Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Er zijn nu zo'n zeshonderd shouts over onze ex-trainer voorbij gekomen in de laatste 21 uur. Ik vraag me af, want één tendens heb ik er niet in kunnen ontdekken, waarom iedereen zo kwaad is.

 

- Omdat we een groot trainer kwijt zijn

 

- Omdat we ons belazerd voelen

 

- Omdat we bang zijn voor komend seizoen

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 21:43 uur

Haegsche Nees

Het is wel heel zuur dat je je succestrainer kwijt raakt aan de grootste crimineel geld wit-wasmachine uit ons land: VITESSE 

 

Het zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal als het FIOD die club VITESSE eens goed onder de loep zou gaan nemen. Waar komen al die munten vandaan van die meneer Jordania. Waarom geeft deze uit Georgië afkomstige meneer Jordania zijn geld in het buitenland uit terwijl volgens het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties in Georgië 54,5% van de bevolking onder de armoedegrens moet leven. Kortom: Wie werkt deze geesteszieke narcist/psychopaat definitief ons land uit? Hier loopt hij de boel alleen maar te verzieken.

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 19:36 uur

DHFC070

Wilde net gaan posten dat we misschien weer een donatie actie op konden starten de vorige was immers een groot succes. Lees ik dat andere ookal op dit idee waren gekomen :)

Een vlieguitgactie..... en dan zul je net zien dat Vitesse die dag traint in het Gelredome met het dak dicht. Er moet toch wel wat leuks te verzinnen zijn voor die kk rat?

 

Wat ik overigens niet begrijp is dat er nog mensen zijn die achter vd Brom staan en hem bedanken voor het seizoen en hem veel succes wensen? 

Als je in je reet wordt verkracht door een dikke negert ga je hem toch ook niet bedanken?

 

Gewoon een kk weggooier die vd Brom. Ik had het al verwacht maar ben toch boos en waarom? Omdat het op zo'n achterbakse manier gebeurt gewoon lekker op vakantie en dan bij de club terugkomen met dit nieuws net nu al diverse spelers, assistenen zijn vertrokken en je een blik JL spelers hebt aangetrokken. 

 

Gaat in ieder geval een beladen eerste wedstrijd worden en ik hoop dat ik me in kan houden als ik die hamsterkop met rare tik naar boven weer in ons stadion rond zie lopen. 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 18:59 uur

Ooievaar

kako schreef:

Dacht ff dat je schreef..........wij gaan verder met bouwen, Steijn voor Steijn.....

Ha ha:D

 

Maar waarom die jongen niet de kans geven? wat Dirk aangeeft ben ik het mee eens. Brom was een onbekende trainer, voordat hij bij ons kwam. Hij kent de club door en door. Dus laten we vol achter Cor Steijn gaan staan.

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 18:43 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Hooguit 2 a 3 ton. Komt geen eurocent bij.

Lijkt mij heel sterk?waarom zegt ado dan we wachten af wat ze bieden? voor ie 3 ton hoef je niet te wachten?

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 15:00 uur

dirk

danz schreef:

Het verwachtingspatroon is hoog dit seizoen..en Maurice heb nog helemaal niks bewezen als trainer...dus dat ken je hem eigenlijk niet aan doen...Toen steijn voor de groep stond en dat het zo goed ging was puur omdat er een andere vent voor de groep stond niet omdat het Don Steijn was...al had je toen de broer van Atteveld er neer gezet die had net zulke resultaten als Steijn neergezet..

Maar had jij voorafgaande aan het afgelopen seizoen dan kunnen bevroeden dat Van den Brom het zo goed zou doen?? Wees eerlijk, hij was toen toch ook niet meer dan een aankomende trainer. Vergeet niet dat hij derde keus was achter Everse en Groenendijk. Wat had hij dan bewezen bij AGOVV??? Die club deed onder zijn leiding leuk mee in de Jupiler League, maar meer toch niet. Dit alles doet overigens niets af van de prima prestatie die Van den Brom afgelopen seizoen heeft geleverd. Maar nogmaals, waarom zou Steijn niet gewoon het beleid van Van den Brom kunnen voorzetten met toevoeging van enkele persoonlijke accenten? Geef hem de kans en haal ter completering van de trainersstaf Bob Kootwijk terug als tweede assistent, zou ik zeggen. .

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 14:06 uur

Advertentie

dirk

danz schreef:

Maurice Steijn is een aardige vent maar ik zie hem echt niet als hoofdtrainer.Zou Peter Bosz iets zijn voor ons als trainer? Hij doet het toch lekker met Heracles...ken die gelijk Everton meenemen voor in de spits! 

En waarom zou Steijn het niet kunnen? Hij is een praktijkjongen, heeft bij ons en bij Nac op niveau gevoetbald en beschikt over alle vereiste diploma's.

Iedereen doet nu net of met het dreigende vertrek van Van den Brom de broer van JC verdwijnt, maar mij staat nog helder voor de geest hoe sommigen hier voor het afgelopen seizoen reageerden op zijn komst. Ik geef toe dat hij naderhand prima werk heeft geleverd, maar waarom zou Steijn daartoe ook niet in staat zijn? Ik bedoel maar, alles is betrekkelijk en zeker in de voetballerij. De moraal van dit verhaal: als Van den Brom voor veel pegels, waarvan de herkomst niet duidelijk is, in een slangenkuil wil stappen moet hij dat vooral doen. 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 13:30 uur

fcthehague

Misschien dat het vertrek van vd brom ook verklaard waarom Luksik nog niet gepresenteerd is.

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 12:08 uur

K.B

Dag 1 na het nieuws:

 

Ik begrijp nog steeds niet wat ik hiervan moet denken.

V.d Brom lekker hossen op het podium, haalt allemaal spelers die hij wilt hebben en wou de klus in Europa afmaken.

Hij weet hoe fanatiek onze supporters zijn en hoeveel er bij de huldiging waren.

Waarom zou je dan in godsnaam zo'n stap maken (en kom niet met dat vitesse-verleden gelul!)

 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 11:12 uur

vegter101

Laat maar weer eens zien waarom die neuzen niet te vertrouwen zijn. Als hij zijn contract had uitgediend en gewoon eerlijk was geweest had ik hem die zak geld van harte gegund.

Maar ADO is groeiende en komt hier wel bovenop. Ik denk dat er al aardig wat sollicitaties binnen zijn bij v/d Kallen. Een hoop trainers zullen het wel zien zitten om ADO te trainen. Als ik zo die namen hoor in voorgaande shouts zitten er zeker namen tussen die ik graag zien komen. Maar we zitten nu wel met ene Mulders in onze maag gesplitst met dank aan vd Brom.

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 10:45 uur

Nu online

MichelAdamsMatje, fcdh-middennoord en 218 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4