Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

marcellino

CrazieD schreef:

Ja, dat heb ik bij dat azijnpissen van jou ook een tijd gedaan! Maar ik stoor me mateloos aan dat populaire gedrag van je, betweterige lam***! En wat Ricky ermee te maken heeft, eindelijk eens niets! Maar ach, het is bij jou denk ik meer het uitlokken van een reactie dan daadwerkelijk iets onderbouwends melden! Het zijn allemaal insinuaties van je! Niks meer niks minder! Maar het is maar duidelijk waar jouw hart zit! ;-) Ga je neeffie achterna naar Spakenburg man! Wie weet stellen ze daar je continuïteit van negatief gedrag op prijs! Gegroet! :-)

ja mensen met voetbal verstand worden vaak neer gezet als betweterig.

 

niets onderbouwend lees mijn shouts even terug.

 

een ding heb je gelijk ik lok graag reacties uit maar daar is het ook een shout voor.

 

aan ja knikkers en positiefoos die niets verkeerd zien heb je geen donder in het voetbal niet en in het bedrijsleven.

 

waar mijn hart zit al 38 jaar bij den haag(ook toen er twee duizend supporters op de tribune zaten en dat we wedstrijden uit tegen volendam met 100 man waren)

 

een jaar topvoetbal is werelds maar zegt nog niets over de toekomst

als ik daar mijn twijfels over heb door berichten in de krant,tv en ja ook door mensen die ik ken dichtbij de spelers en trainers dan mag ik mij daar over uiten.

 

uit jou pen komt vaak niets zinnigs maar het is jouw mening,ik kan daar op reageren maar ga niet je neef,zwager,familie of wat dan ook erbij halen.

 

ik probeer te onderbouwen waarom ik het niet met je eensben zonder bijzaken.

 

dat jij dat wel doet zegt genoeg over jezelf en dat je met sterretjes moet gaan schrijven,vraag ik mij af of ik aan het shouten ben met een volwassenen of een kind

 

 

 

0
Woensdag 22 juni 2011 om 22:52 uur

Kees

hjfff schreef:

Lekker bijdehand van de club.

Vertellen nu dat het je bij hun minstens 350,- gaat kosten.

Als je nu bij Ryanair boekt, betaal je 180,-, als je maandagavond boekte 79,-.

 

Bedankt weer.

Op voetbalgebied ben ik het bijna altijd met je eens. Nu niet.

 

- Als de club achteraf komt met een prijs van euro 350,00 zijn er zat die beginnen te mopperen waarom dat niet eerder is verteld. Dan had men volgens de mopperaars zelf ergens anders iets " goedkopers"geboekt.

 

- Ryanair en ook de andere luchtvaartmaatschappijen hebben sinds maandag tientallen extra vluchten op Litouwen verkocht (zijn heel veel supporters die zelf inmiddels een reis hebben geregeld). Gevolg is dat er minder stoelen over zijn en de prijs overal stijgt. Als voorbeeld: kortgeleden wilde ik drie tickets boeken op een bestemming in Duitsland. Twee dagen later waren er nog maar zes plaatsen over van de twintig en was de prijs verdriedubbeld.

0
Woensdag 22 juni 2011 om 21:45 uur

Tommy

Ooievaar schreef:

Ik ben er niet gerust op. Fatsoen is in de voetbalwereld ver te zoeken. Een contract zegt weinig en een gegeven woord helemaal niets meer. Als die georgische knakenpooier echt wil, dan hebben alleen echte persoonlijkheden een rechte rug.

 

Maar ook John v.d. Brom is in ieder geval niet groter dan de club.

knakenpooier das een leuk woord voor galgje hahaha

maar je leest echt overal de naam john van de brom nu echt bloedirritant.

 

bij mij schoot ineens de naam philip cocu in mn hoofd weet niet waarom.

 

zou trouwens het lange wachten op philip luksik te maken hebben met of brom blijft of niet?

 

0
Woensdag 22 juni 2011 om 21:03 uur

friuli

BLEISWIJK-1 schreef:

Het stadion is groter, maar niet mooier. En Ivens is misschien een Belg, maar daarmee niet gelijk z'n vriend. Timothy kan heel goed met jongens als Verhoek en Immers opschieten. Bij Groningen moet hij ook maar afwachten hoe de klik is met de andere spelers. Bovendien is Derijck die qua speeltijd (passie, type Engelse verdediger) meer bij ADO past dan bij Groningen. Bij ADO heeft hij het vertrouwen en is hij aanvoerder. En zo kan ik wel doorgaan.

 

Het gras is niet altijd groener........

Het stadion van groningen is van binnen echt wel mooier dan dat van ons in het Forepark!Groningen heeft een echt engels stadion waar de tribunes door lopen tot aan het veld.

 

En waarom zou hij niet bij Groningen passen?Granquist was ook een speler met passie!en die heeft vanuit daar de stap naar italie kunnen maken.

0
Woensdag 22 juni 2011 om 14:00 uur

TVT

vegter101 schreef:

Typisch iemand die geen wedstrijd van ADO heeft gezien sinds januari. Kubik wordt uit de basis gespeeld. Bosschaart is geen dragende speler en zonder Bulykin ging het ook uitstekend. Als utreg de poulefase kan halen dan kunnen wij dat zeker!!!

Ben het met je eens, raar artikel.

Maar!: Utrecht was de eerste helft van het seizoen echt heel erg goed. Stonden toen ook 3e geloof ik.

 

-Kubik was de eerste seizoenshelft heel belangrijk voor DH met zijn snelheid. Ik weet niet of ik vicento nu beter vind dat kubik toen.

-Bosschaart was inderdaad een flapdrol die wel redelijk lang is maar niet naar de bal kijkt als ie hem moet koppen (kijk de samenvatting van utrecht DH maar na).

- een heel seizoen zonde buly moet ik nog maar zien of dat goed gaat, maar Immers leert ook snel dus waarom niet proberen...

0
Woensdag 22 juni 2011 om 10:15 uur

Kees

Waarom zullen seizoenkaarthouders voorrang hebben? Vanwege drukte? Ik hoop het!

 

Van de officiële site:

 

Kaartverkoop ADO DH - FK Tauras
De kaartverkoop voor dit Europese duel  op donderdag 21 juli 2011 (aanvangstijd 20.00 uur) loopt van woensdag 22 juni (09.00 uur) tot en met woensdag 20 juli (21.00 uur) bij alle TicketBox-verkooppunten.
Voor de wedstrijd ADO Den Haag – FK Tauras geldt een 1 op 4 verkoop voor (Seizoen) Club Cardhouders. Dit is alleen mogelijk bij de Ticketbox verkooppunten.

Seizoen Club Cardhouders
Seizoen Club Cardhouders hebben 3 dagen voorrang op het kopen van kaarten. De kaartverkoop start op  woensdag 22 juni a.s. om 09.00 uur bij alle Ticketbox verkooppunten.

Nieuwe Seizoen Club Cardhouders 2011-2012
Supporters die voor het seizoen 2011-2012 een Seizoen Club Card hebben aangeschaft, kunnen helaas geen kaarten kopen bij Ticketbox. Zij kunnen op vertoon van hun aanvraagformulier kaarten kopen bij de stadionkassa’s vanaf woensdag 22 juni om 12.00 uur. Let op stadionkassa is aan de voorkant (hoofdgebouw) en niet bij de Haaglanden tribune.

Club Card Houders
Club Card Houders kunnen vanaf zaterdag 25 juni, om 09.00 uur a.s. terecht bij de Ticketbox verkooppunten.

Vrije dagkaart verkoop
Vanaf dinsdag 29 juni om 12.00 uur geldt er een vrije dagkaart verkoop en kunnen de supporters op vertoon van hun geldig legitimatiebewijs een kaart kopen bij de stadionkassa’s of bij Primera Roy v.d. Hoogen, Theresiastraat 53 te Den Haag.

Voor dit duel gelden onderstaande toegangsprijzen.

Aad Mansveld Tribune vak, F, G, H
Volwassenen  € 10,00
Kinderen t/m 12 jaar € 5,00

Haaglanden Tribune vak K,L,M,N,O,P,Q,R,S
Volwassenen  € 15,00
Kinderen t/m 12 jaar € 10,00

Familie Tribune vak T, U, V, W (ADO KIDS-vakken)
Volwassenen  € 10,00
Kinderen t/m 12 jaar € 5,00

Vak D* en E*
Volwassenen € 15,00
Kinderen t/m 12 jaar € 10,00

Deze prijzen zijn exclusief handlingsfee.

* Supporters met een geldige Seizoen Club Card voor de vakken D en E kunnen op vertoon van de Seizoen Club Card een kaart kopen bij de stadionkassa’s. De verkoop start op woensdag 22 juni om 12.00 uur.

LET OP: Minder validen kunnen hun toegangskaart uitsluitend aan de stadionkassa’s aanschaffen. Wie niet in staat is om zelf een kaart te komen halen bij de stadionkassa kan hierover een mail sturen naar info@adodenhaag.nl.


Parkeren
P2 en P3 zijn bestemd voor de kaarthouders (zoals sponsoren).

0
Dinsdag 21 juni 2011 om 17:41 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Ik wilde het filmpje bekijken maar ik las de reacties op de GGH site al. Heb het bewust niet gekeken. Pascal heeft voetballend soms wat minder gebracht maar dat geeft niemand het recht om hem onderuit te halen. Dat begrijp ik tenminste uit de reacties.

 

Tevens stond hij er op de momenten dat hij er moest staan. Overigens is het einde net een sprookje. Zijn laatste schot was zijn eerste doelpunt voor ons.

Ben nooit een fan gewees van Bosschaart, ik vond en vind hem niet goed genoeg voor ADO. Maar die jongen is wél altijd een modelprof geweest, en stond er altijd als je een beroep op hem deed, en deed altijd zijn stinkende best. Bank of basis, hij was er en gooide er geenszins met z'n pet naar.

 

Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor die benutte pingel die hij er prachtig inschoot. Hij nam wél zijn verantwoordelijkheid. Klasse! De emoties die hij daana toonde waren zeer aangrijpend.

 

Ik hoop dat die jongen nog een aantal mooie jaren down under mag meemaken, en ben er van overtuigd dat die aussies met hem weglopen daar, omdat Bosschaart geen zeikerdje is, maar een modelprof.

 

Wat Hufter laat zien is geen haagse humor, maar ordinair natrappen. Waarom? Heeft die jongen ooit de club laten steunen?

 

Sinds Alberto weg is bij GGH heb ik niet meer gekeken, en na vanavond is me gebleken dat ik daar erg verstandig aan heb gedaan(...)

 

 

0
Zondag 19 juni 2011 om 23:27 uur

zuid tribune

De top van 5 van rijkste Hagenezen uit dew Quote. Op nummer één staat Beatrix, die laten we maar even buiten beschouwing.

 

Lex van Hessen, geschat vermogen €180 miljoen
Worsthulzenmiljonair Lex van Hessen woont drie maanden per jaar op Hawaï, waar hij buurman is van Steve Ballmer, Michael Dell en Julia Roberts. De Hagenaar produceert meer dan anderhalf miljard meter natuurdarm per jaar; 'Dat zijn veertig rondjes om de wereld'.


Sybren Zeilstra, geschat vermogen € 187 miljoen
Sybren Zeilstra zwaait als familiehoofd het scepter over de vastgoedportefeuille van de Zeilstraatjes, die met 7.000 panden één van de grootste collecties stenen van Den Haag bezit.
Familie Stoop, geschat vermogen € 232 miljoen
De familie jonkheren en -vrouwen dankt haar vermogen aan de oprichting van de Dortsche Petroleum Maatschappij in 1887, dat uitgroeide tot een van de grootste houdstermaatschappijen van het huidige Shell.

 

Robert Korijn, gescht vermogen € 300 miljoen
De familie Korijn bezit een aantal statige panden in Amsterdam en Den Haag, waar Robert woont. De Korijntjes zijn eigenaar van zo'n 150 filialen van kledingwinkel Miss Etam.

 

Daar zal een tonnetje meer of minder ook geen droog brood op de planken brengen.

 

Waarom doet Achmea niets, daar is Jagersma toch voorzitter van de RVB ?

0
Zaterdag 18 juni 2011 om 20:31 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Bleek schreef:

Ze hadden eigenlijk al gehoopt een nieuwe hoofdsponsor te presenteren. De gesprekken met 2 kandidaten (een zorgverzekeraar en een afvalverwerker) zijn in ver gevorderd stadium gekomen maar hebben beiden besloten het toch niet te doen.. Zoals het er nu naar uit ziet gaan we de eerste wedstrijd europa in zonder nieuwe hoofdsponsor of er moet snel iets gebeuren.

 

Het gaat uberhaupt erg slecht met de business.. De boxen zijn nu allemaal wel verhuurd maar er zijn nog echt nog honderden business-stoelen te koop die ze gewoon aan de straatstenen niet kwijt raken. Zelfs na zo'n super seizoen zal dat komend seizoen niet uitverkocht zijn..

 

Onze nieuwe directeur Manders loopt inmiddels tegen dezelfde muren op als zijn voorgangers en ervaart nu dat het niet zo makkelijk is als altijd gedacht. Nu zal moeten blijken uit wat voor hout deze man gesneden is en of hij zijn salaris waar kan maken. Zijn belangrijkste taak nu is om er voor te zorgen dat VD Kallen weer naar de achtergrond verdwijnt en zich niet meer gaat bezig houden met de sponsering want de contracten die hij afsluit (meestal aan bedrijven waar hij zelf ook al in zit) zijn voor ons echt om te huilen..

Dag Bleek,

Weet jij ook waarom die bedrijven er vanaf zien? Is dat omdat ADO vast houd aan zijn prijs? Dit vind ik namelijk wel goed. Zo gaat Twente ook niet met de eerste de beste sponsor in zee. Indien nodig, moet je met deze zaken toch geduld hebben?

En met betrekking tot de businessstoelen. Is dit minder dan vorig jaar, hetzelfde of een lichte stijging? Want het klinkt zo wel heel dramatisch. Ik meen gelezen te hebben dat vorig jaar ook honderden stoelen niet bezet waren! 
 

 

 

0
Zaterdag 18 juni 2011 om 20:04 uur

Bert

JB schreef:

Zojuist is er bij Anderlecht voor het eerst getraind.

 

Uit het verslag:

 

Daarnaast waren er ook nog drie spelers die vorig seizoen uitgeleend waren, maar voor wie dit seizoen nog geen oplossing gevonden is. Zo stonden Thomas Chatelle, Reynaldo en Sacha Iakovenko terug op het trainingsveld van paars-wit.

 

Dan zou je toch gaan denken dat voor een andere speler die vorig seizoen uitgeleend was, er al wèl een oplossing buiten Brussel is.

Dat is natuurlijk wel heel opvallend. Waarom traint hij niet mee bij Schanderlecht   Anderlecht? Dan speelt er wel iets wat op korte termijn bekend wordt.

0
Vrijdag 17 juni 2011 om 19:27 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 309 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4