Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Van fansite Purper Dynamite (Anderlecht):

 

Dan snap je ook waarom vd.Kallen dit spel ook speelt en waarom Anderlecht Derijck niet nodig heeft! 

 

"Tijd nemen voor een goede transfer"
 

In een gesprek met Sporza heeft Philippe Collin al enige duiding gegeven bij de transfers van de club. "Achteraan en op het middenveld zitten we goed", zegt hij. Voor vooraan mogen de supporters wel nog wat verwachten.

 

"We gaan hier onze tijd voor nemen, we willen niet te vlug gaan. Want als we te vlug gaan, zou het veel geld kosten", aldus de secretaris-generaal van Anderlecht.

 

"We zullen waarschijnlijk nog een inspanning doen, maar we hebben nog tijd. We willen een goeie transfer doen, maar willen de prijs zo laag mogelijk houden", zo legt hij uit waarom de grote namen nog niet getekend hebben.

 

Veel hangt bovendien ook af van de verkoop van Romelu Lukaku. "Er zijn veel contacten. Maar tussen contacten en geld op tafel, dat is nog iets anders. Ik kan er nu nog geen antwoord op geven, want het hangt niet alleen van ons af, maar ook van de andere partij."

 

"Kritiek deed pijn"

De voorbije weken en maanden kwam er erg veel kritiek op het transferbeleid van de jongste jaren. Ook Collin kwam daarbij onder vuur te liggen. Onterecht, zo vindt hij.

 

"Dat deed pijn. Maar ik heb veel werk gehad, met de bond, het WK en ons nieuwe jeugdcentrum. Ik heb de laatste twee jaar geen spelers meer bekeken."
 

0
Vrijdag 17 juni 2011 om 15:46 uur

Robin Straub

McLeish maakt veelbesproken overstap naar Villa
Alex McLeish is de nieuwe trainer van Aston Villa. De Schotse oefenmeester komt over van stadsgenoot Birmingham City en tekent voor drie jaar bij The Villans.
De overstap van McLeish zat er al even aan te komen. De 52-jarige oefenmeester diende zondag zijn ontslag in bij het gedegradeerde Birmingham City, toen duidelijk werd dat hij op weg was naar Aston Villa trilde Birmingham op zijn grondvesten. McLeish trekt zich weinig aan van zijn gevoelige transfer.

"Ik ben vereerd dat ik de kans krijg om als manager aan de slag te gaan bij een club met zo'n fantastische historie", zegt McLeish tijdens zijn presentatie. "Het succes en de historie maken van Aston Villa een club die niet te weigeren valt. Het is mijn uitdaging om een eigen hoofdstuk te creëren."

"Ik weet dat sommige fans hun zorgen hebben uitgesproken en ik snap ook waarom. Het is nu aan mij om hen te overtuigen van het feit dat Villa de juiste keuze maakt en ik de juiste man voor de club ben. Ik wil alles geven om een succesvolle periode mee te maken bij Aston Villa."

Naar verwachting ontvangt Birmingham een fikse compensatie voor McLeish, die een doorlopend contract had bij de club. De voorzitter, Peter Pannu, sloeg het ontslag van McLeish af. Op die wijze is het voor de club mogelijk een transfersom te ontvangen. Ondanks alle controversie, is Villa overtuigd van zijn keus. "We denken dat we de juiste man voor de job hebben", aldus voorzitter Paul Falkner.

 

nu is het dus wachten op een bod voor verhoek

0
Vrijdag 17 juni 2011 om 10:38 uur

<FCDH>

miq72 schreef:

Meric had een hele goede actie(vooral als ie inviel ) maar had absoluut niet de voorzet van Verhoek .

Hij gaf ze best goed voor vond ik er gebeurde altijd wat voor de goal waarom wetzel het nooit in hem zag is mij nog steeds een raadsel?

0
Woensdag 15 juni 2011 om 19:10 uur

Max

Voorlopig verontrusten de berichten mij niet.

 

Toornstra: Utrecht speelt geen Europa League. Ze hebben meer financiele middelen ligt ook niet ver van Ter Aar, maar is niet echt een uitdaging.

 

Immers: Waarom zal hij eerste divisie in Engeland gaan spelen. Verhoek sloeg Birmingham niet voor niks af.

 

Brom: Al zal ik wel graag willen dat hij gewoon zegt dat hij blijft, zonder het woord principe of contract te gebruiken, ik denk niet dat hij in dat wespennest in Arnhem stapt. Financieel misschien aantrekkelijk maar carrieretechnisch niet.

 

 

0
Woensdag 15 juni 2011 om 15:38 uur

Tommy

yesyes schreef:

granqvist verkocht aan genoa -> dus groningen zal wel voor derijck komen

 

strootman veel belangstelling van grote clubs -> utrecht al aangeven dat ze dan voor toornstra zullen gaan

 

verhoek steeds meer interesse van clubs met grote bedragen

 

bulykin lijkt weinig schot in te zitten en zal dus opzeker weggaan

 

V/d brom die miljoenen voor ze neus gedouwt krijgt en dus hij ook gaat twijfelen en zeker als de sterkhouders binnen het elftal vertrekken 

 

worden nog een paar hete weken zo

waar heb jij gelezen dat groningen voor derijck komt?

ik alleen hier door iemand die zichzelf belg noemt.

waarom zou derijck naar groningen gaan als er ploegen als bolton aan hem gelinkt worden en hij met ado in europa nog meer naam voor zichzelf kan maken.

 

Waarom zou strootman weggaan bij utrecht? de zaakwaarnemer van hem heeft gezegd dat er niks concreets is en dan nog waarom zou utrecht toornstra krijgen o.a. voor hetzelfde als wat geld voor derijck. plus dat hij waarschijnlijk toch te duur is omdat utrecht zelf ook financeel niet goed zit

 

Verhoek wil weg laat maar gaan voor het juiste bedrag

vd brom daar heb ik niks meer aan toe te voegen.

 

Verder wordt immers in verband gebracht met fulham o.a. op zn eigen twitteraccount hij zegt zelf ga maar uit van den haag.

 

 

0
Woensdag 15 juni 2011 om 13:32 uur

Teeg070

ja dat zal lekker wezen zou brom chery en hocher enz halen en gaat hij weg  NEE  dat zie ik gewoon niet gebeuren ,maar nu weten we ook waarom derijck enz NOG niet verlengen . come on the hague met brom derijck toornstra verhoek immers  EUROPA IN EN DOE MIJ BULY DAN OOK MAAR GELIJKeuropeeuropeeuropeflagflagflag

0
Woensdag 15 juni 2011 om 11:30 uur

michel

hier een leuk stukje van bulykin in russische krant. sorry voor de soms verkeerde vertaling

 

Dmitry Bulykin: van Europa wil niet te vertrekken

Dmitry Bulykin: uit Europa laten geen  "Den Haga Dmitry Bulykin in afgelopen seizoen was een van de beste scorers in het kampioenschap. In een interview met voetballer sprak over de eigenaardigheden van het leven in Nederland en opties voor de voortzetting carrière speelde.

Op de uitkomst van het seizoen

Dit jaar - een van de beste in mijn carrière. De beste was toen ik de topscorer in Dynamo werd en scoorde het team. Nu ging alles goed voor mij en voor de club - voor het eerst in 30 jaar, hebben wij het recht om op te treden in de Europese competitie. Alle Den Haag kwam om te voetballen wonen. We lopen in de stad als helden. Het is een heerlijk gevoel.

Over de verlenging van de loopbaan

Er is kans dat ik zou blijven bij de club, maar ze zijn minimaal. Anderlecht wil maken, en "Den Haag" is niet van plan verder te gaan dan het budget, dat was dit seizoen. Mijn agent is het omgaan met deze vraagstukken. De komende twee tot drie jaar, wil ik graag doorbrengen in Europa.

Op een baseball cap

Waarom altijd naar een baseball cap? Alleen in Den Haag in de afgelopen verschrikkelijke voetbal hype, en in zo'n hoofdtooi kent me niet zo vaak. En hoewel de straat niet een vinger wijzen en te roepen: "Boo-ly-kin, Bu-ly-kin."

Over Leo Tolstoy

Eenmaal in Nederland schoot een verhaal over ons team voor de overdracht van de Football International, zoals we hebben - "Voetbal Rusland. Ze heeft een gekke rating. En zij zeggen: voor u om te komen met een plot, gaat u zitten met een boek "Oorlog en Vrede. Open up - en er is een beroemde product van Tolstoj's ingericht in de vorm van strips. Ik was zo grappig! En het was nodig om een ​​ernstige uitdrukking op zijn gezicht te schilderen.

Bier

In Rusland, de mensen zijn boos, jaloers, al die tijd op zoek naar een reden voor conflict. En ook in Nederland alle vrolijke, begrijpen dat voetbal - een gewone man die, na een goede match kan gaan en drink een biertje met vrienden. En zie dit niet als iets crimineel. Meerdere malen hebben we het hele team werden gekozen om disco's, zitten aan dezelfde tafel met de coach, het drinken van bier. We hebben het onmogelijke. In Nederland, als iemand van het team zit, bier drinken, en het is geschikt voor fan en vraagt ​​om gefotografeerd te worden, zou hij een glas nooit verborgen onder de tafel, zoals we hebben. Slechts een voorwaarde: als dronken - achter het stuur niet zitten, bel een taxi.

Het breken van de Mode

Totdat ik hoorde geruchten dat ik dronken was, en de volgende dag ging nauwelijks op het veld. Dus: is in principe onmogelijk, omdat een dag of twee voor de wedstrijd, het team steeg naar de quarantaine. kan niet - Zelfs als je een drankje wilt. En toch, vertel me wat speler niet drinken en niet naar clubs? Iedereen doet het. Maar juist omdat ik een zondebok te hebben. In Rusland in het algemeen de spelers geleerd hebben om te drinken. In de zin dat allemaal goed op de hoogte wat de gevolgen zouden zijn als je dronken thuis. Dus als een speler rust, kan alleen worden gezien na de wedstrijd of de volgende dag uit.

Over marihuana

Gedurende het seizoen hebben we altijd tot een dopingcontrole, dus geen Nederlandse "exoten" je het probeert. Maar na de wedstrijd, de - in godsnaam. Vroeg ik, ze hebben een gemeenschappelijke noemer hebben: de opdracht om te gaan en te ontspannen. Maar ik weet zo goed.

Op de doelverdediger

Ik word wakker als dat, maar ik heb de telefoon - een paar gemiste oproepen. En hij blijft bellen. Antwoorden en zeggen tegen mij: "Je zet de doelman voor een jaar voor marihuana." Ik was niet op de hoogte van de situatie geloofden dat de verslaggevers. Wat een schok dat ik had toen ik ging naar de sportschool - en ik zag deze zelfde keeper. Ik vraag: hoe goed, in Rusland, ze schrijven dat je geplant? En hij zei: "Het was slechts een voorlopige hoorzitting, de maximale - zal jaar voorwaardelijke straf te geven."

Het feit dat in Nederland je legaal kan hebben in hun vijf struiken van marihuana voor persoonlijk gebruik. En hij had meer wilde hij om zaken te doen. Maar er was iets verknald met de papieren.

Op de Russische kampioenschap

Voetbal wordt gespeeld in Rusland en kan normaal gesproken, maar tonen de wedstrijden, zodat het horloge is niet langer een wens. Bagage in de ene richting, de bal naar de andere ... In Nederland is ieder schot op doel in drie of vier camera te zien. Ik kijk en denk: "Nou nifiga mezelf kick! Zelfs als in feite de bal in het doel gemist. Een wandeling naar het stadion in Rusland op alle eng. Het buitenland om te voetballen gezinnen wonen. Ook daar, natuurlijk zijn er schermutselingen, maar niet zoals wij doen.

Dream On

Mijn droom is om constant te gaan op het veld, scoren en het vertrouwen in coach. Natuurlijk, ik wil het doen in een buitenlandse competitie. In Europa, veel moeilijker te bewijzen hun waarde. VyuchitOb einde van het seizoen

Dit jaar - een van de beste in mijn carrière. De beste was toen ik de topscorer in Dynamo werd en scoorde het team. Nu ging alles goed voor mij en voor de club - voor het eerst in 30 jaar, hebben wij het recht om op te treden in de Europese competitie. Alle Den Haag kwam om te voetballen wonen. We lopen in de stad als helden. Het is een heerlijk gevoel.

Over de verlenging van de loopbaan

Er is kans dat ik zou blijven bij de club, maar ze zijn minimaal. Anderlecht wil maken, en "Den Haag" is niet van plan verder te gaan dan het budget, dat was dit seizoen. Mijn agent is het omgaan met deze vraagstukken. De komende twee tot drie jaar, wil ik graag doorbrengen in Europa.

 

0
Maandag 13 juni 2011 om 00:39 uur

TONH

als we in de winterstop mar bovenaan staan......

lol......alhoewel.......ach waarom niet haha

0
Zondag 12 juni 2011 om 23:41 uur

Advertentie

Johannes

hjfff schreef:

Waar blijft die shirtsponsor?! Drie weken voor de seizoensstart zijn we alweer. Azivo, Kyocera, Kumho Tyres kom is op. 1,3 miljoen investeren en heel Europa kunt jullie over een half jaar, doordat die groen gele gasten uit Den Haag AS Roma hebben uitgeschakeld!!

Het is al rond, ik weet dat vrij zeker! Helaas weet ik alleen nog geen naam van de sponsor, daar wordt geheimzinnig over gedaan. Vast staat dat ze er blij mee zijn en dat het een bedrag op gaat leveren waardoor mede de begroting is opgeschroefd. Presentatie sponsor ergens deze maand...

 

Waarom er gewacht wordt met het bekendmaken is me een raadsel. Misschien willen ze iets doen rondom de loting EL?

0
Zondag 12 juni 2011 om 14:17 uur

hjfff

Kan iemand mij trouwens vertellen waarom Jordy Brouwer in de play-offs alleen wissel zat met Grunn thuis?

Roda thuis en uit en Grunn uit zat hij niet bij de wedstrijdselectie. Beide wedstrijden tegen Roda hadden we zelfs maar 6 wissels ipv 7..

0
Zondag 12 juni 2011 om 12:01 uur

Nu online

zuiderwijk en 182 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4