Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

!!

Rome schreef:

Beter een puntje dan niks... Als we met puntjes sprokkelen in de Eredivisie blijven hoor je mij niet zeuren...
wat iss dit nou weer voor zinloze opmerking >>beter een punteje dan niks??
hallo!! er zijn nog maar 6 wedstrijden te gaan!!je hebt niks meer aan puntjes sprokelen nu!! Je moet PUNTEN pakken.want anders is het seizoen over in april en dan kan die hele selectie lekker op vakantie gaan.want volgens mij kan het bij sommige spelers geen reet interesen dat den haag degradeert, als ze hun zakken maar kunnen vullen.
0
Zondag 11 maart 2007 om 17:44 uur

Arendsoog

Mols is de enige die kan voetballen bij Ado en moet je die zogenaamde jonkies nu horen. Als ik Mols was zou ik direct opstappen en die luie puistige pubers het lekker laten uitzoeken.Vreeve seniele ouwe indiaan ga lekker terug naar je reservaat en hang je kicks in de totumpaal.
Ik stop met schrijven want ik wordt steeds bozer. Dit moest het afscheid van het Zuiderpark worden. We hebben nog nooit zo een klote selectie gehad als dit seizoen. Wat een stellteje nare verwende vuile vieze zakkenvullers bij elkaar zeg. Maar ik zou stoppen, Lex sterkte met dat zooitje achterbakse laffe honden.

0
Vrijdag 9 maart 2007 om 20:27 uur

Midden-Oost

Aad schreef:

Dat werd toen 7-1 maar er speelden toen ook kerels in plaats van ouwe wijven. 
En wat dat bestuur betreft: Er zitten op dit weblog  zeer waarschijnlijk mensen die in staat zijn het beter te doen. Ik zie ten minste genoeg "normale" reacties.
6-1 maar wat een prachtwedstrijd was dat. Fantastische Castelen toen nog. Leuke potjes gezien, toch ?? 

Misschien doet de club nu 1 stap achteruit om er volgend jaar 2 vooruit te kunnen zetten. 

En wat betreft of wij het op de shoutbox beter hadden gedaan ? In ieder geval niet slechter ! Mocht trouwens de selectie opstappen dan hebben we ook zo 11 vrijwilligers gevonden die willen voetballen. 

Zou wel mooi zijn, een supp. elftal met 6.500 schuimende supporters op de tribune. Wordt een mooie pot dan.
0
Vrijdag 9 maart 2007 om 13:02 uur

Ja JA

COLUMN: ADO in staat van ontbinding

www.voetbalonline.nl, 9 maart 2007 11:32 - Terwijl voorzitter John van Ringelenstein van 10.000 meter hoogte zijn discipelen in Den Haag en directe omgeving via zijn wekelijkse column (evangelie) in het AD liet weten onderweg te zijn van Rome naar een klooster in Limburg om zich te bezinnen, ging zijn club ADO naar de klote. Alleen zijn nu niet de supporters of de spelers de schuldigen. Een opeenstapeling van foutieve bestuursbeslissingen heeft ervoor gezorgd dat het moreel van de spelers ver onder nul is.
Het is al lang een publiek geheim dat ADO Den Haag een club is van het “setje” Van Ringelenstein-Rob Jansen, de redders van de club, zoals zij zich zo graag en protserig presenteerden. Maar voor zover daar ooit al sprake van is geweest -tenslotte hebben ze dank zij de gulle gemeente Den Haag al lang de zekerheid dat de door hen verstrekte leningen via de stadionbouw met rente zullen worden terugbetaald- zijn ze in hun grootheidswaan in de afgelopen maanden stelselmatig bezig geweest de club de nek om te draaien. Ongetwijfeld met de beste bedoelingen hebben zij zich laten leiden door de voor voetbaldeskundigen niet onverwachte slechte resultaten van het team, voor de samenstelling waarvan zij voor 100 % verantwoordelijk zijn.

Grote slachtoffers van deze werkwijze zijn Lex Schoenmaker en de spelers. Maar ook de supporters voelen zich belazerd. Dit steken zij niet meer onder stoelen of banken en grijpen elk forum aan om hun reacties kenbaar te maken. Voor ADO is het vijf voor 12. Terwijl Ringelenstein zich afzonderde in het klooster en mogelijk zat te bidden voor een goede afloop en vroeg om vergeving, wierp zijn kompaan Rob Jansen zich op als adviseur van Lex Schoenmaker. Dit liep echter gierend uit de klauwen. Aangezien een (groot) gedeelte van de selectie bij zijn bureau onder contract staat is de selectie ernstig verdeeld. Dit werd nog eens aangewakkerd omdat er keer op keer maar met een gedeelte van de selectie gesproken werd en zonder de coach.
Terwijl de spelers woensdag na een etentje hadden besloten om er met zijn allen hard tegenaan te gaan, werd door de leiding op donderdag een groepsgesprek georganiseerd. Tijdens deze (besloten) bespreking kwamen de spelers erachter dat er verdeel en heers was gespeeld. In plaats van dat alle (groepsgesprekken) van afgelopen week vertrouwelijk waren geweest, kwam nu alles op tafel. Dit zette kwaad bloed bij de spelers waarvan vooral degenen die hun zaken niet laten behartigen door Sport Promotion, het bedrijf van makelaar Rob Jansen, zich verraden voelden.
De spelers weten nu dat ze op elkaar zijn aangewezen en niemand van de leiding van de club nog kunnen vertrouwen. Ze beseffen inmiddels dat in alle geledingen van de club spionnen van Jansen en Van Ringelenstein zitten.

Zoals de zaken er nu voor staan is ADO hard op weg naar de Jupiler League en dat terwijl spelers en trainer Lex Schoenmaker woensdag nog vaststelden dat winst op Vitesse en Excelsior de redding kan betekenen. Mits ze zich nu ontdoen van de ballast van hun zelfbenoemde leiders hebben ze nog kans ook.

Mogelijk is degradatie de penitentie (boetedoening) waar Van Ringelenstein om heeft zitten bidden in zijn klooster.

Rick Klein Verdijk

0
Vrijdag 9 maart 2007 om 11:51 uur

Midden-Oost

Etentjes, praten ,dojo, kookles, Turkse Riviera wat is next ?? Ik weet het wel, de hoogste tijd voor de selectie voor een flinke sprint naar de Moerweg, 5 mtr slootje zwemmen, en de Moerweg in 15 seconden lopen. 

Gasten dit kan toch niet meer zo doorgaan ???? Geen slap geshout meer maar actie op de training !!! Hier lusten de honden geen brood van.
0
Vrijdag 9 maart 2007 om 11:44 uur

Advertentie

Kevin

G,
Ik zal in jou ogen wel omdat ik op Noord sta ook iemand zijn die stoer probeert te doen.
Niet dus !!!
Ik ben naast supporter ook genieter van voetbal.
Het spel van ADO Den Haag geniet ik niet van omdat er geen beleving in zit en niet iedereen zich inzet voor de ploeg en het resultaat.
Ik vind Polak en de Graaf toch wel iets zeggend want die speler elke week toch op niveau in de Eredivisie.
Dat waren spelers ondanks fouten die niet alleen hun maken maar ook spelers binnen de huidige selectie die er voor wilden knokken.

Maar goed het is voorbij die spelers zijn weg.
We moeten kijken naar het elftal wat er nu staat want daar moet je het mee doen.

COME ON THE HAGUE !!!


Spelers die willen knokken zijn er genoeg (ook binnen deze selectie) alleen is het aardig voetballen een probleem.
Daar heeft de club nou eenmaal een te kleine begroting voor.
Rijaard is trouwens wel die wil knokken.
Die jongen heeft nooit lopen en als die er weer eens naast staat maar is maar blijven knokken.
0
Donderdag 8 maart 2007 om 23:48 uur

fc hageneez

Ries schreef:

Nu doet -ie mee aan het infantiele tv-programma `Fighting with the stars`.
weet ik maar of ling nou gelijk heb of niet wat het bestuur nu doet praten met sommige spelers klop niet ?als je praat dan met de hele selectie en niet met groepjes ik snap ook niet dat de andere spelers dat nemen het is net of ze er voor spek en bonen bij staan nu?
0
Donderdag 8 maart 2007 om 15:42 uur

mike

Om Lex nu de schuld te geven gaat veel te ver...
Dat hij een speler als Saavedra blijft opstellen ligt niet alleen aan hem....ik noem een naam: Jansen.......
Den Haag is "eigendom" van een stel vreselijke ballen..
Die zien de club en spelers als speeltje.
Dat ze geen respect voor de supporters hebben zal binnenkort wel blijken als de prijzen voor de seizoenkaarten voor volgend seizoen bekend worden gemaakt....
Of we het nog gaan redden in de Eredivisie weet ik niet, maar weet wel dat er nodig een bezem moet door de hele top van de club en door de huidige selectie!
0
Donderdag 8 maart 2007 om 09:27 uur

Rob

Drama schreef:

Valt lex weinig te verwijten!

De spelers daar in tegen valt ALLES te verwijten!
Iedereen is schuldig aan dit drama seizoen incl. Lex.
Ook Lex maakt elke week fouten:
- van zijn wissels zijn elke week niets te begrijpen;
- hij handhaaft continu Saavreeda, ondanks zijn fouten die ons punten kosten;
- hij handhaaft Bosschaart, de "vedette" die geen stap te veel doet en een beetje de "man" uithangt.
- hij speelt geen 4-4-2 met deze selectie, terwijl we daar wel de juiste spelers voor hebben. Anders had hij net zo goed Hoogendorp niet hoeven halen, want die stond de 2e helft tegen Willem II rechtshalf!!!
- Lex grijpt niet in tijdens de wedstrijd als spelers geen inzet tonen.

M.a.w. Lex is net als de rest (spelers, bestuur) ook schuldig. Wat doet zo`n Gentile dan als assisteent, notabene een verdediger geweest. Ook hij ziet toch dat Saavreede elke week te kort schiet. Kortom mochten we er in blijven, dan de gehele technische staf en de helft van het elftal oprotten, zodat we met een hele schone lei kunnen beginnen aan een nieuw elftal. 

EN VOOR HET BESTUUR: Kijk eens bij het aantrekken van spelers naar de mentale weerbaarheid van spelers en trek een trainer aan (een type Atteveld) die dat niet pikt van de spelers als ze niet willen. 
0
Donderdag 8 maart 2007 om 07:37 uur

Midden-Oost

Boggel schreef:

Wat vinden onze "vaste trouwe shoutboxers" van het feit dat Lex mogelijk ter discussie staat??

Ik hoor jullie mening graag!!

Boggel
Foute boel Boggel. Bestuur heeft met Mols, Vreven, Postma, Bosschaart en Vries gesproken. Allen spelers die voor Adelaar zijn gekomen. 

Het feit dat zij zonder Lex hebben gesproken, lijkt erop dat de Utrechters niet goed overweg kunnen met Haagse Lex. Misschien omdat Lex, Frans te kakken heb gezet (bij snor) en duidelijk laat merken dat-ie Frans niet mot.....

Dit zijn toevallig ook de zogenaamde ervaren spelers die vinden dat de jeugd, onze Haagse jongens als Kolk, Elia, Bodde en Verhoek een slechte mentaliteit hebben. 

Het botert niet in de selectie, allemaal kinnesinne. Ook dat nog !
0
Woensdag 7 maart 2007 om 23:25 uur

Nu online

zuiderwijk en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4