Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

leidschenveen

Ik denk dat Lex weinig te verwijten valt. Als die luie honden het verrottten om er vol in gaan dan houdt het op. Van de huidige selectie kan ik alleen enthousiast raken van Rijaard, Kum, Delorge, Hoogendorp en Schwiebbe. De rest kan wat mij betreft: hupsakee........!
0
Woensdag 7 maart 2007 om 22:51 uur

kojak

Kenier schreef:

Als het waar is wat die snor gisteren zei, dat Rob Jansen zich vanaf deze week nog nadrukkelijker met het elftal gaat bemoeien (en dus Lex gaat voorschrijven wat te doen) zijn we er met de club helemaal aan. Niveau TEDO. Wat een blamage voor de trainersstaf om zo in hun hemd gezet te worden! Wat een knoeier die Jansen, kan misschien aardig lullen maar snapt van clubvoetbal NIKS, zoals al uit de door hem binnengesmoesde spelers blijkt. Lex, ga met je spelers als de sodemieterij om de tafel zitten en sluit de gelederen. Ban types als Jansen, Ringelenstein en die elftalleider uit de kleedkamers en smeed een eenheid. Ban die spionnen van Jansen uit. Dat is pas een schokeffect. Laat je niet langer in de zeik nemen, wees een vent en overleef. Dit is het moment. Als je over je heen laat lopen en door wat voor oorzaak blijven we in de eredivisie zal het volgens het publiek niet te danken zijn aan jou, maar aan het ingrijpen van bovenaf. Je bent dan voor altijd Lex de Behanger! 
weer niet goed,bij adelaar moest van jullie her bestuur ingrijpen,nu het met lex ook de verkeerde kant opgaat en lex het zelf ook niet meer weer weet,vind ik het niet meer dan logisch dat jansen zich toch wat meer gaat bemoeien,slechter als nu kan het niet worden.en dan jansen de grond nu in te boren terwijl wij als een kind zo blij waren met de spelers die kwamen gaat mij ook te ver.jansen heeft meer verstand van voetbal en spelers als iedereen hier op de shoutbox.misschien als het in die grijze hersen cellen doorbreekt,spelers willen niet voor denhaag spelen,blijven net zo lief werkloos,dan in het zuiderpark verrot te worden gescholden,zoals de donkere spelers nog altijd met prachtige oerwoud geluiden welkom worden geheten,zoals el katabbi,die zijn moeder had waarschijnlijk volgens jullie een snor,nee het bestuur heeft het gedaan.het word tijd dat echte ado supporters opstaan en het,overigens kleine,gedeelte bagger er uit flikkeren,misschien dat dan ook de sponsors weer toehappen.en kom nou niet met praatjes ik betaal toch een seizoenkaart,nou daar kan je een reserve speler nog niet van betalen,dus laat staan een goeie selectie speler.
0
Dinsdag 6 maart 2007 om 10:26 uur

Joop

sv schreef:

als we er ooit weer boven op komen dan kan je rob jansen goed gebruiken hoor.volgens mij heeft die aardige spelers onder zich, die nu niet bij den haag willen spelen omdat we degradatie voetbal spelen.Mar als we ooit in 2012 in het linker rijtje spelen dan kan hij aardige spelers bij ons brengen. dus om Jansen nu volledig af te kraken lijkt me niet verstandig.
we hebben gewoon onwijs veel pech dit jaar met blesures dat moet je ook niet vergeten!!(loumpoutis,kum,knopper en daarnaast  stees weer een ander speler geblesserd en veel schorsingen en dan ook nog eens elke keer een andere keeper in het doel.)
Ik mis ook de vechtlust in dit elftal maar denk dat het ook te maken heeft met vertrouwen en te veel spelers wisselingen.

Tot nu toe heeft Jansen ons elk jaar een nieuwe selectie aangesmeerd waar je je alleen met veel mazzel mee kan handhaven. Dit seizoen hebben we die mazzel niet en daarom zitten we ook in de shit. De spelers die bij ons  binnengebracht zijn kunnen NERGENS ANDERS terecht, anders deden ze dat wel. Geen profvoetballer die beneden zijn niveau tekent. Voorbeelden: Vreven, Postma,  Bosschaart, Knopper, Kolk, De Vries, Sanchez, Saavedra, Bakatti, Roiha, Tininho, Bunjevcevic, Loumpuotis zijn allemaal op het eindstation gearriveerd. Jansen wist nog wel een club voor ze en adviseerde de vogel ze aan te bevelen. Dan verder in de organisatie nog wat slaafjes als Gentile, Stam, Hofstede en je zakken zijn geleegd waar je bij staat. Spelers die toevallig een andere manager hebben dan Jansen komen minder aan de bak. Geen eenheid in de groep, dat is fataal. De hele groep is zo onevenwichtig samengesteld dat er niet eens van samenwerken sprake is. 
Denk je dat we in 2012 iets aan Jansen kunnen hebben? Dan is hij zeker al een paar jaar weg!
0
Dinsdag 6 maart 2007 om 00:11 uur

Arendsoog

Dit wordt de 3e keer dat ik mee maak dat Ado degradeerd. Alleen deze keer is het anders, het doet me niet zoveel. Dat komt denk ik dat er totaal geen binding is met de spelers groep. De groep heeft er geen moment voor gevochten of enige inzet getoond. Het is ook voor mij het seizoen met slechtste voetbal ooit veroond in het zo roemruchte Zuiderpark. Een spelersgroep die er zelf geen moment in geloofd heeft in de erdivisie thuis te horen. Maar hoe nu verder, veel spelers mogen transfer vrij vertrekken na de degradatie, de meeste sponsoren trekken zich terug andere verlagen hun bijdrage. Wie wil er nu een businessseat om naar Ado veendam te kijken. Maar goed hagenezen we moeten op zoek naar een ander club is ons haagie. Want wie de lange termijnplanning leest van ons geacht bestuur komt te weten dat men erop gokt  dat over 4 jaar het publiek wat de wedstrijden bezoek nog maar uit 20% haganezen bestaat en 80% uit de regio haaglanden. Zo is dan wel het supporters probleem opgelost maar hoe komen ze aan geld om ooit weer spelers te kopen die voor promotie gaan zorgen naar de eredivisie. Zelfs met huidige selectie is Ado niet meer dan een middenmatige ploeg in de eerstedivisie. Dit is echter niet lang meer ons probleem, als het aan het bestuur ligt klinkt er over 4 jaar in het stadion alleen nog maar Leidskwartiertje ????
0
Maandag 5 maart 2007 om 13:08 uur

Midden-Oost

Blijft dus over:

Wagenaar doorlopend
Zwinkels doorlopend
van Nieuwkoop amateur

Kum doorlopend
el Moussaoui doorlopend
Bakkati doorlopend
Martha doorlopend

Tininho doorlopend
Schwiebbe doorlopend
Hakansson doorlopend
Delorge doorlopend

Kolk doorlopend
Verhoek doorlopend
Elia doorlopend 

Op zich nix mis mee, lekker jong en talentvol IX (als iedereen fit is). Aangevuld met in elke linie een goede waarde en toppers van het 2e dan heb je best een leuke selectie.
0
Maandag 5 maart 2007 om 12:54 uur

Midden-Oost

Misschien is ADO wel een uitstervend ras. Volksclubs sterven uit, niemand die uit Benoordenhout een club met roots uit Transvaal en de Zuiderparkwijken zal sponsoren. FCDH en zijn supp. zijn 1, helaas blijkt er geen markt voor te zijn. 

Heel misschien was een Holland Sport wel een topclub geworden. Simpel omdat die ander publiek trok, waar sponsors wel geld in willen steken.

Anyway, ben blij als dit seizoen erop zit. De hele selectie mag weg, bestuur mag weg, iedereen. Van de zomer dus alleen maar goed nieuws. Nog een jaartje met Saavreda in de eredivisie.... nou nee dank je !

0
Zondag 4 maart 2007 om 18:49 uur

Undertaker

Nu uit de selectie gooien: Saavreda, Elia, Bodde, Bosschaart, Vreven, Tininho.

P.s. knap van de jongens die balend onderweg zijn van dat pleur#s achterland, echt waar, Respect!!!!!!

0
Zondag 4 maart 2007 om 16:35 uur

Advertentie

ADO Forever

Jonker schreef:

Iedereen die begint te bleren dat het over is na een aanstaande nederlaag moet gelijk wegwezen op dit forum en op een zolderkamertje gaan zitten irriteren.

Hoe vaak is het vorig jaar niet geroepen na een nederlaag; "Ja, het is nu echt definitief over en sluiten" hoorde je alleen maar. Als we die week erop wonnen en op 1 punt achterstand stonden van de 15e plaats was iedereen weer vol lof. Ook zei die riepen dat het "over en sluiten" was. 

Ik zit me daar al jaar aan jaar weer aan te irriteren. Poe, poe, poe we staan slechts 5 punten achter op de nummer 15. 
En ook ALS, we dalijk verliezen. Het is pas over als het seizoen afgelopen is. Niet gaan lopen morren en frustaties uiten op zo`n manier.
Sinds de 8e speelronde MOETEN we weer eens gaan winnen. Zo ook vandaag.
Maar zij die na een nederlaag hier gaan lopen janken; blijf dan ook gelijk weg uit het Zuiderpark.
Denk dat je de werkelijkheid onder ogen gaat zien al hoop ik dat je gelijk krijgt maar met deze selectie (inzet0 heb ik er een hard hoofd in. En net zoals jij mag iedereen een eigen mening hebben
0
Zondag 4 maart 2007 om 11:02 uur

Vincent

Haagse Roel schreef:

Wat een negatief gedoe, natuurlijk baal ik er ook van dat die ouwe krantenclub wint maar goed, morgen is een keer WEL drie punten en je staat slechts twee puntjes van de veilige 15e plek.

Kom op jongens, we gaan toch niet nu al de handdoek gooien he
Ik had me , net als iedereen, dit seizoen wel iets anders voorgesteld.. Wordt er niet echt vrolijk van eerljk gezegd. Het gaat WEER om de laatste wedstrijden zoals alle voorgaande jaren in de eredivisie..
Hoop echt dat we net als RKC, willem 2 en Excelsior de mentale kracht hebben om er nog vol tegen aan te gaan.
Met een selectie, waarvan een deel na dit seizoen stopt of toch wel een club op eredivisie nivo kan vinden ben ik bang dat we het niet gaan redden. De waarheid is hard, maar kop in het zand steken en elke week zeggen dat het wel goed komt houdt ook een keer op wil je nog geloofwaardig blijven.
Maar ALS we erin blijven rij ik naar lelystad om met roel een biertje te drinken ...
0
Zondag 4 maart 2007 om 08:11 uur

Businessclubrealist

ADO Watcher schreef:

Misschien is het belangrijk om hem morgen een warm welkom te geven, spandoeken, bloemen weet ik wat?
Wat zouden jullie zelf doen, jongens, 90 % van je salaris inleveren? Je baan als internationaal topmanager inruilen voor een baantje als ploegbaas van de lopende band, die naar zijn werk zou kunnen komen lopen.  Ja, Dick zal straks wel weer voor geldwolf worden uitgemaakt wanneer hij voor de eer bedankt. Trouwens, hoe serieus is er met hem gepraat? Als dat ooit zou gebeuren denk ik dat hij eerst naar de selectie kijkt. En die is ook volgend jaar niet van Eredivisieniveau, laten we toch eens eerlijk zijn. Onze club is helaas voor geen enkele coach nog aantrekkelijk, alle nieuwe stadions ten spijt.
0
Dinsdag 27 februari 2007 om 15:26 uur

Nu online

Lellow, zuiderwijk en 373 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4