Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

quincy...

wie komt er nu in de spits te staan dan?

0
Zaterdag 10 juli 2010 om 23:51 uur

oodh

Kees schreef:

Maar misschien is dat juist de verdienste van Beugelsdijk. Waar Horvath en soms Kum het voetballend, en meestal nog door het centrum ook, het wilde oplossen kent hij zijn beperkingen.

 

Als je in je centrum van de verdediging een redelijke voetballer hebt staan (derijck) dan ben je volgens mij al spekkoper.

Ja en daarom moet Derijck achterin staan en moet ADH een Luijckx kopen en een spits. Dat laatste is eigenlijk niet te doen. Positieve sfeer goede vd Brom... allemaal leuk. Maar het gaat om punten en volgens mij zijn we niet veel beter dan vorig jaar. Ben alleen positief omdat andere clubs er helemaal beroerd voorstaan.   

0
Zaterdag 10 juli 2010 om 23:32 uur

Ooievaar

hjfff schreef:

Ben wel geweest.

 

Dordrecht heeft misschien 3x op goal geschoten in 90 min.

De Dordtse goal was een vrije trap in de lange hoek waar Zwinkels alleen naar keek.

DH had een zwaar overwicht met kansen via Ignacio, vd Bergh en Verhoek. De 1-1; Verhoek gaat ze man voorbij en geeft voor, Vicento spring hoger dan zijn tegenstander en knikt hard raak.

Powel zag in de 2e helft de keeper voor zijn goal staan en hij schoot vanaf de middenlijn; bal ging net over.

2-1; lange bal, Ignacio komt boven de laatste man uit en kopt langs de keeper. Bal zal er tergend langzaam ingaan, maar Buijs gaf de bal nog een zetje.

60min werd 9x gewisseld. Achterberg had veel dreiging en ging zijn man paar keer goed voorbij.

Nummer 6 van Dordrecht liep erg geirriteerd rond en schopte naar alles wat bewoog. Zo ook bij de 3-1. Hij haalt Hulst neer.

Vrije trap word van 20m prachtig over de muur en in de kruising gedraaid door; Kai v Hese!!

 

Opstelling;

                             Zwinkels

Ammi                 Kum       Derijck           Supusepa

(20min L.Pique)  (Derijck)  (Beugelsdijk)   (v Hese)

 

       Buijs              vd Bergh       Toornstra

      (Gielisse)         (Visser)       (Resodihardjo)

 

     Verhoek            Ignacio         Vicento

   (Achterberg)        (Hulst)         (Powel) 

 

Minpuntje;

- Ammi verliet weer eens geblesseerd het veld.

- Boschaart had veel moeite en maakte 2 harde overtredingen en kreeg een gele kaart. Hij had het erg moeilijk.

Goed verslag gooz, dank.

 

We kunnen nu gewoon naar Vitesse toe werken, dat is wel eens anders geweest. Geen TD die in het zwembad ligt met z'n telefoon uit, geen lulverhalen in de pers van figuren die daar juist dienen weg te blijven, geen wagonladingen derderangs spelers, die heel je voorbereiding in de soep laten draaien.

 

Maar rust in de tent, een trainer die weet wat hij wil, zich niets aantrekt van het verleden en z'n eigen koers vaart. Talenten die narukkelijk op de deur kloppen, i.p.v. aankopen van 32 jaar. Stadionsponsor, en een spelersgroep die heel wat heeft goed te maken ten opziche van vorig jaar. Dus: Met frisse moed er tegenaan, op naar de 12e plek. Maar een spits zou zeer welkom zijn.

 

Overgens: bij winst van Oranje morgen mogen alle vier de kroegen een uurtje langer openblijven, tevens zal er op het Jonckbloedplein een lampionnentocht met begeleiding worden gehouden.

 

0
Zaterdag 10 juli 2010 om 21:04 uur

Ooievaar

Vincent schreef:

wie legt me dit uit?

 

Ik snap niet zo goed dat contract Oper wordt ontbonden, maar dat er wel clubs zijn die hem willen hebben..

Hadden we hem dan niet kunnen verkopen?

of heeft hij dit verdiend op basis van inzet en was het altijd al een droom om weer in het buitenland te spelen?

 

of was hij niet verkoopbaar?

 

Was toch iets met een éénzijde optie die Oper kan lichten. Hij zal wel wat kunnen vangen in één of andere zandbak of russische deelstaat.

 

Jammer, maar helaas, we moeten wèl verder natuurlijk.

 

Persoonlijk vind ik die Poepon een aardige spits, heeft er geloof ik een stuk of 10 ingelegd, ondanks alle misère daar op het Kasteel.

 

Het salaris van Oper valt natuurlijk weg, zal ook niet misselijk zijn geweest. Misschien is v.d. Brom wel blij dat hij weg gaat. Anders zou het toch merkwaardig zijn.

 

Anders maar een engelse sloper type Linford. Iemand die oorlog maakt in de zestien en goed met de kop is.

 

Verwacht nog wel dat er iets uit de hoge hoed wordt getoverd. Dan kan je Vicento rustig brengen.

 

Overigens aardig stuk in de VI van Brom, wekt vertrouwen.

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 22:11 uur

super fc denhaag

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik ben vanmiddag even gaan kijken bij de training. Er stonden geloof ik 24 man op het veld, waaruit Vd Brom straks zijn selectie moet kiezen, incl Vicento en Ignacio. Er stond ook nog een hele batterij spelers op het ADO amateurs veld.

Ben nieuwsgierig wie er gaan afvallen. Kijk eens naar de linksback positie, Pique/V Hese/Supusepa. En zo zijn er meer voorbeelden, ook jongens als Beugelsdijk gaan aan de deur kloppen.

Volgende week zal er meer duidelijk worden denk ik tijdens het trainingskamp. Ik heb vanmiddag weer genoten van Toornstra. Wat een inzicht heeft die jongen en Derijck was ook weer bloed fanatiek in de hitte. Ook die Mitchel Pique heeft een geweldige techniek.

 

Ik ben benieuwd, maar om op jouw vraag terug te komen, ik denk dat Ignacio en Vicento het niet gaan redden in eerste instantie. Maar als ze hun stinkende best doen in het tweede worden ze vanzelf doorgeschoven naar de selectie voor ADO 1. Kijk maar hoe het met Toornstra is gegaan.

ok, goede berichten dus. alleen weer geen echte spits. het lijkt me trouwens sterk dat powel ineens alle ballen er in gaat schoppen. ik heb mijn geloof in powel 2 jaar geleden al opgegeven.

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 21:00 uur

Haagse Roel

Vincent schreef:

@ooievaar,

 

voor 170,-- heb je toch al een scc?

of wil je hem op N erbij hebben.? en hoeveel is er dan nog nodig?

 

Hoi Vince,

 

Voor Vak N heb je dan nog 100,00 nodig, lijkt mij wat onrealistisch......

 

Brom is lekker bezig........Oper weg, had heel wat van hem verwacht, helaas niks geworden. Te Dikke Pique naar het tweede en twee nieuwe jonge aankopen. Nu nog eens een echte spits en het feest kan beginnen.

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 15:58 uur

yesyes

al je geld inzetten op een spits die goed kan koppen!!!!!!!!!! Kan die dat dan hoeft die niet eens goed te kunnen voetballen. Hoeveel lekkere ballen kreeg Milic wel niet van verhoek vorig seizoen. Als we iemand halen in de spits met uitzonderlijke kopkwaliteiten dan zijn wij de grote spekkoper

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 14:46 uur

JB

Kees schreef:

Dan ga ik maar in de spits staan.

 

ps Heb nu de motoriek van een zwanger nijlpaard maar wist in het verleden ze altijd aardig in het mandje te leggen. En scoren verleer je niet!

Er zijn voor de spits misschien nog wel wat andere mogelijkheden.

Sorry Kees!

 

- We kunnen natuurlijk Willem II verlossen van het salaris van Frank Demouge en zo het laatste zetje richting Jupiler League nu al vast geven

 

Ook zijn er wat "gunsten" verleend aan zaakwaarnemers, die wellicht weer wat "terug doen":

- de zaakwaarnemer van Supusepa is ook de zaakwaarnemer van Geoffrey Castillion, de 19-jarige spits van Ajax-II en allerlei Nederlandse elftallen.

Misschien huren? Is voor Ajax waarschijnlijk ook gunstig, die willen "grote" spitsen van naam halen, dus die jongen loopt over een jaar zo weg daar. Heeft bovendien tropische verrassing Suk voor zich. Misschien dan nu alvast onze kant op dan maar?

Of zeggen we dan: we hebben zelf al genoeg aanstormend talent dat aan de deur klopt, we willen iemand die voorlopig die deur nog even dicht houdt en er zelf 15 inschopt?

 

- de zaakwaarnemer van Oper is ook de zaakwaarnemer van Michael de Leeuw, de topscorer / talent van jaar van de Jupiler League van het afgelopen seizoen. Lijkt me dat Veendam nog niet in de positie is om financieel al te dwars te liggen.

 

Als verdedigende / controlerende middenvelder lijkt mij nog steeds Jan-Arie van der Heijden een prima keus.

Heeft het best aardig gedaan bij Willem II afgelopen seizoen en zal bij Ajax nooit verder komen dan het tweede.

En qua salaris waarschijnlijk een betere keuze dan Lindgren.

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 13:52 uur

Advertentie

Kees

oodh schreef:

Maar dan moeten we wel een spits én een verdedigende middenvelder halen. Lindgren is wel een goede voetballer voor ons maar ook erg vaak geblesseerd. Zonde als Derijck daar moet gaan voetballen. Maar hoe kom je aan een spits die er een paar inschiet? ADH heeft vast geen scout die iets van de Engelse markt af weet Ooievaar. Neem zomaar aan dat er weer allemaal Milic-en aangeboden gaan worden...  

Dan ga ik maar in de spits staan.

 

ps Heb nu de motoriek van een zwanger nijlpaard maar wist in het verleden ze altijd aardig in het mandje te leggen. En scoren verleer je niet!

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 12:50 uur

oodh

Kees schreef:

Sluit me hierbij aan met als toevoeging:

 

Ik heb er alle vertrouwen in dat we plek 12 kunnen halen, dus definitief weg van de onderste plekken. En van daaruit verder bouwen. Heb het idee dat de sfeer in de selectie en in de hele club goed is en onder de supporters, dat er wordt geluisterd naar mensen met kennis van zaken, dat laatste is ontzettend belangrijk.

 

Maar dan moeten we wel een spits én een verdedigende middenvelder halen. Lindgren is wel een goede voetballer voor ons maar ook erg vaak geblesseerd. Zonde als Derijck daar moet gaan voetballen. Maar hoe kom je aan een spits die er een paar inschiet? ADH heeft vast geen scout die iets van de Engelse markt af weet Ooievaar. Neem zomaar aan dat er weer allemaal Milic-en aangeboden gaan worden...  

0
Vrijdag 9 juli 2010 om 12:37 uur

Nu online

carbayon, Max, S.upporter en 326 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4