Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Gelukkig is het Noord Koreaanse regime er ten alle tijden bij op deze shoutbox.
Hoe dan ook, Koning Steijn valt niets te verwijten!

Hele jaar bagger voetbal i.c.m. veel geluk bracht ons o.a punten in de uitwedstrijd tegen NAC, thuiswedstrijden tegen NAC, NEC en SC Heerenveen.
Hierdoor had het Noord Koreaanse regime hardhandig iedere weerwoord gekeerd t.o.v. leider Steijn.

Maar nu we zelfs met Koning Steijn zijn eigen elftal, volledig zelf ingerichte en gesmeden vechtemachine, 14e gaan eindigen, kan je beter maar geen kritiek op Koning Steijn hebben!

Het ligt er gewoon aan dat diverse clubs ineens opstaan en onterechte lagere klassering t.o.v. ADO Den Haag nu goed maken.
Ook is er geen enkele beleving bij de spelers en is Fraser met ze hoofd alvast bij Sparta, Chery bij SC Heerenveen en Toornstra was dat ook.

Arme Steijn, ieder jaar weer zoveel dingen die roet in het eten voor onze meester trainer gooien!

Ik zeg contract verlengen tot 2020!
0
Zondag 28 april 2013 om 08:15 uur

Kees

Franky schreef:

Ben het in veel punten met je eens maar ik vind dat je soms toch iets te snel een conclusie trekt.

Ammi en Rado werden inderdaad afscheid van genomen maar pas na toestemming van Steijn, hierbij was hij op de hoogte van het feit dat hij zijn selectie daarmee doet krimpen. Door slechte communicatie en tegenvallende resultaten(zowel financieel als op het veld) was er in de winterstop daarom geen ruimte voor versterking.

Het feit dat de Zwart werd doorgeschoven kwam voort uit het vertrouwen van zowel Steijn als Fraser in zijn kwaliteiten. Er was wel geld voor een vervanger alleen niet zoveel, Swinkels werd te duur gevonden en een Doedee was niet beter dan de Zwart.

Horvath en Holla zijn natuurlijk vervelende momenten die je van te voren moeilijk in kan calculeren.

Ik vind dat men Steijn weinig kan verwijten, hij doet zijn best, heeft hart voor de club en is naast Hoofdtrainer ook op technisch gebied verantwoordelijk. Laatste weken vallen jongens als Wormgoor tegen maar we zien en weten allemaal dat het wel in deze jongens zit.
Ammi en Rado mochten weg van Steijn met de garantie dat hij dat uitgespaarde geld mocht hergebruiken. Is niet gebeurd vanwege financiële tegenvallers.

Volgens mij had Steijn niet voldoende vetrouwen in De Zwart want anders neem je Swinkels niet mee naar Estepona.

Waar ik me altijd aan erger is dat de trainer, en in dit geval Steijn, zo gemakkelijk de schuld overal van krijgt. En vaak ook onterecht.

Er is de eerste 26 wedstrijden van dit seizoen optimaal gepresteerd. Echter hebben wij te maken met de smalste selectie van de eredivisie en hebben dientengevolge ook de minste spelers gebruikt.

Het is te triest voor woorden dat Steijn vandaag zelfs op Vicento moest terugvallen net nadat die jongen te horen heeft gekregen dat hij uit zijn contract mag weglopen. Nee, in mijn beleving valt Steijn iet te benijden en zeker niet met de negatieve benadering waar hij mee te maken krijgt. Jammer!
0
Zondag 28 april 2013 om 00:28 uur

Kees

Moi schreef:

wat een goedkoop antwoord he die gast heeft maar €. 75.000, 00 gekost. waar hebben we het over?


Afrondend, spelers worden gescout en bekeken waarbij je wel eens een miskleun kunt hebben. Mokthar, die nu bij Zwolle speelt, is voor aanvang van dit seizoen op proef geweest en doet het nu heel goed bij Zwolle. Heb je er nu spijt van dat je hem niet hebt vastgelegd?

,,De situatie was anders, want wij konden Mokthar overnemen van PSV op dat moment en wij moesten hem kopen en we hadden geen geld en hij was zeker een interessante speler. Hij had uiteindelijk alleen bij Eindhoven gespeeld en in PSV 2 en hij trainde ook niet met de A-selectie dus dat was best wel een risico plus dat wij op dat moment met Poepon, Van Duinen en Vicento voorin jonge veelbelovende spelers hadden en ik eigenlijk op zoek was naar een wat oudere speler. Het blijft altijd koffie dik kijken en als je hem nu ziet spelen, dan hadden we hem zeker ook goed kunnen gebruiken, maar dat was toen geen issue, omdat wij hem moesten kopen en dat was geen optie."
Moet Steijn die 75.000 euro dan uit eigen zak op tafel leggen? Wat kan Steijn er in vredesnaam aan doen dat de directie geen geld voor Mokhtar wilde uitgeven?
Steijn heeft vaak genoeg ruzie met Driebergen gehad en dat is ook in de media breed uitgemeten.

Maurice is absoluut niet te benijden. Beginnend trainer, werd rond december zelfs even de kroonprins onder de trainers genoemd, en als beloning mocht ie Toornstra inruilen voor Kolk.

En kort voor het seizoen ook nogeens afscheid nemen van Ammi, Rado en even later Horvath met een blessure. Het geld van een evt. afscheid van Horvath kon hij dus ook al niet gebruiken.
Daarnaast een Holla die achterlijk veel kaarten pakt. De financiële nood was zelf zo erg dat er geen tweede keeper vanwege de blessure van Zwinkels kon worden aangetrokken. Uit pure armoe werd de derde keeper Zwart zonder enige ervaring maar doorgeschoven.

Maar toch hier bijna allemaal Steijn afvallen en de schuld geven. Lekker kortzichtig. Ik word er doodziek van.
0
Zondag 28 april 2013 om 00:02 uur

tanker070

yesyes schreef:

En dan volgt de vraag: waarom laten ze het afweten?
Omdat die gare trainer ze niet kan motiveren, en er nog steeds geen lijn in zit.
Het is en blijft een grote bende, dat kan die trainer zichzelf aanrekenen samen met die amateuristische directie en ayatollah v/d Kallen !!
0
Zaterdag 27 april 2013 om 23:46 uur

BLEISWIJK-1

yesyes schreef:

Je zegt vaak zinnige dingen. Maar dat je steijn blijft steunen begrijp ik echt niet. Het werkt gewoon en dat doet het al 2 jaar niet. Hoop zagen dat ver van te voren aankomen. Het kan geen toeval dat je 2 seizoenen wegzakt na een redelijk begin. Het zou juist andersom moeten zijn
Dan snap je de post niet. Ik stel zijn prestaties juist nu ter discussie.

Aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld. En zoals het nu gaat (1 punt uit 6 wedstrijden!) laten we het op het belangrijkste moment afweten. Wie zijn hier verantwoordelijk voor. Zeker de spelers. Want ook van Beugelsdijk, Wormgoor, Meijers etc. laten niks meer zien. Maar uiteindelijk is de trainer toch gewoon eindverantwoordelijk.

Het is het 2e jaar op rij dat we naar alle waarschijnlijkheid onze doelstelling niet halen. En dat is een slechte zaak.
0
Zaterdag 27 april 2013 om 23:27 uur

Advertentie

yesyes

ADODENHAAG schreef:

Waar ligt het volgens jou aan dat het zo wegzakt dan?
De trainer natuurlijk! Steijn heeft geen tactische kwaliteiten. Enige wat die bezit en goed in is dat is omgaan met mensen daarom mogen veel mensen hem en gunnen ze het hem , ook omdat die een jongen van de stad is. Maar kwaliteit en tactische beslissingen heeft die niet waardoor je nooit een goed voetballende ploeg zal krijgen. Hij maakt spelers niet beter juist alleen maar slechter! Dat zijn feiten. Noem mij eens een speler die echt progressie heb gemaakt in de tijd dat hij trainer is? Ik kan er geen 1 opnoemen. Volgend seizoen een frisse wind met een nieuwe trainer hebben we dringend nodig.
0
Zaterdag 27 april 2013 om 23:24 uur

<FCDH>

Was een drama wedstrijd weer het is dat je veilig bent nu maar het was om te huilen het is gewoon een schande dat ze dit soort voetbal voorschotelen aan de achterban tijd voor een andere trainer die meer lef in het spel durf te brengen playoffs is over maar anderzijds ado had niks te zoeken in Europa

Overigens ook blij dat ie Vicento weg moet wat een stuntelaar is dat toch die gozer voegt echt niks toe poepon was ook weer een drama
0
Zaterdag 27 april 2013 om 22:27 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik vond het wel opvallend. Wij nemen afscheid van 10 spelers. Anderlecht neemt afscheid van 37 spelers!!!
En na de volgende nederlaag tegen Zulte Waregem ook van de trainer. Gaat ie naar zijn volgende droomclub.

Wordt er op de Noordpool ook gevoetbald?
0
Donderdag 25 april 2013 om 18:49 uur

Moi

schreef:

Miss lewandowski goede spits voor ons haha
ik weet niet of hij in het systeem van onze trainer past?
0
Woensdag 24 april 2013 om 23:08 uur

Wijnhoven

Tijdje niet meer op de shoutbox gekeken, maar weet nog niet of dit hier al bekent is over Roland Alberg?

http://www.haaglandenvoetbal.nl/?pid=63&news%5Biid%5D=16177

Trainer Maurice Steijn tegen Haaglandenvoetbal: ,,Hij is zeer zeker nog welkom bij ons, want anders hadden wij het hele verhaal niet aangevochten. We hadden een afspraak en dat heeft hij ook naar mij toe bevestigd via smsjes. Dus ik ga er vanuit, dat hij volgend seizoen bij ons speelt.”

0
Woensdag 24 april 2013 om 16:29 uur

Nu online

lulijzer, Don Leo, Alle ballen op Jort, Fido, Marcie, wiegah070, Marcush, Jurriën, Vakkie-G, Tuurke63, GGH, Swaber en 267 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2