 2011 om 16:27 uur

JB

olaf1982 schreef:

http://fanshop.adodenhaag.nl/

ik krijg al heel de dag een foutmelding..jullie ook? 

Is al sinds donderdagmiddag.

 

Heb er gisteren over genmaild naar ADO en kreeg direct een mailtje terug van Koos Roeg dat ze er van op de hoogte zijn.

 

Waarom het dan nog niet is opgelost of er op zijn minst een melding op de homepage komt te staan?

 

Heeft er misschien mee te maken dat Ruud Mansveld, die verantwoordelijk is voor de shop, maar die vanwege vakantie van de persafdeling die taak gisteren heeft overgenomen en dus de hele dag alleen maar over Judas vdB aan de telefoon heeft gehangen.

 

Overigens over shirts die niet meer te krijgen zijn:

Het was al te lezen dat alleen in het eerste uur woensdag er al meer shirts zijn verkocht als normaal op 6 wedstrijddagen.

 

Zo'n succes was natuurlijk voor niemand te voorzien.

Geen enkele organisatie neemt op voorhand oneindige voorraden af bij zijn leverancier.

Soms kan succes dus nadelige gevolgen hebben.

Bovendien zal hieruit een les getrokken zijn voor de aantallen benodigde Europese shirts die op dit moment in Italië in elkaar worden genaaid.

 

En zeg nu zelf: als de shirts een flop waren geweest en de fanshop had nu nog steeds met 2 zeecontainers aan shirts gezeten, dan was het toch ook niet goed geweest?

 

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 15:22 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Exact, om de supporters te vriend te houden. Dat schreef ik een jaar geleden ook al nadat Theo Bos eruit vloog. Het heeft alleen wat langer geduurd.

 

Als groot investeerder leg je het lot van een investering van tien- en tientallen miljoenen toch niet in handen van een beginnend trainer. Van den Brom mag de weg plaveien voor een grote naam die het zo dadelijk mag afmaken.

 

Ik weet niet of het verstandig is om Maurice Steijn nu al voor de leeuwen te gooien. ADO wil duidelijk ook voor de lange termijn met Steijn door gezien zijn vierjarig contract. Steijn kan bijna onmogelijk de prestatie van Van den Brom evenaren. Het afbreukrisico voor die jongen is dus erg groot.

 

Indertijd waren de spelers blij met Steijn toen Atteveld eruit moest. Logisch, want in hun optiek was de gedachte alles beter dan Atteveld. Wel houdt Steijn dezelfde filosofie als Atteveld erop na. Waren zijn eigen woorden in een tv-interview. 

Voetbal filosofie Kees. Daar was helemaal niets mis mee met de visie van Atteveld. Tactisch erg sterk onderlegd. De man heeft zijn emoties niet onder controle, maar daar is genoeg over gezegd en geschreven. Geen twee personen zijn gelijk, dus lijkt me de vergelijking met Ateveld mank gaan.

 

Ik denk niet dat de druk voor Steijn hoger is nu. Zou niet weten waarom. De nieuwe spelers zijn ook niet op zijn voorspraak gekomen, en het hoofdtrainerschap nu zal ook voor hem als een verrassing gekomen zijn.

 

We moeten gewoon de rust bewaren nu, en achter de club gaan staan. En zeker niet uitgaan van een verwachtingspatroon wat niet realistisch is. Dan bedoel ik ook niet te zeggen dat we weer vertrouwd tegen degradatie gaan lopen pillen, nee integendeel.

Linkerrijtje moet de doelstelling luiden.

 

En mochten er spelers vertrekken dan dienen daar adequate vervangers voor worden aangetrokken. Vergeet niet dat de begroting stijgt, de club steeds breder wordt gedragen.

Daar verandert het vertrek van een goede doch onbetrouwbare trainer helemaal niets aan.

 

Niemand groter dan de club. Onze club!!!

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 12:15 uur

Advertentie

Haegsche Nees

"Het voetbal is van ons" dames en heren, "Kent u die uitdrukking?". 

 

Het is een uitdrukking die ikzelf eigenlijk nooit zo goed heb begrepen. Waarom toch die intolerantie en tegen wie? Maar na gisteren is bij mij het lampje aan gegaan.

 

"Het voetbal is van ons" is natuurlijk gericht tegen al die veel te rijke figuren die in binnen- en buitenland voetbalclubs opkopen. Deze zogenaamde weldoeners (ratten in pakken) nemen die clubs voorgoed van de echte supporters af. De liefde van je leven wordt ingepikt door een buitenlandse loverboy. Kijk naar VITESSE. Die hebben zo'n rat in huis gehaald en verzieken nu het Nederlandse clubvoetbal. Wij supporters van alle Nederlandse clubs zijn tegen dit moderne voetbal. Die uitdrukking, dames en heren, begrijp ik nu ook ineens "Against modern football".

 

"Het voetbal is van ons" dames en heren, "Wat een mooie uitdrukking is dat eigenlijk" 

 

Prettige voortzetting van de dag.

 

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 10:20 uur

rien1

marcellino schreef:

maurice steijn voor de groep.

 

een bulykin die respect heeft voor v/d brom omdat hij hem een kans heeft gegeven.

 

en jullie denken dat hij onder maurice steijn terug komt.

droom lekker.

 

en goed in de groep liggen,volgens mij stond hij achter atteveld en had hij dezelfde filosofie als atteveld.

 

spelers als verhoek,dereijck en immers gaan echt niet blijven onder maurice.laat ik het anders stellen het zal ze in ieder geval niet over de drempel helpen om er volgend jaar en mooi seizoen van te maken.

 

en over het komende jaar ,je krijgt een zwaar seizoen waar een trainerven ook spelers bestand voor moeten zijn en daar zie ik maurice nog niet toe in staat.

 

nee ik heb er dus geen vertrouwen in en zie liever een ervaren trainer voor de groep staan

Waarom zou Bulykin niet terug willen komen onder Steijn? Heeft die geen respect voor Bulykin?  Overigens laat je wel heel opvallend precies het positieve weg , en dat is dat Steijn het heel goed gedaan heeft na ontslag Atteveld, en was de sfeer zo te zien/horen/lezen erg goed. Steijn heeft daarnaast ook nog eens een jaar ervaring opgedaan onder vdB. Je ziet het wel erg negatief in.  

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 23:04 uur

Kees

@ Max, kan de shoutbox van 00.00 tot 09.00 uur gesloten worden. Vanochtend moest ik ok 222 shouts lezen. En gelezen heb ik ze allemaal (zo nieuwsgierig was ik ook wel).

 

Eerder op de avond vroeg ik al waarom iedereen zo kwaad is. Het gros is, als ik het zo lees, enorm kwaad erover dat men zich genaaid voelt. Datzelfde gevoel heb ik ook.

 

Als beginnend trainer deed ie het prima maar om zo'n luizenstreek uit te halen moet je toch 020 bloed door je aderen hebben stromen.

 

Ik stop over die man want anders moet er weer een chInees naar buiten.

 

                     VUILNISMAN: KAN DEZE ZAK OOK NOG MEE?

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 22:53 uur

JB

Tommy schreef:

niks aan de hand hoor, maar waarom niks aan de hand?

die man is niet te houden die wordt den haag uit gejaagt niemand neemt die man hier nog serieus.

 

En wat betreft andere clubs ja misschien gaat het daar hetzelfde, maar bij agovv had die al 3 jaar erop zitten en dat was een hele andere klasse.

een leeuwin was toch wel in de eredivisie terecht gekomen.

Als derijck nu b.v. naar vitesse gaat heeft dat alles te maken met brom. anders zou derijck daar nooit naar toe zijn gegaan

Ligt wel voor de hand nu waarom het contract met Derijck nog niet verlengd is.......

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 22:25 uur

Tommy

Dennis72 schreef:

He relax man, kan er toch ook nix aan doen

niks aan de hand hoor, maar waarom niks aan de hand?

die man is niet te houden die wordt den haag uit gejaagt niemand neemt die man hier nog serieus.

 

En wat betreft andere clubs ja misschien gaat het daar hetzelfde, maar bij agovv had die al 3 jaar erop zitten en dat was een hele andere klasse.

een leeuwin was toch wel in de eredivisie terecht gekomen.

Als derijck nu b.v. naar vitesse gaat heeft dat alles te maken met brom. anders zou derijck daar nooit naar toe zijn gegaan

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 22:24 uur

Nu online

MichelAdamsMatje, fcdh-middennoord en 243 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4