Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Ron001

Moi schreef:

juist, Is waterman beter dan Coutinho? trainers hebben tegenwoordig hun ogen niet in ......
Je weet niet wat die nieuwe trainer van psv gaat doen!!! En daarbij gaat het verhaal van te klein mijn inziens ook niet op als je ziet hoe hij het compenseert!!!!!
0
Zondag 12 mei 2013 om 16:34 uur

Kees

Ruudje16 schreef:

Weleens overwogen om trainer te worden ???
Hoezo geen trainer en geen paragnost?
0
Zondag 12 mei 2013 om 13:32 uur

Ruudje16

Kees schreef:

Ik ben het gehele seizoen al tevreden.

Volgende scenario staat er aan te komen:

we plaatsen ons via de play offs voor Europees voetbal. Die voorronden komen we gemakkelijk door. De poulefase met onder meer HSV, Tottenham en AS Roma lukt ook. Daarna spelen we tegen de afvallers uit de Champions League te weten Bayern München, Barcelona en de finale tegen Real Madrid.
Op papier kan het tot vanmiddag 16.25 uur allemaal.
Weleens overwogen om trainer te worden ???
0
Zondag 12 mei 2013 om 13:31 uur

jajoh

DaveDH schreef:

Heerenveen is niet best in uitwedstrijden en Roda is thuis niet makkelijk te kloppen, ze hebben veel pech gehad, ds ik schat in dat die het Heerenveen heel moeilijk gaan maken en een kleine winst gaat boeken.

ADO heeft een boost gehad van de overwinning van vorige week en die pakt de drie punten 1-2.... op naar de Playoffs
Roda trainer gaf al aan alles in hè teken van de play offs te zetten. Deze wedstrijd vandaag is nie belangrijk. Spelers worden ook gespaard, dus ik zie Heerenveen daar wel winnen.
0
Zondag 12 mei 2013 om 11:38 uur

Moi

PEC wil ADO niet matsen

PEC Zwolle heeft de doelstelling van handhaving in de eredivisie al bereikt, maar gaat zondag thuis tegen ADO Den Haag alsnog voor de winst. PEC-trainer Art Langeler, die voor het laatst op de bank zit bij de Zwollenaren, start dan ook met de beste elf spelers. `Niet met mats-plaatsen of rare wissels`, aldus Langeler op de website van zijn club.

`We gaan er alles aan doen om te winnen, zodat een aantal van ons daarna op een goede manier en door de voordeur afscheid kan nemen van PEC Zwolle`, zei Langeler, die zelf vertrekt naar PSV, waar hij hoofd jeugdopleiding wordt.

ADO speelt zonder de geblesseerde Mike van Duinen. De spits heeft last van de knie. Kenneth Omeruo is er niet bij vanwege een schorsing. Daar staat tegenover dan Tom Beugelsdijk terugkeert van een schorsing.
bron:AD
0
Zaterdag 11 mei 2013 om 19:17 uur

<FCDH>

ton schreef:

Jij hebt helemaal gelijk, sommigen schijnen niet te begrijpen dat de selectie dood en dood moe is. Dat het dus moeilijk is om de boel steeds weer op te laden. Bij hele grote clubs krijgen de beste spelers rust om de pijp leeg is. Maar als ADO opgebrand ts tegen het einde van het seizoen dan ligt dat aan....
Ik lach me eigen de tering hier waar hebben jullie het over joh gemiddelde voetballer in de ere verdiend 275 000 per jaar ik wou dat ik gvd zo hobby had dan stond ik snachts al op het trainningsveld dat moet je aan iemand vertellen die op de bouw werkt die in weer en wind sta die savonds pas om 5 uur 6 uur thuis is als ie mazzel heb voor nog geen 2000 per maand als ik trainer was en me spelers zouden zeggen ik ben moe zeg ik gelijk dat ze beter een kantoorbaan kunnen zoeken

Als ado mij een ton per jaar geef wil ik van smorgens tot savonds elke dag het gras maaien hahaha wat een gekken joh:-)
0
Zaterdag 11 mei 2013 om 17:29 uur

DaveDH

Ron001 schreef:

Jongens koop, die discussie komt voor uit emotie, en je eigen mening!! Vroeger herinner ik me nog dat je kerstbomen ging jatten bij de andere buurt! Lag je te knokken met elkaar! Maar in het weekend stond je samen achter je club!!! Dus ik zeg , ga een biertje drinken met elkaar ...... En ja die playoff ?? Ik heb mijn bedenkingen. Maar als ze het halen zijn we allemaal weer blij!! Haha.
Ik wil best een biertje gaan drinken met Bert hoor, ik hou alleen niet zo van zijn hypocriete houding, thats all.

Nu weer over het voetbal, ik denk ook niet dat Boerrichter een stap lager naar DH zal maken, zal eerder buitenland worden denk ik.

Bully zou best wel eens kunnen, zou een goede spits voor ons zijn, ik ben het overigens niet eens met de mensen die zeggen dat je dan goede buitenspelers moet hebben, want Bully heeft laatste nog bewezen ook zelf een doelpunt te kunnen scoren (joehoe Tommy ik ga bij je wegdraaien )

We hebben toch iemand nodig die ze er in prikt, Mikey doet het leuk en heeft veel perspectief, maar is er nog niet (gewoon eerlijk zijn) en Mikey zou veel van die oude rus kunnen leren.

En voordat mijn grote vriend Roel weer gaat zeuren, ja ik was geen voorstander van Bully vorig jaar omdat het bedrag (salaris) gewoon te hoog was, dat zal die nu niet meer kunnen vragen als bankzitter bij Twente.

Kunnen we nog mooi twee plezier van hebben, en daarna kun je hem een functie in de club geven als sprint trainer (daar was die toch in afgestudeerd??)
0
Zaterdag 11 mei 2013 om 13:16 uur

Advertentie

DJ

In de rubriek `Vijf vragen aan` hebben we voor elke speelronde een exclusief interview met een speler uit de Eredivisie. Deze keer is dat ADO-revelatie Mike van Duinen, die zondag op bezoek bij PEC Zwolle (14:30 uur) voor de laatste kans gaat voor de play-offs om Europees voetbal.

Je bent met elf competitietreffers bezig aan een sterk seizoen in de Eredivisie en vecht om Europees voetbal. Speel jij zondag tegen PEC Zwolle je laatste wedstrijd namens ADO Den Haag?
Mike van Duinen: `Zoals het er nu naar uit ziet niet. Ik lees wel van de interesse, maar heb nog niets gehoord van de clubs zelf. Ik heb er eerlijk gezegd ook nog niet over nagedacht. Ik wil het seizoen mooi afsluiten en wie weet gaan we ons met een beetje geluk alsnog plaatsen voor de play-offs. Of ik aan een nieuwe stap toe ben laat ik aan anderen. Ik heb wel ambities, maar zou het ook mooi vinden om nog een jaar bij ADO te spelen en nog belangrijker voor de ploeg te worden. Ik wil voor een mooie club voetballen en elke week spelen. Een mooie bankrekening is minder belangrijk.`

In je eerste seizoen bij ADO Den Haag kwam je tot zestien optredens, waarvan de meeste als invaller. Wat waren je verwachtingen aan het begin van dit seizoen?
`Aan het begin van het jaar heb ik aan trainer Maurice Steijn gevraagd of het verstandig was om nog een jaar bij ADO Den Haag te blijven en eventueel verhuurd te worden. Misschien dat ik daarna wél klaar zou zijn voor ADO. Maar Steijn gaf direct aan dat ik een belangrijke speler zou worden voor de club en dat ik hier moest blijven.`

`Ik ben gewoon keihard gaan knokken en wilde zoveel mogelijk spelen. En dan is het wel lekker dat ik vanaf de eerste speeldag een basisspeler ben. Dat had ik vooraf niet verwacht omdat de club met Rydell Poepon net een nieuwe spits in huis haalde. Ik begon daardoor ook als rechtsbuiten en kreeg van de trainer wel de vrijheid om als rechtsbuiten naar binnen te komen. Inmiddels sta ik al een tijd in spits en dat is toch meer mijn positie.`

Jij lijkt in navolging van Lex Immers en Jens Toornstra de volgende ADO-speler die vanuit een amateurverleden furore maakt bij de club en vervolgens hogerop kan. Hoe was die overstap van de amateurs naar de profs?
`Qua leven heb ik door het amateurvoetbal volop van mijn jeugd kunnen genieten. Maar voetbaltechnisch en fysiek gezien had ik misschien wel een kleine achterstand. Ik ben daar zelf mee aan de slag gegaan en heb een behoorlijke inhaalslag gemaakt. We hebben bij ADO conditietrainer Jurgen Segers. Zijn persoonlijke begeleiding heeft mij goed geholpen op het fysieke vlak zodat ik niet tegen allerlei spierblessures aanloop.`

`En als ik kijk naar Immers en Toornstra kan ik alleen maar zeggen dat ze grote stappen hebben gemaakt. Lex speelt eens in de twee weken in een volle Kuip. Dat is natuurlijk fantastisch en ook Jens heeft een mooie stap gemaakt. Voor mij speelt dat nu nog niet, al maakt mijn goede vriend Jens vaak een dolletje met me om bij Utrecht te komen voetballen.`

Hebben jullie de play-offs door de matige reeks van zeven wedstrijden zonder overwinning niet verspeeld?
`We maken nog steeds een kleine kans op de play-offs. Wij moeten winnen van Zwolle. Het gaat een spannende wedstrijd worden waarbij wij aan het langste eind gaan trekken. En dan moeten we afwachten wat het resultaat is bij de wedstrijden van SC Heerenveen (uit bij Roda JC Kerkrade, red.) en FC Groningen (thuis tegen Ajax, red.). Maar mochten wij ons alsnog plaatsen zijn wij een gevaarlijke outsider voor de favorieten FC Twente en FC Utrecht. Twente heeft veel kwaliteit en Utrecht speelt een goed seizoen, maar wij zijn zeker niet kansloos tegen die ploegen.`

`Maar het had niet zover moeten komen. Die slechte reeks lag deels aan het programma dat we hadden met wedstrijden op bezoek bij FC Utrecht, FC Twente en FC Groningen. Maar het kwam ook doordat we een paar wedstrijden totaal niet speelden zoals we dat daarvoor wel deden. We hebben in die weken gewoon slecht gepresteerd, al zat het ook totaal niet mee. Dan is het wel lekker om zo`n slechte serie af te sluiten met een mooie overwinning op Feyenoord (2-0 winst). Prachtig om in de laatste thuiswedstrijd zo`n pot te spelen voor het publiek.`

Jij kan zondag ook nog clubtopscorer worden ten koste van aanvoerder Danny Holla (beiden elf treffers). Wat verwacht je van het duel bij PEC?
`In de eerste wedstrijd tegen Zwolle speelden wij met 1-1 gelijk. In die wedstrijd maakte ik een actie die werd besproken in de uitzending van Voetbal International. Ik maakte volgens René van der Gijp een soort Bergkampiaanse actie. Dat was wel hartstikke gaaf om te horen. Maar Zwolle is een pittige tegenstander en niet voor niets in de Eredivisie gebleven. Voor mij is de winst op PEC in ieder geval belangrijker dan dat ik topscorer word. Ik zal het niet laten om een schwalbe te maken zodat Danny de penalty kan binnenschieten. Nee zonder gekheid, ik ben daar totaal niet mee bezig. Ik wil het seizoen mooi afsluiten.` (Jarno Verweij)
GERELATEERD NIEUWS
Huddersfield Town mengt zich in strijd om Van Duinen
Utrecht mikt op Van Duinen als opvolger van Mulenga
Alle ballen moeten op Van Duinen, de Haagse Dirk Kuijt
Foto`s: VI Images

Delen
0
Zaterdag 11 mei 2013 om 12:29 uur

DHFC070

R.E. schreef:

Pff ... Het hoeft natuurlijk ook niet per se 1,5 miljoen euro te worden. Zelfs als hij voor 6,5 ton wordt verkocht, heeft ADO een half miljoen euro laten lopen. Het gaat om het gebrek aan inzicht in de potentie van zo`n speler: Steijn vond hem nog niet genoeg voor ADO, maar een Bulgaarse topclub vond hem wel goed genoeg. En om nou te zeggen dat het niveau van die club lager ligt dan het niveau van ADO ... Een trainer met oog voor talent (dat heeft Steijn echt niet) had die jongen allang naar ADO gehaald of hem in ieder geval een verbeterd contract voorgelegd, zodat hij niet voor een appel en een ei kon vertrekken.
Wel makkelijk om een koe in zijn kont te kijken. Ik ben echt geen fan van Steijn als trainer maar de aankopen die afgelopen jaar gedaan zijn, zijn echt niet verkeerd met het beperkte budget. Ik heb het dan over Wormgoor, Holla, Malone en Meijers, alle 4 gewoon basisspelers. Dan zitten er ook altijd wat miskopen tussen je kunt immers niet 100% scoren. Het is dan zonde dat de ene speler (Mokhtar) het dan bij Zwolle goed doet en degene die het meest gekost heeft (Poepon) zwaar teleursteld maar achteraf is het zo makkelijk praten.
Soms dingen opnoemen die ook goed gaan kan geen kwaad wordt je geen slechter mens van.
0
Vrijdag 10 mei 2013 om 13:29 uur

R.E.

BLEISWIJK-1 schreef:

Klopt!

En dat verhaal van Mendes 1,5 miljoen. Weet je hoeveel onzin er geschreven wordt. Er is nog geen club die dit geboden heeft. En laat je nu 1 miljoen voor Mohktar kunnen krijgen. Dan krijgt Zwolle hiervan maximaal een half miljoen. Dit bedrag kunnen wij voor Holla ook krijgen.
Pff ... Het hoeft natuurlijk ook niet per se 1,5 miljoen euro te worden. Zelfs als hij voor 6,5 ton wordt verkocht, heeft ADO een half miljoen euro laten lopen. Het gaat om het gebrek aan inzicht in de potentie van zo`n speler: Steijn vond hem nog niet genoeg voor ADO, maar een Bulgaarse topclub vond hem wel goed genoeg. En om nou te zeggen dat het niveau van die club lager ligt dan het niveau van ADO ... Een trainer met oog voor talent (dat heeft Steijn echt niet) had die jongen allang naar ADO gehaald of hem in ieder geval een verbeterd contract voorgelegd, zodat hij niet voor een appel en een ei kon vertrekken.
0
Vrijdag 10 mei 2013 om 13:25 uur

Nu online

Mike, Tante Wil, WestlandSupport, Alle ballen op Jort, Marcush, AussieAdo, Bollie74 en 253 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2