Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

DaveDH

070 schreef:

Je punt is inmiddels wel duidelijk dat je het hartstikke zielig vindt voor die arme kroonprins Maurice Steijn. De goedbetaalde stakker kan er ook allemaal weinig aan doen dat hij in het jaar waarin hij naar eigen zeggen zijn eigen selectie mocht samenstellen zulk laf voetbal op de mat legt. Maar we zijn veilig! Iets met gauw gevulde kinderhand...
Dat mocht die wel binnen een bepaald budget, en dat is ies wat mensen hier maar niet aan willen, maar er is geen geld, en dan heft Steijn het prima gedaan met de middelen die hij heeft.

Kun je wel met je kinderhand bullshit komen, maar je vergeet ff dat er helemaal geen stuiver is om te investeren, is dat Steijn zijn schuld?

De man heeft en prima prestatie geleverd met het spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking had, als je wat meer geluk had gehad met de aankoop van Poepon dan had je nu nog om EL voetbal gespeeld. Maar miskopen horen nu eenmaal bij het voetbal.

Voor mij is Steijn als trainer geslaagd, en ik hoop dat hij zich nog jaren aan de club bind, als is het alleen maar om zijn niet gelijk hebbende tegenstranders te zieken.
0
Maandag 29 april 2013 om 11:10 uur

pajam


Exclusief: Ammi heeft heimwee: `Had ADO iets extra`s kunnen brengen`

Ahmed Ammi speelde zaterdag op bekend terrein. Met VVV-Venlo bezocht de 32-jarige rechtsback het Kyocera Stadion van ADO Den Haag (1-1). "Het doet me pijn dat ik hier niet ben."


Verwacht werd dat VVV-Venlo een heet avondje ADO Den Haag tegemoet zou zien, maar eigenlijk ging het de equipe van trainer Ton Lokhoff best eenvoudig af achter de duinen. Vooral in de beginfase ontwikkelde de laagvlieger van de Eredivisie de beste kansen. "Of ik had verwacht dat we het zo gemakkelijk zouden krijgen? Ik heb hier vier jaar gespeeld, dus ik weet dat het altijd moeilijk is om bij ADO Den Haag te winnen. In de eerste helft kregen we de beste kansen, maar uiteindelijk speel je 1-1. Dat is toch geen slecht resultaat? Wel zonde dat we de kansen niet hebben benut."

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn besloot Ammi op huurbasis onder te brengen bij VVV-Venlo. Een keuze waar Ammi geen begrip voor heeft. "Nee, natuurlijk begrijp ik dat niet. Ik krijg ook veel steun van de jongens hier, ik spreek ze nog heel veel. De sfeer hier bij ADO Den Haag was ongelooflijk. Ik ben ook nog steeds een ADO Den Haag-speler. Ik mis de club heel erg. Vanaf dag één ben ik hier opgevangen. Ik hou van ADO Den Haag en het doet me pijn dat ik hier niet ben, want ik heb het gevoel dat ik de club iets extra`s had kunnen brengen", treurt de rechtspoot in een onderhoud met ELF Voetbal Magazine.

"Hoe zeker ik ben van lijfsbehoud? Ik denk dat we te sterk zijn voor de nacompetitie. Als je kijkt naar de wedstrijd tegen FC Twente, toen waren we gelijkwaardig." Ammi doelt op de thuiswedstrijd tegen FC Twente van zondag 21 april. VVV-Venlo gaf toen in één minuut een 2-0 voorsprong uit handen.

Steijn ziet in de Residentie geen toekomst weggelegd voor Ammi. "Het is voor mij geen optie. Wij hebben heel bewust afscheid genomen van Ammi. Hij is een te goede voetballer voor ADO Den Haag om op de bank te zitten." Ammi kreeg recentelijk een ontslagbrief op de deurmat.
0
Maandag 29 april 2013 om 10:48 uur

Moi

DHFC070 schreef:

Alternatief voor een trainer? Menzo!
Zo eenvoudig is het niet. voordat u een naam gaat noemen denk eerst aan de organisatie binnen ADO. De adviseur en scoutcoodinator/hoofd en ande leden binnen ado zullen het moelijk accepteren dat er iemand van buiten het roer zal overnemen. Ik noem geen namen, deze gasten beschouwen zichzelf als cultuurbewakers bij ADO. onze trainer past perfect bij deze bewakers)
0
Zondag 28 april 2013 om 14:00 uur

pajam

<FCDH> schreef:

Steyn wel in elke linie een versterking erbij aan wie moeten we dan denken volgens jullie? Volgens kunnen ze beter de voorhoede sterker maken?
Laten we beginnen met eerst op de bank in iedere linie een versterking te halen, te weten; Hoofdtrainer en Assistent trainer.

Ernest Faber is nog beschikbaar.

Spelers als Vicento, Leeuwin en Rodriquez kan je volgend seizoen goed gebruiken.
Verder denk ik dat we moeite zullen hebben om met het kleine budget en het *** voetbal dat we spelen, om echte versterkingen te kunnen halen.

Gelukkig is het niveau in de eredivisie op zich laag en moeten alle clubs bezuinigen.

Zomaar een rij clubs die we onder ons zouden kunnen houden volgend seizoen;
FC Volendam
VVV (?)
NAC
NEC
RKC
PEC Zwolle
Heracles
Roda JC (?)

een plaats rond de 12e plek moet gewoon ook met onze huidige middelen te halen zijn.

Coutinho

Omeruo (Malone)-Wormgoor(Leeuwin)-Beugelsdijk(Supusepa)-Koppers(Supusepa

Chery(Jansen)-Holla(Visser)-Meijers(?)

Vicento(Rodriquez)-van Duinen(Poepon)-Kolk (?)

Dit was het elftal waar we het seizoen 2012/2013 mee hadden kunnen doen na de winterstop

Toch niet veel minder dan NAC/NEC/PEC Zwolle/VVV/Willem II/Roda JC/Heracles ?
0
Zondag 28 april 2013 om 13:54 uur

BLEISWIJK-1

pajam schreef:

En daar is het!

Het lag aan de keeper van VVV én pech, daarom hebben we (voor de 7e keer op rij, dat dan weer wel) niet gewonnen!

Gelukkig maar, dacht zelf even dat het toch aan onze speel stijl lag.
Maar gelukkig is daar niks mis mee.

Viva Steijn!
Pajam, ik vind het terecht als Steyn na 6 wedstrijden op rij zonder winst kritisch wordt benaderd. Maar jij voert nu alleen een persoonlijk hetze tegen Steyn. Dat is ook niet terecht. De spelers laten het ook gewoon afweten.

Wormgoor en Beugelsdijk zijn ook geen schim meer van de spelers van eerder dit seizoen. En toen hadden ze toch echt dezelfde trainer. En zeg nou niet dat Steyn de spelers moet motiveren. Want dat moet gewoon uit de spelers zelf komen.
0
Zondag 28 april 2013 om 13:52 uur

DHFC070

Moi schreef:

we zeiken ons droog maar niemand komt met een alternatief.
Alternatief voor een trainer? Menzo!
0
Zondag 28 april 2013 om 13:52 uur

DHFC070

Tegenhouden tegenhouden tegenhouden bedoel je Pajam? Tsja voetbal kun je het niet noemen.

Steijn moet gewoon lekker assistent worden onder een andere trainer en de tijd voor vd KAllen en Beyersbergen is nu toch echt wel gekomen. Supportertje voor de gek houden met we trekken ons terug? Ondertussen is er geen kloot veranderd.
0
Zondag 28 april 2013 om 13:46 uur

<FCDH>

Vincent schreef:

Dat jaar speelde we 1ste divisie toch?
Met meric, Janmaat, van haren,verhoek etc ect
Lag dat echt aan vloet denk je ?
Als ik jou zo hoor hebben we geen trainer nodig haha
0
Zondag 28 april 2013 om 13:36 uur

Advertentie

<FCDH>

Overigens zou ik vloed graag terug zien als trainer van ado vond hem niet slecht toen dat jaar bij ons
0
Zondag 28 april 2013 om 13:08 uur

yesyes

ADODENHAAG schreef:

Je geeft niet altijd op de vraag. Wat is het verschil tussen 1e seizoenshelft en 2e seizoenshelft, en probeer daarbij niet Toornstra in je antwoord te betrekken, wat dat gaat bij mij niet op.
Het verschil is dat er in de 1ste seizoenshelft nieuwe spelers zijn aangetrokken die het redelijk tot goed doen bij hun club doen. Waardoor ze de vorm meenemen en goed spelen maar dat snel naar de gallemiezen geholpen wordt hier door verschillende dingen. Daardoor gaat het in het begin van het seizoen altijd goed. Maar een ander punt wat ik ook denk is het conditionele. Na zoveel wedstrijden in het seizoen moet je steeds meer op karakter gaan spelen en dat mis je gewoon. Taak van de trainer om de spelers gretig te houden, zowel in het veld als op de bank.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een vicento. Ik krijg medelijden met die jongen hoe verlegen en schuw die overkomt en dat nu ook op het veld laat zien. Waar is die bluf gebleven? Taak van de trainer is toch om juist diegene die op de bank zitten heel gretig te laten zijn dat als ze invallen het gewoon ijzersterk doen. Dat zie je niet (verre van niet). En dat is Steijn dus ook aan te rekenen. Het is allemaal veelste simpel hoe het er aan toegaat. Geen verrassingen niks en doen wat je moet doen zonder enig spektakel.



0
Zondag 28 april 2013 om 10:56 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Swaber, M1905, Marcie, Marcush, Law, Fido en 221 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2