Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

janjazz37

D.H.zuid-west schreef:

Snap jouw reactie niet zo goed Jan, hier wordt niets raars gezegd. Steijn is gewoon (nog) geen toptrainer, wees eerlijk en kijk naar de opstelling van dit seizoen en zie dat er meerdere spelers niet op hun eigen positie hebben gespeeld. Daarnaast is het excuus dat het "zijn"spelers niet zijn nu ook van tafel.

Juist op het einde van het seizoen verwacht je een ingespeeld team dat gaat voor het hoogst haalbare (de playoffs die opeens echt in zicht waren ondanks laf en inspiratieloos voetbal) en wij laten het al weken afweten (in alle opzichten!). Laf voetbal is 1 ding maar het volledig ontbreken van een goede instelling ligt echt aan de spelers en de trainer die ze scherp moet houden.

Mag een beetje kritiek dan niet?
Kritiek mag zeker! En ook op de trainer.
Pajam`s visie is genoegzaam bekend. Heeft die ook recht op.
Het gaat er mij om dat die elke gelegenheid aangrijpt dit nogmaals te ventileren.
En als die gelegenheid er niet direct is, er zelf wel EEN creeert.
0
Zondag 5 mei 2013 om 01:37 uur

D.H.zuid-west

janjazz37 schreef:

Weer een "lekkere" shout van je........

Je kunt `t gewoon niet laten.
Snap jouw reactie niet zo goed Jan, hier wordt niets raars gezegd. Steijn is gewoon (nog) geen toptrainer, wees eerlijk en kijk naar de opstelling van dit seizoen en zie dat er meerdere spelers niet op hun eigen positie hebben gespeeld. Daarnaast is het excuus dat het "zijn"spelers niet zijn nu ook van tafel.

Juist op het einde van het seizoen verwacht je een ingespeeld team dat gaat voor het hoogst haalbare (de playoffs die opeens echt in zicht waren ondanks laf en inspiratieloos voetbal) en wij laten het al weken afweten (in alle opzichten!). Laf voetbal is 1 ding maar het volledig ontbreken van een goede instelling ligt echt aan de spelers en de trainer die ze scherp moet houden.

Mag een beetje kritiek dan niet?
0
Zondag 5 mei 2013 om 00:22 uur

pajam

janjazz37 schreef:

Weer een "lekkere" shout van je........

Je kunt `t gewoon niet laten.
Hoezo? Omdat jij het er niet mee eens bent?

Waar beledig ik iemand of zeg ik iets wat niet door de beugel kan?
Mag ik mijn mening op een artikel niet geven, omdat dat niet past in jou denkbeeld over de trainer?

Noord Korea is trots op dit soort censuur
0
Zaterdag 4 mei 2013 om 23:29 uur

Kees

Kees schreef:

Sparta valt 99.99 % zeker af. Stond vanochtend ook een artikel over in het AD. Schijnt te weinig draagvlak te zijn.

Ik zou het wel mooi vinden als Steijn en Fräser de komende 4 of meerdere jaren bij ons blijven. Eindelijk continïteit ergens in de organisatie. Dat is zo belangrijk.
Oh ja, voor de goede orde: het gaat me in dit geval niet om Steijn maar om een lange termijnvisie.

Als er een ander geschikt trainersduo een zeer lange termijn zou aanblijven vind ik dat ook een goede ontwikkeling. De spelersgroep raakt ook niet uitgekeken op een trainer als je maar tijdig doorselecteert.
0
Zaterdag 4 mei 2013 om 11:34 uur

D.H.zuid-west

pajam schreef:

áls niemand meer vertrekt (Chery, Coutinho, Holla) en je kan je backs posities en buitenspeler posities versterken, doe je erg goede zaken
Coutinho heeft nog een contract voor 1 jaar(??), die zou dan inderdaad ook nog kunnen vertrekken en dan mag je hopen dat Zwinkels voor het nieuwe seizoen weer wedstrijd fit is (vind ik persoonlijk goed genoeg voor het 1e).

Ik maak me geen illusies over de aankopen, het wordt weer hopen op een toevalstreffer als je gaat voor jonge / transfervrije spelers gaat. Veel mooie woorden van de trainer over versterkingen maar ik geloof er niets meer van.
0
Vrijdag 3 mei 2013 om 23:22 uur

marcellino

Johannes schreef:

Leuk rekenen zo, behalve dan dat die 9 ton allang in de begroting zitten - en voor een deel in de vorm van Holla, Wormgoor en Poepon (helaas) op het veld staan. Dus die 4 ton eventjes uitgeven... dat zit er niet in, hebben we al gedaan.
hebben we het geld van verhoek uitgegeven?

verhoek,immers,dereijck,toornstra,ammi,rado en nog veel meer zijn verkocht of verhuurd.
en wat hebben we ervoor terug gekregen.
het meeste geld is naar de tekorten gegaan zo ook gaat gebeuren als onoverhoopt cherry,holla en van duinen verkocht word en we weer b spelers als kolk en poepon er voor terug krijgen en dan roepen dat het aan de trainer ligt of aan de voetballers die het niet kunnen nou dat weten we toch al lang als je elftal kwalitatief minder word eindig je ook lager op de ranglijst zo moeilijk is dat toch niet.
driebergen roept dat we heel snel weer terug kunnen naar categorie 2 ja gefeliciteerd we hebben daar wel de paniek verkoop van toornstra voor nodig gehad die als hij zo blijft spelen voor miljoenen verkocht gaat worden aan een engelse club .top ado heb je weer goed gedaan.
en nu cherry voor heel weing geld verkopen omdat je de gaten moet dichten jammer genoeg zijn dat de doekjes voor het bloeden hopen op een talent is leuk maar het kan niet elk jaar feest zijn totdat we niemand meer hebben te verkopen en dan hoe gaan we het gat dan dichten heeft iemand hier op deze shout een oplossing
0
Donderdag 2 mei 2013 om 10:50 uur

Kees

pajam schreef:

Nee hoor, jij maakt het persoonlijk.
Als voorzitter van de grote goed nieuws show loop je continu alles positief te draaien, zeg ik dan dat jij verliefd bent op de heer Steijn?

Te veel eer voor mij om voorzitter te zijn.

Ik heb in het begin best veel kritiek op Steijn gehad en vond het ook vreemd dat hij hoofdtrainer werd. Echter heeft hij mij positief verrast en vind ik het achteraf een prima keuze. Vandaar dat ik hoop dat hij nog vele jaren trainer blijft (al is dat moeilijk in de voetballerij waar de waan van de dag regeert).

Lijkt me een zaligheid als we eindelijk continuïteit op het technische vlak hebben. Nu nog op directie-niveau. Pas dan gaan we als club echt stappen maken. Al die kennis die iedere keer weer verloren gaat.

Overigens heb ik nog veel liever dat er een sterke man als technisch directeur komt en dus beslissingsbevoegd. Een manager zie ik dus niet zitten.

0
Woensdag 1 mei 2013 om 19:02 uur

Advertentie

pmc

Zoekt u een leuke vrijwilligersfunctie? Denk dan eens aan de Jeugdopleiding van ADO Den Haag. Daar zijn extra handen altijd welkom. Zo wordt er nu bijvoorbeeld voor komend seizoen gezocht naar:

Elftalbegeleiders
Als elftalbegeleider ondersteun je de trainer in het begeleiden van de groep. De elftalbegeleider is verantwoordelijk voor de niet voetbaltechnische zaken rond het team. Onder de verantwoordelijkheden van de elftalbegeleider valt het bespreken van het vervoer en eventuele lunchpakketten (bij oudere teams) in overleg met de coördinator opleiding, het regelen van de kleding en het invullen van het wedstrijdformulier. Verder onderhoudt de leider contacten met de spelers en ouders over niet voetbaltechnische zaken. De jeugdelftallen van ADO Den Haag spelen hun competitiewedstrijden op zaterdag en 1x per 2 weken doordeweeks een oefenwedstrijd. Buiten een kledingpakket ontvangt een begeleider ook een seizoenkaart voor de wedstrijden van ADO Den Haag BVO 1. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met Paul van Lith, coördinator opleiding. Dit kan per mail: p.vanlith@adodenhaag.nl of op werkdagen (m.u.v. woensdag) tussen 12.00 en 19.00 uur via telefoonnummer 070-3887427


0
Maandag 29 april 2013 om 17:00 uur

Kees

070 schreef:

Je punt is inmiddels wel duidelijk dat je het hartstikke zielig vindt voor die arme kroonprins Maurice Steijn. De goedbetaalde stakker kan er ook allemaal weinig aan doen dat hij in het jaar waarin hij naar eigen zeggen zijn eigen selectie mocht samenstellen zulk laf voetbal op de mat legt. Maar we zijn veilig! Iets met gauw gevulde kinderhand...
En toen Steijn er vorig seizoen regelmatig voor koos om het laatste kwartier voor de overwinning te gaan i.p.v. een gelijkspel was hij onervaren, roekeloos en ga zo maar door.

Goedbetaald (voor een eredivisietrainer) is ie volgens mij helemaal niet. Kijk daar ons beleid maar op na.

Ach, bijna iedere keuze/handeling van een trainer of directielid kun je op twee manieren uitleggen. Ben je voorstander dan ben je al snel geneigd om naar het positieve te kijken en ben je tegenstander dan zul je sneller geneigd zijn het negatieve te belichten.

0
Maandag 29 april 2013 om 12:18 uur

070

DaveDH schreef:

Dat mocht die wel binnen een bepaald budget, en dat is ies wat mensen hier maar niet aan willen, maar er is geen geld, en dan heft Steijn het prima gedaan met de middelen die hij heeft.

Kun je wel met je kinderhand bullshit komen, maar je vergeet ff dat er helemaal geen stuiver is om te investeren, is dat Steijn zijn schuld?

De man heeft en prima prestatie geleverd met het spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking had, als je wat meer geluk had gehad met de aankoop van Poepon dan had je nu nog om EL voetbal gespeeld. Maar miskopen horen nu eenmaal bij het voetbal.

Voor mij is Steijn als trainer geslaagd, en ik hoop dat hij zich nog jaren aan de club bind, als is het alleen maar om zijn niet gelijk hebbende tegenstranders te zieken.
Op basis waarvan vind jij hem geslaagd dan? Dat we in de eredivisie zijn gebleven? Op basis van het spel? Het doorontwikkelen van spelers? Ik hoor het graag.

Laat ik vooropstellen: ik vind hem qua communicatie best verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Toen was het een drama in de media, met altijd maar excuses. Dat is er dit jaar uit, gelukkig.

Maar voor de rest zie ik niet of nauwelijks ontwikkeling. Niet bij hem, niet bij de spelers. Ligt dat dan wéér aan de spelers? Dat verhaaltje hoorden we vorig jaar namelijk ook hier op de shoutbox, en kon toen inderdaad waar zijn omdat het Steijns eigen selectie niet was.

En met `als je wat meer geluk had gehad` kun je natuurlijk helemaal niets. Als Willem II een goede spits had, stonden ze 15de. Als Vitesse een andere trainer had, waren ze kampioen. etc. etc. Kijkend naar de feiten ben je veilig en sta je in het rechterrijtje. Op zich weinig mis mee, maar ik ontkom niet aan de indruk dat het beter en aantrekkelijker had gekund. Misschien ben ik wel te veeleisend, kan ook.
0
Maandag 29 april 2013 om 11:45 uur

Nu online

Swaber, tjapi01, Marcush, Alle ballen op Jort, Marcie, M1905 en 287 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2